Salamanca's Pauselijke Universiteit en Spaanse platteland
Vind een school
Waardering  4.4/5

Spaans leren in Salamanca (Premium), Spanje

In Salamanca spreken de mensen Spaans zonder regionaal accent, dus is deze stad een ideale plaats om Spaans te leren! Salamanca is een prachtige, historische, typisch Spaanse stad waar niet teveel toeristen komen.

Wij hebben twee scholen in Salamanca die beide cursussen Spaans van hoge kwaliteit bieden. Onze scholen staan op korte loopafstand van het beroemde Plaza Mayor, een groot plein in het historische centrum van de stad. Onze Spaanse taalscholen in Salamanca staan op slechts vijf minuten (Premium) loopafstand van dit indrukwekkende plein.

Onze school in Salamanca (Premium)

Onze (Premium) -school in Salamanca staat op slechts vijf minuten loopafstand van het beroemde Plaza Mayor. De school is gevestigd in een mooi gebouw met achttien klaslokalen met airconditioning, een internetcafé, een bibliotheek, een gemeenschappelijke studentenruimte en een groot terras.

Foto's

Receptie van de school
Bibliotheek van de school
Spaanse les op onze school
Internet caf? van de school

Cursussen in Salamanca (Premium)

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)
  • Business Course (10)
  • DELE Exam Prep (20)
  • Mini-Group (20)

Je kunt op onze (Premium)-school in Salamanca kiezen voor een intensieve cursus van 20 groepslessen per week, een intensieve cursus met 5 extra cultuur- of literatuurlessen per week, een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal negen studenten, dus zul je genoeg individuele begeleiding van je docenten krijgen. Als je lessen wilt volgen met minder studenten, kies dan voor een intensieve minigroepscursus van 20 minigroepslessen (maximaal vijf studenten per minigroep). Als je graag privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van 20 of 30 privélessen per week.

Als je vooral heel goed Spaans wilt leren spreken, kies dan voor onze cursus Spaans & Conversatie. Deze cursus bestaat uit 20 lessen Spaans en 5 conversatielessen per week. Ben je van plan het internationaal erkende DELE-examen af te gaan leggen? Volg dan een DELE-examenvoorbereidingscursus van 20 groepslessen per week op onze school. Deze cursus duurt minimaal acht weken. Als je Spaans wilt leren voor zakelijke doeleinden, kies dan voor onze cursus Zakelijk Spaans. Deze cursus bestaat uit 10 groepslessen per week en duurt vier weken.

Verder biedt onze school een cursus Spaans voor Toerisme van 20 groepslessen Spaans en 5 extra lessen en een cursus Spaans & Vertalen van 20 groepslessen Spaans en 5 extra lessen over vertalen. Deze beide cursussen kunnen twee of vier weken worden gevolgd. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment
  • Student Residence

Tijdens je cursus Spaans op onze (Premium)-school in Salamanca kun je verblijven in een gedeeld appartement of in een studioappartement op basis van zelfcatering. Onze studioappartementen kunnen alleen in blokken van vier weken worden geboekt en een gedeeld appartement kan voor minimaal twee weken worden geboekt. Als je graag met medestudenten wilt samenwonen, kun je kiezen voor accommodatie in een studentenresidentie op basis van halfpension of volpension. Als je zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je verblijf in Salamanca, kies dan voor accommodatie bij een gastgezin. Dit kan op basis van halfpension of volpension en is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig!

Activiteiten

De school organiseert excursies van een hele dag tijdens de weekenden naar bijvoorbeeld Toledo, Madrid, Zamora, Segovia en Avila. Ook worden er vier gratis cultuurlessen aangeboden en een uitgebreid programma van activiteiten en uitstapjes, allemaal ontwikkeld om de studenten te helpen om hun Spaanse taalkennis in de praktijk te brengen. De uitstapjes zijn bijvoorbeeld rondleidingen in Salamanca, sporten, tapas tours met de leraren en wekelijkse feesten.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Madrid. Elke dag rijden verschillende bussen direct van Madrid naar Salamanca. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Salamanca (Premium)

