De stad Malaga, Andalusië, Spanje

Spaans school in Malaga

8 klaslokalen
Studentencomputers
Balkons met uitzicht op de straat
Ontspanningsruimtes
Moderne inrichting
Wi-Fi in het hele gebouw
CSN en Bildungsurlaub goedgekeurd (verschillende staten)
Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut

Onze school in Malaga (Stadscentrum)

Volg taallessen in het centrum van deze bruisende kuststad en ervaar het Andalusische leven zelf! Onze Spaanse school in Malaga ligt midden in de stad, dicht bij veel van de beste bezienswaardigheden, waaronder het Carmen Thyssen Museum, de 16e-eeuwse Fuente de Génova en het indrukwekkende Palacio Zea Salvatierra. Iets verder weg, maar nog steeds op loopafstand, vindt u het Romeinse amfitheater en het Moorse Alcazaba dat erop uitkijkt, het beroemde Plaza de la Merced en de geboorteplaats van Pablo Picasso. In het zuiden vind je Playa de la Malagueta, het bekendste strand van de stad. Langs dit strand ligt het Málaga Park, een prachtige groene ruimte met sculpturen, fonteinen en een uitgebreide botanische collectie.

Dit talencentrum heeft 8 klaslokalen, elk uitgerust met audiovisuele apparatuur om het leren van studenten te ondersteunen. Veel van de klaslokalen hebben een balkon met uitzicht op de straat beneden. De school beschikt over studentencomputers, die de hele dag beschikbaar zijn, en overal WiFi. Ook zijn er diverse comfortabele loungeplekken met banken en Spaanse tijdschriften; deze plekken zijn ideaal om tussen de lessen door te ontspannen of een praatje te maken. Omdat de school zo centraal gelegen is, is de school omgeven door winkels en cafés die je een voorproefje geven van het dagelijkse leven in de Malagueña. Er is een bushalte op slechts een paar minuten lopen van de voordeur, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot andere delen van de stad en de omliggende grootstedelijke gebieden.

Onze school in het stadscentrum is geaccrediteerd door het Cervantes Instituut, de voornaamste Spaanse organisatie die verantwoordelijk is voor het onderwijzen van de Spaanse taal. Cursussen bij deze faciliteit zijn ook goedgekeurd door de universiteiten van Sevilla en Barcelona, en sommige programma's komen in aanmerking voor CSN en Bildungsurlaub (verschillende staten). De school is lid van de International Association of Language Centres (IALC), Español en Andalucía, en de Association of Teaching Centres of Languages of Andalusia (ACEIA), die zich allemaal inzetten om de hoogst mogelijke kwaliteit van het Spaanse onderwijs te garanderen. Met deze referenties kunt u er zeker van zijn dat uw tijd hier goed besteed zal worden!

Foto's

1
3
4
8

Malaga

Málaga, een belangrijke stad aan de beroemde Spaanse Costa del Sol, is een geweldige plek om Spaans te leren dankzij de vele bezienswaardigheden, de ontspannen sfeer aan de kust en de nabijheid van enkele van de beste natuurlijke landschappen van het land. Filosoof Solomon Ibn Gabirol beschouwde het als de oorspronkelijke ‘paradijsstad’ – met zijn 16 stranden, prachtige waterfonteinen en levendige jaarlijkse festivals is het niet moeilijk te begrijpen waarom. Als je aan onze Spaanse school in Malaga studeert, zit je midden in het centrum van deze levendige stad en krijg je uitstekende mogelijkheden voor het meeslepend leren van talen. Met gemiddeld 300 dagen zon per jaar zijn er niet veel andere plekken waar je liever zou zijn!

Málaga is sinds het midden van de 20e eeuw favoriet bij internationale bezoekers en is nu een van de belangrijkste bestemmingen aan de zuidkust van Spanje. Ondanks het moderne uiterlijk is Málaga rijk aan geschiedenis. De eerste geregistreerde kolonie werd in 770 voor Christus gesticht door de Feniciërs; deze zeevarende volkeren dreven handel met andere dorpen en steden aan de Middellandse Zeekust en hielpen het gebied te ontwikkelen tot een populair en divers commercieel centrum. Sindsdien is de stad vele malen van eigenaar veranderd, nadat het werd geregeerd door de Grieken, de Carthagers, de Romeinen, de Visigoten, de Byzantijnen, Afrikaanse Arabieren en vervolgens Iberische christenen. Deze verschillende beschavingen hebben allemaal hun stempel op de stad gedrukt en sommige invloeden zijn tot op de dag van vandaag nog steeds aanwezig. Een voorbeeld hiervan is het gedeeltelijk opgegraven Romeinse amfitheater, dat werd gebouwd in de 1e eeuw voor Christus en dat nu gratis te bezoeken is. Het Málaga Museum geeft een beter voorproefje van het verleden van de stad: de mix van relikwieën, sculpturen en schilderijen uit de hele wereld zorgen voor een zeer interessante middag. Als u de voorkeur geeft aan kunst boven artefacten, mag u het Carmen Thyssen Museum niet missen, het zusje van het beroemde Thyssen-complex in Madrid.

Een van de beste dingen van Málaga is dat het centrum, waar de meeste van de meest opwindende attracties te vinden zijn, vrijwel volledig autovrij is, waardoor je veilig kunt verkennen zonder het gevaar (of het lawaai) van het stadsverkeer. Fietsen is erg populair geworden en er zijn voldoende fietsen beschikbaar die bezoekers kunnen huren. Met de fiets heeft u gemakkelijk toegang tot bezienswaardigheden als de botanische tuin La Concepción, met zijn prachtige fonteinen en follies, waar u anders het openbaar vervoer voor nodig zou hebben. Als u over een auto beschikt, raden wij u aan de nabijgelegen dorpen te verkennen; vele daarvan zijn de traditionele witgekalkte pueblos die kenmerkend zijn voor Andalusië. Als u liever dicht bij de stad blijft, biedt Muelle Uno, het bruisende winkelgebied aan de haven, urenlang vermaak. De haven zelf is een belangrijk knooppunt van de stad, met veel restaurants, bars en hoogbouwhotels naast de meer verwachte veerboten en vissersboten. Hier vind je enkele van de beste chiringuitos in de stad. Deze strandrestaurants bieden vers gevangen vis en heerlijke lokale gerechten. Omdat we zo dicht bij dit alles en nog veel meer zijn, is onze school in het stadscentrum ideaal gelegen om je een spannende en meeslepende Spaanse taalervaring te bieden!

Cursussen in Malaga (Stadscentrum)

Beschikbare cursussen

  De Intensieve cursus van 20 groepslessen per week is de meest voorkomende cursus die op deze school wordt geselecteerd. De lessen vinden plaats in de ochtend van 09:15 tot 13:00 van maandag tot en met vrijdag. Groepen worden georganiseerd op basis van het startniveau van de studenten, wat ervoor zorgt dat niemand achterblijft. Elke klas heeft maximaal 10 deelnemers, zodat elke leerling profiteert van zeer persoonlijke aandacht van de leraar. Voor een intensievere les kun je een superintensieve cursus van 25 of 30 groepslessen per week selecteren; deze extra lessen zullen worden gebruikt om de vaardigheden en technieken uit te breiden die in de intensieve kernlessen worden behandeld. De superintensieve 30-cursus is geschikt voor studenten die zich aanmelden voor Bildungsurlaub.

  Let op: als je geen eerdere ervaring met Spaans hebt, moet je op een specifieke datum met je cursus beginnen. Neem contact met ons op voor beschikbare startdata voor beginners.

  Als je denkt dat je extra ondersteuning nodig hebt bij je studie, of als je bepaalde onderwerpen wilt behandelen, raden we je aan privélessen te boeken. In het standaardprogramma ontvang je 20 één-op-één lessen per week, maar je kunt er ook meer boeken als je dat liever hebt. Omdat je de onverdeelde aandacht van de leraar hebt, krijg je les op maat en krijg je veel taaloefeningen. Semi-privélessen zijn beschikbaar voor studenten die samen reizen en hetzelfde startniveau hebben.

  Als u uw taalvaardigheidsniveau formeel wilt aantonen, moet u slagen voor het Diploma de Español como Lengua Extranjera (DELE), een kwalificatie die wordt erkend door bedrijven en onderwijsinstellingen over de hele wereld. Onze school kan je helpen je voor te bereiden op je examen met een gespecialiseerde DELE examenvoorbereidingscursus. Je krijgt elke week 20 kernlessen Spaans waarmee je je algemene taalvaardigheden kunt verfijnen, gevolgd door 10 examenspecifieke sessies. In deze extra sessies behandel je eerdere papers, examentechnieken en onderwerpen die je tijdens het examen kunt verwachten. Je kunt direct voor je examendatum 2 of 4 weken studeren; de startdata voor deze cursus variëren op basis van de testdata van het jaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Deze school biedt ook een werkervaring-programma dat geweldig is voor iedereen die praktijkervaring wil opdoen in een Spaans bedrijf. Je krijgt minimaal 2 weken Spaanse les, gevolgd door minimaal 2 maanden werken voor een bedrijf in de stad. Stages zijn op aanvraag beschikbaar in verschillende sectoren; Wilt u meer informatie over de mogelijke opties, neem dan contact met ons op.

