Zonsonderdang aan het strand van Cadiz
Vind een school
Waardering  4.3/5

Spaans leren in Cádiz (Premium) - Spanje

Cádiz ligt op het zuidelijkste puntje van Spanje in zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan. Cádiz is de oudste vestiging op het Iberisch Schiereiland die constant bewoond is geweest. De rijke geschiedenis is in de hele stad aanwezig, van het Romeinse theater tot de indrukwekkende stadsmuren en forten. In Cádiz vind je ook een aantal van de mooiste stranden van Spanje en ook de omgeving is adembenemend mooi! In de lokale keuken wordt veel gebruik gemaakt van vis en zeevruchten, verse groenten en fruit, kaas uit de Sierra en vlees uit La Janda. De lokale bevolking is erg gastvrij en vriendelijk, waardoor Cádiz een perfecte locatie is voor studenten die Spaans willen leren!

Cadiz organiseert jaarlijks het carnaval van Cadiz, een van de meest spectaculaire festivals ter wereld! Bezoek de karakteristieke kathedraal met haar glimmende gouden koepel voordat je stopt voor een drankje of tapas op een van de pittoreske pleinen of parken. Maak een wandeling over de promenade en kijk uit over de azuurblauwe kust van de Atlantische Oceaan. Het Playa de la Caleta, bedekt door palmbomen en een elegante spa, is de perfecte plek om de Andalusische zonsondergang te bewonderen.

Naast dit alles staat de lokale bevolking bekend om zijn open, vriendelijke en gastvrije cultuur, waardoor Cadiz een fantastische locatie is voor buitenlandse studenten om Spaans te leren!

Onze school in Cádiz (Premium)

Onze (Premium) school in Cádiz is gevestigd in een modern gebouw, in een van de mooiste wijken van Cádiz en op loopafstand van het strand en het stadscentrum. Er zijn acht ruimte klaslokalen die zeer goed uitgerust zijn met interactieve whiteboards en audiovisuele apparatuur, een videotheek, een mediatheek en airconditioning en Wi-Fi in het hele gebouw.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Cádiz (Premium)

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Private Lessons (25)
 • Intensive + Surfing (22)
 • Intensive + Surfing (24)
 • Super Intensive (25)
 • Private Lessons (20)
 • Bildungsurlaub (30)
 • Club 50 (20)
 • DELE Exam Prep (30)
 • In Teachers Home (20)

Onze school in Cadiz biedt een breed scala aan cursussen! Naast groepscursussen die 20 of 25 lessen Spaans per week bevatten kan je ook kiezen voor privélessen, daarnaast is het ook mogelijk om na de cursus naar het strand te gaan en de golven te overwinnen en jouw taalcursus te combineren met surf-, windsurf- of zeillessen.

Examenvoorbereidingscursussen zijn ook beschikbaar voor studenten die zich voorbereiden op het afleggen van de internationaal erkende DELE-examens.

Een Club 50-cursus is ook beschikbaar, deze loopt heel het jaar door startend op specifieke startdata. Deze cursus is speciaal ontworpen voor studenten ouder dan 50 jaar, die liever studeren met leeftijdsgenoten, en combineert taallessen met een activiteitenprogramma gericht op Spaanse kunst en geschiedenis of gastronomie en wijn.

Tijdens de zomermaanden biedt de school ook een populaire cursus voor studenten tussen 13-17 jaar.

Speciale cursussen in Cádiz (Premium)

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Student Residence
 • Studio Apartment

Je kunt tijdens je cursus Spaans op onze school in Cádiz (Premium) kiezen voor accommodatie bij een gastgezin op basis van bed&breakfast of halfpension.
Een verblijf bij een gastgezin is een uitzonderlijk goede optie vanuit een taalkundig oogpunt, omdat je gastgezin je zal aanmoedigen om Spaans met hen te spreken en te oefenen wat je hebt geleerd in de klas!

Studenten die in juli en augustus reizen, kunnen ook verblijven in een studentenresidentie, die beschikbaar is op basis van halfpension.
Alle accommodaties liggen op 20 minuten loopafstand van de school.

Activiteiten

De culturele activiteiten die door onze school in Cadiz worden aangeboden, bieden jou een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over de Spaanse cultuur! Voorbeelden van activiteiten zijn onder meer rondleidingen door de oude stad (waar je meer te weten komt over het culturele erfgoed van Cadiz, maar ook over Spaanse filmindustrie en Salvador Dali), flamencoshows in de school en basketbalspelletjes tussen studenten, docenten en de lokale bevolking. De school organiseert ook regelmatig excursies naar plaatsen zoals Tanger in Marokko.

Hoe er te komen

Het dichtstbijzijnde vliegveld in de buurt van Cadiz is in Jerez de la Frontera. Met een directe treinverbinding van het vliegveld naar Cadiz, die ongeveer 45 minuten duurt, is het gemakkelijk om Cadiz te bereiken vanuit Jerez. Je kunt ook naar Sevilla vliegen, dat is ongeveer 2 uur rijden van Cadiz en zelfs Malaga Airport is een optie, dewelke op ongeveer 4 uur rijden ligt van Cadiz.

We regelen graag vervoer van en naar de luchthaven voor jou vanuit zowel Jerez, Sevilla als Malaga. Houd er rekening mee dat deze niet zijn inbegrepen in de reguliere cursusprijs.


Locatie van onze school in Cádiz (Premium)

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Ik vond de sfeer op school heerlijk. Ze boden veel buitenschoolse activiteiten aan en de docenten waren vriendelijk en verwelkomend, ze startten makkelijk gesprekken. Mijn cursus in het algemeen was erg conversationeel wat goed was voor mijn Spaans. Mijn accommodatie was super! Naast hoe schoon en comfortabel het was, had ik niet voor een beter gastgezin kunnen vragen. Ze waren warm en zorgzaam gedurende mijn verblijf, en boden altijd hulp aan als ik ergens moeite mee had.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik raad de school in Cádiz zeker aan. De kwaliteit van de klassen is top, vooral vanwege de docenten. Ze zijn zeer professioneel en gedreven. De grammatica en conversatielessen vond ik erg prettig, aangezien ze creatieve taken bevatten om je spreekvaardigheden te oefenen. Wat ook fijn was, was de extra privéles, aangezien de docent rekening hield met wat ik specifiek wilde.

Ik vond de cursus goed georganiseerd en docenten waren erg behulpzaam. Ik leerde veel in de 3 weken dat ik daar was, en ik zou zeker terugkeren. Ik vond de accommodatie erg comfortabel en goed gelegen. Alles wat ik nodig had was op loopafstand.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus heeft me erg geholpen en was goed. Ik heb veel geleerd. Ik verbleef bij een zorgzame en vriendelijke familie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Cádiz (Premium)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners