Het strand van Costa Adeje - Playa del Duque, Tenerife
Vind een school
Waardering  4.9/5

Leer Spaans in Costa Adeje, Tenerife!

Tenerife is al veel jaren een favoriete bestemming voor studenten, voornamelijk omdat de temperaturen er het hele jaar door tussen de 20 en 30 graden Celsius zijn en het daarom een perfecte bestemming is om Spaans te leren ongeacht de tijd van het jaar! Omdat het eiland pas in de 15e eeuw door de Spanjaarden is veroverd, heeft het eiland een rijke en gevarieerde geschiedenis. Veel mensen van Tenerife zijn vroeger naar Latijns-Amerika geëmigreerd en hebben daarna veel contact gehouden met familie op Tenerife. Hierdoor heeft het accent in Tenerife veel overeenkomsten met het accent in Latijns-Amerika.

Costa Adeje ligt in het zuidwesten van Tenerife, tussen twee levendige steden genaamd Playa de las Americas en Los Cristianos. Het gebied is populair onder de toeristen, maar toch is Costa Adeje wat exclusiever dan de andere plaatsen in de buurt. Je kunt er gezellig winkelen en er zijn veel prachtige restaurants aan het water. De stad heeft voor ieder wat wils, of je nu wilt ontspannen aan het strand of wat meer actief bezig wilt zijn. Dit strand resort heeft veel te bieden, van rustgevende goudkleurige tot vulkanische stranden, of van golflessen tot een grote keuze aan watersporten.

Onze school in Tenerife - Costa Adeje

Onze Spaanse talenschool in Costa Adeje is maar enkele meters verwijderd van het goudkleurige strand in Playa del Bobo. Vanuit het terras van de school heb je een prachtig uitzicht op zee, dit maakt het dus een perfecte plek om tussen de lessen door met andere studenten een kopje koffie te drinken. Het is een kleine, vriendelijke school met 5 lichte klaslokalen die zijn voorzien van airco en er is WiFi-toegang door het hele gebouw.

Naast het strand, liggen er veel winkels, cafés en restaurant in de buurt van de school.

De leraren op onze school zijn allemaal moedertaalsprekers, hooggekwalificeerd en ervaren in het lesgeven van Spaans als een vreemde taal aan studenten van alle niveaus.

Foto's

1
4
5
7

Cursussen in Tenerife - Costa Adeje

Onze school biedt twee verschillende groepscursussen aan. De Intensieve cursus van 20 lessen per week en de Super-Intensieve cursus van 30 lessen per week. De groepscursussen zijn de meest populaire keuze omdat je hierbij focust op het verbeteren van je algemene niveau van het Spaans. Aan het begin van de cursus zul je een toets maken, en aan de hand van de uitslag wordt je niveau bepaald en in een groep geplaatst met studenten van een gelijk niveau. Het enige verschil tussen deze twee cursussen is het aantal lessen per week.

Als je je liever op een specifiek aspect van de taal wilt focussen, is het aan te raden om een combinatie van de Intensieve cursus en Privélessen te volgen. Hierbij krijg je naast de 20 groepslessen nog 5 privélessen per week waarbij je je kunt focussen op onderwerpen of aspecten die voor jou voor belang zijn.

Je kunt ook een cursus combineren met surf- of duiklessen als je meer van de prachtige omgeving wilt genieten!

De lessen worden iedere dag gegeven van maandag tot en met vrijdag. In de weekenden ben je vrij om het eiland te ontdekken of om te ontspannen en te genieten van de idylische locatie.

Accommodatie

We helpen je graag bij het regelen van je accommodatie. Je kunt verblijven bij een gastgezin op basis van bed & breakfast, half- of volpension.

Als je bij een gastgezin verblijft krijg je de kans om de Spaanse leefwijze van de dichtbij mee te maken en je kunt dagelijks je Spaans oefenen met moedertaalsprekers. Wij bevelen het daarom ook altijd aan om bij een gastgezin te verblijven. Je kunt kiezen voor een verblijf op basis van bed & breakfast, half- of volpension. Je hebt hierbij je eigen slaapkamer, en de badkamer en woonkamer zul je delen met het gastgezin. Houdt er rekening mee dat je normaal gesproken niet gebruik mag maken van de keuken om eigen maaltijden te bereiden. De gastgezinnen wonen in verschillende wijken van de stad, en kunnen dus tot maximaal 30 minuten van de school liggen. Onze medewerkers van de school kennen de gastgezinnen goed en bezoeken ze dan ook regelmatig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge eisen.

Activiteiten

Onze school organiseert regelmatig activiteiten voor de studenten om ervoor te zorgen dat je het eilandleven ervaart, je medestudenten leert kennen en natuurlijk om je Spaans oefent buiten de lessen om. De activiteiten die worden aangeboden verschillen ieder week, en omdat ze optioneel zijn vraagt de school een kleine bijdrage om de kosten te dekken. Voorbeelden van de activiteiten zijn: tapas avonden, salsa lessen op school, beachvolleybal en watersporten zoals duiken, paragliding en surfen.

Hoe er te komen

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het Tenerife South Airport, vanaf daar kun bus 111 nemen naar Costa Adeje. Wij helpen je graag met het regelen van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie. Deze service is niet inbegrepen bij de cursusprijs.


Locatie van onze school in Tenerife - Costa Adeje

Cursus

4.9 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Medewerkers van de school

4.9 / 5
Gemiddelde score voor onze school Tenerife - Costa Adeje gebaseerd op 14 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Fijne, vriendelijke docenten en professionele cursus. Mijn gastvrouw was fantastisch! Ze heeft een groot hart voor alles en iedereen. Ik kom zeker terug!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik geniet echt van de cursus. De docenten zijn geweldig. We hebben veel activiteiten gedaan om te leren, bijvoorbeeld elke vrijdag spreken we Spaans bij een kopje koffie en passen we toe wat we tijdens de week hebben geleerd. Dit is een andere manier van leren. Naast alle activiteiten tijdens de week. Ik geniet echt van scripties 2 maanden. En ik heb veel geleerd.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Fantastische cursus, vriendelijk personeel en studenten. Uitstekende accommodatie, echt vijf sterren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De leraren die ik had waren erg goed en erg behulpzaam als je een probleem had. De accommodatie was goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Docenten geweldig - vriendelijk, ontspannen, erg behulpzaam. Accommodatie - kon het niet overtreffen - direct naast school, rustig, goede ruimte in appartement - self-catering faciliteiten prima en fatsoenlijke restaurants in complex

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb de grammatica van de Spaanse taal leren begrijpen. dit is erg nuttig en ik denk erover om me in te schrijven voor een volgende cursus. Ik wil de docenten in Costa Adeje bedanken voor hun geduld en hun vriendelijke en ontspannen manier van lesgeven. Ik weet zeker dat ik me zal inschrijven voor een vervolgcursus in Costa Adeje Tenerife.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Docenten uitstekend. Begonnen als absolute beginner, hebben ze je alles grondig en vakkundig doorgenomen. De accommodatie was prima, groot, schoon maar een beetje ver van de belangrijkste restaurants.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Spaans in Costa Adeje – mijn eerste dag

Vandaag was de eerste dag van mijn cursus Spaans in Costa Adeje. Het was een geweldig begin van mijn vakantie! De lessen beginnen meestal om 9u, maar vandaag werden we gevraagd om een kwartiertje eerder te komen zodat we ons konden registreren en onze boeken konden ophalen voordat de les begon. Vorige week heb ik een online niveautest gemaakt van de school. Het was niet echt verrassend dat ik een A1-niveau (beginner) in het Spaans had. Read more...

Prijzen Tenerife - Costa Adeje

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners