De haven van Alicante met Castillo de Santa Barbara
Vind een school
Waardering  4.4/5

Spaans leren in Alicante (Marina) - Spanje

Wil je graag Spaans gaan leren in Alicante? En wil je dat graag doen op een school vlakbij het strand? Kies dan voor een cursus Spaans op onze school in Alicante (Marina)! Alicante heeft de mooiste en schoonste stranden van het Middellandse Zeegebied en een aantal stranden hebben zelfs prijzen gewonnen. Onze school in Alicante (Marina) staat op twee minuten loopafstand van het strand, een geweldige plaats om ‘s middags na je lessen te ontspannen!

Alicante ligt tussen de bergen en de zee en is een ideale locatie om een taalcursus Spaans op te volgen. Het weer is er heerlijk, met milde temperaturen en een heldere lucht in de winter en lange, warme dagen in de zomer. Alicante is dus het hele jaar door geweldig!

Onze Alicante (Marina) school staat op een centrale plaats aan de mooie boulevard van Alicante en biedt een schitterend uitzicht over de jachthaven en het strand. De elegante boulevard met palmbomen is vooral ‘s avonds erg geliefd bij de plaatselijke bevolking. Het is een plaats om te zien en gezien te worden! Vergeet niet enkele verrukkelijke gerechten te proeven tijdens je cursus Spaans in Alicante. Er zijn veel restaurants langs de strandboulevard waar je voor een goede prijs heerlijk kunt eten. Bij deze restaurants staan verschillende streekgerechten op het menu, van overheerlijke tapas tot verse vis en zeevruchten!

Lees voor meer informatie over onze Alicante (Marina) school verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze Alicante (Oude Stad) school.

Onze school in Alicante (Marina)

Onze school in Alicante (Marina) heeft zes klaslokalen met airconditioning, een bibliotheek, een multimediaruimte en gratis internettoegang. Klassen bestaan uit maximaal tien studenten, zodat je veel persoonlijke begeleiding kunt krijgen van onze hoogopgeleide, ervaren docenten.

Cursussen in Alicante (Marina)

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Super Intensive (25)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)

Je kunt op onze school kiezen voor een semi-intensieve cursus van 10 groepslessen per week of een intensieve cursus van 20 groepslessen per week. Als je ook meer te weten wilt komen over de Spaanse cultuur, kies dan voor een intensieve pluscursus van 20 groepslessen Spaans en 5 cultuurlessen per week of voor een superintensieve cursus van 25 groepslessen Spaans en 5 cultuurlessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van 10, 20 of 30 privélessen per week. De privélessen worden aangepast aan jouw specifieke eisen, dus zul je precies leren wat jij belangrijk vindt!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Je kunt in Alicante verblijven in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering. Als je graag zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je verblijf in Alicante, kies dan voor verblijf bij een Spaans gastgezin! Dit is niet alleen de beste optie vanuit taalkundig oogpunt, maar ook erg gezellig. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension of volpension. Als je kiest voor verblijf op basis van halfpension, krijg je toch volpension in het weekend.

Activiteiten

Tijdens een cursus Spaans in Alicante kun je deelnemen aan het optionele culturele-activiteitenprogramma, dit programma zorgt ervoor dat onze studenten Alicante en de omringende dorpen gemakkelijk kunnen ontdekken. Voorbeelden van deze activiteiten zijn bijvoorbeeld musea bezoeken en tapas tours. Tijdens de weekenden kun je deelnemen aan een van de vele optionele excuries naar locaties als Valencia, Madrid, Benidorm, Xatvia, Javea en het hooggelegen Altea. Houd er rekening mee dat de activiteiten niet bij de cursusprijs zijn inbegrepen en dat er voor sommige een kleine bijdrage is vereist, dit wordt terplekke aan de school betaald.

Hoe er te komen

Alicente Airport heeft een uitstekende aansluiting op het lokale openbaar vervoer. Vanaf het vliegveld ben je met de bus in slechts 30 minuten in het centrum van de stad. Het is ook mogelijk om een transfer te boeken die klaarstaat bij aankomst. Deze service kan voor Alicante en Valencia Airport en ook voor de bus en treinstations van beide steden geboekt worden. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.


Locatie van onze school in Alicante (Marina)

