Apple Language Courses

Spaans leren in Madrid (Retiro Park) - Spanje

Intensief
Cursus

van
€239

Een cursus Spaans volgen in Madrid is een uitstekende keuze als je Spaans wilt leren! De inwoners van Madrid spreken Spaans zonder een regionaal accent of dialect, dus voor buitenlanders is Spaans leren in Madrid een goede keuze. Madrid is een fascinerende en bovendien ideale stad om in te verblijven als je ook de rest van Spanje wilt verkennen. We hebben twee scholen in het centrum van Madrid die cursussen Spaans van hoge kwaliteit bieden.
Onze Madrid (Retiro Park) school staat op korte loopafstand van het beroemde Retiropark. Onze school in Madrid (Puerta del Sol) staat in de buurt van het Puerta del Sol.

Lees voor meer informatie over onze school in Madrid (Retiro Park) verder op deze pagina.

Klik op de link om meer te weten te komen over onze school in Madrid (Puerta del Sol).


Onze scholen in Madrid (Retiro Park)

Onze school in Madrid (Retiro Park) staat op een uitstekende locatie op slechts een paar minuten loopafstand van het Retiropark. De school is gevestigd in een mooi gebouw met 23 goed uitgeruste klaslokalen met airconditioning, een internetcafé, een bibliotheek en een kantine.

Cursussen

Onze school biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week en een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal negen studenten, dus je zult veel individuele begeleiding van je docenten krijgen! Wil je je groepscursus toch aanvullen met privélessen, dan kun je kiezen voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 20, 30 of 40 privélessen per week.

Als je van plan bent het internationaal erkende DELE-examen af te gaan leggen, kies dan voor een DELE-examenvoorbereidingscursus van onze school. Deze bestaat uit 20 groepslessen per week.

Als je graag werkervaring wilt opdoen bij een Spaans bedrijf, dan kan onze school dat voor je organiseren. Er zijn wat eisen waar je aan moet voldoen om aan dit programma te mogen deelnemen. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Voor studenten van vijftig jaar en ouder biedt onze school een cursus Spaans Club 50+. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen per week en je kunt dit programma een of twee weken volgen. Naast lessen Spaans vormen een welkomstdiner en allerlei activiteiten en excursies een belangrijk deel van dit programma! Deze cursus is helaas niet geschikt voor beginners.

Accommodatie

Je kunt in Alicante verblijven in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering. Als je graag zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je verblijf in Alicante, kies dan voor verblijf bij een Spaans gastgezin! Dit is niet alleen de beste optie vanuit taalkundig oogpunt, maar ook erg gezellig. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension of volpension. Als je kiest voor verblijf op basis van halfpension, krijg je toch volpension in het weekend.

Activiteiten

Naast cursussen Spaans organiseert onze school allerlei activiteiten voor studenten. Deelname aan deze activiteiten is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam! Onze school in Madrid organiseert weekendexcursies naar Salamanca, Segovia en Ávila. Voorbeelden van activiteiten zijn vier cultuurlessen per week, uitstapjes naar musea, kunstgalerijen, theaters, bioscopen en historische of culturele plaatsen in Madrid, rondleidingen en feestjes.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Madrid en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Madrid (Retiro Park)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

3.67 / 5
Staf van de school

4.74 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Madrid (Retiro Park), gebaseerd op 42 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30