Valetta, de hoofdstad van Malta tijdens avondschemering
Vind een school

Engels leren op Malta

Studeer Engels in de zon! Wanneer je Engels studeert op Malta, zul je prachtige stranden, een rijke geschiedenis en een heerlijke keuken ontdekken! Malta heeft een warm, mediterraans klimaat en ligt ten zuiden van Sicilië en ten oosten van Tunesië. Malta bestaat uit drie eilanden en biedt een interessante mix van prachtige uitzichten, rustieke steden en charmerende vissersdorpjes. Het zal niet lang duren voordat je verliefd wordt op Malta en went aan het heerlijk relaxte tempo op het eiland!

Het Engels en het Maltees zijn de officiële talen van het prachtige Malta. Engels wordt door 88% van de bevolking gesproken en wordt door steeds meer inwoners beschouwd als de hoofdtaal. Malta heeft niet alleen 150 jaar onder Engelse bezetting geleefd, maar is ook bezet gweest door de Feniciërs, Grieken, Romeinen, Fatimiden, Italianen en talloze andere culturen, waaraan zij vele tradities hebben overgehouden. Sporen hiervan zijn nog steeds terug te vinden in Malta, van de 5000 jaar oude megalitische tempels tot de prachtige kerken van Valetta. Valetta is de hoofdstad van Malta en bezit eeuwenoude forten, sfeervolle straatjes en verleidelijke restaurantjes.

Langs de kust van Valetta liggen verschillende leuke genaamd Sliema en St. Julians, waar twee van onze Engelse taalscholen zijn gevestigd. Zowel in Sliema als in St. Julians kun je verschillende watersporten beoefenen, over prachtige boulevards slenteren of de hele nacht feesten! Onze andere school ligt op Gozo, het op twee na grootste eiland van Malta. Het landelijke eiland Gozo is nog niet door toeristen ontdekt en is daarom bij uitstek geschikt om de Maltese cultuur te leren kennen.

De cursus Engels in Malta is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Onze school biedt cursussen die voor iedereen geschikt zijn, die tussen de 1 en 36 weken duurt. Kies de cursus die het beste bij je past!

Mocht je nog verdere informatie willen over Malta of over één van onze Engelse taalscholen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze scholen in Malta