Leer Engels in Edinburgh

12 volledig uitgeruste klaslokalen
Studiecentrum met eigen toegang
Ruime studentenkamer
Gratis snelle WiFi
Uitstekende locatie in het stadscentrum
Lid van Engels UK, IALC en Equals
Toegewijd, vriendelijk en professioneel team
Geaccrediteerd door de British Council for the Teaching of English in the UK

Onze school in Edinburgh

Onze Engelse school in Edinburgh is gunstig gelegen in New Town, direct naast het levendige West End, een levendige en chique wijk die deel uitmaakt van Edinburgh's UNESCO-werelderfgoed. Het ligt ook op loopafstand van enkele van de topattracties van Edinburgh, zoals Edinburgh Castle, Dean Village, de Scottish National Gallery of Modern Art, Princes Street Gardens en The Royal Mile.

Een uitstekende en eigentijdse leeromgeving verwelkomt u op onze taalschool in Edinburgh. De faciliteiten omvatten 12 lichte en comfortabele klaslokalen, een zelfstudieruimte, een studentenlounge en een tuin, allemaal gehuisvest in een van de kenmerkende Georgische herenhuizen van Edinburgh. Tijdens het hoogseizoen maakt de school ook gebruik van externe klaslokalen in twee nabijgelegen gebouwen, zodat de klassen nooit te groot zijn. Er is een toegewijd, professioneel en vriendelijk academisch en sociaal programmateam om studenten te helpen met hun Engelse taalstudies en buitenschoolse activiteiten.

Lees verder voor meer informatie over de cursussen Engels en accommodatie die in Edinburgh worden aangeboden! Je kunt op elke maandag van het jaar beginnen, maar met Kerstmis is de school slechts een paar weken gesloten.

Foto's

1
2
3
4

Edinburgh

Leer Engels in Edinburgh, de inspirerende hoofdstad van Schotland, en je wordt ondergedompeld in een plek waar wereldberoemd erfgoed en cultuur een levendige en kosmopolitische stad ontmoeten, in een werkelijk adembenemende omgeving!

De stad en de omliggende "Lothians" zijn gevuld met iconische bezienswaardigheden, rijk architectonisch erfgoed en middeleeuwse charme. Je studeert Engels in een wereldberoemde festivalstad, waar jaarlijks een groot aantal grote nationale en internationale kunstfestivals plaatsvinden. U zult de drukte van de stad en haar attracties, activiteiten en entertainment kunnen combineren met uitstapjes naar het schilderachtige omliggende platteland en de adembenemende kustlijn met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.

Edinburgh's New Town en West End, naast waar onze school zich bevindt, bieden een scala aan luxe hotels, uitstekende restaurants, charmante cafés en broodjeszaken. Het is het hele jaar door een knooppunt voor verschillende evenementen, waaronder kunstfestivals, conferenties en ambachtsbeurzen. Een opmerkelijk kenmerk van dit gebied is de verzameling New Town Gardens, met name Princes Street Gardens. Dit prachtige en unieke stadspark vormt een duidelijke scheidingslijn tussen het oude en nieuwe gedeelte van Edinburgh en is een oase van rust in het centrum van de stad. Bovendien dragen deze tuinen bij aan de beschermde status van Edinburgh, aangezien ze sinds maart 2001 de status van erfgoed hebben.

Edinburgh biedt u het hele jaar door een prachtige variëteit! De stad ligt dicht bij de zee en is verspreid over zeven heuvels, waardoor het de naam "Het Athene van het Noorden" krijgt. De middeleeuwse oude stad strekt zich uit langs de Royal Mile, die zijn naam dankt aan het Edinburgh Castle bovenaan en Holyrood House Palace onderaan. De adembenemende steen van Edinburgh Castle domineert de skyline van het stadscentrum, vanwaar je neerkijkt op geplaveide straatjes en elegante terrassen, gevuld met meer cafés, restaurants en eindeloze winkelmogelijkheden!

Holyrood Park is een enorm park in het centrum van Edinburgh, waar je Arthur’s Seat vindt, een uitgestorven vulkaan met nog spectaculairdere uitzichten. Als u de prachtige Princes Street Gardens vlakbij onze school oversteekt, komt u in de neoklassieke New Town, die dateert uit de 18e eeuw. Terwijl u de stad verder verkent, ontdekt u prachtige architectuur en komt u langs leuke winkeltjes, indrukwekkende musea en fraaie galerijen met de allernieuwste kunst.

Edinburgh is een dynamische hoofdstad die toppresteerders uit de hele wereld aantrekt. Het is niet alleen levendig en levendig, maar ook compact, veilig en vriendelijk. Bovendien fungeert het als een knooppunt voor educatieve en professionele ontwikkeling, daterend uit de oprichting van de wereldberoemde Universiteit van Edinburgh in 1583. Het is een ideale locatie om je Engelse taalvaardigheid te oefenen. Bovendien heb je, met Edinburgh als thuisbasis, de mogelijkheid om verschillende regio's in de rest van het prachtige Schotland en het relatief nabijgelegen Engeland te verkennen.

Cursussen in Edinburgh

Beschikbare cursussen

  We bieden een ruime keuze aan cursussen Engels in Edinburgh voor alle studenten en op alle niveaus. Als je kiest voor een Intensieve groepstaalcursus van 20 lessen per week, vinden je lessen plaats van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 13.00 uur. Elke dag krijgt u vier lessen van 45 minuten waarin u zich concentreert op het verbeteren van uw communicatieve vaardigheden, waaronder lezen, spreken, schrijven en luisteren. Deze lessen zijn opgesplitst in twee delen met een pauze van 30 minuten ertussen en worden doorgaans gegeven door twee verschillende docenten. In deze lessen zul je niet alleen snel je woordenschat vergroten, maar ook een dieper begrip van de Engelse grammatica ontwikkelen. Hierdoor kunt u een uitzonderlijk niveau van vaardigheid en begrip van de Engelse taal bereiken.

  De superintensieve groepstaalcursus, bestaande uit 30 lessen Engels per week, bouwt voort op het standaard intensieve schema door drie extra middagsessies op te nemen van 14:00 tot 16:30 uur op dinsdag, woensdag en donderdag. . Tijdens deze sessies krijg je de kans om de taalvaardigheden die je tijdens de ochtendlessen hebt geleerd, te versterken. Deze versterking legt een sterkere nadruk op luisteren, lezen, spreken en schrijven en omvat verschillende activiteiten zoals discussies, rollenspellen, videowerk en luisteroefeningen.

  Al onze groepscursussen Engels in Edinburgh zijn ideaal voor iedereen ouder dan 16 jaar en beschikbaar op alle niveaus, van complete beginners (A1) tot gevorderden (C1). Er is ook de mogelijkheid om je voor te bereiden op en een examen af te leggen voor de cursus Intensieve + IELTS-examenvoorbereiding en essentiële examengerelateerde vaardigheden te oefenen. Je kunt deze middagsessies ook gebruiken als voorbereiding op andere toetsen zoals OET, TOEFL, TOEIC, BULATS, CAMBRIDGE BEC en niveaus variërend van PET tot CPE.

  Als je geïnteresseerd bent in de intensieve cursus, maar de voorkeur geeft aan een persoonlijke aanpak in een één-op-één-setting, overweeg dan om de Intensieve + privélessen in Edinburgh te boeken. Met deze optie ontvang je op maat gemaakte, gerichte lessen, waarbij je een persoonlijk leerplan in de middag combineert met de groepslessen Engels in de ochtend. In het typische schema voor uw vijf privélessen per week heeft u twee sessies van elk 2,5 uur, van 14:00 tot 16:30 uur. U heeft de flexibiliteit om uw specifieke aandachtsgebieden met de docent te bespreken. Dit kan variëren van zakelijk Engels, het behandelen van werkgerelateerde onderwerpen of het voorbereiden op een van de eerder genoemde examens.

  Voor degenen die op zoek zijn naar volledige flexibiliteit en individuele aandacht, kunt u kiezen voor privélessen op onze school in Edinburgh. Deze lessen worden volledig op maat gemaakt om aan te sluiten bij uw specifieke doelen. U begint met het invullen van een vragenlijst voor de analyse van de taalbehoeften en voert vervolgens een gesprek met de docent om uw veranderende behoeften te bespreken. Naarmate u vordert, kan de inhoud worden aangepast. Hoewel we doorgaans een standaardschema van 20 privélessen per week aanbieden, kun je contact met ons opnemen om een persoonlijker schema samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

  Als u van plan bent te werken in een carrière waarvoor een goede beheersing van het Engels vereist is, dan is onze Intensieve + Business Cursus ideaal voor u! Deze cursussen zijn specifiek afgestemd op zakenmensen, managers en professionals die binnen een kort tijdsbestek aanzienlijke vooruitgang willen boeken. Onze Engelse school kan u op verschillende gebieden bijstaan, waaronder presentaties, vergaderingen en onderhandelingen, telefonische communicatie, samenwerking met internationale klanten, het leveren van rapporten, netwerken en meer. Deze cursus is bedoeld om u te helpen excelleren in uw professionele communicatie- en zakelijke taken.

  We leren ook Engelse leraren om Engels te leren op onze school in Edinburgh! De Lerarencursus is beschikbaar voor niet-moedertaalsprekers Engels die hun onderwijsvaardigheden willen opfrissen of een nieuwe lesmethodologie willen leren en best practices willen delen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare ontwikkelingscursussen voor docenten Engels.

  Bezoek ten slotte onze Club 50+ pagina voor meer informatie over onze speciale cursus Engels voor studenten van 50 jaar en ouder.

  Speciale cursussen in Edinburgh

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Voor een echt inzicht in het leven in Edinburgh raden we je aan om bij een van onze Engelse gastgezinnen te verblijven, ofwel inclusief ontbijt, ofwel op basis van halfpension, bestaande uit ontbijt en avondmaaltijd. Dit is een populaire accommodatieoptie, waar je de kans hebt om voortdurend je Engelse taalvaardigheid te verbeteren, uit te breiden en te oefenen, terwijl je tegelijkertijd nieuwe en langdurige vriendschappen sluit. Je kunt kiezen voor een eenpersoonskamer of een gedeelde kamer bij een van onze gastgezinnen in Edinburgh.

   Onze gastgezinnen zijn verspreid over Edinburgh, en de gemiddelde reistijd naar de school is ongeveer 40 minuten, waarvan ongeveer 20-30 minuten om het stadscentrum te bereiken. Hoewel er dagelijks sprake kan zijn van woon-werkverkeer, is dit normaal in een grote stad als Edinburgh en is het aanzienlijk kosteneffectiever vergeleken met een verblijf in een hotel of privéappartementen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om maaltijden mee te nemen en kun je profiteren van het oefenen van je Engels met de gezinsleden. Houd er rekening mee dat de reistijden langer kunnen zijn tijdens piekweken, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Het is ook vermeldenswaard dat elk gezin op elk moment maximaal vier leerlingen van de school kan huisvesten.

   Activiteiten

   Terwijl je in een van de mooiste steden van Europa studeert, moedigen we alle studenten Engels aan om het beste te halen uit alles wat Edinburgh te bieden heeft! Onze docenten streven ernaar de buitenwereld naar de klaslokalen te brengen en wij hopen ook dat je al het Engels dat je leert kunt gebruiken als je in de stad en de omgeving bent. Het opwindende sociale programma dat op onze school wordt aangeboden weerspiegelt de cultuur en de geschiedenis van Edinburgh, met bezoeken en excursies naar galerijen, musea, theaters en meer.

   Vanaf het moment dat je een introductiegesprek bijwoont en aan de stadsoriëntatietour begint, laat onze school je kennismaken met ons vriendelijke en toegewijde team dat bekend staat als de "Gele Hemden". Zij zullen uw constante metgezellen zijn tijdens uw verblijf, u begeleiden bij bezoeken aan lokale bezienswaardigheden en unieke lokale inzichten en trivia delen. Hun warme en behulpzame houding zal je snel het gevoel geven dat je nieuwe vrienden hebt gemaakt in plaats van alleen maar interactie te hebben met personeelsleden.

   Hoewel elke gids je informatie kan geven over wat Edinburgh te bieden heeft, vereist een echte onderdompeling in de locatie toegang tot lokale kennis, en dat is precies waar onze Engelse school uitblinkt. Of je nu nieuwsgierig bent naar het verhaal achter het olifantenstandbeeld aan het einde van Princes Street, de inspiratie die een plaatselijke timmerman gaf voor 'Dr. Jekyll and Mr. Hyde' van Robert Louis Stevenson, of de reden waarom het standbeeld van Greyfriars Bobby in een onverwachte situatie terechtkomt richting, de speciale "Gele Hemden" van onze school zijn hier om de stad voor u tot leven te wekken.

   Edinburgh is een veilige en compacte stad, waar je het hele jaar door kunt deelnemen aan een van de tientallen beroemde festivals, plattelandswandelingen kunt maken in de nabijgelegen prachtige omringende hooglanden, uitstapjes kunt maken naar de kust, of kunt deelnemen aan ondergrondse spooktochten door de stad! Sommige van de aangeboden activiteiten zijn bij je cursusgeld inbegrepen, terwijl andere tegen een kleine extra vergoeding beschikbaar zijn. Ook worden er maandelijks dagtochten en andere bezoeken of excursies tegen betaalbare prijzen voor u georganiseerd.

   Hoe er te komen

   De luchthaven van Edinburgh ligt op ongeveer 30 minuten rijden van onze school en er zijn eindeloze internationale vliegverbindingen naar de luchthaven. Bij aankomst regelen wij graag een luchthaventransfer voor u, maar dit is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

   Als je vanuit een andere Britse stad in Edinburgh aankomt, zijn er ook extreem goede weg- en spoorverbindingen, met het grootste treinstation van Edinburgh - Waverley - op minder dan 2 km van onze school.


   Locatie van onze school in Edinburgh

   Prijzen Edinburgh

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024