Baai in Ibiza, Spanje
Vind een school
Waardering  4.6/5

Spaans leren in Ibiza - Spanje

Volg een cursus Spaans in Ibiza en ontdek de verscholen charme van dit prachtige eiland! Ibiza staat vooral bekend om zijn geweldig nachtleven, maar daarnaast heeft het eiland ook prachtige stranden, een beeldschone natuur, schilderachtige dorpen en een rijke geschiedenis. Een voorbeeld hiervan is Ibiza-stad (Eivissa), een ommuurde oude stad dat al meer dan 400 jaar bestaat en waar onze Spaanse talenschool is gevestigd!

Binnen de muren vind je sfeervolle, smalle steegjes, kunstgalerijen, knusse café’s en het geweldige Archeologisch Museum met een aantal van de best bewaarde Fenicische kunstvoorwerpen in de wereld. Maak een wandeling langs de muur en je zult beloond worden met prachtige vergezichten over de stad en de haven. Verken ook het binnenland en ontdek de traditionele witte dorpen als Sant Joan de Labritja of het Moors geïnspireerde Balàfia. Ibiza heeft voor iedereen wat te bieden!

Onze school in Ibiza

De historische oude stad (‘Dalt Vila’) en de haven liggen op maar enkele minuten lopen van onze school. De 9 klaslokalen zijn ruim en voorzien van airco en audiovisuele apparatuur. Na je lessen Spaans kun je op school verder studeren en gebruik maken van de gratis internet verbinding of boeken en CD’s in de bibliotheek. Je kunt natuurlijk ook met je medestudenten relaxen in de studentenlounge of in een van de vele café’s en bars.

Foto's

Spaanse les op onze school
Plezier hebben in het leren van de Spaanse taal
Studenten in een gedeeld appartement
Balkon van het gedeelde appartement

Cursussen in Ibiza

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + DJ (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Private Lessons (20)
  • Club 50 (25)
  • DELE Exam Prep (25)

Alle cursussen van onze school zijn beschikbaar van elk niveau, van beginners tot gevorderden, zodat je Spaans kunt leren op Ibiza, welk niveau je ook hebt!

Onze meest populaire cursus is de intensieve cursus van 20 lessen per week, die is ontworpen om je algehele niveau Spaans te verhogen en je algemene taalvaardigheden te verbeteren. Deze cursus is een geweldige manier om Spaans te leren of voort te bouwen op je bestaande taalvaardigheden, terwijl je andere taalliefhebbers ontmoet. De lessen vinden plaats in de ochtend of de middag, wat betekent dat je de rest van de tijd kunt doorbrengen met het verkennen van de stad en het proeven van de lokale cultuur.

Voor een meer intensieve leerervaring, kun je kiezen voor onze Superintensieve cursus Spaans van 25 groepslessen per week. Het combineert de Intensieve klas met een extra dagelijkse les over conversatie, wat een geweldige kans is voor studenten die hun vlotheid en zelfvertrouwen verder willen verbeteren.

Combineer je cursus Intensief Spaans elke week met 5 of 10 extra privélessen, als je specifieke onderwerpen hebt die je wilt bespreken of als je gewoon meer persoonlijke aandacht nodig hebt. Je zou zelfs je curriculum volledig kunnen aanpassen met alleen privélessen Spaans. Je kiest zelf welke onderwerpen je wilt studeren, en ook de uren waarop je studeert, waardoor je een volledig flexibel taalprogramma hebt!

Onze school op Ibiza biedt ook gespecialiseerde cursussen, inclusief voorbereidingscursussen voor het DELE-examen; Club 50+ cursussen (bevatten naast de Intensieve Spaanse lessen ook een uitgebreid cultureel programma); Docentenopleidingen en mini-groepscursussen van slechts 3 studenten in elke klas!

Speciale cursussen in Ibiza

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Laat onze school jouw accommodatie regelen! Profiteer van de totale onderdompeling in de Spaanse taal en cultuur door bij een gastgezin te verblijven. Voor wat meer vrijheid kun je ook in een gedeeld appartement verblijven.

Verblijf bij een gastgezin is ideaal als je graag je Spaans dagelijks wilt oefenen en wilt ontbijten met het gastgezin. Verbeter je taalvaardigheden door met moedertaalsprekers te praten! De gastgezinnen worden door de school met zorg geselecteerd en wonen op maximaal 15 minuten lopen van de school.

Als je in een gedeeld appartement verblijft, deel je deze met met 1 tot 5 andere mensen (meestal studenten). Dit is zeker een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten! Alle appartementen hebben een gedeelde keuken, woonkamer en badkamers.

Activiteiten

We willen dat je een onvergetelijke tijd hebt terwijl je Spaans leert op Ibiza, en wat is een betere manier om dit te doen dan jezelf onderdompelen in niet alleen de taal, maar ook in de lokale cultuur? Onze school organiseert een spannende reeks activiteiten, die beschikbaar zijn voor alle studenten, een geweldige manier zijn om met je leraren en klasgenoten om te gaan en je Spaanse vaardigheden buiten het klaslokaal in de praktijk te brengen!

Als eerste is er een rondleiding door de stad, gevolgd door activiteiten zoals Flamencolessen, paardrijden, museumbezoeken, wijnproeverijen, Spaanse filmavonden, boottochten en theateravonden. Onze school organiseert ook watersporten in de warme mediterrane wateren van Ibiza, waaronder duiken, zeilen en windsurfen! Houd er rekening mee dat sommige van deze activiteiten extra kosten met zich meebrengen.

Excursies zijn vaak gepland op zaterdagen, met reguliere bestemmingen zoals het betoverende eiland Formentera en de wonderschone grotten van Can Marca. Zie meer van Spanje terwijl je in het buitenland studeert!

Hoe er te komen

Onze school biedt transfers aan bij aankomst / vertrek van / naar de luchthaven van Ibiza, tegen een meerprijs.


Locatie van onze school in Ibiza

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

3.8 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5
Gemiddelde score voor onze school Ibiza gebaseerd op 5 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Gewoon fantastisch!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was erg vriendelijk en verwelkomend.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Dutch (10)
Eastern european (10)
French (15)
German, austrian, swiss (15)
Italian (15)
Others (5)
Russian (10)
Uk, us (20)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

7 redenen om Spaans te leren in Ibiza

Het Spaanse eiland Ibiza is een van de mooiste eilanden van de Balearen eilandengroep in de Middellandse zee. De eerste gedachte die bij mensen opkomt is het bruisende nachtleven van Ibiza. Maar dit prachtige eiland heeft zoveel meer te bieden dan enkel haar nachtleven! In Ibiza kun je alles vinden! Van historische gebouwen en prachtige stranden tot pure natuur, vriendelijke locale bevolking en de heerlijke plaatselijke de delicatessen. Dit alles maakt Ibiza de perfect plaats om de Spaanse taal te leren! Read more...

Prijzen Ibiza

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners