CILS examen training cursussen

CILS examen training cursussen

CILS of Certificazione di Italiano come Lingue Straniera, is een kwalificatie die wordt uitgegeven door de universiteit van Siena. Deze kwalificatie bevestigd dat je een diploma hebt gehaald dat erkend dat je de taalkundige competenties hebt om de Italiaanse taal te kunnen spreken. Het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en alle onderwijsinstellingen in Italië erkennen dit diploma. The CILS kwalificatie is ideaal voor iedereen die wil gaan studeren of werken in een Italiaans sprekende omgeving. Deze kwalificatie is opgebouwd uit 6 verschillende levels, die overeenkomen met de standaard van het CEFRL (Common European Framework of Reference for Languages). De CEFRL word gebruikt als standaard om de kandidaten te beoordelen op hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden.

Als je, je Italiaans wil bijspijkeren voor werk of voor je studie, waarom dan niet een CILS examen afleggen? Dan is er geen betere voorbereiding dan een cursus Italiaans volgen bij Apple Language Courses! Al onze intensieve en super intensieve Italiaanse cursussen zijn een goede voorbereiding op je CILS examen. Maar wij adviseren om een specifiek examen training cursus te nemen die het beste aansluit bij jou CILS examen bij een van onze Italiaans partner scholen.

Onze CILS examen training cursussen zijn vaak inclusief een combinatie van algemene Italiaanse groep lessen en privélessen of mini-groep lessen, die in het speciaal zich focussen op de CILS examens. Deze sessies zorgen er niet alleen voor dat je Italiaanse vaardigheden worden verbeterd, maar het maakt je ook bekend met de manier waarop de vragen worden gesteld in het examen doormiddel van oude examens. Deze methode van les geven laat jou, maar ook je leraren duidelijk zien waar je nog aan moet werken. Een aantal van onze scholen zijn zelf officiële locaties waar het examen wordt gemaakt.

Neem contact met ons op om jou CILS examen training cursus te regelen om een volgende stap te zetten jou vaardigheid van de Italiaanse taal!

CILS Examenvoorbereidingscursussen

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024