Apple Language Courses

Leer Spaans in Marbella

Intensief
Cursus

van
€224

Marbella, waar je ongeveer 320 dagen per jaar kan genieten van de zon, is een uitstekende locatie voor een cursus in het buitenland. 26 km zandstranden, een rijke geschiedenis, en een bruisend nachtleven, Marbella is meer dan alleen een resort. Net als de meeste steden in Spanje is er veel cultureel erfgoed, zoals het 10e-eeuwse Moorse kasteel en de stadsmuren, het charmante oude stadscentrum, of Casco Viejo, waar je het traditionele Spaanse leven kan proeven - ook zeker een bezoek waard is de Plaza de Naranjos, met zijn mooie kapel en de omliggende 16e-eeuwse gebouwen.

Vooral bekend zijn de golfbanen van ITS, waar bezoekers kunnen genieten van een paar rondes op een van de 50 greens van de stad, allemaal gemakkelijke te bereiken van het centrum. Aan zee bij Avenida del Mar, kun je enkele sculpturen van Salvador Dalí en de beruchte lokale kunstenaar Eduardo Soriano vinden. Marbella is ook de thuisbasis van een 6 km lange laan van luxe villa's, bijgenaamd de Golden Mile; beroemde bewoners zijn onder andere Lord Alan Sugar, Sean Connery, Antonio Banderas, en Simon Cowell - Misschien vind je wel een beroemdheid of twee tijdens jouw taalreis!

De stad heeft ook een uitgebreid cultureel programma met vele festivals en andere culturele evenementen, zoals het International Film Festival, het jaarlijkse Reggae Festival en de Feria de San Bernabe zomerbeurs, dewlke plaatsvindt in de tweede week van juni. Overdag zie je bars en restaurants winkels op straat en 's nachts komt de stad verder tot leven met muziek, kermissen en dans.


Onze scholen in Marbella

Onze Spaanse school in Marbella ligt aan een mooie met bomen omzoomde laan, op slechts 5 minuten lopen van het strand. Op slechts een korte wandeling van enkele van de belangrijkste parken van Marbella, is het ook ideaal gelegen voor een middagje studeren in de zon. De school is uitzonderlijk goed uitgerust, met 17 klaslokalen (waarvan 3 buiten!), elk met audiovisuele faciliteiten. Andere voorzieningen zijn een prachtig zonneterras, een leeszaal, een grote gemeenschappelijke ruimte met verkoopautomaten met drankjes en snacks, en een internetcafé met 7 computers en gratis internettoegang.

Het gebouw is overal voorzien van airconditioning en ligt dicht bij verbindingen met het openbaar vervoer. Dit betekent dat studenten gemakkelijk rond kunnen reizen en meer van het gebied kunnen zien als hun lessen zijn afgelopen. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn de zandsculpturen in Escultura de Arena, de promenade Paseo Maritimo en het Bonsai Museum met zijn traditionele Japanse tuinen. De historische oude binnenstad ligt op slechts 10 minuten lopen.

Cursussen

Je kunt Spaans leren in Marbella op een intensieve cursus van 20 lessen per week of een superintensive cursus van 25 of 30 lessen per week. Het 25-uur lessenprogramma omvat 20 Spaanse lessen naast 5 cultuur- en conversatieworkshops per week; het 30-uur lessenprogramma heeft 5 semi-privélessen per week extra.

Als je liever alleen studeert of bepaalde taalgebieden hebt waar je je op zou willen concentreren, zoals medisch of juridisch Spaans, dan is een privéprogramma iets voor jou. Studenten die in paren reizen, kunnen gebruik maken van de semi-privélespakketten van de school en samen leren met een privédocent. Je kunt je groepslessen ook combineren met privélessen op een Intensief + Privélessen-programma, een geweldige manier om het beste uit beide cursussen te halen.

Als je een DELE- of SIELE-examen wilt afleggen zodat je aan een Spaanse universiteit kunt studeren of in een Spaanssprekend land kunt werken, kan de school een voorbereidingscursus van twee weken aanbieden. Docenten zijn getraind in de meest recente methoden om studenten te helpen slagen - want deze cursus heeft een slagingspercentage van 95%!

Onze school organiseert ook op activiteiten gebaseerde cursussen, waaronder een Spaans & Flamenco-programma - met 20 lessen Spaans en 8 Flamenco-lessen per week - Spaans en Golf, of Spaans en tennis, die elk 20 Spaanse lessen en 5 uur van de door u gekozen sport per week.

Accommodatie

Studenten kunnen tijdens hun verblijf in gedeelde appartementen of bij een lokaal gastgezin verblijven.

Verblijf bij een gastgezin wordt aanbevolen, omdat het je een inzicht geeft in het authentieke Spaanse leven, je de vaardigheden die je in de les hebt geleerd kunt oefenen met locals, wat de beste manier is om te leren! Verblijf wordt aangeboden op basis van halfpension of volpension en de huizen van de gastgezinnen bevinden zich op maximaal 15 minuten reizen van de school. Dieetvereisten kunnen worden opgenomen - neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Gedeelde appartementen bieden de mogelijkheid om andere taalenthousiastelingen van alle achtergronden en nationaliteiten te ontmoeten. De appartementen liggen gemiddeld op 20 minuten reizen van de school en bieden in het algemeen plaats aan 4 - 6 studenten die keuken- en badkamerfaciliteiten delen. Dit type accommodatie wordt op basis van logies aangeboden, zodat je zelf kunt koken met lokale producten.

Activiteiten

Elke week organiseert de school een selectie van sociale en culturele activiteiten om je cursus aan te vullen. Het schema met beschikbare activiteiten wisselt wekelijks, voorbeelden zijn:

- Tapas- en wijnproeverijen
- Rondleidingen
- Museumbezoeken
- Paella-diners
- Flamencoshows
- Yogalessen
- Danslessen
- Middagen in het nabijgelegen Puerto Banús of Mijas
- Weekendexcursies naar bestemmingen zoals Malaga, Ronda, Sevilla, Granada of Nerja

Reizen

Een pendeldienst bij aankomst en / of vertrek kan geregeld worden indien nodig in Malaga of Gibraltar tegen een extra vergoeding. Waarbij geldt dat studenten arriveren op de zondag voordat hun cursus start en vertrekken op de zaterdag nadat hun lessen zijn afgelopen.

Indien gewenst kunnen we extra nachten bij aankomst en / of vertrek bijboeken.

De locatie van onze school in Marbella

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.46 / 5
Accommodatie

4.04 / 5
Staf van de school

4.54 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Marbella, gebaseerd op 28 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3483 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30