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Salamanca (Premium) gebaseerd op 29 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Excellente cursus, lessen en docenten. Erg vermakelijk en interessant. Accommodatie was op een geweldige locatie en medewerkers waren vriendelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed uitgevoerd, kleine klassen, goede sfeer, competente docenten, erg prettig! De accommodatie was ook erg goed. Zeer gastvrij, schone kamers, lekker eten. Een ervaring die ik zal koesteren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
B. Edwards

Absoluut geweldig, ik had nooit kunnen geloven dat ik zoveel zou leren en dat ik zoveel plezier zou hebben. Een echte vriendelijke familie, schoon, uitstekend eten. Meer kon ik niet wensen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Mlynarska

De cursus was geweldig, er was geen probleem om het juiste niveau voor me te vinden, de docenten waren geweldig en extreem behulpzaam. De school had een grote diversiteit aan activiteiten en excursies na de lessen wat ik geweldig vond. Iedereen was erg flexibel en wilden er zeker van zijn dat ik tevreden was met de cursus. Het kiezen van de school in Salamanca was zeker de beste beslissing in mijn leven. Mijn familie was geweldig, ze behandelden me alsof ik hun eigen dochter was. Het eten dat door mijn familie werd bereid was geweldig en de hele sfeer was super. Het huis was erg ruim en ik had mijn eigen kamer wat me genoeg privacy gaf en de mogelijkheid om te studeren. Salamanca is waarschijnlijk de beste plaats die je voor studenten kunt aanraden om Spaans te studeren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg goede cursus. Ik heb vooral van de grammaticasessies genoten, deze waren erg handig en precies op het juiste niveau. De accommodatie was schoon en adequaat. Mijn gastvrouw was zeer behulpzaam, begeleidde me naar school op de eerste ochtend en gaf me een korte tour door de stad.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren fantastisch en erg energiek. Het maakte de cursus veel interessanter. Ze wisten heel veel stof te behandelen in slechts twee weken. Ik voelde me thuis bij mijn gastgezin, ze waren zeer gastvrij en vriendelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Patterson

Ik heb ontzettend van de cursus genoten, maar het duurde wel een paar dagen voordat ik gewend was aan de grammaticalessen, omdat alles in het Spaans werd gedaan. Het was uitdagend en ik heb veel geleerd. Vooral de grammaticalessen waren erg goed. Als het kan wil ik de volgende keer graag een maand gaan! De 'conferencias' in de middag over de geschiedenis van Spanje en Spaanse artiesten waren fantastisch. Salamanca is een ongelooflijke stad! Het gastgezin was erg vriendelijk. De lunch was elke keer heerlijk. Ik voelde me al snel thuis. Ik kon gaan en staan waar ik wilde en ik voelde me genoeg op mijn gemak om met de familie tv te kijken en gesprekken met ze te hebben tijdens de lunch. De locatie was perfect, ik zou er graag nog een keer verblijven! De twee weken die ik op de school heb besteed, waren stimulerend en aangenaam. Als erg 'volwassen' student was ik voor aanvang van de cursus bang om buiten de boot te vallen, maar aan het einde van de eerste dag had ik al wat vrienden gemaakt. Ik voelde me snel thuis in de prettige, levendige omgeving van de school. Het was geweldig om om te gaan met mensen van zoveel verschillende nationaliteiten en leeftijden, die allemaal hun best deden om in het Spaans te praten met elkaar. Het was een fantastische tijd en ik wil volgend jaar graag terug!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Scott Cree

De cursus was intensief, maar het verplichtte me om mijn Spaans en het begrijpen van de taal te verbeteren, vooral wanneer het gesproken wordt op de normale snelheid. Het tempo was goed en er was genoeg om me bezig te houden. De flat was leuk, erg schoon en leuk ingericht. Ik kon het niet beter treffen. Ik heb genoten van de hele ervaring, de school, het personeel, ALLES. Perfecte locatie en perfecte school! Het was geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik kreeg een-op-een lessen van 3 docenten die allemaal top waren. Ze waren zeer levendig,interessant en wisten mijn niveau juist te schatten. Ze lieten me hard werken. Ik was erg onder de indruk dat ze allemaal samen werkten om te overleggen wat de beste aanpak was voor mij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

We vonden het erg goed opgezet en zeer intensief. De docenten waren ontzettend behulpzaam en we hebben er erg van genoten. Onze buren hebben ons verteld dat ons Spaans behoorlijk is verbeterd en we gaan volgend jaar weer terug. Onze accommodatie was geweldig en onze gastvrouw was vriendelijk en een goede kokkin. Het appartement was schoon en erg goed onderhouden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb veel geleerd over Spanje en het Spaans zal me zeker van pas komen in toekomstige reizen naar Spanje en mijn examens. De klassen hielpen niet alleen met de grammatica, maar ook met mijn spreekvaardigheden. Ik vond beide docenten erg competent en ik hoop volgend jaar terug te komen. Onze gastgezin was erg vriendelijk en gastvrij. Het eten was altijd lekker en het appartement was schoon. Ik heb heel erg genoten van Salamanca en hoop terug te keren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Feeney

Tijdens en na mijn cursus heb ik een behoorlijke verbetering gemerkt in alle aspecten van mijn Spaans. Je hebt er beslist meer profijt van om de taal in Spanje zelf te studeren dan in Engeland. Ik had elke dag 4 uur les, wat ideaal was, aangezien ik de lessen niet moe werd omdat ze te lang duurde en ik heb er veel van geleerd. Ik verbleef in een studio appartement en ook al waren de faciliteiten simpel, het was er comfortabel. De hele ervaring was erg leuk, ik vond het vooral leuk om mensen van zoveel verschillende landen te ontmoeten. Er waren maar drie andere Engelsen, dus ik heb veel geleerd over landen zowel in als buiten Europa.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
K. Plunkett

De cursus was goed, de klassen hadden de goede grootte, de docenten waren geweldig - vriendelijk en behulpzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
H. Starr

De docenten waren erg leuk en enthousiast en zorgden ervoor dat al onze lessen zowel leuk als nuttig waren! De mevrouw waar ik verbleef was erg vriendelijk en behulpzaam. Ondanks het feit dat mijn Spaans gebrekkig was, deed ze altijd moeite om met me te communiceren en informatie te delen over haar favoriete plaatsen in Salamanca. Ik heb echt van mijn tijd in Salamanca genoten: de mensen waren vriendelijk, de docenten enthousiast en leuk en de stad zelf was mooi.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was een zeer nuttige cursus en de docenten waren erg goed. De accommodatie was schoon.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond mijn cursus erg interessant, de docenten wisten de lessen amusant te maken en de algemene sfeer op school was fantastisch. Ik zou zeker terug willen gaan. Ik heb zoveel geleerd! Om een beeld te geven van hoe goed ik het naar mijn zin had, mijn plan was om 6 weken daar te blijven, maar uiteindelijk bleef ik drie en een halve maand! Ik woonde met 13 studenten van over de hele wereld en de sfeer in het huis was erg aangenaam. Als we problemen hadden konden we altijd met de gastfamilie spreken. Ik ben nog steeds met ze in contact.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig, precies wat ik wilde. Ik heb heel erg veel geleerd van mijn week daar. Super!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


China (6)
England (10)
France (18)
Germany (16)
Holland (7)
Ireland (6)
Italia (6)
Japan (6)
Others (14)
Rusia (9)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Verborgen schatten in Salamanca!

Er is geen betere plek op Aarde om Spaans te studeren dan Salamanca! De majestueuze architectuur, culturele geschiedenis, en taalkundige zuiverheid zijn unieke aspecten die Salamanca een stad met verborgen schatten maken. Met de rijkelijk gedecoreerde zandstenen kathedralen en universiteitsgebouwen wordt Salamanca ook wel "La Dorada" (De Gouden Stad) genoemd. Niet alleen doet de zon de bekende plekken van Salamanca glanzen bij zonsondergang, de stad is ook nog eens rijk op het gebied van plaatselijke legendes en verhalen. Read more...

Prijzen Salamanca (Premium)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners