Guggenheim Museum in Bilbao

Spaans leren in Bilbao

6 klaslokalen
Bibliotheek en multimediaruimte
Studentencomputers
Diverse studieplekken
Cursusmateriaal inbegrepen
Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut
Wi-Fi in het hele gebouw
Geautoriseerd voor Bildungsurlaub (verschillende staten) en CSN-cursussen

Onze school in Bilbao

Onze Spaanse taalschool in Bilbao is gevestigd in het centrum van de stad, vlakbij het treinstation Abando en het theater Arriarga. De school biedt eersteklas faciliteiten, zoals gratis toegang tot draadloos internet, een bibliotheek en een unieke filmcollectie. De school heeft ook studiemateriaal en een filmcollectie beschikbaar voor studenten die buiten de lessen willen studeren, zodat je tijdens je verblijf op school zo veel mogelijk vooruitgang kunt boeken.

Foto's

Studenten in onze school
Studenten op excursie
The Guggenheim Bilbao
Studenten op excursie

Bilbao

In de Baskische provincie Biskaje in Noord-Spanje ligt Bilbao, een stad die omgeven is door zowel bergen als stranden en wordt gezien als de hoofdstad van plezier en voldoening, want jij zal altijd een warm Baskisch-Spaans welkom krijgen van de vriendelijke locals. Bilbao is ook een van de belangrijkste financiële, commerciële en culturele steden van Spanje en daarom kun je er geweldig winkelen en vind je er veel culturele instellingen, zoals het Guggenheimmuseum.

Cursussen in Bilbao

Beschikbare cursussen

  Onze school in Bilbao biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week. Klassen worden samengesteld aan de hand van taalniveau en bestaan uit maximaal tien studenten, dus zul je genoeg individuele begeleiding van je docenten kunnen krijgen.

  Voor studenten die Spaans willen leren voor zakelijke doeleinden biedt onze school een cursus Zakelijk Spaans van 20 groepslessen per week.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Je kunt er voor kiezen om bij een zorgvuldig geselecteerd Spaans gastgezin te verblijven, die jou bij hun thuis verwelkomt en je aan zal moedigen om Spaans te spreken! Dit type accommodatie wordt aangeboden op basis van half- of volpension, zodat jij kunt leven en eten zoals de Spanjaarden doen! Je kunt er ook voor kiezen om te verblijven in een accommodatie met eigen kookgelegenheid in een gedeeld appartement, dewelke zich meestal op loopafstand van de school bevindt. De appartementen zijn volledig bemeubeld en beschikken over een wekelijkse schoonmaakservice en WiFi-toegang.

   Activiteiten

   Naast cursussen Spaans biedt onze school in Bilbao ook verschillende activiteiten waar je als student aan kunt deelnemen. Voorbeelden van activiteiten die worden georganiseerd, zijn bezoekjes aan musea, tapastours, salsalessen, barbecues, sportieve activiteiten, Spaanse filmvertoningen op school, wijnproeverijen, kooklessen, golfen, watersporten en excursies naar bijvoorbeeld La Rioja.

   Hoe er te komen

   Bilbao is de thuishaven van een internationale luchthaven, met vluchten van en naar verschillende Europese steden. Er zijn ook dagelijks meerdere vluchten van en naar Madrid, zodat je in een uur in de Spaanse hoofdstad kan zijn.

   Vanaf de luchthaven bij aankomst in Bilbao, kan je er voor kiezen om te worden opgehaald (en gebracht tijdens de terugreis) door onze transferservice. Deze service is niet bij de reguliere cursusprijs inbegrepen.


   Locatie van onze school in Bilbao

   Cursus

   4.7 / 5
   Accommodatie

   4.3 / 5
   Medewerkers van de school

   4.7 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Bilbao gebaseerd op 6 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Zeer goede docenten, met oprechte interesse in hun leerlingen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Hoewel het maar een week is, heb ik veel geleerd. De groep bestond uit 6-8 personen per dag. Onze leraar Ederra was een enthousiaste Bask die ons, naast het B2-niveau, ons ook liet kennismaken met de binnenkant van de Bask/Spaanse manier van leven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Echt een goede cursus - met enthousiaste docenten en personeel - misschien een paar extra kansen om de spreekvaardigheid in groepslessen te verbeteren zou goed zijn geweest, maar over het algemeen zeer positief! Mooie vriendelijke familie die goed met me omging, maar de netheid van het huis had misschien wat aandacht nodig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De kwaliteit van het lesgeven was uitstekend en de docenten waren erg betrokken. Ik vind het ook leuk dat de school de studenten elke vrijdag uitnodigt om tapas of paella te eten. Alles was gratis, inclusief drankjes. Alle museumreizen en andere uitstapjes georganiseerd door de school waren ook gratis. Dit was inclusief vervoer naar bestemmingen buiten Bilbao. Mijn gastvrouw was erg vriendelijk en nam me op in haar vriendenkring. Ze was ook erg flexibel. Ik eet het liefst niet te laat op de avond. Ik betaalde halfpension, dat betekende accommodatie, ontbijt en avondeten. Mijn gastvrouw was zo vriendelijk om mijn avondmaaltijd om te zetten in lunch.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Heel erg bedankt. Het was een fantastische ervaring, de docent was erg goed, net zoals de rest van de school. Ik hoop terug te kunnen gaan. Belen was mijn gastvrouw, en heel erg aardig. De kamer was prachtig en ze zorgde goed voor mij en nog een student. Ik woonde op loopafstand van zowel de school als de metro.

   Prijzen Bilbao

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024