  Op de eerste lesdag moet je om 08:00 uur op school aankomen. Je hebt voor aankomst al een niveautest ingediend; dit wordt gebruikt om uw starttaalvaardigheid te beoordelen en u in een groep te plaatsen die het meest geschikt is voor dat vaardigheidsniveau. Dit proces biedt studenten de best mogelijke kans om hun Spaanse kennis te verbeteren, ongeacht hun startniveau. Op de eerste dag krijgt u een korte mondelinge beoordeling om de resultaten van deze test te verifiëren.

  In de middag/avond heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan het activiteitenprogramma van de school. Aan het einde van uw cursus ontvangt u een certificaat van voltooiing. Dit kan worden gebruikt om het taalvaardigheidsniveau aan te tonen dat u tijdens uw verblijf op school heeft bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Om echt te profiteren van je tijd in Málaga, moet je bij een lokale gastgezin verblijven! De gastheren zijn moedertaalsprekers van het Spaans en wonen binnen 25 minuten lopen van het schoolgebouw. Alle hosts bieden u een comfortabele en gastvrije omgeving tijdens uw taalprogramma. Je kunt Spaans oefenen met je gastheren, zodat je zelfs buiten het klaslokaal kunt blijven leren! Gastheren bieden een- of tweepersoonskamers* en 1, 2 of 3 maaltijden per dag aan als onderdeel van uw accommodatiepakket. Standaard deel je de woon- en badkamerfaciliteiten met je gastheren en eventuele andere studenten die in het huis wonen, hoewel sommige gastheren hun gasten privétoegang tot de badkamer kunnen bieden (alleen op verzoek). Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen (huisdoeken; strand-/zwembadlakens dient u zelf mee te nemen). In sommige huizen is Wi-Fi-toegang beschikbaar; Laat het ons voordat u boekt weten of dit een belangrijke vereiste voor u is.

   Als je bij een gastheer wilt verblijven, maar meer onafhankelijkheid wilt tijdens je taalcursus, waarom kies je dan niet voor een gedeeld appartement? Je verblijft bij lokale Spanjaarden op basis van zelfcatering, waardoor je de vrijheid hebt om zelf te koken of te eten in lokale restaurants zoals je wilt. Afhankelijk van de grootte van het appartement deel je het appartement mogelijk ook met andere internationale studenten, waardoor dit type accommodatie een zeer sociale optie is. De meeste appartementen beschikken over Wi-Fi, maar sommige niet. Laat het ons weten als dit voor u vereist is. Ben-linnengoed wordt verstrekt, maar handdoeken niet. U dient deze dus zelf mee te nemen. Houd er rekening mee dat, hoewel u enige gelegenheid heeft om de taal te oefenen met de Spanjaard met wie u het appartement deelt, deze optie veel minder meeslepend is dan een verblijf bij een gastheer die de dagelijkse maaltijden verzorgt.

   Als je je tijd liever met andere scholieren in Málaga doorbrengt, zijn er twee opties voor jou. De eerste is de mini-residentie van de school, een appartement met 4 slaapkamers op slechts 15 minuten lopen van de school. Er zijn 3 eenpersoonsslaapkamers, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en 2 badkamers (waarvan er één gereserveerd kan worden als privébadkamer voor de tweepersoonsslaapkamer). Het appartement is licht, modern en goed ingericht. Het heeft een volledig uitgeruste keuken en een gemeenschappelijke woonkamer met een balkon met uitzicht op de vele winkels, bars en cafés in de omgeving. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en het appartement beschikt over WiFi. Bij aankomst dient u een borg van € 150 te betalen; Dit bedrag wordt aan het einde van uw verblijf aan u terugbetaald, op voorwaarde dat de woning in goede staat wordt achtergelaten.

   Deze school heeft ook een grotere studentenresidentie die een selectie van eenpersoons- en tweepersoonsslaapkamers biedt, elk met een eigen badkamer. U kunt een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden kiezen, zelfs als u alleen reist; Als je dit doet, werk je samen met een andere internationale student van hetzelfde geslacht en van dezelfde leeftijd. Met een kleurrijke, moderne inrichting en grote gemeenschappelijke ruimtes is deze residentie ideaal voor jou als je tussen de 18 en 25 jaar oud bent en op zoek bent naar een zeer sociale reiservaring. De residentie ligt op slechts 10 minuten lopen van de school, dus het is ook perfect gelegen om je de omgeving te laten verkennen nadat de lessen zijn afgelopen. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Het gebouw beschikt over WiFi. Bij aankomst dient u een borg van € 150 te betalen; Dit bedrag wordt aan het einde van uw verblijf aan u terugbetaald, op voorwaarde dat de woning in goede staat wordt achtergelaten.

   Als u de voorkeur geeft aan volledige privacy en onafhankelijkheid, kunt u een studio-appartement kiezen en een eigen, zelfstandige accommodatie krijgen. Elke studio heeft een eigen volledig uitgeruste keuken (met wasmachine, koffiezetapparaat, magnetron en kookplaat; meestal geen oven) en een lounge met televisie. De appartementen hebben gegarandeerd Wi-Fi-toegang en bevinden zich op maximaal 25 minuten lopen van de school. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Bij aankomst dient u een borg van € 150 en een schoonmaakkosten van € 40 te betalen; uw borg wordt aan het einde van uw verblijf aan u terugbetaald, op voorwaarde dat de woning in goede staat wordt achtergelaten.

   Alle accommodatie is beschikbaar vanaf 16:00 uur op de zondag vóór de cursus begint tot 12:00 uur op de zaterdag nadat de cursus is afgelopen. Indien nodig kunnen wij mogelijk extra nachten in uw accommodatie voor u regelen. Neem hierover contact met ons op voordat u boekt.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor alleenreizende studenten die een verblijf in een residentie boeken. Als je een gastgezin, een gedeeld appartement of een studio kiest, maar alleen reist, wordt je omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Om het leren in de klas aan te vullen met leuke en leerzame ervaringen, biedt onze school een scala aan sociale en culturele activiteiten. Deze activiteiten vinden meestal in de middag of avond plaats en worden in het Spaans gegeven, zodat u uw taalonderdompeling kunt behouden.

   Veel activiteiten zijn gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:
   - Begeleide wandelingen door de stad
   - Bezoeken aan plaatselijke musea en/of kunstgalerijen
   - Spaanse filmvertoningen
   - Proeven van lokale producten zoals fritura malagueña of ajoblanco
   - Extra taallessen over onderwerpen als uitspraak en grammatica
   - Dagexcursies naar nabijgelegen locaties zoals Córdoba en Sevilla
   - Plus seizoensgebonden activiteiten die beschikbaar zijn in de stad op het moment van reizen

   Hoe er te komen

   Málaga Costa del Sol Airport ligt op ongeveer 30 minuten rijden van het stadscentrum en is gemakkelijk bereikbaar vanaf veel Europese locaties.

   Vanaf hier kunt u met het openbaar vervoer naar uw accommodatie gaan of tegen een toeslag kunnen wij een luchthaventransferservice voor u regelen. Als u deze service boekt, staat er bij aankomst een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u deze service ook bij vertrek selecteert, wordt u op de laatste dag bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de door u gekozen luchthaven.

   Je moet ervoor zorgen dat je op de zondag vóór je cursus begint in Málaga aankomt en vertrekt op de zaterdag nadat je programma is afgelopen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Malaga (Stadscentrum)

   Cursus

   5.0 / 5
   Accommodatie

   4.2 / 5
   Medewerkers van de school

   5.0 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Malaga (Stadscentrum) gebaseerd op 7 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   We hebben twee weken Spaans gestudeerd, de cursus leek precies op het juiste niveau te zijn. De leraar en het lesgeven waren uitstekend. Ze was interactief met de studenten en hield ons alert en geïnteresseerd. Ze introduceerde interessante thema's en we leerden tegelijkertijd.

   Onze gastheren waren uitstekend, behulpzaam en gastvrij. We hadden het geluk dat we authentieke Spaanse gerechten kregen geserveerd die heerlijk waren en ze waren blij om met ons in het Spaans te praten. Ik denk dat de cursus en accommodatie een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Ik voel me gelukkig dat ik in Malaga heb gestudeerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Werkelijk uitstekende cursus en accommodatie perfect. Een echte Spaanse ervaring, meer dan alleen een vakantie. Carlos en Diana Toledo waren geweldige gastheren en niets was teveel moeite. We hebben ze uitgenodigd bij ons thuis in Ierland!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Cursus was op het juiste niveau. Marta was een zeer betrokken en enthousiaste docente, waardoor het leren leuk werd.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb enorm genoten van mijn lessen. Ze waren interessant. De groepen waren klein en mijn leraar Marta was erg professioneel. Ik heb in die twee weken veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Werkelijk uitstekende cursus en uitstekende leraar, goede mix van interactieve activiteit met studenten, cursusboek meer gebruikt als back-up voor grammaticale punten. Voor iemand met een vrij laag niveau Spaans voelde ik dat deze manier van lesgeven me hielp om veel te leren en me inspireerde om mijn kennis van grammatica thuis in het VK te verbeteren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uiterst plezierig door enthousiaste & betrokken docenten. Ook erg vriendelijk personeel die altijd graag helpen. De hele ervaring overtrof mijn verwachtingen en ik hoop nog een keer een cursus bij je te doen. Bedankt.

   Prijzen Malaga (Stadscentrum)

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024