Salamanca's Pauselijke Universiteit en Spaanse platteland

Spaans leren in Salamanca (Premium)

23 klaslokalen (bovenste verdiepingen via lift
Bibliotheek met boeken en dvd's
Conferentieruimte gebruikt voor het bekijken van Spaanse films
Computer Kamer
Keuken voor kooklessen
Gemeenschappelijke studieruimte
Verkoopautomaten met eten en drinken
Buitenterras
Binnenplaats met artistieke displays
Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut
Cursusmateriaal inbegrepen
Volledig van airconditioning voorzien gebouw
WiFi overal beschikbaar

Onze school in Salamanca (Premium)

Onze Premium Spaanse taalschool ligt in de wijk San Juan van Salamanca, op slechts een paar minuten lopen van de oude binnenstad. Dit gebied is populair bij Spaanse inwoners vanwege de nabijheid van het centrum en is vol met voorzieningen, waaronder supermarkten en cafés. Op minder dan 10 minuten afstand ligt het populaire Alamedilla Park, dat met zijn café en eendenvijver een geweldige plek is om een middag door te brengen in de zon. Omdat het gebied minder toeristisch is dan het centrum, krijg je hier een authentiek gevoel van het dagelijkse leven en heb je meer kans om te communiceren met moedertaalsprekers van het Spaans. Bovendien: als u het centrum wilt bezoeken, is het slechts enkele minuten verwijderd! Onze Premium school ligt op loopafstand van vele interessante bezienswaardigheden, zoals de ronde kerk van San Marcos en de Plaza de los Bandos, de thuisbasis van een verscheidenheid aan 14e- en 15e-eeuwse herenhuizen die ooit eigendom waren van de heersende families van Salamanca. De meest opvallende voorbeelden zijn Casa de las Conchas - een opvallend paleis versierd met meer dan 300 stenen schelpen - en het enigmatische Huis van de Dood.

Deze school, met 23 klaslokalen, is een relatief grote faciliteit, verdeeld over 5 verdiepingen (bovenste verdiepingen bereikbaar via een lift). Dit betekent dat er hier altijd veel studenten zijn, waardoor je mensen van alle leeftijden en achtergronden kunt ontmoeten. Ondanks de omvang zijn er maximaal twaalf studenten per klas, waardoor het onderwijzend personeel deskundig onderwijs kan bieden dat is afgestemd op de behoeften van elk individu. De school verwelkomt al meer dan 20 jaar internationale leerlingen, dus het personeel is gewend om studenten van alle nationaliteiten en niveaus op te leiden. Naast de klaslokalen beschikt het gebouw over een bibliotheek vol multimedia-leermateriaal, een video- en conferentieruimte waar Spaanse films worden bekeken, en een computerruimte die beschikbaar is voor alle studenten. Kooklessen vinden plaats in de keuken van het hotel, en er is ook een gemeenschappelijke ruimte die ideaal is om te studeren, gezellig samen te zijn of te ontspannen. Als je snacks en versnaperingen wilt, kun je een verscheidenheid aan eten en drinken halen uit de automaten van de school - of ga gewoon naar het café ernaast! Op zonnige dagen (en dat zijn er veel) kun je je thee of koffie nuttigen op de patio van de school. Deze school heeft ook een afspraak met een plaatselijke sportschool; fitnessfreaks kunnen tegen een sterk gereduceerde prijs toegang krijgen tot een populaire faciliteit in het stadscentrum en alle voorzieningen.

Als lid van de Vereniging van Spaanse Scholen van Castilië en León en met accreditaties van het Cervantes Instituut en de Nationale Federatie van Spaanse Scholen voor Buitenlanders (FEDELE), kunnen we garanderen dat het meeslepende onderwijs hier van de hoogste kwaliteit is. Als aanvulling op het leerproces van de studenten biedt de school ook gratis lezingen aan over onderwerpen als literatuur, geschiedenis en regionale tradities. De lezingen worden twee keer per dag gehouden, dus je krijgt de kans om inzicht te krijgen in het Spaanse leven, ongeacht je lesrooster. Het gebouw heeft een eigen studentenresidentie en is goed bereikbaar met de lokale voorzieningen, waaronder de San Juan-markt net naast de deur. Met een bushalte op minder dan 2 minuten lopen kun je na je lessen ook gemakkelijk andere delen van de stad verkennen.

Foto's

Receptie van de school
Bibliotheek van de school
Spaanse les op onze school
Internet caf? van de school

Salamanca

Gelegen aan de westelijke rand van Spanje ligt Salamanca, een levendige en interessante stad en een uitstekende locatie om Spaans te leren. De meeste mensen kennen Salamanca vanwege zijn universiteit, een van de oudste ter wereld en de eerste instelling die Europese concepten van mensenrechten en moraliteit ontwikkelde, evenals nieuwe theorieën over filosofie en economie. In recentere tijden heeft de universiteit het internationaal erkende DELE-diploma in het leven geroepen om de Spaanse taalvaardigheid van buitenlandse studenten te evalueren - jaarlijks leggen meer dan 60.000 studenten uit meer dan 100 landen dit examen af, en deze papieren worden nog steeds ontworpen en beoordeeld in Salamanca namens het Cervantes Instituut.

Salamanca, bij de lokale bevolking bekend als 'La Dorada' ('de Gouden Stad') vanwege de manier waarop de zandstenen gebouwen gloeien onder de ondergaande zon, is een werkelijk prachtige stad. . Er hangt een jeugdige sfeer dankzij de duizenden studenten die elk jaar de onderwijscentra bezoeken en de zorgeloze houding van de burgers. Er gebeurt altijd wel iets in de stad, van live bands tot festivals tot kunsttentoonstellingen, openbare lezingen, comedyshows tot historische heropvoeringen - en meer! Er zijn veel bezienswaardigheden te vinden in de omgeving van het beroemde Plaza Mayor, de centrale ontmoetingsplaats van de stad en de thuisbasis van de jaarlijkse Nochevieja-vieringen. Dit is niet het gebruikelijke oudejaarsfeest. Studenten verzamelen zich de laatste week van het schooljaar op het plein om bij elke slag op de klok van het gemeentehuis twaalf jelly Beans te eten (in plaats van de traditionele druiven die tijdens de Spaanse oudejaarsceremonie worden gegeten). Jaarlijks nemen ruim 35.000 studenten uit de stad, de omliggende steden en de rest van Spanje deel!

Salamanca is ook een stad vol geschiedenis, die voor het eerst werd bewoond door stammen uit de ijzertijd. Bewijs van deze volkeren is te zien in de Verraco del Puente, een eeuwenoud stenen zwijn dat enkele duizenden jaren oud is en een van de meest emblematische symbolen van de stad is – zozeer zelfs dat het, net als de Romeinse brug uit de eerste eeuw die het bewaakt, kenmerken op het wapen van de stad. In de middeleeuwen werd Salamanca geregeerd door adellijke families wier geschillen – ook wel ‘la Guerra de los Bandos’ genoemd: ‘de oorlog van de [twee] partijen’ – de stad tientallen jaren lang teisterden. Hun nalatenschap is vandaag de dag nog steeds te zien in de herenhuizen en landhuizen in en rond de Plaza de los Bandos, waarvan er vele dagelijks open zijn voor bezoekers. Hoewel ze buiten Salamanca niet erg bekend zijn, groeien alle kinderen in het gebied op met de bijna Shakespeariaanse verhalen van Los Bandos.

Welke delen u ook wilt bezoeken tijdens uw verblijf hier, deze stad is gemakkelijk te verkennen omdat het centrum compact en bijna volledig autovrij is, terwijl de buitenwijken bereikbaar zijn via uitgebreide verbindingen met het openbaar vervoer. De beste tapasbars vind je ten noorden van de oude stad, waar je minder toeristen en meer locals zult vinden. In Carmelitas vind je zondagse straatmarkten vol bezienswaardigheden, en in San Juan, waar onze school is gevestigd, heerst een ander levenstempo dan in het levendige centrum - maar het is nog steeds slechts een korte wandeling verwijderd van de meest opwindende bezienswaardigheden: de oude binnenstad aanbiedingen!

Cursussen in Salamanca (Premium)

Beschikbare cursussen

  Het standaardprogramma Spaans op deze school is de Intensieve cursus, die bestaat uit 20 groepslessen per week. De lessen vinden doorgaans plaats in de ochtend van 9.00 - 13.00 uur, maar kunnen ook 's middags tussen 14.00 en 18.00 uur plaatsvinden. Je plaatsing hangt af van je startniveau en het aantal andere studenten op de school; je exacte lesrooster kan daarom alleen op je eerste dag door de school worden bevestigd.

  Om de algehele voordelen van deze cursus te vergroten, kun je gespecialiseerde lessen toevoegen en elke week 5 extra lessen krijgen over cultuur, literatuur, conversatie, vertalen of toerisme. Deze opties zijn beschikbaar voor 1 tot 4 weken; Als je wilt, kun je elke week het onderwerp van je extra lessen wijzigen om een goed inzicht in deze onderwerpen te krijgen.

  Voor een intensiever programma kies je de superintensieve cursus van 30 wekelijkse lessen. Je krijgt dezelfde 20 kernlessen plus 10 extra lessen over verschillende onderwerpen. Met meer contacttijd met de leraar en een diepgaandere analyse van de maatschappij en grammatica, geeft deze cursus je gegarandeerd een goed afgeronde, meeslepende ervaring.

  Als je opmerkelijke vooruitgang wilt boeken, maar toch het dynamische, sociale aspect van groepslessen wilt, raden we je aan minigroepslessen te boeken. Deze lessen volgen hetzelfde principe als de standaard groepssessies, maar hebben een maximum van slechts 6 studenten. Door de kleine omvang van deze sessies krijgt u nog meer persoonlijke aandacht van de docent dan in een grotere groep, waardoor u snel uw taalvaardigheid kunt verbeteren.

  Als je bepaalde vakken wilt studeren, of als je het gevoel hebt dat je extra begeleiding nodig hebt tijdens je studie, kun je privélessen boeken en gericht onderwijs krijgen dat precies op jouw wensen kan worden afgestemd. Met het standaardpakket heb je 20 één-op-één lessen per week, maar je kunt er meer boeken als je dat wilt. Dit soort lessen is ideaal als je snel verbeteringen wilt aanbrengen tijdens je verblijf in Salamanca.

  Deze school biedt ook een cursus Zakelijk Spaans aan, een programma van vier weken waarin de ontwikkeling van praktische woordenschat wordt gecombineerd - met thema's als commerciële correspondentie, zakelijke terminologie en vaardigheden om brieven te schrijven - met economische analyses. naar Spanje en Spaanse bedrijven. Je krijgt 10 lessen per week, verdeeld over de twee onderwerpen. Houd er rekening mee dat u B1 of hoger Spaans moet hebben om in aanmerking te komen voor deze cursus.

  Welke cursus je ook kiest, je krijgt dagelijks een lezing of film bij de cursusprijs inbegrepen. Lezingen behandelen onderwerpen als kunst, geschiedenis, literatuur en cultuur. Op je eerste dag heb je een welkomstbijeenkomst waarin je kennis maakt met de staf en je medestudenten. Je hebt je Spaanse niveautest al vóór aankomst ingediend, dus je wordt in een groep geplaatst die geschikt is voor je startvaardigheid. Let op: als je geen ervaring hebt met Spaans, moet je je groepsprogramma op een specifieke beginnersdatum starten. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare data voor beginners.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Als je zoveel mogelijk wilt profiteren van je tijd in Salamanca, dan is homestay de keuze voor jou! Met deze optie kunt u uw Spaanse vaardigheden oefenen met uw gastheer(s), waardoor u uw onderdompeling in de taal kunt behouden en zo zelfs buiten het klaslokaal kunt blijven leren. Zorgvuldig geselecteerde inheemse gastheren bieden privé een- of tweepersoonskamers* en bieden 2 of 3 maaltijden per dag als onderdeel van uw accommodatiepakket. Meestal kunnen wij rekening houden met speciale diëten, b.v. vegetarisch, veganistisch, halal, koosjer, etc; Als u dit soort wensen heeft, laat het ons dan weten voordat u uw boeking plaatst. De hosts bieden allemaal een comfortabele en veilige omgeving om in te verblijven tijdens je taalcursus; ze bieden ook beddengoed en een wekelijkse wasservice (handdoeken zijn niet inbegrepen, dus u dient deze zelf mee te nemen). Je hebt je eigen sleutels om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren.

   Als je je tijd liever met andere studenten in Salamanca doorbrengt, is een van de schoolresidenties een goede optie. Elke residentie ligt op slechts 10 minuten lopen van het schoolgebouw, wat betekent dat ze perfect gelegen zijn om u kennis te laten maken met de stad en haar inwoners, zonder dat u te ver verwijderd bent van onze taalfaciliteit en het stadscentrum. Elke woning heeft een- of tweepersoonskamers*, moderne voorzieningen, een gemeenschappelijke eetkamer en een receptie of kantoor waar het personeel voor u klaar staat om u te helpen mocht u ergens hulp bij nodig hebben. U kunt uw accommodatie op basis van halfpension of volpension boeken, wat betekent dat u 2 of 3 maaltijden per dag krijgt als onderdeel van uw accommodatiepakket. Deze maaltijden worden ter plaatse in de residenties geserveerd. Beddengoed en een wasservice zijn inbegrepen, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen.

   Voor meer onafhankelijkheid kun je in een gedeeld appartement verblijven met andere internationale studenten. Je beschikt over een één- of tweepersoonskamer*, een volledig uitgeruste keuken met wasmachine en een lounge met televisie en comfortabele stoelen. De badkamerfaciliteiten worden gedeeld tussen de bewoners. De gemeenschappelijke ruimtes worden wekelijks schoongemaakt en je bent zelf verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van je eigen kamer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Wi-Fi-toegang is in de meeste appartementen beschikbaar, maar kan niet worden gegarandeerd; Laat het ons weten als dit voor u een vereiste is. Let op: deze appartementen zijn alleen beschikbaar voor studenten ouder dan 18 jaar en worden niet aanbevolen voor studenten ouder dan 25 jaar. Hoewel ze schoon en comfortabel zijn, zijn deze appartementen het meest geschikt voor jongere studenten die op zoek zijn naar een sociale reiservaring met een beperkt budget .

   Mogelijk kunnen we ook accommodatie in een privéappartement of hotel voor u regelen (afhankelijk van beschikbaarheid). Dit wordt op verzoek verstrekt en de beschikbare appartementen en hotels variëren aanzienlijk in grootte, kosten en locatie. De prijzen in onze offertetool zijn gebaseerd op een gemiddelde schatting - als u geïnteresseerd bent in deze accommodatie-optie, neem dan contact met ons op met uw specifieke vereisten, zodat we u de relevante details en een nauwkeurig advies kunnen geven prijs.

   De school streeft ernaar om accommodatie binnen 15 minuten lopen van de school te bieden, maar houd er rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is. Alle accommodatie is beschikbaar na 12.00 uur op de zondag vóór uw cursus begint tot 12.00 uur op de zaterdag nadat uw cursus eindigt. Indien nodig kunnen wij mogelijk extra nachten op uw kamer voor u regelen. Laat het ons alstublieft weten voordat u boekt.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden selecteert, maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Om je plezier in deze prachtige stad te maximaliseren, organiseert onze school een uitgebreid sociaal en cultureel activiteitenprogramma dat zowel vermakelijk als leerzaam is. Elke activiteit wordt in het Spaans gegeven en helpt zo het leren in de klas aan te vullen met ervaring in praktijkscenario's.

   De school biedt wekelijks verschillende lezingen en filmvertoningen aan. Andere activiteiten zijn ook beschikbaar; Voor sommige kan een extra vergoeding in rekening worden gebracht om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Rondleidingen door de stad (eerste maandag van elke maand)
   - Bezoeken aan plaatselijke musea en/of kunstgalerijen
   - Kooklessen
   - Groepsspelen/sporten zoals bowlen of voetbal
   - Salsalessen
   - Tapas ‘caminas’
   - Afscheidsdiners (laatste donderdag van elke maand)

   Naast de bovengenoemde activiteiten organiseert de school ook excursies van een halve of hele dag naar nabijgelegen locaties zoals Zamora, Toledo en Segovia. Spanjaarden uit de stad, georganiseerd in samenwerking met een plaatselijk reisbureau, komen ook in aanmerking om deze excursies bij te wonen, dus ze bieden een geweldige kans om de taal te oefenen! Houd er rekening mee dat er minimaal 20 studenten nodig zijn om een excursie door te laten gaan.

   Hoe er te komen

   De dichtstbijzijnde internationale luchthaven bij Salamanca is Madrid Barajas. Het duurt iets meer dan 2 uur om van de hoofdstad naar Salamanca te rijden, dus u moet de tijden van uw vluchten dienovereenkomstig plannen.

   Vanuit Madrid kunt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie gaan, of wij kunnen tegen een toeslag een luchthaventransferservice voor u regelen. De school biedt twee soorten diensten aan, die hieronder worden beschreven.

   Privétransfer: een chauffeur wacht op u op de luchthaven wanneer u landt en brengt u rechtstreeks naar uw accommodatie; Als u deze service ook bij vertrek selecteert, wordt u op de laatste dag bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de luchthaven.

   Escorttransfer: een medewerker zal u bij aankomst op de luchthaven ontmoeten en u begeleiden naar het juiste openbaar vervoersstation. Zij helpen u bij het kopen van uw kaartje en zorgen ervoor dat u veilig in de bus of trein stapt.

   Studenten moeten ervoor zorgen dat ze op de zondag vóór het begin van hun cursus in Salamanca aankomen en op de zaterdag na het einde van hun cursus vertrekken. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Salamanca (Premium)

   Cursus

   4.5 / 5
   Accommodatie

   4.3 / 5
   Medewerkers van de school

   4.6 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Salamanca (Premium) gebaseerd op 35 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik genoot van elk aspect ervan en was erg onder de indruk dat er naast de lessen ook films en lezingen/rondleidingen waren om bij te wonen. Daarom was het volledig meeslepend. Mijn gastheer was aardig en moedigde me aan om te spreken en hielp me kiezen waar ik ging eten enz. En gaf me goed te eten. Ik heb een geweldige tijd gehad en zal terugkeren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Excellente cursus, lessen en docenten. Erg vermakelijk en interessant. Accommodatie was op een geweldige locatie en medewerkers waren vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig. Sorry dat ik niet meer tijd had om verder te gaan dan de twee weken die ik had gepland. Docenten waren goed in het presenteren van veel nieuw materiaal, terwijl ze tegelijkertijd geduldig en vriendelijk waren. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Veel geleerd over Spanje en veel Spaans geleerd, wat erg handig zal zijn bij toekomstige reizen naar Spanje en examens. De lessen hielpen niet alleen mijn grammaticale maar ook mijn mondelinge Spaans. Ik heb echt genoten van de lessen van zowel mijn leraren Jorje als Fernando en ik hoop volgend jaar terug te keren. Onze gastheer en haar familie waren erg vriendelijk en toonden ons geweldige gastvrijheid. Het eten was altijd goed en het appartement was altijd heel schoon gehouden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was erg leuk en ik heb veel geleerd over de Spaanse taal en over de Spaanse cultuur en geschiedenis. De docenten daar waren vriendelijk. Ik woonde in een gedeeld appartement, dat erg groot en alles bij elkaar schoon en mooi was. Ik had mijn eigen kamer. Er waren twee andere kamers en een grote woonkamer, twee badkamers en een keuken. Het duurde ongeveer 4 minuten om te voet naar school te gaan en 6 minuten naar het centrum van Salamanca.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond het absoluut geweldig - zo leuk. Ik kwam thuis en boekte meteen een andere cursus! Mijn accommodatie was echt een geweldige, multiculturele ervaring. Kortom een geweldige ervaring. Ik ontmoette een aantal fantastische mensen en kan niet wachten om terug te gaan!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De cursus is erg vermakelijk en past bij mij. De studenten in dit talencentrum zijn erg aardig voor mij. De faciliteiten in mijn appartement voldoen aan mijn verwachtingen. Het bed is comfortabel en zacht. De kamers zijn zeer schoon. De omgeving is erg rustig en veilig. Mijn buren zijn vriendelijk!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed uitgevoerd, kleine klassen, goede sfeer, competente docenten, erg prettig! De accommodatie was ook erg goed. Zeer gastvrij, schone kamers, lekker eten. Een ervaring die ik zal koesteren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Absoluut geweldig, ik had nooit kunnen geloven dat ik zoveel zou leren en dat ik zoveel plezier zou hebben. Een echte vriendelijke familie, schoon, uitstekend eten. Meer kon ik niet wensen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig, er was geen probleem om het juiste niveau voor me te vinden, de docenten waren geweldig en extreem behulpzaam. De school had een grote diversiteit aan activiteiten en excursies na de lessen wat ik geweldig vond. Iedereen was erg flexibel en wilden er zeker van zijn dat ik tevreden was met de cursus. Het kiezen van de school in Salamanca was zeker de beste beslissing in mijn leven. Mijn familie was geweldig, ze behandelden me alsof ik hun eigen dochter was. Het eten dat door mijn familie werd bereid was geweldig en de hele sfeer was super. Het huis was erg ruim en ik had mijn eigen kamer wat me genoeg privacy gaf en de mogelijkheid om te studeren. Salamanca is waarschijnlijk de beste plaats die je voor studenten kunt aanraden om Spaans te studeren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Erg goede cursus. Ik heb vooral van de grammaticasessies genoten, deze waren erg handig en precies op het juiste niveau. De accommodatie was schoon en adequaat. Mijn gastvrouw was zeer behulpzaam, begeleidde me naar school op de eerste ochtend en gaf me een korte tour door de stad.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren fantastisch en erg energiek. Het maakte de cursus veel interessanter. Ze wisten heel veel stof te behandelen in slechts twee weken. Ik voelde me thuis bij mijn gastgezin, ze waren zeer gastvrij en vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb ontzettend van de cursus genoten, maar het duurde wel een paar dagen voordat ik gewend was aan de grammaticalessen, omdat alles in het Spaans werd gedaan. Het was uitdagend en ik heb veel geleerd. Vooral de grammaticalessen waren erg goed. Als het kan wil ik de volgende keer graag een maand gaan! De 'conferencias' in de middag over de geschiedenis van Spanje en Spaanse artiesten waren fantastisch. Salamanca is een ongelooflijke stad! Het gastgezin was erg vriendelijk. De lunch was elke keer heerlijk. Ik voelde me al snel thuis. Ik kon gaan en staan waar ik wilde en ik voelde me genoeg op mijn gemak om met de familie tv te kijken en gesprekken met ze te hebben tijdens de lunch. De locatie was perfect, ik zou er graag nog een keer verblijven! De twee weken die ik op de school heb besteed, waren stimulerend en aangenaam. Als erg 'volwassen' student was ik voor aanvang van de cursus bang om buiten de boot te vallen, maar aan het einde van de eerste dag had ik al wat vrienden gemaakt. Ik voelde me snel thuis in de prettige, levendige omgeving van de school. Het was geweldig om om te gaan met mensen van zoveel verschillende nationaliteiten en leeftijden, die allemaal hun best deden om in het Spaans te praten met elkaar. Het was een fantastische tijd en ik wil volgend jaar graag terug!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was intensief, maar het verplichtte me om mijn Spaans en het begrijpen van de taal te verbeteren, vooral wanneer het gesproken wordt op de normale snelheid. Het tempo was goed en er was genoeg om me bezig te houden. De flat was leuk, erg schoon en leuk ingericht. Ik kon het niet beter treffen. Ik heb genoten van de hele ervaring, de school, het personeel, ALLES. Perfecte locatie en perfecte school! Het was geweldig!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik kreeg een-op-een lessen van 3 docenten die allemaal top waren. Ze waren zeer levendig,interessant en wisten mijn niveau juist te schatten. Ze lieten me hard werken. Ik was erg onder de indruk dat ze allemaal samen werkten om te overleggen wat de beste aanpak was voor mij.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   We vonden het erg goed opgezet en zeer intensief. De docenten waren ontzettend behulpzaam en we hebben er erg van genoten. Onze buren hebben ons verteld dat ons Spaans behoorlijk is verbeterd en we gaan volgend jaar weer terug. Onze accommodatie was geweldig en onze gastvrouw was vriendelijk en een goede kokkin. Het appartement was schoon en erg goed onderhouden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb veel geleerd over Spanje en het Spaans zal me zeker van pas komen in toekomstige reizen naar Spanje en mijn examens. De klassen hielpen niet alleen met de grammatica, maar ook met mijn spreekvaardigheden. Ik vond beide docenten erg competent en ik hoop volgend jaar terug te komen. Onze gastgezin was erg vriendelijk en gastvrij. Het eten was altijd lekker en het appartement was schoon. Ik heb heel erg genoten van Salamanca en hoop terug te keren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Tijdens en na mijn cursus heb ik een behoorlijke verbetering gemerkt in alle aspecten van mijn Spaans. Je hebt er beslist meer profijt van om de taal in Spanje zelf te studeren dan in Engeland. Ik had elke dag 4 uur les, wat ideaal was, aangezien ik de lessen niet moe werd omdat ze te lang duurde en ik heb er veel van geleerd. Ik verbleef in een studio appartement en ook al waren de faciliteiten simpel, het was er comfortabel. De hele ervaring was erg leuk, ik vond het vooral leuk om mensen van zoveel verschillende landen te ontmoeten. Er waren maar drie andere Engelsen, dus ik heb veel geleerd over landen zowel in als buiten Europa.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed, de klassen hadden de goede grootte, de docenten waren geweldig - vriendelijk en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg leuk en enthousiast en zorgden ervoor dat al onze lessen zowel leuk als nuttig waren! De mevrouw waar ik verbleef was erg vriendelijk en behulpzaam. Ondanks het feit dat mijn Spaans gebrekkig was, deed ze altijd moeite om met me te communiceren en informatie te delen over haar favoriete plaatsen in Salamanca. Ik heb echt van mijn tijd in Salamanca genoten: de mensen waren vriendelijk, de docenten enthousiast en leuk en de stad zelf was mooi.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een zeer nuttige cursus en de docenten waren erg goed. De accommodatie was schoon.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond mijn cursus erg interessant, de docenten wisten de lessen amusant te maken en de algemene sfeer op school was fantastisch. Ik zou zeker terug willen gaan. Ik heb zoveel geleerd! Om een beeld te geven van hoe goed ik het naar mijn zin had, mijn plan was om 6 weken daar te blijven, maar uiteindelijk bleef ik drie en een halve maand! Ik woonde met 13 studenten van over de hele wereld en de sfeer in het huis was erg aangenaam. Als we problemen hadden konden we altijd met de gastfamilie spreken. Ik ben nog steeds met ze in contact.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig, precies wat ik wilde. Ik heb heel erg veel geleerd van mijn week daar. Super!

   School statistieken

   Nationaliteit


   China (6)
   England (10)
   France (18)
   Germany (16)
   Holland (7)
   Ireland (6)
   Italia (6)
   Japan (6)
   Others (14)
   Rusia (9)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Salamanca (Premium)

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024