Retiro Park in Madrid, Spanje
Vind een school
Waardering  4.4/5

Spaans leren in Madrid (Retiro Park) - Spanje

Een cursus Spaans volgen in Madrid is een uitstekende keuze als je Spaans wilt leren! De inwoners van Madrid spreken Spaans zonder een regionaal accent of dialect, dus voor buitenlanders is Spaans leren in Madrid een goede keuze. Madrid is een fascinerende en bovendien ideale stad om in te verblijven als je ook de rest van Spanje wilt verkennen. We hebben twee scholen in het centrum van Madrid die cursussen Spaans van hoge kwaliteit bieden.
Onze Madrid (Retiro Park) school staat op korte loopafstand van het beroemde Retiropark. Onze school in Madrid (Puerta del Sol) staat in de buurt van het Puerta del Sol.

Lees voor meer informatie over onze school in Madrid (Retiro Park) verder op deze pagina.

Klik op de link om meer te weten te komen over onze school in Madrid (Puerta del Sol).

Onze school in Madrid (Retiro Park)

Onze school in Madrid (Retiro Park) staat op een uitstekende locatie op slechts een paar minuten loopafstand van het Retiropark. De school is gevestigd in een mooi gebouw met 23 goed uitgeruste klaslokalen met airconditioning, een internetcafé, een bibliotheek en een kantine.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Madrid (Retiro Park)

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)
  • Club 50 (20)
  • Work Experience (20)

Onze school biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week en een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal negen studenten, dus je zult veel individuele begeleiding van je docenten krijgen! Wil je je groepscursus toch aanvullen met privélessen, dan kun je kiezen voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 20, 30 of 40 privélessen per week.

Als je van plan bent het internationaal erkende DELE-examen af te gaan leggen, kies dan voor een DELE-examenvoorbereidingscursus van onze school. Deze bestaat uit 20 groepslessen per week.

Als je graag werkervaring wilt opdoen bij een Spaans bedrijf, dan kan onze school dat voor je organiseren. Er zijn wat eisen waar je aan moet voldoen om aan dit programma te mogen deelnemen. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Voor studenten van vijftig jaar en ouder biedt onze school een cursus Spaans Club 50+. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen per week en je kunt dit programma een of twee weken volgen. Naast lessen Spaans vormen een welkomstdiner en allerlei activiteiten en excursies een belangrijk deel van dit programma! Deze cursus is helaas niet geschikt voor beginners.

Speciale cursussen in Madrid (Retiro Park)

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Je kunt in Alicante verblijven in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering. Als je graag zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je verblijf in Alicante, kies dan voor verblijf bij een Spaans gastgezin! Dit is niet alleen de beste optie vanuit taalkundig oogpunt, maar ook erg gezellig. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension of volpension. Als je kiest voor verblijf op basis van halfpension, krijg je toch volpension in het weekend.

Activiteiten

Naast cursussen Spaans organiseert onze school allerlei activiteiten voor studenten. Deelname aan deze activiteiten is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam! Onze school in Madrid organiseert weekendexcursies naar Salamanca, Segovia en Ávila. Voorbeelden van activiteiten zijn vier cultuurlessen per week, uitstapjes naar musea, kunstgalerijen, theaters, bioscopen en historische of culturele plaatsen in Madrid, rondleidingen en feestjes.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Madrid en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Madrid (Retiro Park)

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

3.7 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5
Gemiddelde score voor onze school Madrid (Retiro Park) gebaseerd op 43 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De 50+ klas was klein met slechts 3 studenten in de eerste week, en 6 studenten in de tweede week. De docent was uitmuntend en de inhoud van de cursus uitdagend, maar geschikt voor mijn niveau. Ik had het gevoel dat mijn begrip en vertrouwen in het Spaans behoorlijk vooruit gingen. Het sociale programma was ook erg leuk. Ik raad de cursus en de school zeker aan. Ik verbleef in een prettige appartement met mijn eigen goed uitgeruste kamer en een gedeelde badkamer. Alles schoon en comfortabel. Mijn gastvrouw was vriendelijk en erg behulpzaam. Ze zorgde voor ontbijt en een heerlijke avondmaaltijd. Ze was heel flexibel met de etenstijd. Ze sprak ook vaak Spaans met me en corrigeerde mijn fouten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Alles was erg goed, veel beter dan ik had verwacht. Het was een geweldige kans om Spaans te leren en te spreken, en ik heb veel geleerd. Ik had zelfs moeite om Engels te spreken toen ik terugkeerde naar Londen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg leuk en ik heb veel geleerd. Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

The school was erg goed georganiseerd en efficiënt. De docenten waren professioneel en enthousiast, en de rest van het personeel was altijd erg behulpzaam. De locatie van mijn accommodatie was perfect, en het eten en de kamer waren goed - mijn slaapkamer was aan de achterkant van het huis, en erg rustig. Ik was onder de indruk van hoe makkelijk het was om de cursus te boeken, en ik wil graag mjn Spaanse studies volgend jaar voortzetten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Zoals gewoonlijk erg goed. Gestructureerde cursus met jonge docenten afkomstig uit verschillende plekken in Spanje. Typische familie accommodatie, niet zonder eigenaardigheden, maar veel waar voor je geld. De interactie met de gastvrouw is het ook zeker waard op het gebied van de taal leren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was fantastisch. Ik deed eerst de super-intensieve cursus voor 4 weken, waarbij ik de eerste week de extra klas had samen met een andere student, en de andere 3 weken privélessen. Deze individuele lessen waren erg goed om over punten te gaan die ik niet helemaal begreep en hielpen ook met mijn spreekvaardigheden. De school was zeer behulpzaam toen ik besloot nog 3 weken te blijven, aangezien ze me hielpen met het regelen van de klassen en accommodatie. Ik zou de school zeker aanraden, aangezien het personeel ontzettend toegankelijk en behulpzaam is. Volgende keer zou ik liever bij een familie verblijven in plaats van een gedeelde flat, zodat ik zoveel mogelijk Spaans kan spreken. In de flat lijken mensen die het Spaans niet beheersen liever Engels te spreken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg professioneel gerunde school. Petje af voor de docenten, ze waren erg goed in hun vak en hadden interesse in het lesgeven en uitleggen.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Mijn dochter Maria deed een Spaans cursus van 3 weken in Madrid en was helemaal gelukkig. Hoog niveau van onderwijs en vriendelijke en veilige accommodatie. Maria kwam terug en was zeer tevreden. Ze zou graag Corona Garcia Nieta, de eigenaresse van de accommodatie willen bedanken. Ze was ontzettend vriendelijk, zorgde goed voor haar, kookte heerlijk eten, zorgde voor een schone kamer - alles was perfect. Het was onze eerste ervaring met een taalcursus in het buitenland en we zijn erg enthousiast om nogmaals een cursus met jullie te boeken.

Dit was mijn tweede keer op deze school, en mijn klassen waren op een hoger niveau (B1) dan voorheen (A2), wat geweldig was. Ze boden meer presentaties over de Spaanse cultuur en organiseerden een excursie op zaterdag. Ik was er slechts een week, en ik realiseer me dat het beter is om 2 weken te gaan. Misschien ga ik volgend jaar terug. Ik koos voor het Hostel Benamar, waar ik eerder heb verbleven. De kamer was slechts 35 euro per nacht, was schoon, en gelegen aan de achterkant waardoor het rustig was. Er is een goed café in de buurt voor ontbijt (Santander) wat me ongeveer 7 euro kostte. Het is ongeveer 20 minuten lopen of 2 metrohaltes vanaf de school.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Uitmuntende school met erg goede leraren en zeer behulpzaam personeel, aantrekkelijke locatie en goede culturele activiteiten. Accommodatie was comfortabel en goed gelegen, maar de gastvrouw rookte als een ketter en maakte niet veel contact met me.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de cursus genoten, het lesgeven was fantastisch en ik ben goed bevriend geraakt met enkele klasgenoten. De dame waar ik bij verbleef was ontzettend aardig. Ze werd als een Spaanse moeder! Het eten was verrukkelijk en ze zorgde goed voor me. Ze nam vaak de gelegenheid om met me te spreken, waardoor ik ook thuis Spaans kon blijven oefenen, en ze was gewoon in het algemeen geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De klassen waren ongeveer het juiste niveau voor mij. Ze waren echter slechts een halve dag, en ik had echt meer moeten boeken. Ze waren ook in de namiddag van 15:30 tot 19:00, alhoewel ik ze liever in de ochtend had gehad. Aan de andere kant waren er extra conversaties over Spaanse cultuur en geschiedenis en een excursie naar een kunstgalerij, wat ik interessant vond. De school regelde ook een excursie naar Toledo op zaterdag. De accommodatie was erg goed, en bijzonder goedkoop, slechts 35 euro per nacht. De kamer was comfortabel en schoon, en aan de achterkant van de hostel gelegen waardoor het rustig was. Al in al genoot ik van mijn verblijf in Madrid en kon ook nog een beetje de toerist uithangen. De school is goed gelegen, dichtbij het Retiro Park. Ik zou graag volgend jaar nog een cursus doen, in Madrid of in Salamanca.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Alhoewel ik slechts 4 dagen de cursus volgde, had ik een geweldige ervaring. Ik heb veel geleerd en genoot van de excursies. Mijn gastfamilie bood mij uitmuntende accommodatie en maaltijden. Ik zou zeker opnieuw gaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Kleanthous

De docenten waren uitstekend en de kleine klassen waren ideaal. De mogelijkheid voor excursies en activiteiten was ook erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Adelhardt

Geweldig. Ik had twee fantastische docenten en ook al kwam ik daar als beginner, door hen sprak ik aan het eind van de week Spaans. Ze waren in staat om mijn vaardigheid te beoordelen, me te onderwijzen op mijn niveau en moedigden me aan om te spreken. En we hadden plezier!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
D. Sital-Singh

Ik heb van mijn tijd op de school genoten, de docenten waren bijzonder vriendelijk en bereid om studenten te helpen met het leren en begrijpen van het Spaans. Ik vond mijn accommodatie geweldig, het was precies was ik nodig had, dichtbij een metrolijn, maar nog ver genoeg om te kunnen studeren en niet afgeleid te worden. Ik had de perfecte host en ik zal beslist nog een keer bij haar verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik genoot erg van de cursus. De school heeft vriendelijk personeel. Ik heb veel meer zekerheid in het Spaans spreken. Er was een interessante mix van studenten op school. Mijn accommodatie was schoon, praktisch, met lekker eten en een vriendelijke gastvrouw die graag met me kletste.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg nuttig, aangezien de docenten per sé wilden dat iedereen Spaans sprak in de klas, wat ik graag wilde. Uitleg van Spaanse grammatica was erg goed, en het lesmateriaal was ook duidelijk. Ik vond het fijn dat aan het einde van de cursus een examen werd gegeven om te kunnen zien hoe ver ik mijn Spaans had gevorderd. Ik hoop de cursus op een hoger niveau te kunnen voortzetten. De accommodatie was goed, de kamer was schoon. De manager was altijd beschikbaar als ik hulp nodig had. Ik heb mijn doel bereikt met deze cursus, en was tevreden met zowel de cursus als de accommodatie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Oliynyk

De cursus was erg goed en ik ben erg blij dat ik jullie school heb gekozen! Na 3 weken is mijn Spaans veel beter geworden en het zal me op de universiteit veel helpen. Ik hoop dat ik nog een kans zal hebben om volgende zomer naar jullie school in Madrid te gaan! Mijn accommodatie was super! De mevrouw was zo aardig, lief en heeft me erg geholpen met het spreken! De kamer was altijd erg schoon! Ik ben heel tevreden!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Bernard

De cursus was erg goed georganiseerd. De school had veel activiteiten om je bezig te houden. Accommodatie was perfect. De familie was erg vriendelijk en het eten was heerlijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een geweldige manier om van een buitenlandse vakantie te genieten en tegelijkertijd te leren - ik zou aanraden om minstens 2 weken te gaan om de volledige ervaring mee te maken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de Spaans cursus genoten. Het was erg intensief - 5 uur per dag plus huiswerk - waardoor ik vrij vermoeid was. Het was het echter wel waard, de school was een goede keuze. Veel grammatica en technische dingetjes plus alles in het Spaans. Madrid is een geweldige plek om Spaans te leren, aangezien er zoveel andere activiteiten en bezienswaardigheden zijn. De plaatselijke bevolking is erg vriendelijk en is dol op buitenlanders die hun taal spreken, zelfs al is het niet altijd vlekkeloos.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren briljant, zeer ervaren in het lesgeven en zeer geduldig met onze pogingen tot Spaans spreken. Ik vond dat de cursus me alles aanleerde om meer zekerheid in mijn Spaans te krijgen. De cursus was erg nuttig en mijn zelfvertrouwen ging er enorm op vooruit in slechts een week. Ik had ook de kans om een geweldige stad te ontdekken, films in het Spaans te zien en verschillende Spaanse maaltijden in de café's te proberen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een erg professionele en vriendelijke school. Accommodatie was erg comfortabel en slechts 20 minuten lopen van de school vandaan. Voor ons, het hoogtepunt van de reis. Een fantastische vrouw die voor ons zorgde alsof we familie waren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Baker

De docenten maken, voor mij, deze cursussen en de school in dit gebied, geweldig. Alle 3 mijn Profesoras waren fantastisch. De cursus was erg intens, het niet spreken van het Engels tijdens de lessen kostte wat tijd om aan te wennen. Maar aan het eind van mijn twee weken begon alles op zijn plaats te vallen en had ik graag meer tijd willen hebben om door te gaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Court

De cursus was uistekent en ik heb veel geleerd in 10 weken. De docenten kwamen voorbereid naar elke les en ze wisten echt hoe ze het voor ons begrijpbaar moesten maken. Geen één van hen sprak Engels tijdens de les, wat voor de studenten beter was. Mijn kamergenoten waren fantastisch, ze namen de tijd om me rond te leiden door Madrid en hielpen me met mijn gebrekkige Spaans toen ik aankwam. Ik kon ook goed met de huiseigenaar overweg. Ik ben erg blij met mijn ervaring in Madrid en zou niet twijfelen om nog een keer bij Language Courses Abroad te boeken. Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, wat ik erg waardeerde.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus was briljant! De school was erg vriendelijk en de lessen waren leuk, ze hadden ook een behoorlijke lijst van andere activiteiten. Mijn accommodatie was prima, het was goed gelegen, vlakbij de school en het stadscentrum.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik deed de cursus zonder enige kennis van het Spaans van tevoren. De service op school was uitmuntend, en het personeel zeer behulpzaam. Ik zou zeker terugkeren voor een dergelijke cursus in de nabije toekomst. De docenten maakten de cursus erg prettig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistiekenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Mijn toevluchtsoord, Madrid

Ik kan met een gerust hart zeggen dat Spaans studeren in Madrid een van de beste beslissingen in mijn leven was! Er is zo veel te beleven in deze bijzondere stad dat ik het erg moeilijk vond om te beslissen welke activiteiten ik elke middag na de les zou gaan doen!  Gelukkig was alles, inclusief de school, makkelijk bereikbaar met het super efficiënte metrosysteem van Madrid. Op een van mijn eerste dagen in Madrid besloot ik om van het heerlijke weer te gaan genieten en het park (dat slechts enkele minuten van de school ligt) ‘El Parque del Buen Retiro‘ te bezoeken Read more...

Prijzen Madrid (Retiro Park)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners