Apple Language Courses

Frans leren in Nice - Frankrijk

Intensief
Cursus

van
€340

De beste manier om Frans te leren is door Frans te leren in Frankrijk. Volg een cursus Frans op onze school in Nice en leer veel over de Franse taal en cultuur! Nice is de hoofdstad van de Franse Rivièra en staat bekend om het carnaval, de stranden en het heerlijke mediterrane klimaat. Als je een cursus Frans volgt in Nice, krijg je de kans om de Franse taal goed te leren en de manier van leven in dit prachtige deel van Frankrijk te ervaren. In de omgeving van Nice liggen verschillende middeleeuwse dorpjes waar je rustig kunt rondkijken en kunt genieten van traditionele, plaatselijke gerechten. Deze dorpjes zijn zeker een bezoekje waard!


Onze scholen in Nice

Onze Franse taalschool in Nice staat in het hart van de stad op slechts een paar minuten loopafstand van het strand en het oude stadscentrum. De school heeft een eigen tuin, een bibliotheek en een multimediaruimte met gratis toegang tot het internet. Tijdens drukke periodes worden de lessen Frans ook gegeven in een tweede gebouw met vergelijkbare faciliteiten. Dit is een vrijstaand herenhuis met grote tuinen vlakbij de universiteit.

Cursussen

Onze school biedt een standaardcursus Frans van 20 lessen per week en een intensieve cursus Frans van 30 lessen per week. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus Frans van 20 groepslessen per week met 5 of 10 privélessen combineert. Natuurlijk kun je ook kiezen voor alleen privélessen. Je kunt dan een cursus boeken van 20 privélessen per week.

Onze school biedt een familiecursus Frans speciaal voor gezinnen met kinderen. Er is een klas voor kinderen van 9 tot 15 jaar. Ouders en kinderen vanaf 16 jaar kunnen samen studeren.

Houd je van zeilen of duiken? Volg dan een taalcursus Frans in Nice en boek daar duik- of zeillessen bij!

Als je meer wilt leren over de Franse cultuur, volg dan onze cursus Frans & Cultuur in Nice. Verder biedt onze school DELF-examenvoorbereidingscursussen, een cursus Zakelijk Frans en een cursus Frans voor Docenten.

Voor studenten van 50 jaar of ouder biedt onze Franse taalschool in Nice een Club 50+cursus. Deze cursus combineert een taalcursus Frans met een zeer uitgebreid excursie- en activiteitenprogramma.

Accommodatie

Onze taalschool biedt veel verschillende accommodatiemogelijkheden om aan ieders eisen te kunnen voldoen. Je kunt verblijven bij een Frans gastgezin op basis van halfpension en zo veel Frans oefenen tijdens de maaltijden die je deelt met de familie. Je kunt ook verblijven bij een Franse gastheer/-vrouw op basis van zelfcatering. Verder kun je verblijven in een studio in een studentenresidentie, in een studioappartement, in een universiteitsresidentie met Franse studenten van de universiteit van Nice, in een appartementenhotel of in een studentenhuis.

Activiteiten

Om je te helpen met het oefenen van het Frans dat je tijdens je cursus leert en om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt in Nice, organiseert onze school een uitgebreid cultureel programma. Dit programma bestaat uit onder andere Franse filmvertoningen, rondleidingen door de stad en allerlei excursies.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Nice. Studenten die bij een gastgezin verblijven, worden gratis opgehaald. Als je andere accommodatie hebt geboekt, reis dan verder met de bus of neem een taxi.

De locatie van onze school in Nice

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.38 / 5
Accommodatie

3.89 / 5
Staf van de school

4.46 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Nice, gebaseerd op 235 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30