Guggenheim Museum in Bilbao
Vind een school
Waardering  5.0/5

Spaans leren in Bilbao - Spanje

In de Baskische provincie Biskaje in Noord-Spanje ligt Bilbao, een stad die omgeven is door zowel bergen als stranden en wordt gezien als de hoofdstad van plezier en voldoening, want jij zal altijd een warm Baskisch-Spaans welkom krijgen van de vriendelijke locals. Bilbao is ook een van de belangrijkste financiële, commerciële en culturele steden van Spanje en daarom kun je er geweldig winkelen en vind je er veel culturele instellingen, zoals het Guggenheimmuseum.

Onze school in Bilbao

Onze Spaanse taalschool in Bilbao is gevestigd in het centrum van de stad, vlakbij het treinstation Abando en het theater Arriarga. De school biedt eersteklas faciliteiten, zoals gratis toegang tot draadloos internet, een bibliotheek en een unieke filmcollectie. De school heeft ook studiemateriaal en een filmcollectie beschikbaar voor studenten die buiten de lessen willen studeren, zodat je tijdens je verblijf op school zo veel mogelijk vooruitgang kunt boeken.

Foto's

Spaanse les op onze school in Bilbao
Studenten in onze school
Spaans leren in Bilbao
Tijd voor een hapje en een drankje

Cursussen in Bilbao

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Private Lessons (40)
  • Business Course (20)

Onze school in Bilbao biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week. Klassen worden samengesteld aan de hand van taalniveau en bestaan uit maximaal tien studenten, dus zul je genoeg individuele begeleiding van je docenten kunnen krijgen.

Voor studenten die Spaans willen leren voor zakelijke doeleinden biedt onze school een cursus Zakelijk Spaans van 20 groepslessen per week.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Je kunt er voor kiezen om bij een zorgvuldig geselecteerd Spaans gastgezin te verblijven, die jou bij hun thuis verwelkomt en je aan zal moedigen om Spaans te spreken! Dit type accommodatie wordt aangeboden op basis van half- of volpension, zodat jij kunt leven en eten zoals de Spanjaarden doen! Je kunt er ook voor kiezen om te verblijven in een accommodatie met eigen kookgelegenheid in een gedeeld appartement, dewelke zich meestal op loopafstand van de school bevindt. De appartementen zijn volledig bemeubeld en beschikken over een wekelijkse schoonmaakservice en WiFi-toegang.

Activiteiten

Naast cursussen Spaans biedt onze school in Bilbao ook verschillende activiteiten waar je als student aan kunt deelnemen. Voorbeelden van activiteiten die worden georganiseerd, zijn bezoekjes aan musea, tapastours, salsalessen, barbecues, sportieve activiteiten, Spaanse filmvertoningen op school, wijnproeverijen, kooklessen, golfen, watersporten en excursies naar bijvoorbeeld La Rioja.

Hoe er te komen

Bilbao is de thuishaven van een internationale luchthaven, met vluchten van en naar verschillende Europese steden. Er zijn ook dagelijks meerdere vluchten van en naar Madrid, zodat je in een uur in de Spaanse hoofdstad kan zijn.

Vanaf de luchthaven bij aankomst in Bilbao, kan je er voor kiezen om te worden opgehaald (en gebracht tijdens de terugreis) door onze transferservice. Deze service is niet bij de reguliere cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Bilbao

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Heel erg bedankt. Het was een fantastische ervaring, de docent was erg goed, net zoals de rest van de school. Ik hoop terug te kunnen gaan. Belen was mijn gastvrouw, en heel erg aardig. De kamer was prachtig en ze zorgde goed voor mij en nog een student. Ik woonde op loopafstand van zowel de school als de metro.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Het fantastische Bilbao!

Als je in Bilbao bent, zal je de volgende woorden zeker eens horen: "el Gran Bilbao", zoals de inwoners hun stad noemen. De bevolking denkt vaak dat hun stad de beste van de wereld is, en je zult ze dan ook altijd met trots horen praten over hun stad! In het begin dacht ik dat mijn gastgezin en de school altijd overdreven, maar toen realiseerde ik mij dat ze serieus waren! Na een maand doorgebracht te hebben in het fantastische Bilbao begreep ik pas echt waarom op deze manier over Bilbao spreken. Read more...

Prijzen Bilbao

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners