Retiro Park in Madrid, Spanje

Spaans leren in Madrid (Retiro Park)

11 klaslokalen
2 studentenlounges
Koffiemachines
Gratis te gebruiken leerboeken en videotheek
Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut
Cursusmateriaal inbegrepen
Overal wifi​

Onze school in Madrid (Retiro Park)

Als je Spaans wilt leren in Madrid, kun je onze Retiro Park-school selecteren, die op slechts een korte loopafstand van het beroemde park met dezelfde naam ligt. Deze oase in het stadscentrum is een van de grootste groene ruimtes in Madrid en beschikt over een groot aantal bezienswaardigheden, waaronder het ‘Crystal Palace’, een prachtige 19e-eeuwse kas, en het Velazquez-paleis, dat nu een collectie hedendaagse kunst herbergt. Er is ook een muziektent die regelmatig wordt gebruikt door lokale muziekgroepen voor openbare concerten, en de Paseo de Estatuas ('Standbeeldenwandeling'), een verzameling historische stukken die zich over het park uitstrekt. Andere bezienswaardigheden op loopafstand van de school zijn het Nationaal Archeologisch Museum, het enorme Wizink-evenementencentrum en het Alcalá Theater, waar studenten boeiende Spaanstalige drama's en musicals kunnen bekijken.

Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut, de International Association of Language Centres (IALC), en goedgekeurd voor DELE-, Bildungsurlaub- en Erasmus-programma's, biedt deze faciliteit hoogwaardig, persoonlijk onderwijs aan alle studenten die aanwezig zijn. Onder leiding van een man-en-vrouw-team opende het talencentrum in 1956 zijn deuren voor buitenlandse studenten die Spaans wilden leren, en heeft nu meer dan 50 jaar ervaring op zak! De hooggekwalificeerde docenten zijn gewend om dynamisch, meeslepend onderwijs te bieden aan studenten van alle leeftijden, capaciteiten en achtergronden.

Met 11 klaslokalen en maximaal negen studenten per groep kan deze school haar studenten persoonlijke aandacht en taalonderwijs bieden dat is afgestemd op hun individuele behoeften. Tijdens je cursus kun je gebruik maken van de twee studentenlounges om te ontspannen, een praatje te maken of je schoolwerk bij te werken. De lounges hebben beide een koffieautomaat, zodat je tussen de lessen door een versnapering kunt krijgen zonder dat je het gebouw hoeft te verlaten! Voor degenen die op zoek zijn naar een rustige studie, heeft de school ook een bibliotheek met gratis studieboeken en videomateriaal voor alle studenten.

De omgeving van de school heeft veel groen en prachtige gebouwen, en zit boordevol cafés, bars en restaurants die lokale gerechten serveren. De dichtstbijzijnde metrohalte ligt net om de hoek, wat betekent dat u tijdens uw verblijf in ons talencentrum gemakkelijk andere delen van de stad kunt verkennen. De centrale ligging van de school in deze bruisende Europese hoofdstad zorgt ervoor dat ze alle studenten een kosmopolitische Spaanse ervaring kan bieden, terwijl de relatief kleine omvang ervoor zorgt dat studenten zich thuis kunnen voelen in deze warme en gastvrije leeromgeving.

Foto's

1
2
3
4

Madrid

Madrid: multicultureel, modern en magisch! Zoals elke Europese hoofdstad is Madrid een smeltkroes van verschillende culturen, met een lange en gevarieerde geschiedenis die duidelijk tot uiting komt in de gevarieerde architectuur, monumenten en straatkunst. Het beschikt over maar liefst 129 locaties van cultureel belang (meer dan enige andere locatie in Spanje!), en staat vol met musea en galerijen met werkelijk uitstekende collecties. Met haar topinstellingen zoals de Centrale Universiteit, het Instituut voor Vrij Onderwijs en het Ateneo Cientifico, Literario, y Artistico de Madrid, wordt de stad algemeen beschouwd als een van de beste universitaire opleidingen van Europa. Als thuisbasis van zowel het Cervantes Instituut als de Koninklijke Spaanse Academie is de Spaanse hoofdstad ook een wereldberoemd centrum voor taalonderwijs. Dus waarom zou je niet Spaans leren in Madrid en zien welke mogelijkheden deze glorieuze stad jou te bieden heeft?!

Madrid, gelegen aan de rivier de Manzanares sinds de Romeinse tijd, was een belangrijk Moors bolwerk tijdens het bewind van het kalifaat van Córdoban. Fragmenten van de 9e-eeuwse stadsmuren zijn hier en daar nog steeds zichtbaar, maar het meest opvallend is de Germaanse invloed - zozeer zelfs dat het historische centrum gewoonlijk het 'Madrid van de Oostenrijkers' wordt genoemd. Het zou je vergeven zijn als je denkt dat je misschien Beieren bent binnengestapt! De stad werd in 1561 gekozen tot hoofdstad van Spanje en heeft sindsdien haar plaats ingenomen als een van de belangrijkste culturele centra van Europa, zo niet van de wereld. De iconische Paseo de Prado, net buiten de oude stad, is een prachtige, met bomen omzoomde laan met veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Madrid, waaronder de Koninklijke Botanische Tuinen, de Gouden Driehoek van de Kunst, het luxueuze Hotel Palace en verschillende opvallende pleinen . Het hele jaar door worden in de stad vele festivals, beurzen, openluchtconcerten en spraakmakende evenementen georganiseerd, zoals de Madrid Fashion Week en de jaarlijkse SIMO TCI digitale technologieshow.

Verrassend genoeg voor een stad van deze omvang is Madrid bezaaid met groene ruimtes, waaronder het uitgestrekte Casa de Campo, dat beschikt over een eigen pretpark, een dierentuin en een roeivijver. Niet alleen dat, het ligt ook op slechts een uur rijden van het spectaculaire Sierra de Guadarrama Nationaal Park, een hotspot voor bergsporten en het spotten van dieren in het wild. Voor degenen die de voorkeur geven aan meer stedelijke bezigheden is de bruisende Gran Vía perfect voor shopaholics, terwijl een wandeling door de wijk Lavapiés u een voorproefje geeft van de zeer diverse gastronomie die de stad te bieden heeft. Het beste gebied om te eten en te winkelen is ongetwijfeld Salamanca, ten oosten van het historische Centro. In deze mooie, groene omgeving is onze Spaanse taalschool gevestigd.

Cursussen in Madrid (Retiro Park)

Beschikbare cursussen

  De meeste studenten die cursussen op deze school volgen, kiezen voor het standaard Intensieve programma van 20 groepslessen per week. Wanneer u voor deze cursus kiest, krijgt u bovendien gegarandeerd 4 gratis taal-/cultuurworkshops per week. Als je de voordelen van je programma wilt vergroten, kun je een superintensieve cursus van 25 of 30 wekelijkse groepslessen selecteren. De aanvullende lessen behandelen onderwerpen die verband houden met conversatie, cultuur en geschiedenis. De lessen in deze programma's kunnen in de ochtend of in de middag plaatsvinden, afhankelijk van uw niveau en het aantal andere studenten op de school. Je exacte rooster kan alleen op je eerste dag worden bevestigd door het schoolpersoneel. Houd er rekening mee dat, als u geen eerdere ervaring met Spaans heeft, u uw groepsprogramma op een specifieke beginnersdatum moet starten. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare data voor beginners.

  Als je specifieke onderwerpen hebt die je wilt behandelen, of het gevoel hebt dat je tijdens je studie extra aandacht nodig hebt, kun je privélessen kiezen en deskundige één-op-één lessen ontvangen die op maat kunnen worden gemaakt volgens uw exacte vereisten. Met het standaardpakket krijg je 20 lessen op maat per week, maar je kunt er meer boeken als je dat wilt. Als je denkt dat privélessen nuttig voor je zijn, maar je toch het sociale aspect van groepslessen wilt ervaren, kun je een gecombineerd pakket boeken van 20 groepslessen plus nog eens 5 of 10 extra lessen. naar één les per week.

  Als je een student bent ouder dan 50 en het liefst studeert met andere, gelijkgestemde volwassen studenten van over de hele wereld, dan zijn onze Club 50+ lessen perfect voor jou! Gedetailleerde informatie over dit gespecialiseerde programma vindt u hier.

  Onze school biedt ook werkervaring bij een lokaal Spaans bedrijf. Dit programma biedt de mogelijkheid om snel je Spaanse vaardigheden te verbeteren en je CV uit te breiden door 6 of 12 weken te werken in een lokaal Spaans bedrijf. Om voor dit programma in aanmerking te komen, moet je minimaal 4 weken op onze school studeren en na deze 4 weken minimaal B1-vaardigheid aantonen. Onze docenten kunnen u begeleiden bij het opstellen van uw CV, het vinden van een stageplaats voor u bij een bedrijf in de door u gewenste branche, en geven u tips en technieken voor uw plaatsingsgesprek. Houd er rekening mee dat het aangeboden werk een onbetaalde stage is.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Als je zoveel mogelijk de kans wilt hebben om Spaans te spreken met moedertaalsprekers, dan is accommodatie bij een gastgezin de keuze voor jou! Zorgvuldig geselecteerde hosts bieden privé een- of tweepersoonskamers* aan en bieden 2 of 3 maaltijden per dag als onderdeel van uw accommodatiepakket. Houd er rekening mee dat we tegen een kleine meerprijs rekening kunnen houden met speciale diëten (bijvoorbeeld vegetarisch, veganistisch, lactose-/glutenvrij, etc.). De hosts wonen allemaal op minder dan 25 minuten reizen van de school met het openbaar vervoer, en sommigen wonen op loopafstand. Alle gastgezinnen bieden een comfortabele en veilige omgeving om te verblijven tijdens je taalcursus, en bieden ook handdoeken en een wekelijkse wasservice. Je hebt je eigen sleutels om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren.

   Voor meer onafhankelijkheid kun je in een van de schoolappartementen verblijven. Gedeelde appartementen bieden privé een- of tweepersoonskamers*, een volledig uitgeruste keuken met een wasmachine en een lounge met een televisie en comfortabele stoelen. Deze appartementen zijn ideaal voor studenten tussen de 18 en 25 jaar die met een beperkt budget reizen en op zoek zijn naar een zeer sociale ervaring. Gemeenschappelijke ruimtes zijn onder meer de keuken, badkamer(s) en woonvoorzieningen. De kamers worden aangeboden op basis van zelfcatering, waardoor u tijdens uw verblijf de vrijheid heeft om zelf te koken. Beddengoed wordt verstrekt, maar handdoeken zijn mogelijk niet aanwezig (afhankelijk van het appartement). U dient deze dus zelf mee te nemen. Studenten moeten er rekening mee houden dat Wi-Fi-toegang zeer beperkt is bij dit type accommodatie en niet kan worden gegarandeerd. Elk appartement ligt op maximaal 40 minuten afstand van de school met het openbaar vervoer en heeft maximaal 4 slaapkamers. Studenten zijn verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van het appartement.

   Als u de voorkeur geeft aan volledige privacy, dan is een studio-appartement de beste optie voor u. Je hebt een eigen, zelfstandige studio op loopafstand van de school, compleet met een eigen badkamer en een volledig uitgeruste kitchenette. Studio's worden alleen op aanvraag aangeboden; Neem direct contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze optie.

   Alle accommodatie is beschikbaar vanaf de zondag vóór aanvang van uw cursus tot de zaterdag nadat uw cursus eindigt. In de meeste gevallen kan de school flexibel zijn met uw aankomst- en vertrektijd, maar u moet er wel voor zorgen dat u vóór 23:00 uur arriveert en vertrekt. Indien nodig kunnen wij mogelijk extra nachten in uw accommodatie voor u regelen. Neem hierover contact met ons op voordat u boekt.

   *Houd er rekening mee dat tweepersoonskamers alleen beschikbaar zijn voor studenten die samen reizen. Als u een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden boekt maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Om je te helpen het leven in Madrid te ervaren, organiseert onze school een uitgebreid cultureel programma dat speciaal is ontworpen om het beste van de stad en de omgeving te bieden. Elke activiteit wordt in het Spaans gegeven en helpt zo het leren in de klas aan te vullen met ervaring in praktijkscenario's. De activiteiten zijn niet alleen leerzaam, maar ook bedoeld om leuk te zijn en je te helpen je medestudenten te leren kennen.

   Veel activiteiten worden gratis aangeboden, terwijl voor andere een extra vergoeding wordt gevraagd ter dekking van de entree- en/of transportkosten. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Rondleidingen door verschillende delen van de stad
   - Gratis seminars over Spaanse grammatica, conversatie en cultuur
   - Bezoeken aan lokale musea en attracties
   - Spaanse filmvertoningen
   - Avondmaaltijden met je klasgenoten
   - Tapas ‘caminas’
   - Winkeluitjes
   - Excursies van een halve of hele dag naar locaties als Toledo, Segovia, Valencia en Salamanca

   Hoe er te komen

   De luchthaven van Madrid staat ook bekend als Barajas Airport; als een van de drukste luchthavens van Europa kunnen studenten uit de meeste landen directe vluchten naar de stad vinden.

   Vanaf hier kunt u met het openbaar vervoer naar uw accommodatie gaan of tegen een toeslag kunnen wij een luchthaventransferservice voor u regelen. Als u deze service boekt, staat er bij aankomst een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt; Als u deze service ook bij vertrek selecteert, wordt u op de laatste dag bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de door u gekozen luchthaven.

   De stad beschikt over uitgebreide metroverbindingen naar andere Europese steden, als u liever niet vliegt.

   Studenten moeten ervoor zorgen dat ze op de zondag vóór het begin van hun cursus tussen 08.00 en 22.00 uur aankomen en op de zaterdag na het einde van hun cursus tussen 08.00 en 22.00 uur vertrekken. Houd er rekening mee dat er een extra toeslag wordt toegepast op vervoersdiensten die zijn geboekt voor vluchten die buiten deze tijden arriveren. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Madrid (Retiro Park)

   Cursus

   4.4 / 5
   Accommodatie

   3.8 / 5
   Medewerkers van de school

   4.8 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Madrid (Retiro Park) gebaseerd op 47 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was wat ik wilde (iets lager dan mijn geteste niveau). We hadden twee leraren – één uitstekend en één minder goed – voornamelijk vanwege onervarenheid. Ik sprak hierover met Isabel (de manager) en de laatste les was veel beter.

   Julia, mijn gastheer, heeft de reis voor mij gemaakt. We hadden veel gemeenschappelijke interesses en zij heeft mij enorm geholpen; liep de eerste dag naar school, kocht kaartjes voor de metro, corrigeerde mijn Spaans, liet me zien hoe ik paella maakte en heerlijk eten kookte.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een goede cursus, goede docenten. Accommodatie bij een aardige dame, praat veel en dit is goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Interessant en goed georganiseerd. Niveau passend. Interessante excursies. Uitstekende accommodatie, een zeer vriendelijke en behulpzame dame, aangename flat.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt genoten van mijn cursus! Het was zo leuk om Spaans te leren in een andere omgeving dan ik gewend was, en de constante blootstelling aan de taal elke dag en het zelf moeten uitzoeken in de stad met behulp van mijn taalvaardigheden maakte een wereld van verschil. Het laat echt zien dat totale onderdompeling de beste manier is om een taal te leren! Mijn gastgezin was zo aardig en aardig. Ze zorgden er altijd voor dat ik alles had wat ik nodig had en vroegen me altijd of ze iets konden doen om me meer op mijn gemak te stellen. Ze waren ook erg boeiend en vriendelijk en wilden graag aspecten van hun leven en de cultuur van het land met mij delen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De 50+ klas was klein met slechts 3 studenten in de eerste week, en 6 studenten in de tweede week. De docent was uitmuntend en de inhoud van de cursus uitdagend, maar geschikt voor mijn niveau. Ik had het gevoel dat mijn begrip en vertrouwen in het Spaans behoorlijk vooruit gingen. Het sociale programma was ook erg leuk. Ik raad de cursus en de school zeker aan. Ik verbleef in een prettige appartement met mijn eigen goed uitgeruste kamer en een gedeelde badkamer. Alles schoon en comfortabel. Mijn gastvrouw was vriendelijk en erg behulpzaam. Ze zorgde voor ontbijt en een heerlijke avondmaaltijd. Ze was heel flexibel met de etenstijd. Ze sprak ook vaak Spaans met me en corrigeerde mijn fouten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Alles was erg goed, veel beter dan ik had verwacht. Het was een geweldige kans om Spaans te leren en te spreken, en ik heb veel geleerd. Ik had zelfs moeite om Engels te spreken toen ik terugkeerde naar Londen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg leuk en ik heb veel geleerd. Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   The school was erg goed georganiseerd en efficiënt. De docenten waren professioneel en enthousiast, en de rest van het personeel was altijd erg behulpzaam. De locatie van mijn accommodatie was perfect, en het eten en de kamer waren goed - mijn slaapkamer was aan de achterkant van het huis, en erg rustig. Ik was onder de indruk van hoe makkelijk het was om de cursus te boeken, en ik wil graag mjn Spaanse studies volgend jaar voortzetten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zoals gewoonlijk erg goed. Gestructureerde cursus met jonge docenten afkomstig uit verschillende plekken in Spanje. Typische familie accommodatie, niet zonder eigenaardigheden, maar veel waar voor je geld. De interactie met de gastvrouw is het ook zeker waard op het gebied van de taal leren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was fantastisch. Ik deed eerst de super-intensieve cursus voor 4 weken, waarbij ik de eerste week de extra klas had samen met een andere student, en de andere 3 weken privélessen. Deze individuele lessen waren erg goed om over punten te gaan die ik niet helemaal begreep en hielpen ook met mijn spreekvaardigheden. De school was zeer behulpzaam toen ik besloot nog 3 weken te blijven, aangezien ze me hielpen met het regelen van de klassen en accommodatie. Ik zou de school zeker aanraden, aangezien het personeel ontzettend toegankelijk en behulpzaam is. Volgende keer zou ik liever bij een familie verblijven in plaats van een gedeelde flat, zodat ik zoveel mogelijk Spaans kan spreken. In de flat lijken mensen die het Spaans niet beheersen liever Engels te spreken.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Erg professioneel gerunde school. Petje af voor de docenten, ze waren erg goed in hun vak en hadden interesse in het lesgeven en uitleggen.

   Mijn dochter Maria deed een Spaans cursus van 3 weken in Madrid en was helemaal gelukkig. Hoog niveau van onderwijs en vriendelijke en veilige accommodatie. Maria kwam terug en was zeer tevreden. Ze zou graag Corona Garcia Nieta, de eigenaresse van de accommodatie willen bedanken. Ze was ontzettend vriendelijk, zorgde goed voor haar, kookte heerlijk eten, zorgde voor een schone kamer - alles was perfect. Het was onze eerste ervaring met een taalcursus in het buitenland en we zijn erg enthousiast om nogmaals een cursus met jullie te boeken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Dit was mijn tweede keer op deze school, en mijn klassen waren op een hoger niveau (B1) dan voorheen (A2), wat geweldig was. Ze boden meer presentaties over de Spaanse cultuur en organiseerden een excursie op zaterdag. Ik was er slechts een week, en ik realiseer me dat het beter is om 2 weken te gaan. Misschien ga ik volgend jaar terug. Ik koos voor het Hostel Benamar, waar ik eerder heb verbleven. De kamer was slechts 35 euro per nacht, was schoon, en gelegen aan de achterkant waardoor het rustig was. Er is een goed café in de buurt voor ontbijt (Santander) wat me ongeveer 7 euro kostte. Het is ongeveer 20 minuten lopen of 2 metrohaltes vanaf de school.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitmuntende school met erg goede leraren en zeer behulpzaam personeel, aantrekkelijke locatie en goede culturele activiteiten. Accommodatie was comfortabel en goed gelegen, maar de gastvrouw rookte als een ketter en maakte niet veel contact met me.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten, het lesgeven was fantastisch en ik ben goed bevriend geraakt met enkele klasgenoten. De dame waar ik bij verbleef was ontzettend aardig. Ze werd als een Spaanse moeder! Het eten was verrukkelijk en ze zorgde goed voor me. Ze nam vaak de gelegenheid om met me te spreken, waardoor ik ook thuis Spaans kon blijven oefenen, en ze was gewoon in het algemeen geweldig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De klassen waren ongeveer het juiste niveau voor mij. Ze waren echter slechts een halve dag, en ik had echt meer moeten boeken. Ze waren ook in de namiddag van 15:30 tot 19:00, alhoewel ik ze liever in de ochtend had gehad. Aan de andere kant waren er extra conversaties over Spaanse cultuur en geschiedenis en een excursie naar een kunstgalerij, wat ik interessant vond. De school regelde ook een excursie naar Toledo op zaterdag. De accommodatie was erg goed, en bijzonder goedkoop, slechts 35 euro per nacht. De kamer was comfortabel en schoon, en aan de achterkant van de hostel gelegen waardoor het rustig was. Al in al genoot ik van mijn verblijf in Madrid en kon ook nog een beetje de toerist uithangen. De school is goed gelegen, dichtbij het Retiro Park. Ik zou graag volgend jaar nog een cursus doen, in Madrid of in Salamanca.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Alhoewel ik slechts 4 dagen de cursus volgde, had ik een geweldige ervaring. Ik heb veel geleerd en genoot van de excursies. Mijn gastfamilie bood mij uitmuntende accommodatie en maaltijden. Ik zou zeker opnieuw gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren uitstekend en de kleine klassen waren ideaal. De mogelijkheid voor excursies en activiteiten was ook erg goed.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Geweldig. Ik had twee fantastische docenten en ook al kwam ik daar als beginner, door hen sprak ik aan het eind van de week Spaans. Ze waren in staat om mijn vaardigheid te beoordelen, me te onderwijzen op mijn niveau en moedigden me aan om te spreken. En we hadden plezier!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb van mijn tijd op de school genoten, de docenten waren bijzonder vriendelijk en bereid om studenten te helpen met het leren en begrijpen van het Spaans. Ik vond mijn accommodatie geweldig, het was precies was ik nodig had, dichtbij een metrolijn, maar nog ver genoeg om te kunnen studeren en niet afgeleid te worden. Ik had de perfecte host en ik zal beslist nog een keer bij haar verblijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik genoot erg van de cursus. De school heeft vriendelijk personeel. Ik heb veel meer zekerheid in het Spaans spreken. Er was een interessante mix van studenten op school. Mijn accommodatie was schoon, praktisch, met lekker eten en een vriendelijke gastvrouw die graag met me kletste.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg nuttig, aangezien de docenten per sé wilden dat iedereen Spaans sprak in de klas, wat ik graag wilde. Uitleg van Spaanse grammatica was erg goed, en het lesmateriaal was ook duidelijk. Ik vond het fijn dat aan het einde van de cursus een examen werd gegeven om te kunnen zien hoe ver ik mijn Spaans had gevorderd. Ik hoop de cursus op een hoger niveau te kunnen voortzetten. De accommodatie was goed, de kamer was schoon. De manager was altijd beschikbaar als ik hulp nodig had. Ik heb mijn doel bereikt met deze cursus, en was tevreden met zowel de cursus als de accommodatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed en ik ben erg blij dat ik jullie school heb gekozen! Na 3 weken is mijn Spaans veel beter geworden en het zal me op de universiteit veel helpen. Ik hoop dat ik nog een kans zal hebben om volgende zomer naar jullie school in Madrid te gaan! Mijn accommodatie was super! De mevrouw was zo aardig, lief en heeft me erg geholpen met het spreken! De kamer was altijd erg schoon! Ik ben heel tevreden!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed georganiseerd. De school had veel activiteiten om je bezig te houden. Accommodatie was perfect. De familie was erg vriendelijk en het eten was heerlijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een geweldige manier om van een buitenlandse vakantie te genieten en tegelijkertijd te leren - ik zou aanraden om minstens 2 weken te gaan om de volledige ervaring mee te maken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de Spaans cursus genoten. Het was erg intensief - 5 uur per dag plus huiswerk - waardoor ik vrij vermoeid was. Het was het echter wel waard, de school was een goede keuze. Veel grammatica en technische dingetjes plus alles in het Spaans. Madrid is een geweldige plek om Spaans te leren, aangezien er zoveel andere activiteiten en bezienswaardigheden zijn. De plaatselijke bevolking is erg vriendelijk en is dol op buitenlanders die hun taal spreken, zelfs al is het niet altijd vlekkeloos.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren briljant, zeer ervaren in het lesgeven en zeer geduldig met onze pogingen tot Spaans spreken. Ik vond dat de cursus me alles aanleerde om meer zekerheid in mijn Spaans te krijgen. De cursus was erg nuttig en mijn zelfvertrouwen ging er enorm op vooruit in slechts een week. Ik had ook de kans om een geweldige stad te ontdekken, films in het Spaans te zien en verschillende Spaanse maaltijden in de café's te proberen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een erg professionele en vriendelijke school. Accommodatie was erg comfortabel en slechts 20 minuten lopen van de school vandaan. Voor ons, het hoogtepunt van de reis. Een fantastische vrouw die voor ons zorgde alsof we familie waren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten maken, voor mij, deze cursussen en de school in dit gebied, geweldig. Alle 3 mijn Profesoras waren fantastisch. De cursus was erg intens, het niet spreken van het Engels tijdens de lessen kostte wat tijd om aan te wennen. Maar aan het eind van mijn twee weken begon alles op zijn plaats te vallen en had ik graag meer tijd willen hebben om door te gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uistekent en ik heb veel geleerd in 10 weken. De docenten kwamen voorbereid naar elke les en ze wisten echt hoe ze het voor ons begrijpbaar moesten maken. Geen één van hen sprak Engels tijdens de les, wat voor de studenten beter was. Mijn kamergenoten waren fantastisch, ze namen de tijd om me rond te leiden door Madrid en hielpen me met mijn gebrekkige Spaans toen ik aankwam. Ik kon ook goed met de huiseigenaar overweg. Ik ben erg blij met mijn ervaring in Madrid en zou niet twijfelen om nog een keer bij Language Courses Abroad te boeken. Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, wat ik erg waardeerde.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus was briljant! De school was erg vriendelijk en de lessen waren leuk, ze hadden ook een behoorlijke lijst van andere activiteiten. Mijn accommodatie was prima, het was goed gelegen, vlakbij de school en het stadscentrum.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik deed de cursus zonder enige kennis van het Spaans van tevoren. De service op school was uitmuntend, en het personeel zeer behulpzaam. Ik zou zeker terugkeren voor een dergelijke cursus in de nabije toekomst. De docenten maakten de cursus erg prettig.

   School statistieken   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Madrid (Retiro Park)

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024