Apple Language Courses

Spaans leren in Granada (Oude Stad) - Spanje

Intensief
Cursus

van
€308

Granada is een unieke locatie waar je Spaans kunt leren. De stad ligt aan de voet van de Sierra Nevada, het hoogste gebergte van het Spaanse vasteland. Volg een cursus Spaans in Granada als je Spaans wilt leren in een prachtige stad vol historie op slechts een half uurtje reisafstand van zowel geweldige skipistes als Mediterraanse stranden!

We hebben drie scholen in Granada die cursussen Spaans van hoge kwaliteit bieden. Onze school in Granada (Oude Stad) staat midden in de wijk Albaicín, het historische, Moorse centrum van de stad en heeft prachtige privétuinen. Onze Granada school staat in moderne centrum van Granada. Onze optie 3-school biedt uitzicht over het Alhambra en de historische wijk Albaicín. Onze school in Granada (Oude Stad) is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit cursus Spaans in het historische hart van Granada. De school ligt waarschijnlijk op de meest adembenemende locatie van al onze scholen in Spanje.

Lees voor meer informatie over onze school in Granada (Oude Stad) verder op deze pagina. Klik op de links om meer te weten te komen over onze school in Granada.


Onze scholen in Granada (Oude Stad)

Onze school in Granada (Oude Stad) staat op een perfecte locatie midden in het Albaicín, het historische, Moorse centrum van de stad. Deze wijk heeft prachtige, witte straten en biedt spectaculaire uitzichten op het Alhambra, het oude, Arabische paleis dat hoog boven de stad uittorent. De school is gevestigd in een prachtig, historisch gebouw met klimop langs de muren en mooie tuinen met sinaasappelbomen die voor schaduw zorgen. De school heeft acht klaslokalen, een studentenkantine, mooie binnenplaatsen en grote privétuinen waar je tijdens de pauzes of na je lessen kunt uitrusten.

Cursussen

Onze school in Granada (Oude Stad) biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week en een intensieve pluscursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal zes studenten, dus je zult genoeg individuele begeleiding van je docenten krijgen! Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 20 privélessen als je nog sneller Spaans wilt leren.

Naast deze algemene cursussen biedt onze school ook de speciale cursussen Commercieel/Zakelijk Spaans, Spaans & Cultuur/Samenleving, Spaans & Literatuur/Kritiek en Spaans voor Docenten. Als je van plan bent het internationaal erkende DELE-examen af te gaan leggen, kies dan voor onze DELE-examenvoorbereidingscursus.

Wil je naast je cursus Spaans iets actiefs doen? Kies dan voor een van onze cursussen Spaans & Skiën of Spaans & Paardrijden! De cursus Spaans & Skiën bestaat uit 20 of 30 groepslessen Spaans per week en een week skiles. De cursus Spaans & Paardrijden duurt twee weken en bestaat uit 20 groepslessen Spaans en 7 paardrijdlessen per week.

Als je tijdens je cursus Spaans in Granada zoveel mogelijk Spaans wilt leren, kies dan voor onze cursus Spaans bij de Docent Thuis. Dit is een pakket van 20 privélessen per week en accommodatie op basis van volpension in het huis van je docent. Op deze manier kun je altijd Spaans oefenen met je docent en zijn of haar familie!

Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Alle accommodatie ligt op loopafstand van de school. Je kunt tijdens je cursus Spaans in Granada met andere studenten verblijven in een studentenresidentie of in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering. Als je liever wat meer privacy wilt, kun je in een studioappartement verblijven op basis van zelfcatering. Als je je wilt verdiepen in de Spaanse taal en cultuur, kies dan voor verblijf bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen! Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension of volpension. Je kunt tijdens de maaltijden je Spaans oefenen met de familie. Dit is niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig!

Activiteiten

Evenals onze andere scholen in Spanje organiseert onze school in Granada (Oude Stad) een uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Een welkomstdrankje, thema-avonden en muzikale avonden zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Je kunt ook meegaan op excursies naar plaatsen als Ronda, Sevilla, Córdoba, de Sierra Nevada, Las Alpujarras, de Costa Tropical en nog veel meer!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Granada en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Je kunt ook naar de luchthaven van Málaga vliegen en daar een directe bus naar Granada nemen. Onze school kan vervoer van deze luchthavens naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Granada (Oude Stad)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.63 / 5
Accommodatie

4 / 5
Staf van de school

4.73 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Granada (Oude Stad), gebaseerd op 41 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3305 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30