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

3.9 / 5
Medewerkers van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school Alicante (Marina) gebaseerd op 25 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus was goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Ik had het idee dat ik met de dag vooruitgang maakte. Mijn accommodatie was goed gelegen en ik was op loopafstand van vrijwel alles. Mijn gastgezin was aardig en vond het leuk om me te helpen met mijn Spaans.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb week doorgebracht in Alicante op het A2 niveau in Februari 2017. Fantastisch! Fijne klassen van 6 studenten, en vriendelijke en geduldige studenten. Verschillende leeftijden: Ik ben 51 jaar oud, maar de interesse in het land, de cultuur en het enthousiasme is wat telt. Voor mij was alleen reizen de beste manier om een Spaanse stad te bezoeken, mijn Spaans te verbeteren, de levensstijl mee te maken, en andere mensen te leren kennen. Ik verbleef bij een erg gastvrije Spaanse familie en vond het top. Ik voelde me er echt thuis en alhoewel mijn Spaans slechts op een beginnersniveau is, deden ze hun best om mij te betrekken in de gesprekken tijdens het avondeten. Dit hielp me heel erg om zekerheid op te bouwen en Spaans te spreken. Het is belangrijk om te weten dat een gastgezin heel anders is dan een hotel. Jij bent de gast, dus het is belangrijk om je aan te passen aan de routine van de familie. Avondeten was gewoonlijk erg laat (21:30) in Spanje, maar dit was prima aangezien ik tot die tijd de stad was aan het verkennen. Alles was goed georganiseerd. Ik vond het erg makkelijk om via Apple Languages te boeken aangezien ik via de telefoon mijn wensen aan kon geven, en zij mij overal van op de hoogte brachten. Alles was duidelijk, met snelle e-mails, bevestigingen en details. Ik vind het fijn dat Apple Languages zoveel locaties aanbiedt en adviseert wat de sterktes zijn van elke school. Zou zeker nog eens boeken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Due cursus was erg goed om me in de taal te verdiepen. Ik was er slechts een week, en helaas was er een dag geen school, aangezien dit een vakantiedag was. Ik wist dit voordat ik boekte, maar het zou beter zijn geweest om er langer te verblijven. Ik zou zeker overwegen een andere cursus te doen in de toekomst.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de volledige immersie techniek erg goed, en ik denk dat ik de taal echt goed had kunnen leren als ik langer was gebleven. De docenten waren top, vooral degene die me een-op-een lessen gaf.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus moeilijk, maar ook erg belonend en de standaard en stijl van lesgeven waren zeer goed. De docenten, Pedro en Venesa maakten de cursus niet alleen interessant, maar ook gezellig. In het algemeen was het een ervaring die ik niet had willen missen. Ik verbleef met een zeer vriendelijke gastvrouw, die ook een goede kok is; het eten alleen is al een reden om de cursus nooit te vergeten. Elke student die bij Mabel verbleef werd als een familielid behandeld.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was super, ik werd op het juiste niveau geplaatst en ik ging snel vooruit.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van mijn verblijf op school genoten, de docenten waren erg vriendelijk. Mijn accommodatie was knus en erg goed gelegen in het stadscentrum.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus een uitdaging, maar was tevreden met de stof die we hebben behandeld. De locatie van de school is zeer goed, de docenten erg behulpzaam en voor iedereen geschikt. Ik was er met een leuke groep studenten. In het geheel een zeer positieve ervaring!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Geweldige docenten en medewerkers. Ik heb erg genoten van mijn verblijf en ik vond het fijn dat ik in een klas van het juiste niveau terecht kwam. Dank aan iedereen. Het gastgezin waarmee ik verbleef was ook super. Het eten was lekker, ze was heel eerlijk, en deed haar uiterste best om me in de Spaanse cultuur op te doen gaan.

De cursus was erg goed, aangezien er slechts vier mensen in totaal waren. Hierdoor konden we het Spaans veel makkelijker leren. De accommodatie was goed op gebied van ontbijt en de algehele gastvrijheid. Ik had alleen geen Wi-Fi terwijl ik daar was, waardoor ik niet met mensen kon spreken als ik 's avonds laat thuis kwam. De cursus al in al was erg goed, en het was een goede manier om Spaans te leren, aangezien niemand een woord Engels sprak.

M. Holmes

Ik vond de cursus uitdagend, maar erg vruchtbaar en de kwaliteit en manier van het onderwijs was uitstekend. De mentoren maakten het niet alleen interessant, maar ook leuk. Een ontzettend aardige gastvrouw, die ook geweldig kon koken, het eten alleen al was iets om niet te vergeten. Over het geheel was het een ervaring die ik zeker niet had willen missen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus echt leuk, het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en ik hoop volgend jaar weer terug te gaan naar dezelfde school. De mevrouw waar ik verblijf was erg vriendelijk en gastvrij, wat erg belangrijk voor me was omdat ik alleen was en hoopte op een vriendelijk gezicht! Ze stelde me op mijn gemak en moedigde me aan om Spaans met haar te praten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
K. Herbert

Ik was in het goede niveau geplaatst en ik vond alle lessen leuk. Accommodatie in een gedeeld appartement was eenvoudig, maar het appartement was fijn en met alle lessen, het strand en het ontmoeten van nieuwe vrienden, was ik er bijna nooit. Nogmaals, het personeel van Apple Languages was ongelooflijk behulpzaam en professioneel voorafgaand de cursus en ze beantwoordden mijn telefoontjes meteen.

De cursus was levendig en de vier uur gingen elke dag snel voorbij! Ik vond de mix van studenten fijn en het feit dat we allemaal werden aangemoedigd om mee te doen. De docenten waren erg goed, geduldig en interessant. Dit is de tweede cursus die ik heb gevolgd - de school is vriendelijk en het sociale element is goed georganiseerd. Ik hoop volgend jaar een andere cursus te doen!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
F. Ginnett

De docenten waren aardig en erg begripvol. Ze genoten zichtbaar van het lesgeven en ik heb veel van ze geleerd in een korte tijd. Nogmaals dank aan de docenten!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was echt goed, de niveautest had het goed en ik zat in een klas die precies behandelde wat ik in het Verenigd Koninkrijk al had gehad - maar deze keer begreep ik het! De lessen waren echt leuk, de docenten waren goed en die 5 uren per dag vlogen voorbij. Ik zou graag nog een keer gaan!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was erg uitdagend, maar het was te doen…De docenten hadden veel kennis en warne behulpzaam. Ik had het geluk om geplaatst te zijn in een gastgezin met twee lieve dochters en een schattge, kleine hond Kiko. We werden erg goede vrienden en ze zijn nu voor altijd mijn Spaanse familie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Ga je een cursus doen in Alicante? Lees dan dit eerst!

city_2Vamos al Barrio esta noche?! Wil je Spaans leren en mensen van over de hele wereld leren kennen? Dan moet je een taalcursus Spaans gaan doen in Alicante! De stad zit vol met internationale studenten en het is heel makkelijk om ze te leren kennen, en niet alleen van je eigen talenschool. Je hoeft maar naar dé Buurt te gaan! Read more...

Prijzen Alicante (Marina)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners