St. Julian's kustplaats in Malta
Vind een school
Waardering  4.0/5

Cursus Engels in St. Julian’s Bay, Malta

Geniet van de zon terwijl je Engels leert! St. Julian’s Bay is van origine een vissersdorp, dus je zult vissersbootjes op zee zien als je over de boulevard loopt. De boulevart is gevuld met bougainvillea versierde cafés en restaurants. Volg een cursus Engels in St. Julian Bay en je zult het hele jaar door van een goed klimaat, gevarieerd uitgaansleven en prachtige stranden kunnen genieten.

Het grootste uitgaansgebied op het eiland, genaamd Paceville, ligt op een korte wandeling van onze school. Daarnaast kun je in dit populaire gebied van Malta ook heerlijk snorkelen, duiken of aan andere watersporten deelnemen.

Enkele kilometers van St. Julian’s Bay ligt Valetta, de historische hoofdstad van Malta. De stad staat op de UNESCO wereldergoedlijst. Je vindt er nog genoeg tekens van de rijke geschiedenis van de stad, zoals de indrukwekkende vestingen, grootste paleizen en rijk versierde kerken. Doordat het een compact eiland is, kun je met gemak het charmante Malta ontdekken zonder grote afstanden af te leggen. Je zult versteld staan van hoeveel er te ontdekken is in dit kleine land!

Onze school in St. Julian’s Bay

Onze school heeft een centrale ligging, met maar een korte wandeling naar Pacevill. Hier vind je ook uitstekende winkels, cafés, restaurants en bars en het ligt ook dichtbij het prachtige strand. De school bezit ook over eerste klas faciliteiten en een moderne leeromgeving. De klaslokalen zijn licht, ruim en ze zijn voorzien van airco. Je hebt toegang tot een studieruimte, WiFi en een café met een prachtig terras waar je kunt genieten van huisgemaakte gerechten en versgebakken brood.

Foto's

1
2
4
7

Cursussen in St. Julian’s Bay

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Diving (20)
 • Intensive + Private Lessons (30)
 • Academic Year (30)
 • Business Course (20)
 • Cambridge Exam Prep (30)
 • Club 50 (20)
 • IELTS Exam Prep (30)
 • Mini-Group (30)

Onze studenten kiezen ervoor om Engels te leren om verschillende redenen en dat is te zien aan het aanbod van de cursussen. Als je je algemene niveau van het Engels wilt verbeteren, is het volgen van een groepscursus de beste keuze. Onze meest populaire groepscursus is de Intensieve cursus van 20 groepslessen per week. Hierbij worden doordeweeks dagelijks 4 lessen van 45 minuten gegeven. Als je niet zo veel tijd tot je beschikking hebt en je het proces iets wilt versnellen, kun je kiezen voor een Super-Intensieve cursus van 30 lessen per week. Beide groepscursussen hebben een maximale groepsgrootte van 12 studenten. Onze school biedt ook een Super-Intensieve Mini-groepscursus aan met 30 lessen per week in groepen van maximaal 6 studenten.

Als je je op een specifiek aspect van de taal wilt focussen is het te overwegen om een Intensieve cursus te combineren met een aantal privélessen, ook omdat privélessen een flexibele optie is.

De Engelse taal is de standaard taal in de zakenwereld, daarom biedt onze school ook een uitstekende cursus Zakelijk Engels aan. Je zult hiermee meer zelfvertrouwen krijgen in het spreken van Zakelijk Engels. De cursus bestaat uit 20 lessen per week in kleine groepen van maximaal 6 studenten. Houd er wel rekening mee dat een gemiddelde kennis van het Engels een vereiste is om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

Als je al een goed niveau van het Engels hebt en je wilt het verbeteren omdat je aan een Engelstalige universiteit wilt studeren of als je een certificaat voor je werkgever nodig hebt, kun je kiezen om een Cambridge, IELTS of een TOEFL examen te maken. Wij bieden voor deze studenten een Examen Voorbereidingscursus aan, zodat je jezelf goed kunt voorbereiden en de beste resultaten kunt behalen. Je krijgt dan 30 lessen per week. Hierbij verbeter je niet alleen je niveau van het Engels maar leer je ook de benodigde vaardigheden om te slagen voor het examen.

Als je echt vloeiend Engels wilt spreken, lezen en schrijven, is er onze ‘Academisch jaar’ cursus vanr 24, 30 of 36 weken misschien iets voor jou. Je kunt uit verschillende opties kiezen zodat jij je op de door jou gekozen aspecten van te taal kunt focussen. Het is daarbij ook mogeljk om tijdens deze cursus één van de hierboven genoemde examens af te leggen om je niveau van het Engels te bewijzen.

Profiteer van het feit dat je op dit prachtige eiland bent door zeil- of duiklessen aan je Engels cursus toe te voegen. Tijdens beide sporten wordt je continue begeleidt en worden aangeboden op twee niveaus: voor beginners of voor gevorderden.

Wil je met je familie met kinderen tussen de 8 en 18 jaar een cursus volgen, kun je kiezen om een ‘Familie Cursus’ van 20 groepslessen per week te volgen. Hierbij krijgen de ouders les in een groep met andere volwassenen en de kinderen krijgen les in een groep met andere kinderen.

Ben je 50 jaar of ouder dan kun je elke van de hierboven genoemde cursussen volgen. Maar zou je liever les willen krijgen in groepen met mensen van gelijke leeftijd, dan zou onze Club 50+ cursus perfect zijn. Dit is een 2-weekse cursus waarbij je 20 lessen Engels krijgt in combinatie met speciale activiteiten en uitstapjes.

Speciale cursussen in St. Julian’s Bay

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • 4* Hotel
 • Budget apartments
 • Host Family
 • On Site Residence
 • Private Apartment
 • Salini Resort
 • Shared Apartment Astolat 30+
 • Shared Apartment Plus

Als je een accommodatie nodig hebt, kun je kiezen voor een verblijf bij een gastgezin of in een studentenresidentie, studio of hotel.

De favoriet onder de studenten is verblijf bij een gastgezin. Je zult warm worden ontvangen door het gastgezin en regelmatig een gesprek met hen kunnen voeren. Dit geeft je een goede gelegenheid om je Engels te oefenen met moedertaalsprekers in een informele omgeving. Je zelfvertrouwen zal hierdoor ook toenemen.

Verblijf in een studentenresidentie is op basis van bed & breakfast. De school heeft twee residenties, eentje in hetzelfde gebouw als de school en de ander ligt aan de overkant van de straat. Iedere kamer heeft een eigen badkamer en het ontbijt wordt geserveerd het café van de school. Beide gebouwen zijn voorzien van airco en WiFi.

Voor degene die meer vrijheid willen, kunnen verblijven in een studio. De studio’s zijn over drie gebouwen verdeeld, waarbij het vanaf het gebouw dat het verste weg ligt ongeveer 30 minuten lopen is naar de school (of 10 minuten met de bus). Alle studio’s zijn voorzien van airco en WiFi.

Een verblijf in een hotel op loopafstand van de school kan ook door ons worden geregeld.

Activiteiten

Op de eerste cursusdag maak je een wandeling door de stad, waarbij je alle nuttige locaties binnen bereik van de school zult bezoeken. Je zult ook worden uitgenodigd voor een welkomstavond tijdens je eerste week, hierbij kun je kennismaken met de andere studenten en de leraren. De school organiseert ook halve dag excursies naar Valetta, de hoofdstad van Malta, inclusief gratis entree tot de ‘Malta Experience’ show.

Daarnaast organiseert de school meestal tegen een meerprijs nog andere activiteiten. Bijvoorbeeld: cruises naar Comino, karting, tennis, golf, mountainbiken, paardrijden, surfen en dagexcursies naar Gozo. De activiteiten die worden georganiseerd tijdens je verblijf worden bij aankomst bekend gemaakt.

Tijdens de zomermaanden heb je ook toegang tot de beach clubs van de school.

Hoe er te komen

Als je een accommodatie bij ons boekt, wordt je op het vliegveld opgevangen door een medewerker van onze school. Deze persoon zal ook een welkomstpakket voor je meenemen. Om dit voor je te regelen moet je jouw aankomsttijden op tijd doorgeven. Let wel op dat we je aanraden om te wachten met het maken van reisplannen tot dat je een bevestiging van ons hebt ontvangen.


Locatie van onze school in St. Julian’s Bay

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5
Gemiddelde score voor onze school St. Julian’s Bay gebaseerd op 6 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik vond de taalcursussen en de sfeer erg leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De lessen waren erg interactief en in de twee weken dat ik in Malta ben, is mijn Engels enorm vooruitgegaan. De kamers waren schoon en het hotel was zeer luxe. De klaslokalen hadden een goede airconditioning, evenals de kamers, die nodig zijn vanwege het warme weer. Ik heb een fijn verblijf gehad en alles was zeer goed geregeld. Zo waren de georganiseerde activiteiten erg leuk. We gingen naar het waterpark, naar de stad, naar een eiland, naar het winkelcentrum, enzovoort. Het goede eraan was dat deze allemaal optioneel waren, dus als je gewoon bij het zwembad wilde rondhangen, kon dat gemakkelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Austrian (8)
Czech (7)
Dutch (5)
German (11)
Italian (10)
Other (14)
Russian (9)
Spain (18)
Swiss (9)
Turkish (9)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Waarom niet Engels leren in Malta?

  Gelegen in het hart van het Middelandse Zeegebied, biedt Malta een unieke combinatie van het Oosten en het Westen. Vele beschavingen vochten over dit kleine, maar strategische gebied door de eeuwen heen, en ze lijken allemaal hun sporen achter te hebben gelaten. Oorspronkelijk een rustig vissersdorpje, St. Julian's is door een aantal grote transformaties heen gegaan. Aan de zee gelegen, St. Julian's is zonder twijfel een van de meest aantrekkelijke toeristenbestemmingen van dit fascinerende land en beschikt over onze Engelse taalschool in Malta. Read more...

Prijzen St. Julian’s Bay

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners