Schitterend Schots landschap, de Oude Man van Storr
Vind een school

Leer Engels in Schotland

Als je voor een cursus Engels in Schotland kiest, krijg je de kans om een deel van Engeland te ontdekken met een ongelooflijk rijke geschiedenis en romantische omgeving. Je kunt studeren in dit noordelijk deel van Groot-Brittannië en ook nog eens genieten van het leven en van de mensen in Schotland die bekend staat om hun gastvrijheid, warmte en vriendelijkheid! De Schotten verwelkomen bezoekers al jaren met een warm hart. Met als gevolg dat de cultuur heel gevarieerd is.

Glasgow is the grootste stad in Schotland. In de zomer van 2014 zijn duizenden atleten hier met open armen ontvangen voor het begin van de 11 daagse Gemenebestspelen (Commenwealth Games). Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en ook de stad waar onze taalschool is gevestigd. Het is een magische stad dat voor iedereen iets te bieden heeft. Met onder andere een boeiende geschiedenis en cultuur, een levendig uitgaansleven gevuld met festivals, het prachtige platteland, een verrukkelijk Schotse keuken en een selectie aan evenementen, galerijen en musea.

Of je nou een kunstenaar bent, een liefhebber van literatuur of muziek, of ervan houdt om in de bergen te wandelen, Schotland heeft het allemaal. Het is dan ook niet raar dat 50 miljoen mensen beweren van Schotse afkomst te zijn of deel willen zijn van de grote Schotse familie!

Onze scholen in Schotland