Madrid, de hoofdstad van Spanje

Cursus Spaans in Madrid (Plaza de Espanya)

32 klaslokalen
Computerlokaal voor studenten
Cursusmateriaal ter plaatse gekocht
Bibliotheek met multimediamateriaal
Ruime centrale patio
Airconditioning en verwarming
Lid van de FEDELE-organisatie
Grote gemeenschappelijke studentenruimte met verkoopautomaten
Wi-Fi in het hele gebouw
Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut en de Kamer van Koophandel van Madrid

Onze school in Madrid (Plaza de Espana)

Onze school in Madrid ligt erg centraal en het is maar enkele minuten lopen naar Plaza de Espanya en de universiteit. Beide zijn in een wijk in de binnenstad genaamd “Argüelles” te vinden. In dit gebied vind je veel cafés, restaurants en winkels. Dit maakt het erg populair voor de lokale bevolking, bezoekers, studenten en toeristen om er een hapje te eten of een drankje te doen.

De school heeft een goede metro verbinding met de rest van de stad door de twee metrohaltes die er in de buurt liggen, namelijk Argüelles en San Bernardo. Er rijden ook een aantal verschillende lijnbussen door de omliggende straten die je ook kunt nemen om de rest van de stad te verkennen.

Onze school bevindt zich op twee verdiepingen van een pas gerenoveerd gebouw en heeft een grote binnenplaats. Er zijn 40 goed uitgeruste klaslokalen met audio-visuele apparatuur. Er is ook een bibliotheek met Spaanstalige DVD’s en een computerruimte met gratis internettoegang. In de pauzes kun je in de grote gemeenschappelijke ruimte gezellig met je vrienden kletsen en een drankje kopen. Je kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi verbinding. De school is voorzien van airconditioning en centrale verwarming dat er voor zorgt dat je het hele jaar door onder de beste omstandigheden kunt leren!

Foto's

1
2
4
5

Madrid

Madrid is een fascinerende hoofdstad om Spaans te leren. Het is een levendige en energierijke stad waar de mensen bekend staan om hun openheid en vriendelijkheid. Als je voor één van onze twee scholen in Madrid kiest om Spaans te leren, zul je in een stad terechtkomen dat een unieke balans heeft tussen de rijke geschiedenis en cultuur aan de ene kant en zijn ultra moderne, kosmopolitische en zakelijke sfeer aan de andere kant.

Madrid heeft veel te bieden, of je nou geïnteresseerd bent in ontspanning, cultuur, gastronomie, het uitgaansleven, winkelen of in alles! “Arco” is Europa’s grootste kunstmarkt en tovert Madrid ieder jaar 5 dagen lang om in het middelpunt voor internationale kunst. Madrid vormt ook het centrum voor de politiek, zakenwereld, Spaanse monarchie, regeringszetel en het Spaans parlement. Hierdoor is de sfeer is de stad het hele jaar door dynamisch en energiek.

Cursussen in Madrid (Plaza de Espana)

Beschikbare cursussen

  Onze school in Madrid (Plaza de Espana) biedt een breed scala aan cursussen Spaans, die kunnen worden aangepast aan al jouw voorkeuren en interesses! Je kunt kiezen uit een intensieve cursus van 20 lessen per week, of een superintensieve cursus van 25 of 30 lessen per week, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je in de klas wilt doorbrengen. Onze Superintensieve cursus van 25 lessen omvat de Intensieve groepscursus plus 5 conversatielessen per week, en de Superintensieve cursus van 30 bevat een extra dagelijkse privéles.

  Elk van de bovenstaande intensieve cursussen op onze school in Madrid is een fantastische keuze als je je algehele niveau van Spaans wilt verbeteren en wilt leren met medestudenten van een vergelijkbaar niveau.

  Als jij je cursus helemaal zelf wilt afstemmen, kies er voor om privélessen Spaans te volgen of groepslessen en privélessen te combineren. Deze opties zijn ook beschikbaar op alle niveaus en voor zoveel weken als je zelf wilt. Als je met een vriend wilt studeren die hetzelfde taalniveau heeft als jij, dan biedt onze school in Madrid ook duo-cursussen Spaans, waarbij 2 studenten in dezelfde klas studeren met 1 leraar.
  Onze school biedt ook een DELE-examenvoorbereidingscursus aan voor een periode van 2 of 4 weken, ontworpen om je voor te bereiden op een van de 6 niveaus van het DELE-examen en een Business Spaanse cursus, gesponsord door de Spaanse Kamer van Koophandel! Neem contact met ons op voor meer informatie en startdata!

  Voor studenten met een gemiddeld Spaans niveau biedt onze school een cursus Spaans en Werkervaring, waarbij je 4 weken lang 20 Spaanse lessen per week zal bijwonen, gevolgd door een (onbetaalde) stage bij een lokaal bedrijf. Aan de hand van jouw voorkeuren biedt onze school de opdracht, oriëntatie, training, plaatsing en ondersteuning, zodat jij de cursus volgt die perfect op jouw voorkeuren aansluit.

  Als je wil leren dansen, kun je zelfs kiezen voor de speciale cursus Spaans en Flamenco! Deze cursus bestaat uit 4 Spaanse lessen plus 2 danslessen per dag.

  Wat jouw voorkeuren ook zijn, wij zijn er van overtuigd dat er een cursus Spaans is die perfect is voor jou!

  Speciale cursussen in Madrid (Plaza de Espana)

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Als jij je tijdens je verblijf in Madrid volledig wilt onderdompelen in de Spaanse taal en cultuur, raden we je aan om bij een van onze zorgvuldig geselecteerde Spaans gastgezinnen te verblijven. Dit biedt jouw de beste kans om uw Spaans elke dag te oefenen met moedertaalsprekers, huisbereide Spaanse maaltijden te proberen en een inzicht te krijgen in het dagelijks leven in Spanje. Onze school in Madrid zal altijd proberen studenten te huisvesten op slechts 20-30 minuten afstand van het schoolgebouw, te voet of met het openbaar vervoer.

   Als je speciale dieetwensen, allergieën of andere speciale verzoeken heeft, laat het ons dan weten op het moment van boeken en we zullen er alles aan doen om aan jouw behoeften en vereisten te voldoen.

   Als je echter liever wilt socializen met medestudenten en mensen van over de hele wereld wilt ontmoeten, kies dan voor een verblijf in de studentenresidentie van de school. Verblijf in eenpersoons- of gedeelde kamer en kies tussen bed & breakfast (logies & ontbijt), halfpension of volpension.

   Tot slot kunt je er voor kiezen om in een van de gedeelde appartementen van de school te verblijven, wat een ideale keuze is als jij van onafhankelijkheid, maar toch de kans wilt hebben om andere mensen te ontmoeten!

   Activiteiten

   Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat er in de hoofdstad van Spanje een eindeloos aantal mogelijkheden zijn om je vrije tijd in te vullen, zoals drankjes doen op een van de vele terrassen, de stad bezichtigen of naar een voetbalwedstrijd gaan!

   Onze school in Madrid biedt een interessant cultureel programma aan om je te helpen de stad goed te leren kennen. Hierbij kun je buiten de lessen je Spaanse taalvaardigheid in het dagelijks leven oefenen! Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn: wandeltochten door de stad (Modern Madrid, Hapsburg Madrid en Bourbon Madrid), het bezoeken van musea en kunstgalerijen (Prado, Reina Sofia, Sorrolla Museum), een tocht langs de Manzanares, bioscoopavonden of een rondleiding door de parken en tuinen (Retiro Park, Tuinen van het Koninklijk Paleis). Je kunt ook een weekendexcursie boeken naar een stad naar keuze, zoals: Toledo, Alcalá de Henares of Segovia.

   Hoe er te komen

   Je kunt vliegen op Madrid Barajas International Airport dat op nog geen 16 kilometer van het centrum ligt. Er zijn ook bussen en metro’s die van en naar terminals 1, 2, 3 en 4 van het vliegveld rijden. Wil je liever een taxi naar je accommodatie nemen, dan zal dat ongeveer 25 tot 30 euro kosten.

   Er zijn ook meerdere trein- en busverbindingen naar Madrid van andere Spaanse en Europesee steden. Vanaf het centraal station (Atocha Station) is het centrum makkelijk te bereiken via de metro.

   Tijdens het boeken kun je ook kiezen om gebruik te maken van onze 24-uurs transfer service van en naar het vliegveld, centraal trein- of busstation. Onze collega’s van de school zullen je ophalen en je naar de accommodatie brengen.


   Locatie van onze school in Madrid (Plaza de Espana)

   Cursus

   4.6 / 5
   Accommodatie

   3.9 / 5
   Medewerkers van de school

   4.2 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Madrid (Plaza de Espana) gebaseerd op 32 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer sterke docenten gecombineerd met goede methoden en oefeningen. Ik was blij dat 98% van de instructie in het Spaans was. Zeer mooie en schone accommodatie en het eten was erg goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het personeel was buitengewoon vriendelijk. Ondanks dat de lessen zo lang waren, verveelde ik me helemaal niet en het was geweldig om omringd te zijn door zoveel verschillende mensen van over de hele wereld. De docenten leerden met zoveel enthousiasme en waren zeer boeiend. Al met al was het een nieuwe, andere maar geweldige ervaring waar ik enorm van heb genoten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had de tijd van mijn leven in Madrid. Het was behoorlijk goed. Ik had een eigen badkamer en een comfortabel bed. Het allerbeste waren de andere studenten in de residentie, waar ik goede vrienden mee werd.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed. Ik vond de cursus leuk en heb veel nieuwe vocabulaire geleerd. Ik hoop dat dit me helpt bij mijn A niveau in juni. Ik heb ook veel geleerd over de Spaanse cultuur wat erg interessant was. Ik had graag langer willen blijven.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Perfect!

   De docenten waren zowel behulpzaam als constructief. Ik merkte dat ik veel leerde in een korte tijd. Een goede mix van studenten van alle leeftijden en culturen. De gastvrouw was erg aardig en de accommodatie comfortabel en schoon. Het Spaans wat ik er leerde was net zo nuttig als dat wat ik op school leerde.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus zelf was erg goed. Ik genoot van de manier waarop de lessen werden gegeven en de oefeningen. En de docenten waren erg goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren geweldig, ik werd op een goed niveau geplaatst, uitdagend maar niet te moeilijk.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was echt super. Het was erg goed gestructureerd en ik heb van elke minuut genoten. Het heeft me geholpen om op een aantal delen van de Spaanse grammatica te snappen die ik eerder niet begreep! Ik kreeg een warm welkom bij de familie waar ik die week verbleef. Ze waren erg toegankelijk en een plezier om mee samen te leven. Ze gaven me een uitstekend inzicht in de levensstijl van een Spaanse familie. Zeer goed! Ik raad deze cursus aan voor iedereen die zijn Spaans wil verbeteren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus en de docenten waren allemaal goed, ik heb veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het onderwijs was erg goed en de methode die gebruikt werd, was eerste klas, net zoals de materialen. Kortom, een mooie ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg goed en ook de docenten behoorlijk goed. De culturele klassen waren ook interessant. Mijn accommodatie was super, de locatie had niet beter kunnen zijn, en de maaltijden waren verrukkelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitdagend en praktisch, mijn accommodatie was schoon en het gastgezin erg goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitstekende cursus en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De school was centraal gelegen in Madrid. We hebben echt geen fout kunnen ontdekken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik genoot van de sfeer en de docenten waren echt geweldig! In de toekomst zou ik graag meer cursussen willen volgen!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het feit dat we werden opgedeeld in groepen van verschillende niveaus was een pluspunt, we hadden klassen van ongeveer 8 personen, wat fijn is want je krijgt vaak de kans om te praten. Bovenalles waren de docenten erg goed, geduldig en vriendelijk. Ik denk dat mijn Spaans er zeker op vooruit is gegaan. Mijn accommodatie was erg schoon en het gastgezin erg vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Wat me opviel was dat de algemene ontspannen sfeer mijn nervositeit afnam om in een vreemde taal te spreken. Mijn vertrouwen is gegroeid en ik had veel plezier om veel verschillende mensen om te gaan.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed, de docenten waren geduldig en vriendelijk, en ik genoot er erg van. Na slechts een week kan ik enkele dingen in het Spaans zeggen en begrijp ik wat van de taal. Een erg fijne & nuttige ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was briljant! Het hoge niveau stimuleerde mij. We hebben allerlei interessante onderwerpen behandeld en de sfeer in de klas was geweldig! Ik heb ook een flamenco cursus gevold, die was ook echt fantastisch!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De lessen hebben me erg geholpen met het beter begrijpen van de Spaanse taal. Discussies in de klas waren altijd interessant en boden me veel informatie over de Spaanse cultuur. Het eten was geweldig en het gastgezin erg vriendelijk. Ze lieten me de stad zien, waardoor ik vervolgens zelf makkelijk de weg vond.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik zou de school zeker aanraden aan andere studenten, aangezien ik het lesmateriaal innovatief vond. Verder gaf de combinatie met Flamenco in de avond me de perfecte kans om te oefenen wat ik overdag had geleerd. Hierdoor leerde ik Spaans en dansen in een compleet Spaanssprekende omgeving.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt van alles genoten. Ik heb ongelofelijk veel geleerd en elke dag was leuk! De cursus ging niet te snel of te langzaam, en we deden leuke spelletjes en taken om extra te leren! We gingen zelfs uit eten met onze docent, aangezien ze als een vriend was voor ons! De gastvrouw waar ik bij verbleef was fantastisch, ze behandelde me als een dochter en nam haar tijd om met me te praten. Ik voelde me er echt thuis!

   School statistieken

   Nationaliteit


   Africa (5)
   Brazil (7)
   China (4)
   Eastern europe (6)
   France (4)
   Germany (7)
   Italy (4)
   Japan (3)
   Netherlands (3)
   Usa (8)


   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Madrid (Plaza de Espana)

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024