CILS examen training cursussen
Vind een school
Waardering  4.7/5

CILS examen training cursussen

CILS of Certificazione di Italiano come Lingue Straniera, is een kwalificatie die wordt uitgegeven door de universiteit van Siena. Deze kwalificatie bevestigd dat je een diploma hebt gehaald dat erkend dat je de taalkundige competenties hebt om de Italiaanse taal te kunnen spreken. Het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en alle onderwijsinstellingen in Italië erkennen dit diploma. The CILS kwalificatie is ideaal voor iedereen die wil gaan studeren of werken in een Italiaans sprekende omgeving. Deze kwalificatie is opgebouwd uit 6 verschillende levels, die overeenkomen met de standaard van het CEFRL (Common European Framework of Reference for Languages). De CEFRL word gebruikt als standaard om de kandidaten te beoordelen op hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden.

Als je, je Italiaans wil bijspijkeren voor werk of voor je studie, waarom dan niet een CILS examen afleggen? Dan is er geen betere voorbereiding dan een cursus Italiaans volgen bij Apple Language Courses! Al onze intensieve en super intensieve Italiaanse cursussen zijn een goede voorbereiding op je CILS examen. Maar wij adviseren om een specifiek examen training cursus te nemen die het beste aansluit bij jou CILS examen bij een van onze Italiaans partner scholen.

Onze CILS examen training cursussen zijn vaak inclusief een combinatie van algemene Italiaanse groep lessen en privélessen of mini-groep lessen, die in het speciaal zich focussen op de CILS examens. Deze sessies zorgen er niet alleen voor dat je Italiaanse vaardigheden worden verbeterd, maar het maakt je ook bekend met de manier waarop de vragen worden gesteld in het examen doormiddel van oude examens. Deze methode van les geven laat jou, maar ook je leraren duidelijk zien waar je nog aan moet werken. Een aantal van onze scholen zijn zelf officiële locaties waar het examen wordt gemaakt.

Neem contact met ons op om jou CILS examen training cursus te regelen om een volgende stap te zetten jou vaardigheid van de Italiaanse taal!

CILS Examenvoorbereidingscursussen