Place Massena, Nice, Frankrijk

Frans leren in Nice

10 klaslokalen
Studentencomputers
Bibliotheek met multimediale leermiddelen
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
CSN en Bildungsurlaub goedgekeurd
Lid van IALC, Campus Frankrijk en de FLE-groep
Gecertificeerd Label Qualité FLE-centrum
Verkoopautomaten met warme en koude dranken en snacks

Onze school in Nice

Boek uw taalcursus bij ons en leer Frans in de wijk Jean-Médecin in Nice, een trendy wijk op slechts korte loopafstand van de historische oude binnenstad van de stad. Op 5 minuten afstand ligt het beroemde Place Masséna, een groot en groots openbaar plein dat een belangrijk middelpunt van de stad is en de locatie is van jaarlijkse evenementen zoals de Dag van de Bastille en de carnavalsoptocht. Een paar minuten hier vandaan ligt de beroemde Promenade des Anglais, die naar het opvallende voorgebergte van Castle Hill loopt. Deze site biedt uitstekende panorama's over de stad en de prachtige Bay of Angels. Ook binnen handbereik van de school ligt het Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain (MAMAC) – dat vaak op het activiteitenprogramma van onze school staat – en het Acropolis Exhibition Centre, waar regelmatig culturele evenementen plaatsvinden.

De taalschool hier heeft 10 klaslokalen met airconditioning en een bibliotheek met een ruime keuze aan multimediale leermiddelen. De lessen vinden plaats in een prachtig Belle Époque-gebouw in een chique wijk vol met gezellige wijnbars, onafhankelijke boetieks en een verscheidenheid aan lokale eetgelegenheden. De faciliteit heeft de hele dag een selectie studentencomputers beschikbaar, of u nu wat schoolwerk wilt doen, in contact wilt komen met familie en vrienden, of gewoon op internet wilt surfen. Tussen de lessen door kunt u verfrissingen halen uit de verkoopautomaten op het terrein.

Deze school is een gecertificeerd Label Qualité FLE-centrum en lid van verschillende kwaliteitscontroleorganisaties, waaronder Campus France, de FLE Group en de International Association of Language Centres (IALC). Verschillende van de cursussen zijn goedgekeurd voor financiering door CSN en Bildungsurlaub (verschillende staten). Deze inloggegevens tonen de uitzonderlijke kwaliteit van het onderwijs aan die hier wordt gegeven. Bovendien is Nice een van onze populairste Franse studielocaties, deels vanwege de bestemming zelf en deels vanwege de uitstekende ervaring die deze school biedt.

Foto's

1
2
3
4

Tijdens de zomer kan de intensieve cursus van 20 lessen per week plaatsvinden in de ochtend van 9:00-12:20 uur met een pauze van 20 minuten, of in de middag van 16:15-19:30 uur met een pauze van 15 minuten.

Nice

Leer Frans in Nice en ervaar een van de meest levendige steden van Frankrijk! Gelegen aan de oogverblindende kust van de Cote d'Azur - bijgenaamd de Franse Rivièra - geniet Nice het hele jaar door van een uitstekend klimaat en hogesnelheidstreinverbindingen naar andere belangrijke steden in Frankrijk. Met een taalcursus hier kunt u echt de ontspannen mediterrane levensstijl ervaren waar Zuid-Frankrijk zo beroemd om is. Het gebied rond Nice beschikt ook over een aantal prachtige middeleeuwse dorpjes, waar je kunt genieten van traditionele, lokale gerechten en je taalvaardigheden in de praktijk kunt brengen - zeker een bezoek waard tijdens je cursus op onze school!

‘Nice La Belle’, zoals het lange tijd werd genoemd, ontleent zijn naam aan een Griekse nederzetting die zelf vernoemd was naar Nike, de godin van de overwinning. De stad heeft dit gevoel van succes door de geschiedenis heen waargemaakt: Nice was een drukke handelshaven tijdens het eerste millennium en werd later een favoriete vakantiebestemming voor de Engelse aristocratie dankzij de prachtige vergezichten en het geweldige weer. De zeelucht en de uitstekende lichtkwaliteit hebben ook veel beroemde kunstenaars naar de stad getrokken, waaronder Henri Matisse, Marc Chagall en Yves Klein. Tegenwoordig herbergt de stad musea en galerijen gewijd aan deze kunstenaars, evenals het beroemde Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain. Andere bekende artistieke bezienswaardigheden zijn onder meer het Musée des Beaux-Arts, met zijn werken die 400 jaar kunstenaarschap van de Rivièra bestrijken, en de Opera de Nice, waar grootheden als Johan Strauss en Giovanni Pacini hebben gespeeld.

De Niçois-cultuur heeft zijn eigen specifieke smaak. Omdat Nice zo dicht bij de Zuid-Franse grens ligt, heeft het al lang een verbinding met Italië. Sterker nog, de twee landen hebben eeuwenlang om de stad gevochten en Nice is verschillende keren van eigenaar gewisseld. Deze geschiedenis heeft het regionale dialect van Nice, Niçard, en de lokale keuken sterk beïnvloed. Traditionele Franse 'landelijke' gerechten zoals ratatouille, daube en pissaladière vertonen duidelijke overeenkomsten met Italiaanse gerechten, terwijl socca - een lokale pannenkoek gemaakt van kikkererwtenmeel - werd door middeleeuwse Genuese kooplieden naar de regio gebracht. Omdat eten zo'n groot deel van de Franse cultuur uitmaakt, zal het proberen van deze gerechten je een dieper inzicht geven in de ware aard van deze populaire kuststad.

Een andere manier om de cultuur en sfeer van Nice op te snuiven is door de belangrijkste bezienswaardigheden te bezoeken. Wandel langs de Promenade des Anglais, het wandelpad langs de kust dat zich 7 km langs de kustlijn uitstrekt; verken de smalle straatjes van de oude stad - vooral Cours Saleya, met zijn dagelijkse bloemenmarkten en reguliere eetkraampjes; en kijk eens naar Nice’s eigen Notre Dame, het kleine zusje van het Parijse origineel. Bezoek het noordelijke district Cimiez, favoriete verblijfplaats van koningin Victoria, of het observatorium bovenop Mount Gros, ooit de grootste telescoop ter wereld. Wat je ook doet, je zult zeker een geweldige ervaring beleven in Nice La Belle!

Cursussen in Nice

Beschikbare cursussen

  De kerncursus Intensief bestaat uit 20 groepslessen per week, die elke weekdag in de ochtend plaatsvinden van 09:00 tot 12:20 uur. Groepen worden georganiseerd op basis van het startniveau van de studenten, een methodologie die ervoor zorgt dat niemand achterblijft. Elke klas heeft maximaal 10 deelnemers, dus iedereen profiteert van zeer persoonlijke aandacht van de leraar. Voor een uitgebreider programma kun je de superintensieve cursus van 30 groepslessen per week selecteren; de extra 10 lessen breiden de vaardigheden en technieken uit die in de kernlessen worden behandeld. Houd er rekening mee dat u minimaal A1 Frans moet beheersen om de superintensieve cursus te kunnen volgen.

  Studenten ouder dan 30 jaar die liever met hun medestudenten studeren, kunnen de Intensieve 30+ of Super-intensieve 30+ cursussen van de school selecteren voor maximaal 4 weken per keer en alleen studeren met andere leerlingen van hun eigen leeftijd of ouder. Houd er rekening mee dat deze leeftijdsgebonden lessen alleen beschikbaar zijn op het niveau A2 - B2 en dus niet geschikt zijn voor complete beginners of zeer gevorderden. Als je ouder bent dan 50, kun je de Club 50+ cursus selecteren en studeren met gelijkgestemde mensen van over de hele wereld - die allemaal ook ouder zijn dan 50!

  Als je denkt dat je baat zou hebben bij extra ondersteuning bij je studie, of als je een gespecialiseerd onderwerp wilt behandelen, kun je privélessen boeken en 20 of 25 één-op-één lessen per week krijgen. Er zijn pakketten met meer wekelijkse lessen beschikbaar als je specifieke studieplannen hebt. Omdat je de onverdeelde aandacht van de leraar hebt, krijg je een op maat gemaakte ervaring die kan worden aangepast aan jouw exacte vereisten; je krijgt ook veel taaloefening en zult daardoor aanzienlijk verbeteren tijdens je tijd op school. Semi-privélessen zijn beschikbaar voor studenten met hetzelfde startniveau die samen reizen.

  Hoewel privélessen uiterst nuttig zijn in termen van taalontwikkeling, bieden ze niet dezelfde soort sociale ervaring als groepslessen. Gelukkig kun je het beste van beide programma's combineren met een Intensief + Privé pakket! Je kunt 5 of 10 één-op-één lessen per week toevoegen aan je intensieve kerncursus; Hierdoor kun je aanzienlijke vooruitgang boeken en toch de sociale kant van een groepstaalcursus ervaren. Er zijn ook gecombineerde pakketten van 15 en 20 privélessen beschikbaar.

  Als je een tiener bent die Frans studeert op school, zullen de voorbereidende cursussen van onze school je helpen je taalvaardigheden op te frissen en je in de beste positie brengen om met vlag en wimpel voor je examen te slagen! Britse studenten kunnen de A Level Preparation-cursus volgen, die bestaat uit de intensieve kernlessen plus 10 minigroepslessen per week over A Level-onderwerpen en woordenschat. Deze cursus is tijdens de zomer beschikbaar voor 1 of 2 weken; Om de cursus te kunnen volgen, moet je een startniveau Frans hebben van minimaal B1. Ierse studenten kunnen de Irish Leaving Certificate Preparation-cursus volgen, die ook bestaat uit 20 intensieve lessen plus 10 minigroepsessies per week over onderwerpen en woordenschat gerelateerd aan het Leaving Certificate-examen. Deze cursus is gedurende de zomer beschikbaar voor 1 tot 4 weken; Om de cursus te kunnen volgen, moet u een startniveau Frans hebben van minimaal A2.

  Als u een internationaal gerenommeerde Franse taalkwalificatie wilt, kunt u de DELF-examenvoorbereiding cursus van de school volgen. Dit programma van 4 weken bestaat uit 20 intensieve kernlessen plus 6 minigroepsessies per week; Deze extra lessen zijn gericht op examengerelateerde onderwerpen en helpen je om voor je examen te slagen, ongeacht het niveau dat je volgt. De cursus is beschikbaar op het niveau A1, A2, B1 en B2 en omvat het inschrijfgeld voor één examen. Gevorderde sprekers met C1- of C2-vaardigheid Frans kunnen de cursus DALF-examenvoorbereiding volgen en 20 intensieve kernlessen krijgen plus 15 privélessen per week. Dankzij de extra één-op-één lessen kunt u aanzienlijke vooruitgang boeken bij de voorbereiding op uw toets. Deze cursus is beschikbaar op C1- of C2-niveau en is inclusief het inschrijfgeld voor één examen. Beide cursussen hebben het hele jaar door vaste startdata; Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Wilt u uw gezinsvakantie combineren met de lonende ervaring van het leren van een taal? Dan moet u onze Familiecursus voor de zomer boeken! Het lesgeld is geschikt voor ouders van elk niveau en voor kinderen van 9 tot 15 jaar. Volwassenen krijgen algemene taallessen, terwijl kinderen in aparte klaslokalen in voor hun leeftijd geschikte groepen studeren. Beide lessenreeksen volgen hetzelfde tijdschema en hetzelfde format als de intensieve kerncursus. Je luncht met elkaar en woont daarna als gezin de sociale activiteiten van de school bij. Houd er rekening mee dat ouders die complete beginners zijn, alleen op specifieke data met hun cursus kunnen beginnen. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het verkennen van deze optie.

  Als je een opleiding tot taalleraar volgt of al een gevestigde docent Frans bent, wil je misschien onze gespecialiseerde lerarencursus volgen. Dit programma is ontworpen om uw taalvaardigheden en culturele kennis op te frissen, en om u te helpen klassikale technieken te leren via methodologische analyse en praktische taken. Deze cursus van 2 weken bestaat uit 26 wekelijkse lessen en heeft specifieke startdata gedurende het hele jaar; Neem contact met ons op voor meer informatie. Let op: het lesgeld wordt gegeven op C1- en C2-niveau.

  Op de eerste lesdag moet je om 09:00 uur op school aanwezig zijn. Na je inschrijving leg je schriftelijke en mondelinge niveautesten af, waarmee je in een groep wordt geplaatst die het meest geschikt is voor jouw beginnende taalvaardigheid. Deze methodologie zorgt ervoor dat alle studenten de beste kans hebben om hun Franse kennis te verbeteren, ongeacht hun eerdere taalervaring. Na de tests krijgt u een welkomstbijeenkomst, gevolgd door een rondleiding door het stadscentrum van Nice. Je lessen beginnen de volgende dag.

  In de middag/avond heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het activiteitenprogramma van de school. Aan het einde van uw cursus ontvangt u een certificaat van voltooiing. Dit kan worden gebruikt om het taalvaardigheidsniveau aan te tonen dat u tijdens uw verblijf op school heeft bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Speciale cursussen in Nice

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Om echt te profiteren van uw tijd in Nice, moet u bij een lokale gastgezin verblijven! De gastheren zijn allemaal moedertaalsprekers van het Frans, dus ze bieden extra taalexposure en de mogelijkheid om buiten het klaslokaal te oefenen. Alle hosts wonen op maximaal 20 minuten afstand van de school met het openbaar vervoer en bieden privé eenpersoons- of tweepersoonsslaapkamers, evenals toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes zoals de woonkamer en badkamer. U kunt een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden kiezen, zelfs als u alleen reist; Als je dit doet, word je geplaatst bij een huisgenoot van hetzelfde geslacht en dezelfde leeftijd. De kamers worden aangeboden op basis van zelfcatering - wat betekent dat u toegang heeft tot de keuken om uw dagelijkse maaltijden te bereiden (alleen beschikbaar voor personen ouder dan 18 jaar) - of op basis van halfpension (elke dag ontbijt en diner). Wij raden halfpension ten zeerste aan, omdat dit niet alleen kosteneffectief is, maar u ook de mogelijkheid geeft om met uw gastheer(s) te socialiseren en zoveel mogelijk taaloefeningen te doen. De optie voor zelfcatering biedt veel minder mogelijkheden voor extra taaloefening, omdat je minder gegarandeerde tijd hebt bij je gastheer(s). Welke optie u ook kiest, beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen; wasgoed is niet inbegrepen, maar uw gastheren kunnen u doorverwijzen naar plaatselijke wasserettes. Je hebt een eigen sleutel om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren. Als u dit type accommodatie selecteert, halen uw gastheer(s) u bij aankomst op van de luchthaven (zie het gedeelte Reizen).

   Als je de voorkeur geeft aan volledige privacy en onafhankelijkheid, kun je een studio-appartement in het hotelhotel van de school kiezen. Elke studio* heeft een eigen volledig uitgeruste keuken (met magnetron en kookplaat; geen oven), een eigen badkamer en een zithoek met televisie. Deze appartementen worden aangeboden op basis van zelfcatering, waardoor u de vrijheid heeft om tijdens uw verblijf zelf te koken. Als u dat wenst, kunt u tegen een extra vergoeding een ontbijt ter plaatse kopen. Het hotel beschikt over een 24-uurs servicebalie, een eigen zwembad en kamers die geschikt zijn voor studenten met een beperking. De appartementen hebben Wi-Fi-toegang en bevinden zich op maximaal 5 minuten met de tram van de school. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen; Tegen een toeslag is er een wasservice beschikbaar. Houd er rekening mee dat dit type accommodatie alleen beschikbaar is voor studenten ouder dan 18 jaar.

   Alle accommodatie is beschikbaar vanaf de zondag vóór uw cursus begint tot de zaterdag nadat uw cursus eindigt. Aankomst- en vertrektijden zijn doorgaans zeer flexibel. Indien nodig kunnen wij mogelijk extra nachten in uw accommodatie voor u regelen. Neem hierover contact met ons op voordat u boekt.

   *Studio's voor twee personen zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een gedeelde studio selecteert maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een enkele studio.

   Activiteiten

   Om het leren in de klas aan te vullen met leuke en leerzame ervaringen, biedt onze school een scala aan sociale en culturele activiteiten. Deze activiteiten vinden meestal in de middag of avond plaats en worden in het Frans gegeven, zodat u uw taalonderdompeling kunt behouden.

   Veel activiteiten zijn gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Begeleide wandelingen door de stad
   - Middagjes op het strand
   - Bezoeken aan plaatselijke musea en/of kunstgalerijen
   - Groepsspelen en sporten
   - Franse filmvertoningen
   - Kookworkshops
   - Theatermiddagen
   - Proeven van lokale producten
   - Excursies van een halve of hele dag naar nabijgelegen locaties zoals Eze-Village, Monaco en Cannes
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de stad

   Hoe er te komen

   Nice Côte d'Azur Airport ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het stadscentrum en is gemakkelijk bereikbaar vanaf veel Europese locaties.

   Vanaf hier kunt u met het openbaar vervoer naar uw accommodatie gaan of tegen een toeslag kunnen wij een luchthaventransferservice voor u regelen. Als u deze service boekt, staat er bij aankomst een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u deze service ook bij vertrek selecteert, wordt u op de laatste dag bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de luchthaven. Als u accommodatie bij een gastgezin selecteert, is een transferservice bij aankomst gratis inbegrepen; u dient bij vertrek op eigen gelegenheid terug te keren naar de luchthaven.

   Je moet ervoor zorgen dat je in Nice arriveert op de zondag voordat je cursus begint en vertrekt op de zaterdag nadat je programma is afgelopen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Nice

   Cursus

   4.4 / 5
   Accommodatie

   4.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.5 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Nice gebaseerd op 273 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik hield van de interactie en iedereen was zo aardig en vriendelijk. De gemaakte kleine groepen zijn gemakkelijker te leren en vragen te stellen. Veel geleerd. Zou er graag nog 2 weken gebleven zijn. Ik hield van de activiteiten die de school organiseerde.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg vriendelijk, niet te streng, we deden veel groepsactiviteiten en presentaties, dus meer mondeling werk dan schriftelijk.

   Accommodatie was erg klein maar perfecte locatie, zeer centraal in het hoofdgebied en op een minuut lopen van het strand, vond het geweldig en mijn gastheer was aardig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De klas was van het juiste niveau voor mij, de leraren waren erg behulpzaam en ik heb veel geleerd. Aan het einde was er een test met inhoud die we niet hadden behandeld, wat een beetje vervelend was, maar verder een uitstekende cursus.

   Accommodatie was absoluut geweldig, het eten was geweldig en mevrouw Fontaine was zo'n vriendelijke en zorgzame gastheer

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Uitstekend van begin tot eind, waarbij onze docent Jean-Phillips veel inzicht en leerplezier biedt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik denk dat ik veel heb geleerd, mijn gastheren waren fantastisch.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Leraar geweldig, kleine groep, veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Sterke onderwijsmix van traditioneel en vooruitstrevend: één uitstekende, twee zeer goede leraren; moet worden opgemerkt dat de meerderheid van de leerlingen op de school 17/18 jaar oud was, wat prima was, maar de sociale aspecten van het schoolleven beperkte; over het algemeen een zeer indrukwekkende en vriendelijke school (ook met een volledig sociaal programma - als je eraan wilde deelnemen - wat de jongste meestal niet deed)

   Gracieuze gastheer, interessant gesprek, mooie flat, fantastische locatie, smakelijk, voornamelijk vegetarisch eten. Nice is een geweldige locatie met zoveel reis- en bezienswaardighedenmogelijkheden; de school was goed gelegen in de stad

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Iedereen vraagt me altijd hoe het was in Nice en ik vertel ze; "Stel je de beste dag van je leven voor en stel je dat vervolgens twee weken lang elke dag voor." Ik hield van de cursus en van de mensen die ik daar ontmoette! Helouise was een aardige gastheer en zorgde ervoor dat ik me vanaf het begin thuis voelde. Het eten was erg lekker!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was erg interessant, ik heb nieuwe woorden geleerd en ook mijn grammatica is verbeterd. Mijn accommodatie was perfect, de familie was zo aardig en ook de plek is prachtig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg genoten van deze cursus en zal in de toekomst zeker nog een andere doen. Mijn accommodatie was geweldig en mijn gastheer Claudette was heerlijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig. Ik werd aanvankelijk in de verkeerde klas geplaatst, maar toen ik eenmaal mocht verhuizen, ging het heel goed. Ik verbleef bij een heel leuk Frans stel. De kamer was groot en het eten was geweldig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer nuttige, professionele docenten, goede sfeer. Accommodatie, zeer vriendelijke dame, handige kamer, lekkere maaltijden, perfecte locatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitstekende docenten, kleine groepen, volop gelegenheid om te spreken en te luisteren, evenals grammatica. Eenvoudige studentenaccommodatie, comfortabel bed, vloeren een beetje moe en groezelig maar geen echt probleem, personeel zeer behulpzaam en gastvrij.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Excellent. Ik heb heel veel geleerd en mijn Frans is enorm verbeterd. Ik heb ook een geweldige tijd gehad en veel nieuwe vrienden ontmoet. Gastgezin was zo aardig en gastvrij. Ze maakten de ervaring zo goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een ontzettend goede cursus in een ontspannen en vriendelijke leeromgeving. Fantastisch! Onze gastouders Jean Paul en Ester Placard waren aardig, gastvrij en konden lekker koken. We aten samen, erg gezellig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt genoten van mijn twee weken op de school in Nice Leren was leuk, het personeel vriendelijk, de leraar Delphine was geweldig Ik wilde niet naar huis komen! Ik verbleef bij een leuk stel, ze verwelkomden ons en deden hun best om ons te helpen, zowel met ons Frans als met het leren over de Franse manier van leven. Een grote dank aan hen beiden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Dit is een geweldige school die er alles aan doet om de ervaringen van haar studenten onvergetelijk te maken. Zeer, zeer comfortabele accommodatie, centraal voor iedereen!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus uitstekend. De professor...Sandrine...was geduldig, begripvol en een uitstekende lerares Frans voor mijn niveau. Ik heb veel geleerd van de Cursus. Mijn gastheren waren in alle opzichten zeer attent. Hoewel hun begrip van het Engels niet geweldig was, had mijn gastheer Alexandrine een app op haar iPad voor Engels en Frans. We hadden dit niet al te vaak nodig omdat mijn Frans redelijk is. De accommodatie was erg mooi en de keuken van mijn gastheer was heerlijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Onze leraar Sandine was geweldig. Zeer geduldig en deskundig. Iedereen hield zoveel van haar dat we als waardering een cadeau voor haar kochten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus absoluut geweldig, hij was zeer uitgebreid en ik vond mijn docenten van uitstekende kwaliteit. De lessen zelf waren aanvankelijk gericht op grammatica en naarmate de les vorderde, gebruikten we de grammatica die we hadden geleerd samen in gesprekken. Persoonlijk vond ik het een briljante manier om mijn gesproken Frans te verbeteren. Ik koos voor halfpension bij een gastgezin. Mijn gastheer was geweldig, ze was erg geduldig met mijn langzame Frans en corrigeerde me (op een leuke manier!) Toen ik een fout maakte. Haar kookkunsten waren briljant en we hadden altijd interessante gesprekken tijdens het avondeten.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik was erg blij met mijn lessen en ook met de leraren, vooral mijn privélessen, die voornamelijk gesprekken voerden. Ik sloot me aan bij een kleine, hele leuke internationale groep studenten, en we brachten ook veel tijd samen door na schooltijd! Gezien de gemiddelde leeftijd van onze groep, hebben we een app gemaakt met de naam "eeuwige studenten"!!!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Tijdens de intensieve cursus was het interessant om Franse grammatica op een bepaald vaardigheidsniveau te bestuderen. Terwijl ik verschillende onderwerpen bestudeerde, kon ik mijn grammatica verbeteren en tegelijkertijd leren over verschillende soorten literatuur, muziek en Franse poëzie. Ik kan de Club 50-cursus aanbevelen aan alle volwassen studenten die hun Franse vaardigheden willen leren of verbeteren.

   Mijn accommodatie in de buurt van de school was comfortabel en mijn gastvrouw was gastvrij en vriendelijk. Het meest opmerkelijke was dat mijn verzoeken waren ingewilligd en dat de school een uitstekende accommodatie voor mij had gevonden. Bedankt aan al mijn leraren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was dol op de cursus Ik werd in de beste klas geplaatst toen ik aankwam, maar vond het een beetje moeilijk, dus vroeg om naar beneden te gaan De volgende klas was meer van mijn niveau, hoewel ik meer gevorderd was dan de meeste studenten De leraar Jean Phillipe was fantastisch Hij maakte de lessen interessant en was erg geduldig. Mijn familie was geweldig Ze haalden me op van het vliegveld en maakten me zo welkom De maaltijden waren geweldig Valerie was een uitstekende kok De kamer was schoon en ruim Het enige probleem voor mij was dat ik geen eigen badkamer had, maar al het andere was perfect.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Club 50+ cursus Uitstekende leraren, studeren in een aangename kleine groep, acceptabel hotel dicht bij school

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was echt voordelig. De leraar was erg aardig, legde alles heel goed uit.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Uitstekende leraren, vooral mevrouw Karine, vriendelijke inclusieve sfeer?

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was van een hoog niveau en op het juiste niveau. Ik had echter liever meer materiaal behandeld dan me te concentreren op een paar geselecteerde grammaticale gebieden. De locatie van mijn accommodatie was uitstekend, en echt dichtbij het centrum en de school.

   Het gastgezin was erg vriendelijk en ik was zeer comfortabel in mijn kamer. Het eten was lekker, maar soms was er niet genoeg en waren er weinig koolhydraten bij de maaltijden. Ontmoeting op de luchthaven was zeer geruststellend voor deze ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Leraren waren behulpzaam en de les was goed geschikt voor mijn vermogen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Dit was de 7e keer dat ik naar deze school ging en ik hoop dat er een 8e, 9e en meer komt! Ik hield dit jaar vooral van mijn prof, Sandrine. Ze maakte alles zo leuk. Maar het allerleukste waren de excursies die bij de Club 50-cursus horen. De school heeft zoveel leuke en interessante dingen voor ons gepland om te doen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een gevarieerd programma en Gil, de docent, was erg goed aan het aanpassen van de cursus aan de groep. In het begin leek het een behoorlijke uitdaging, maar tegen het einde van de week voelde ik me meer op m'n gemak om Frans te spreken en kon ik veel beter verstaan wat er gezegd werd. Dit was vooral heel fijn bij mijn gastvrouw, Benedicte, die ons op ons gemak stelde en ons aanmoedigde om Frans te spreken. De avondmaaltijden die ze maakte waren heerlijk en ze was erg flexibel met de tijden. Ze wist ons ook goed te helpen met de bussen/treinen en de lokale buurt. Het was een inspirerende en leuke week, en ik zou zeker een cursus van 2 weken willen doen de volgende keer.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   We hebben erg van de klassen genoten. De docent was goed voorbereid, geduldig, informatief en professioneel. De excursies waren geweldig! De docent was nogmaals erg goed, en hield onze veiligheid boven alles. Benedicte was een goede gastvrouw met comfortabele accommodatie, heerlijk eten en goed gezelschap. Alles aan onze ervaring was perfect en ik kan niet wachten om terug te keren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg goed. De docent ging in een rap tempo, maar was efficiënt en legde dingen meerdere keren uit als het onduidelijk was. Onze accommodatie was groot en comfortabel. De kamer had erg goede bureaus, bedden en badkamer, en alles werkte gedurende ons verblijf.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg genoten van de cursus en ik heb veel Frans geleerd. Ik vind het nu veel makkelijker en vanzelfsprekender om Frans te spreken. Iedereen waar ik mee te maken had, of het nou personeel van de school was of mijn gastgezin, was vriendelijk en behulpzaam. Mijn appartement was altijd erg schoon. Er was genoeg eten en het was heerlijk. Martine was lief en sprak langzaam wanneer ik woorden niet begreep.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Erg goede lessen en structuur! Ik heb veel grammatica geleerd, maar niet alle vocabulaire was relevant voor de spreektaal of voor de algemene examens. Accommodatie was erg goed, bij een zeer vriendelijk koppel. Er was geen enkel probleem met het eten, en ze stonden altijd klaar om me te helpen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitmuntende organisatie van de school. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontspannen sfeer in de klas. Goede locatie. Zeer prettige en ook behulpzame familie. Lekker eten in huis. Erg schoon. Ik zou zeker terugkeren naar deze school om mijn Frans te verbeteren, aangezien ik erg tevreden ben met de school en Nice een prachtige stad is.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten. Ik vond de lessen dynamisch en een goede mix van grammatica en discussies. Ik denk dat ik veel heb geleerd. De studentenaccommodatie lag op een goede locatie, vlak naast het strand, en niet ver van het stadscentrum. Ik zou deze school zeker aan andere studenten aanraden, aangezien ik de docenten erg makkelijk te benaderen vond. Nice is ook een super locatie om Frans te leren!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Club 50 is een erg goede optie voor de oudere studenten die niet gestresst willen zijn omdat ze jongere studenten proberen bij te houden. We begonnen op een gemiddeld niveau, en ik vond dat ik het tempo goed bij kon houden. Het was veel meer ontspannen, maar tegelijkertijd ook genoeg grammatica en stimulatie om de taal te spreken. We werden aangemoedigd om enkel Frans te spreken en bespraken een groot aantal interessante onderwerpen. Ik ging naar huis als een veel zelfverzekerdere Fransspreker.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was ontzettend nuttig, met een even veel focus op de moeilijke gedeeltes van de grammatica en op discussie, wat perfect was! Ik vond het interessant om te horen hoe mensen van verschillende achtergronden dachten over bepaalde onderwerpen, en de behandelde stof was altijd relevant en boeiend. Ik zou zeker aanraden om bij een Frans gastgezin te verblijven, aangezien de vrouw waar ik bij verbleef erg vriendelijk was en ik veel meer Frans met haar kon spreken dan met andere mensen. Ik heb erg genoten van mijn taalcursus in Nice en ik denk dat ik er veel van heb geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de klassen genoten, ik vond het makkelijk om te leren in de kleine klassen, de student-leraar verhouding was erg goed. Ik vond mijn privélessen ook erg nuttig, en erg progressief. De docenten waren allemaal erg behulpzaam en bereid om me op elke mogelijke manier te helpen. Mijn accommodatie was top. De familie waar ik bij verbleef was erg vriendelijk en gastvrij. Het eten was heerlijk en de ligging was erg goed. De kamer was ook erg ruim.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent die ik had was fantastisch, ik heb veel geleerd en ze wisten iedereen tevreden te stellen door rekening te houden met het leervermogen van de verschillende studenten. Geen probleem met de accommodatie, het was schoon, het eten was lekker, en de ligging was goed. De activiteiten waren goed georganiseerd, maar er had wat meer keus mogen zijn.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitmuntend. De school was zeer ervaren en georganiseerd. Op de eerste dag legde ik een test af om mijn niveau vast te leggen, wat erg goed werkte. De docenten waren allemaal erg goed voorbereid en de onderwerpen waren boeiend en nuttig. Al met al vond ik het een prettige ervaring. Ik heb veel geleerd in drie weken en ik zou in de toekomst zeker weer op deze manier mijn Frans willen verbeteren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond dat de school de juiste balans wist te vinden tussen gesproken en geschreven Frans en de grammatica. Mijn appartement was goed gelegen in een rustige wijk, goed uitgerust, en groter dan ik had verwacht. De buren waren vriendelijk en ik had ook na school een goede tijd. Een zeer prettige ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het personeel was erg vriendelijk en maakte Frans leren leuk en interessant. De combinatie van grammatica- en spreekopdrachten was goed, en zorgde ervoor dat ik de taal snel oppakte. Ik was erg blij met mijn Franse "familie". Ik had geen vriendelijkere gastvrouw kunnen vinden. Ik sprak constant Frans met haar en ze was erg geduldig als ik iets niet begreep. Ze was een fantastische kokkin, deed mijn was voor me en zorgde goed voor me. Ik zou graag weer bij haar verblijven. Geweldige cursus, een goede manier om de taal te leren en om veel nieuwe mensen te leren kennen. Zeker aan te raden!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb van de cursus genoten en vond het erg nuttig, het personeel en de docenten waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. De een-op-een lessen in de namiddag waren bijzonder boeiend en relevant. Er werden ook veel excursies georganiseerd en het was makkelijk om andere studenten te ontmoeten. Ik vond mijn accommodatie perfect, de vrouw en haar dochter waar ik bij woonde waren zeer prettig. Ze waren gastvrij en gaven me graag advies over waar ik heen kon gaan en wat er te doen was in Nice. Ik voelde me alsof ik deel uitmaakte van de familie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Briljante cursus - erg enthousiaste docent die studenten inspireerde om te leren en tegelijkertijd de klassen leuk maakte. De buitenschools activiteiten waren geweldig, en de andere studenten erg vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Mijn Frans cursus in Nice was fantastisch. Ik voel veel meer vertrouwen in het spreken dan voorheen. Ik besloot om drie weken privéles te nemen, en ik denk dat het een goede beslissing was. Het was top om 4 uur intensieve Franse conversatie te hebben, 5 keer per week. Vermoeiend maar belonend. Mijn docent was geweldig, en ik denk dat haar geduld, humor en meeleven me heel erg hebben geholpen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De beste taalschool die ik heb meegemaakt. De docenten waren professioneel, ervaren en maakten het leren erg leuk. We hadden 4 verschillende docenten in 8 weken en ze waren allemaal even goed. Er was een warme, prettige sfeer op school en de bezoeken en excursies zorgden ervoor dat studenten van verschillende achtergronden en leeftijden zich verbonden voelden. De administratie was top, met flexibele klassen. Een super ervaring, waarbij ik mijn Frans behoorlijk heb verbeterd, en ik veel heb geleerd over de Franse cultuur. Wat een manier om een Engelse winter door te brengen!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg genoten van de school, het personeel, de andere studenten en de locatie. Ik wil zeker nog een cursus volgen in de toekomst. Ik zou de cursus zeker aanraden aan anderen. Op alle manieren erg plezant. Ik was aanvankelijk nerveus over het "geen Engels" in de klas, maar de docenten wisten je zekerheid te geven en te helpen wanneer nodig. Heel erg bedankt voor alles.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik had een geweldige docent die snel wist uit te vinden wat ik nodig had en alle drie de weken leerzaam en aangenaam wist te maken. We waren ook erg tevreden met de culturele activiteiten die door de school werden georganiseerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Erg nuttig, zeer goede balans van grammatica en gesproken oefeningen, fantastische docenten. De kwaliteit van onderwijzen overtrof mijn verwachtingen. Geweldige ervaring, behoorlijke boost voor mijn gespreksvaardigheden en een prachtig gedeelte van Frankrijk om te bezoeken. Zo veel te doen en te zien aan de Cote d'Azur dat ik in twee weken slechts de helft van de activiteiten op mijn lijst kon uitvoeren. Ik vrees dat ik volgend jaar nog maar eens moet gaan :-)

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn docent was top, en ik heb veel geleerd gedurende de 4 weken. Ik zou graag terugkeren om verder te studeren in Nice. Een nieuwe taal leren in een ander land is een unieke en belonende ervaring. Aangezien communicatie en reizen de wereld kleiner maken zouden we allemaal moeten proberen zo meertalig mogelijk te zijn!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Zeer gekwalificeerde, creatieve, enthousiaste en vriendelijke docenten. Ze wisten precies wat we nodig hadden, hielden de lessen interessant, maar wisten ook wanneer we even moesten uitrusten van de Franse grammatica, uitspraak en woordenschat. De cursus was slechts een begin voor mij, maar ik zal zeker terugkeren naar Nice voor meer. Het is moeilijk om een betere plek te bedenken om in de winter Frans te leren dan aan de Cote d'Azur met de turkoois blauwe zee en de witte bergtoppen op de achtergrond.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   We hebben erg van de lessen genoten. Het was leuk om een mix van nationaliteiten en leeftijden te hebben. Een erg positieve ervaring en we zouden de school zeker aanraden. We hebben ook aan verschillende excursies deelgenomen, deze waren erg boeiend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was drie weken in Nice, 2 weken met een standaard cursus, en 1 week met privélessen, en ik heb heel erg veel geleerd. Mijn Frans is zoveel beter dan voorheen, en ik heb ook erg genoten van de excursies. Ik kom graag volgend jaar weer terug. Ik verbleef bij een gastvrouw, ze was erg vriendelijk en haar eten was lekker.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had een erg goede docent. Ik was erg tevreden met haar manier van lesgeven: haar lessen waren boeiend, praktisch om snel Frans te leren, en ze waren ook nog amusant. Ik vond dat er een goede sfeer in het lokaal hing, en de andere studenten waren vriendelijk. Alles was prima!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg goed georganiseerd. Al vanaf het boeken van de cursus was de service erg goed. Accommodatie was ook prima en de familie was gastvrij en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg behulpzaam en ik genoot van mijn lessen. Ik verbleef bij gastouders, en kon mijn Frans goed oefenen. Ze was erg gastvrij en introduceerde me ook aan vrienden die langskwamen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitmuntend, goed gestructureerd, en de docenten waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Ik heb veel geleerd gedurende mijn Intensieve cursus van een week, en ik zou het zeker aanraden aan andere mensen die Frans willen studeren. Ik hoop dat ik terug kan keren naar Nice in de nabije toekomst. Mijn accommodatie bij een Franse gastvrouw was in een mooie buurt van Nice, niet al te ver van het centrum. De gastvrouw was zeer vriendelijk en gastvrij en zorgde ervoor dat ik me thuis voelde. We spraken veel Frans met elkaar, en het was erg leuk om mijn Franse kennis in de praktijk toe te passen!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb de cursus samen met mijn dochter afgelegd. We vonden de cursus beiden uitdagend, maar leuk en we vonden het jammer om terug naar huis te gaan. Ik zou zeker in de toekomst weer een cursus volgen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school voelde vriendelijk, en was gevestigd in een mooi, oud gebouw. We ontmoetten erg veel interessante mensen. Onze docenten waren enthousiast, leuk en op geen enkele manier eng. We verbleven in een appartement, wat prima was, maar ik denk dat we er meer aan hadden gehad om bij een gastgezin te verblijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig en ontzettend handig om de taal te leren. Ik vond het fijn dat de docent enkel Frans sprak. De accommodatie was erg goed en de eigenaresse erg behulpzaam en beleefd. Ik kan echt niet klagen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de lessen goed opgezet en interssant. De docenten waren vriendelijk en er hing een goede sfeer in de school. Mijn gastvrouw was erg vriendelijk en de accommodatie zelf was prima.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De kwaliteit van de docenten was indrukwekkend. Ze waren allemaal erg ervaren en gaven op verschillende manieren les. Hierdoor wisten ze de aandacht te houden van studenten van verschillende leeftijden en achtergronden. Hun enthousiasme voor de taal was overduidelijk.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docenten op het geavanceerde niveau waren erg interessant met betrekking tot hun aanpak, en ze waren ook zelf boeiende personen. Ze waren geïnteresseerd in de studenten en spraken graag over de Franse cultuur, maar ook over de verschillende culturen van de studenten. Ik genoot van elke dag, en het voelde alsof elke les iets nieuws bood, en niet dezelfde stof bleef repeteren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten en ik vond de docenten allemaal erg vriendelijk en professioneel. Ze hadden allemaal een passie voor het lesgeven, wat erg prettig was. Ik heb veel geleerd gedurende mijn week op school en ik zou graag terugkeren. Ik verbleef in een appartementenhotel, wat dichtbij de school lag en goede kwaliteit bood.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Geen enkel probleem met de school of het personeel. Het activiteitenprogramma was erg breed, en Aurelia deed haar uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Ik had zelf een hotel geboekt, waar ik niet tevreden mee was. Het zou beter zijn geweest als ik om advies had gevraagd. Twee topmaaltijden waren inbegrepen bij de cursus, een avond bij een typisch Niçoise restaurant en een afscheidslunch op de laatste vrijdag. Andere scholen zouden dit ook moeten doen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Toen ik aankwam werd ik in een groep geplaatst die een test moest maken, maar ik vond het erg moeilijk en zei meteen dat ik graag in een beginnersgroep wilde starten. Ik werd naar een andere groep verschoven die perfect was. Mijn docent Marine was fantastisch en mijn klasgenoten waren ook te gek. Mijn accommodatie was erg goed, ik kon gaan wanneer ik wilde en voelde me erg op mijn gemak bij Fabienne. Het appartement was goed gelegen op 20 minuten lopen van de school en het strand, en 15 minuten van de winkels - het was perfect. Ik zou zeker aanraden om in het buitenland te studeren aangezien het een geweldige ervaring was, en het heel erg leuk is om mensen van over de hele wereld van verschillende leeftijden te leren kennen die ook nog eens dezelfde interesses hebben. Ik heb van elke minuut genoten. Heel erg bedankt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Klassen waren goed gestructureerd. Hoge leskwaliteit vergeleken met taalcursussen die ik heb gevolgd via andere organisaties. Ik verbleef bij een zeer prettig gezin, met heerlijk eten. Ze deden hun best om met me te spreken en om mijn Frans te verbeteren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik nam deel aan een intensieve cursus in Nice. Ik vond het zeer nuttig - ik heb veel grammatica en vocabulaire geleerd, wat zeker van pas komt in mijn eindexamen! Een vriendin en ik verbleven samen in een appartement met een gepensioneerde dame. De gastvrouw was zeer vriendelijk en kookte heerlijke maaltijden voor ons in de avond.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had het erg goed in Nice dit jaar, en ik voel dat mijn Frans is verbeterd. Ik genoot vooral van de activiteiten die werden georganiseerd voor de Club 50 klas. Het personeel van de school werkte erg hard om er voor te zorgen dat we een leuke tijd hadden in Nice. De accommodatie (hotel met zelf-catering) was erg comfortabel, en de manager, Monique L'Aury, had niet vriendelijker en behulpzamer kunnen zijn. Ik vond het fantastisch daar! Ik hoop weer terug te komen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten, en de docent en het personeel waren erg vriendelijk. De namiddagse uitstapjes en gids waren uitmuntend. De klassen waren leuk en goed. Ik verbleef in het Villa Victoria hotel, wat erg beviel. Het was schoon en het personeel was behulpzaam. Ontbijt was goed, en het hotel had een goede ligging. Ik zal zeker nogmaals een cursus volgen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Fantastische cursus, de lessen waren fantastisch en de school is goed opgezet. De aangeboden activiteiten waren erg leuk! Vriendelijk gastgezin met andere studenten. We hebben nog steeds contact.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Wat een prachtige school! De docenten zijn geweldig en de buitenschoolse activiteiten (ik zat in de Club 50 groep) waren fantastisch. Dit was de derde keer dat ik de school bezocht, en misschien komt er nog een vierde keer. Mijn accommodatie was uitermate goed, comfortabel en centraal gelegen. Apple Languages was erg behulpzaam tijdens mijn boeking!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn taalcursus in Nice was geweldig! Het personeel aan de school was top. Ik startte op A0 (complete beginner) en bereikte B2 na slechts 5 maanden, en dit heb ik allemaal te bedanken aan de docenten. Het ontmoeten van andere studenten was iets wat de school heel erg aanmoedigde, en dankzij hen heb ik veel leuke mensen leren kennen en vrienden gemaakt van allerlei verschillende nationaliteiten. Bedankt, Apple Languages!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg genoten van de cursus en de lessen waren erg goed. Vriendelijke gastvrouw, geen enkel probleem.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Mijn docenten waren erg enthousiast. De school focuste op gesproken communicatie, wat precies was wat ik nodig had. Klassen en uitrusting waren goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was in de gemiddelde klas, met 10 studenten tussen de 16 en 71. Het werkte erg goed! De docent was top en gaf goed gestructureerd, boeiend en leuk les. Ze betrok iedereen in elke activiteit. Ik heb enorm geprofiteerd van deze cursus van een week, en ik zou zeker snel weer een cursus willen doen. Het was fantastisch. Apple Languages was altijd erg vriendelijk, beleefd en zeker behulpzaam voor de cursus.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was fantastisch, mijn zevende keer bij deze school. De accommodatie is goed en praktisch om de tram te kunnen gebruiken. Als iemand die zijn vakanties alleen doorbrengt vond ik het een geweldige vakantie, en ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik ben altijd tevreden met de hulp van deze school. Ze zijn erg gastvrij! Als je serieus Frans wilt leren en je houdt er van om werk en vakantie te combineren, dan zit je hier goed!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goed georganiseerde en enthousiaste docenten, boeiende lessen en excursies. Fantastische ligging van mijn accommodatie. Mijn gastvrouw was vrijgevig, geïnteresseerd en zorgde ervoor dat ik me thuis voelde. De hele ervaring was erg leuk en ik hoop in de toekomst nogmaals zo'n cursus te doen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was dol op mijn docent, Brenda. Ze was erg goed. De school was comfortabel en goed uitgerust. De excursies waren ook erg interessant. Ik verbleef in Residentie Lamartine. Monique was erg vriendelijk en behulpzaam. De ligging van de residentie was fantastisch en ik was tevreden met mijn kamer. Ik had een goed verblijf in Nice, en iedereen in mijn klas leek ook erg te genieten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De klassen waren goed georganiseerd en leuk. Niemand voelde zich incompetent of beschaamd, en de docent was uitmuntend. De excursies in de namiddag waren goed georganiseerd en boeiend. Ik was onder de indruk, en ik zou graag nog een keer met Apple Languages boeken op een andere bestemming, om het interessant te houden. Ik verbleef bij Solange Bourdis, zij is een vriendelijke en energieke weduwe van 72 jaar. Ze heeft een comfortabel en elegant appartement op ongeveer 10 minuten lopen van de school en de zee, dus perfect gelegen. We konden het goed met haar vinden en ze ging twee maal 's avonds met ons uit. Er was niks aan de ervaring wat mee tegenviel. De hulp van iedereen in zowel het Verenigd Koninkrijk als Frankrijk was topklasse.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed, met kleine klassen en een leuke manier om Frans te leren. De accommodatie was schoon en dichtbij de school.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De onderwijskwaliteit was uitstekend. De doelen en onderwerpen van elke les werden werden behandeld. De docenten waren taakgeoriënteerd wat betekende dat we geen tijd verspilden. Het was fijn om gemotiveerd te worden om te leren en op hetzelfde als volwassenen behandeld te worden. Ik was zeer tevreden met mijn accommodatie en gastgezin. De kamer en faciliteiten waren eerste klas. Het eten was uitstekend en ik waardeerde de hulp die ik kreeg van de familie bij mijn studie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had een uitstekende docent en hij hielp ons om alles te begrijpen. Hierdoor is mijn Frans flink vooruitgegaan. De lessen … we zijn het er allemaal over eens dat ze fantastisch waren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus in Nice was erg goed en de kamers waren licht en er was plaats genoeg om onze papieren kwijt te kunnen. De docent was geweldig en moedigde ons echt aan om Frans te praten. Er waren veel activiteiten voor de studenten en zo konden we elkaar ontmoeten en vrienden maken, wat het leren nog leuker maakte. De school ligt op een handige locatie van de winkels en het strand. Nice is echt een prachtige plaats. Mijn accommodatie lag op een goede locatie en het appartement was mooi.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb volgens mij in 2 weken meer grammatica geleerd dan in 2 jaar! Het was geweldig om te leren en vakantie te hebben op hetzelfde moment. We hebben mensen van verschillende landen en culturen ontmoet en genoten van de ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten en ik heb heel veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goede cursus, erg goed onderwijs.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Geweldige opzet van de cursus, Frans leren op een interessante en leuke manier in kleine klassen waar iedereen de kans heeft om actief mee te doen. De school was ook geweldig, mooie centrale locatie met goede fasciliteiten. Ik vond het eg leuk om in een gastgezin te verblijven en ik was daar met 4 taalstudenten. Geweldige school, fantastische stad, super locatie. Ik raad het anderen zeker aan!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus in Nice was uitstekend. Het boek wat we kregen over grammatica voor elk niveau was erg handig. Het aantal culturele activiteiten was ook erg goed. De accommodatie was schoon en de familie was aardig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Gewelige sfeer, erg gemotiveerd personeel op de school.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik zou het zeker aanraden bij vrienden en ik zou graag nog een keer teruggaan! Mijn host was super! Ze was erg vriendelijk en erg behulpzaam. Ik vond het fijn om op
   loopafstand van de school en het strand te wonen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de lessen erg interessant omdat we verschillende activiteiten deden in het Frans, zoals Franse films, spelletjes en met de inwoners praten. In deze drie weken heb ik veel geleerd en ik raad het iedereen aan die een taalcursus wil doen. Het gastgezin was erg gastvrij en vriendelijk. De accommodatie was ruim en schoon.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was fantastisch. De school was fantastisch. Ik heb 2 geweldige weken gehad.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Onze docent was zeer goed en altijd bereid om ons te helpen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik wist niet zeker wat ik kon verwachten van deze 50+ cursus, maar ik was erg blij met de structuur en de professionele manier hoe alles geregeld was. De docent was zeer getalenteerd in het aanmoedigen van gesprekken op een interessante en leuke manier, terwijl er ook veel aandacht werd besteed aan grammatica. De culturele activiteiten waren interessant en leuk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent was fantastisch en maakte mijn verblijf echt de moeite waard. De locatie was ook geweldig, ik woonde op slechts vijf minuten afstand van de school, vijf minuten van het strand en tien minuten van Vieux-Nice.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig en ik heb veel geleerd. De docenten waren erg goed en de school was modern. De extra activiteiten waren een fantastische gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en kennis op te doen van de cultuur. Mijn algehele ervaring was erg goed, ik had een geweldige tijd en kan niet wachten om terug te gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg zorgvuldig met veel gelegenheid om te oefenen me thet spreken en luisteren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig. Ik heb erg van de cursus genoten. Het onderwijs en de activiteiten die door de school georganiseerd werden waren uitstekend en de sfeer op de school was perfect.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docenten waren uitstekend. Het was het geld meer dan waard.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De locatie, klaslokalen en schoolgebouwen waren uitstekend - prachtig gebouw en functionele klaslokalen. En mijn Franse docent was een geweldige en levendige docent.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was onder de indruk van de kwaliteit van de cursus. De klassen waren klein en de studenten in mijn klas zaten op hetzelfde niveau. Er waren veel nationaliteiten en Frans was vaak de enige gemeenschappelijke taal. Ik zal (en heb ik al gedaan) deze cursus zeker aanraden bij vrienden

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was interessant en de docenten waren vriendelijk en professioneel. De accommodatie was ook erg goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb veel geleerd ondanks dat ik slechts voor één week een cursus volgde, zowel nieuwe grammatica als nieuwe dingen ontdekken over de Franse cultuur. De inhoud was erg leuk en moedigde me aan om met spontaniteit Frans te praten, een vaardigheid die ik moeilijker vind dan lezen of schrijven in het Frans. Ik was onder de indruk van mijn niveau aan het eind van de cursus. Mijn accommodatie was uitstekend en op de route vanuit mijn verblijf naar de school zag ik veel van Nice. Ik was in staat om redelijk lange en uitgebreide gesprekken in het Frans te voeren mijn mijn hosts over verschillende onderwerpen. Naar een Franssprekend land gaan, helpt beter om de Franse taal te leren dan dat je het in een klaslokaal in het Verenigd-Koninkrijk leert. De lessen waren altijd leuk en stimulerend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had een gecombineerde cursus en had twee docenten met verschillende onderwijsstijlen. Een van de docenten concentreerde zich om mijn B1 groep te laten praten met een diversiteit aan technieken. Een aantal van deze technieken waren controversiele, maar vermakelijke discussies en veel rollenspellen. De andere docent concentreerde zich meer op de fijnere punten van de grammatica… Geweldig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus overtrof al mijn verwachtingen. Onze groep was erg leuk en we probeerden om altijd Frans te praten, niet alleen tijdens de les. Onze docent was geweldig met een groot gevoel voor humor. De school was goed georganiseerd en de excursies en activiteiten waren goed bedacht voor de leeftijd van de groep.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het niveau van de groep waarin ik was ingedeeld was perfect voor mij. De cursus was goed gestructureerd en ik heb ervan genoten. Ik zal zeker meer cursussen gaan volgen in de nabije toekomst! Ik verbleef bij een geweldige en vriendelijke familie die heel gastvrij waren en me echt betrokken in veel van hun activiteiten (zoals een uitstapje naar de zee met andere familieleden). Het eten was fantastisch en op mijn laatste dag zorgden ze voor een lekkere lunch wat ik echt niet had verwacht. Het gezin gaf me een goed inzicht van een Franse familie en maakten mijn verblijf gedenkwaardig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg vriendelijk, maakten de lessen erg leuk terwijl ze ons veel leerden. Het appartement was erg fijn om te verblijven en onze host liet ons echt thuis voelen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt van de cursus genoten en het onderwijs was uitstekend. Mijn Frans is er veel op vooruitgegaan en ik zal zeker teruggaan. Ons gastgezin was ook erg aardig en zorgden goed voor ons. Ze hebben ons ook geholpen als we problemen hadden en zorgden voor goede maaltijden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De kwaliteit van het onderwijs was het beste wat ik ooit heb gehad en het personeel was heel vriendelijk. Ik verbleef bij een echt fijn gastgezin en ik ga ze zeker missen. Ik vond mijn week in Nice met Apple Languages echt fantastich. Het was een van de beste ervaringen van mijn leven en ik zou zo weer gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg goed en behulpzaam. Ik heb veel geleerd van de cursus met een goede balans tussen de verschillende vaardigheden: mondeling, grammatica en luistervaardigheid. Mijn accommodatie was fantastisch, op een goede locatie en het was erg handig dat ze Wi-Fi hadden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De leraren waren echt aardig en het onderwijs was erg goed! Erg leuk appartement bij de Port, mijn host was erg gastvrij. Ik heb een hele leuke tijd gehad!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was absoluut fantastisch. Ik zat in de beginnersklas en sprak vooraf geen woord Frans. Na deze drie weken in Nice kan ik Frans spreken, lezen en schrijven zoals een leerling na anderhalf of twee jaar Frans op school heeft. Het was een geweldige ervaring. De school is goed georganiseerd en elke week worden er rondleidingen door Nice aangeboden, een bioscoopavond, sportactiviteiten of een quiz-avond waar je andere studenten kunt ontmoeten. Mijn accommodatie was fantastisch. Ik zag op maar 20 minuten loopafstand van de school. Ik had op basis van halfpension geboekt en het eten was heerlijk.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Goede mix van studenten. Goed programma met sociale activiteiten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren vol energie, waren erg behulpzaam en geduldig. Ik heb heel veel geleerd gedurende mijn verblijf. Met 20 uur in de week had ik een voldoende aantal lessen en nog genoeg tijd om de omgeving te verkennen. Ik was tevreden met de acccommodatie. Ik vond het super dat er net voor mijn deur elke ochtend een markt was. Ik was onder de indruk met de klantenservice die ik ontving van Apple Languages. Ik had veel vragen en moest de data van mijn reis onverwachts veranderen. Apple Languages was ongelooflijk snel, behulpzaam en professioneel en ik zou zeker nog een reis bij Apple Languages boeken of Apple Languages bij een vriend aanraden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent was erg vriendelijk. Een erg aardig gastgezin. De accommodatie was in een perfecte locatie - maar 5-10 minuten vanuit de school en vlakbij het stadscentrum. Ik leerde de weg al snel kennen. Nice is een fantastische stad. Geweldig weer. Ik vond de Place Massena super. Nice Etoile en Fnac waren goede plekken om te winkelen. Ik heb wat leesmateriaal van Fnac mee naar huis genomen. De tour door het oude Nice was goed en het had een erg mooi uitzicht.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitstekende onderwijskwaliteit. Fantastische hulpmiddelen. Interessante en boeiende lessen. Fantastisch gastgezin, goed eten, interessante en nuttige gesprekken en avondeten. Geweldige ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docenten … waren allebei uitstekend, oplettend en hielpen me met mijn vooruitgang in het Frans op een manier die ik vantevoren niet had verwacht. Ook al was mijn cursus maar voor die ene week, mijn kennis van het Frans is vooruitgegaan, in zowel het begrijpen van de basis grammaticale structuur en in de gebieden waar ik moet blijven doorleren. Het is een fantastische cursus met geweldige docenten en elke week 3 tot 4 extra-curricular activiteiten die werden georganiseerd. Mijn accommodatie, een studio appartement, was netjes en schoon en vanuit daar waren het treinstation van Nice, de school, winkels en ook belangrijk, het strand, goed te bereiken. Ik raad iedereen die een kortetermijncursus (1-2 weken) heeft aan om bij een lokale familie te verblijven, omdat dit de beste gelegenheid geeft om extra te oefenen met de taal (en het is leerervaring).

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was erg nuttig, ik heb veel geleerd en ook veel plezier gehad tijdens het leren. Mijn accommodatie was erg schoon en netjes. De vrouw waar we verbleven was erg vriendelijk en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg nuttig met het ophalen van onderwerpen die ik eerder op school had gehad, maar die ik niet volledig beheerste. De mevrouw waar we verbleven was erg aardig en vriendelijk en haar flat was erg ruim.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was precies wat ik wilde en verwacht had. Een school waar ik kan leren spreken en niet alleen de grammatica leer die ik al weet.

   School statistieken

   Nationaliteit


   British (22)
   Czech (3)
   Dutch (3)
   German (24)
   Italian (3)
   Japanese (3)
   Others (17)
   Spanish (3)
   Swedish (3)
   Swiss (19)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Nice

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024