Apple Language Courses

Spaans leren in Madrid (Plaza de Espanya)

Intensief
Cursus

van
€246

Madrid is een fascinerende hoofdstad om Spaans te leren. Het is een levendige en energierijke stad waar de mensen bekend staan om hun openheid en vriendelijkheid. Als je voor één van onze twee scholen in Madrid kiest om Spaans te leren, zul je in een stad terechtkomen dat een unieke balans heeft tussen de rijke geschiedenis en cultuur aan de ene kant en zijn ultra moderne, kosmopolitische en zakelijke sfeer aan de andere kant.

Madrid heeft veel te bieden, of je nou geïnteresseerd bent in ontspanning, cultuur, gastronomie, het uitgaansleven, winkelen of in alles! “Arco” is Europa’s grootste kunstmarkt en tovert Madrid ieder jaar 5 dagen lang om in het middelpunt voor internationale kunst. Madrid vormt ook het centrum voor de politiek, zakenwereld, Spaanse monarchie, regeringszetel en het Spaans parlement. Hierdoor is de sfeer is de stad het hele jaar door dynamisch en energiek.


Onze scholen in Madrid (Plaza de Espana)

Onze school in Madrid ligt erg centraal en het is maar enkele minuten lopen naar Plaza de Espanya en de universiteit. Beide zijn in een wijk in de binnenstad genaamd “Argüelles” te vinden. In dit gebied vind je veel cafés, restaurants en winkels. Dit maakt het erg populair voor de lokale bevolking, bezoekers, studenten en toeristen om er een hapje te eten of een drankje te doen.

De school heeft een goede metro verbinding met de rest van de stad door de twee metrohaltes die er in de buurt liggen, namelijk Argüelles en San Bernardo. Er rijden ook een aantal verschillende lijnbussen door de omliggende straten die je ook kunt nemen om de rest van de stad te verkennen.

Onze school bevindt zich op twee verdiepingen van een pas gerenoveerd gebouw en heeft een grote binnenplaats. Er zijn 40 goed uitgeruste klaslokalen met audio-visuele apparatuur. Er is ook een bibliotheek met Spaanstalige DVD’s en een computerruimte met gratis internettoegang. In de pauzes kun je in de grote gemeenschappelijke ruimte gezellig met je vrienden kletsen en een drankje kopen. Je kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi verbinding. De school is voorzien van airconditioning en centrale verwarming dat er voor zorgt dat je het hele jaar door onder de beste omstandigheden kunt leren!

Cursussen

Onze school in Madrid (Plaza de Espanya) biedt meerdere cursussen aan zodat jij een cursus kunt kiezen die het beste bij je past! Je kunt kiezen voor groepslessen van 10, 20 of 30 lessen per week, afhankelijk van hoeveel tijd die je in klas wilt spenderen. De grote van de groep heeft een maximum aantal studenten van 10, waardoor je bent verzekerd van een kleine klas.

Wil je linguïstische en culturele workshops volgen naast je Intensieve cursus Spaans, dan kun je kiezen voor een cursus met per week 20 lessen Spaans met daarbij 5 workshops en 5 conversatie lessen. Tijdens deze zeer populaire cursus worden extra onderwerpen behandeld, zoals: creatief schrijven, Spaans in de media, gastronomie, Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur, uitspraak en vele anderen. Spellen en interactieve spreekoefeningen worden door de zeer ervaren docenten in de lessen verwerkt waardoor je wordt aangemoedigd alles wat je leert gelijk in de praktijk brengen en je snel vooruitgang zult boeken.

De hierboven genoemde Intensieve cursussen die op deze school worden gegeven is een goede keuze als je je algemene niveau Spaans wilt verbeteren.

Als je liever lessen wilt volgden die aan specifieke eisen voldoen kun je kiezen voor de privélessen, of groepslessen combineren met privélessen. Deze opties zijn beschikbaar voor ieder niveau Spaans en je kunt zelf bepalen voor hoeveel weken je een cursus wilt volgen. Wil je graag samen met een vriend lessen volgen kan dat met de Duo cursus Spaans, mits jullie beide hetzelfde niveau Spaans hebben. Hierbij krijgt het tweetal samen les van één docent.

Onze school biedt ook een DELE Examen Voorbereidingscursus aan voor 2 tot 4 weken. Deze zijn speciaal ontworpen om je goed voor te bereiden en te laten slagen voor één van de 6 niveaus van het DELE Examen. Verder biedt onze school de cursus Zakelijk Spaans aan dat wordt gesponsord door de Spaanse Kamer van Koophandel! Neem gerust contact met ons op als je hierover meer informatie wilt of als je wilt weten wanneer de cursussen beginnen.

Voor studenten met een gemiddeld Spaans niveau biedt onze school ook een 12-weekse cursus Spaans en Werkervaring aan. Hierbij zul je beginnen met vier weken algemeen Spaanse les van 20 lessen per week, gevolgd door een onbetaalde stage bij een lokaal bedrijf. Bij deze cursus zal onze school op basis van uw voorkeuren iedere student een evaluatie, oriëntatie, scholing, stageplaats en ondersteuning aanbieden. Voor studenten die toerisme studeren zijn er ook een paar betaalde stageplaatsen in hospitality industrie beschikbaar.

Als je geïnteresseerd bent om te leren dansen kun je ook kiezen voor onze speciale cursus Spaans en Flamenco! Hierbij krijg je dagelijks 4 lessen Spaans en 2 danslessen.

Wat je ook wilt doen, wij hebben de perfecte cursus voor jou!

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus op de School in Madrid (Plaza de Espanya) verblijven bij een gastgezin, in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering of in een studentenresidentie. Je kunt kiezen voor een éénpersoonskamer of om je kamer te delen met een andere student.

Wil je jezelf tijdens je verblijf in Madrid volledig onderdompelen in de Spaanse taal en cultuur, dan adviseren wij jou om te verblijven bij één van de zorgvuldig geselecteerde Spaanse gastgezinnen. Hierdoor kun je dagelijks je Spaans oefenen met moedertaalsprekers. Verder zul je samen met het gastgezin eten en een goed beeld krijgen van het dagelijks leven in Spanje.

Wij zullen altijd proberen om studenten onder te brengen in accommodaties die binnen 20-30 minuten van de school te bereiken zijn het via openbaar vervoer of te voet. Laat ons te allen tijde weten of je dieetwensen, voedingsallergieën of andere speciale wensen hebt, dan proberen wij dat voor je te regelen.

Activiteiten

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat er in de hoofdstad van Spanje een eindeloos aantal mogelijkheden zijn om je vrije tijd in te vullen, bijvoorbeeld met het bekijken van bezienswaardigheden of met al het andere wat de stad te bieden heeft!

Onze school in Madrid biedt een intensief en interessant cultureel programma aan om je te helpen de stad goed te leren kennen. Hierbij kun je gelijk buiten de lessen je Spaanse taalvaardigheid in het dagelijks leven oefenen! Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn: wandeltochten door de stad (Modern Madrid, Hapsburg Madrid en Bourbon Madrid), het bezoeken van musea en kunstgalerijen (Prado, Reina Sofia, Sorrolla Museum), een tocht langs de Manzanares rivier, bioscoop avonden of een begeleide rondleiding door de parken en tuinen (Retiro Park, Tuinen van het Koninklijk Paleis). Je kunt ook een weekend excursie boeken naar een stad naar keuze, zoals: Toledo, Alcalá de Henares en Segovia.

Reizen

Je kunt vliegen op Madrid Barajas International Airport dat op nog geen 16 kilometer van het centrum ligt. Er zijn ook bussen en metro’s die van en naar terminals 1, 2, 3 en 4 van het vliegveld rijden. Wil je liever een taxi naar je accommodatie nemen, dan zal dat ongeveer 25 tot 30 euro kosten.

Er zijn ook meerdere trein- en busverbindingen naar Madrid vanaf andere Spaanse en Europesee steden. Vanaf het centraal station (Atocha Station) is het centrum makkelijk te bereiken via de metro.

Tijdens het boeken kun je ook een 24-uurs transfer service van en naar het vliegveld, centraal trein- en busstation en de school selecteren. Werknemers van de school zullen je daar opvangen en je naar de accommodatie begeleiden.

De locatie van onze school in Madrid (Plaza de Espana)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.52 / 5
Accommodatie

3.92 / 5
Staf van de school

4.2 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Madrid (Plaza de Espana), gebaseerd op 29 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3483 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30