Apple Language Courses

Spaans leren in Alicante (Marina) - Spanje

Intensief
Cursus

van
€224

Wil je graag Spaans gaan leren in Alicante? En wil je dat graag doen op een school vlakbij het strand? Kies dan voor een cursus Spaans op onze school in Alicante (Marina)! Alicante heeft de mooiste en schoonste stranden van het Middellandse Zeegebied en een aantal stranden hebben zelfs prijzen gewonnen. Onze school in Alicante (Marina) staat op twee minuten loopafstand van het strand, een geweldige plaats om ‘s middags na je lessen te ontspannen!

Alicante ligt tussen de bergen en de zee en is een ideale locatie om een taalcursus Spaans op te volgen. Het weer is er heerlijk, met milde temperaturen en een heldere lucht in de winter en lange, warme dagen in de zomer. Alicante is dus het hele jaar door geweldig!

Onze Alicante (Marina) school staat op een centrale plaats aan de mooie boulevard van Alicante en biedt een schitterend uitzicht over de jachthaven en het strand. De elegante boulevard met palmbomen is vooral ‘s avonds erg geliefd bij de plaatselijke bevolking. Het is een plaats om te zien en gezien te worden! Vergeet niet enkele verrukkelijke gerechten te proeven tijdens je cursus Spaans in Alicante. Er zijn veel restaurants langs de strandboulevard waar je voor een goede prijs heerlijk kunt eten. Bij deze restaurants staan verschillende streekgerechten op het menu, van overheerlijke tapas tot verse vis en zeevruchten!

Lees voor meer informatie over onze Alicante (Marina) school verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze Alicante (Oude Stad) school.


Onze scholen in Alicante (Marina)

Onze school in Alicante (Marina) heeft zes klaslokalen met airconditioning, een bibliotheek, een multimediaruimte en gratis internettoegang. Klassen bestaan uit maximaal tien studenten, zodat je veel persoonlijke begeleiding kunt krijgen van onze hoogopgeleide, ervaren docenten.

Cursussen

Je kunt op onze school kiezen voor een semi-intensieve cursus van 10 groepslessen per week of een intensieve cursus van 20 groepslessen per week. Als je ook meer te weten wilt komen over de Spaanse cultuur, kies dan voor een intensieve pluscursus van 20 groepslessen Spaans en 5 cultuurlessen per week of voor een superintensieve cursus van 25 groepslessen Spaans en 5 cultuurlessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van 10, 20 of 30 privélessen per week. De privélessen worden aangepast aan jouw specifieke eisen, dus zul je precies leren wat jij belangrijk vindt!

Accommodatie

Je kunt in Alicante verblijven in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering. Als je graag zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je verblijf in Alicante, kies dan voor verblijf bij een Spaans gastgezin! Dit is niet alleen de beste optie vanuit taalkundig oogpunt, maar ook erg gezellig. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension of volpension. Als je kiest voor verblijf op basis van halfpension, krijg je toch volpension in het weekend.

Activiteiten

Tijdens een cursus Spaans in Alicante kun je deelnemen aan het optionele culturele-activiteitenprogramma, dit programma zorgt ervoor dat onze studenten Alicante en de omringende dorpen gemakkelijk kunnen ontdekken. Voorbeelden van deze activiteiten zijn bijvoorbeeld musea bezoeken en tapas tours. Tijdens de weekenden kun je deelnemen aan een van de vele optionele excuries naar locaties als Valencia, Madrid, Benidorm, Xatvia, Javea en het hooggelegen Altea. Houd er rekening mee dat de activiteiten niet bij de cursusprijs zijn inbegrepen en dat er voor sommige een kleine bijdrage is vereist, dit wordt terplekke aan de school betaald.

Reizen

Alicente Airport heeft een uitstekende aansluiting op het lokale openbaar vervoer. Vanaf het vliegveld ben je met de bus in slechts 30 minuten in het centrum van de stad. Het is ook mogelijk om een transfer te boeken die klaarstaat bij aankomst. Deze service kan voor Alicante en Valencia Airport en ook voor de bus en treinstations van beide steden geboekt worden. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

De locatie van onze school in Alicante (Marina)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.44 / 5
Accommodatie

3.9 / 5
Staf van de school

4.42 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Alicante (Marina), gebaseerd op 25 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3483 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30