Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Florence, Italië

Intensief
Cursus

van
€280

Als je graag de Italiaanse taal wilt leren, volg dan een cursus Italiaans in Florence! Onze Italiaanse taalschool in Florence is een van onze populairste scholen in Italië. Onze school staat in het centrum van de stad en wordt omringd door allerlei culturele en historische gebouwen. In Florence is zo veel te doen en te zien dat je elke dag wel iets nieuws kunt ontdekken tijdens je cursus Italiaans! Onze school staat op een ideale locatie in de stad, op slechts vijf minuten afstand van de Ponte Vecchio, de beroemdste brug van Italië!


Onze scholen in Florence

Onze school in Florence is gevestigd in een gerenoveerd zeventiende-eeuws paleis aan de oever van de rivier de Arno, midden in het centrum van de stad, op vijf minuten loopafstand van de wereldberoemde brug Ponte Vecchio. Er zijn tien klaslokalen met airconditioning en vanuit sommige klaslokalen heb je een prachtig uitzicht over de stad!

Cursussen

Onze school in Florence biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week en superintensieve cursussen van 24 of 30 groepslessen per week aan. Klassen bestaan uit maximaal slechts twaalf studenten. Als je je groepscursus wilt aanvullen met privélessen, kies van voor onze gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 privélessen per week. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een cursus van alleen 15, 20 of 30 privélessen per week.

Naast deze algemene cursussen Italiaans biedt onze school in Florence ook een cursus zakelijk Italiaans van 10 groepslessen per week aan. Als je van plan bent het CILS- of CELI-examen te gaan afleggen, volg dan eerst onze examenvoorbereidingscursus. Als je tijdens je cursus niet alleen de Italiaanse taal wilt leren, maar ook meer te weten wilt komen over de Italiaanse cultuur, kies dan voor de cursus Italiaans + cultuur van 20 lessen Italiaans en 4 cultuurlessen per week. Als je graag heerlijke, Italiaanse maaltijden wilt leren bereiden, kies dan voor de cursus Italiaans + koken van 20 lessen Italiaans en een lange kooksessie per week. Tijdens elke kooksessie bereid je een volledige maaltijd!

Speciaal voor studenten van vijftig jaar en ouder die graag een cursus willen volgen met leeftijdgenoten, biedt onze school club 50+-cursussen Italiaans aan. Je kunt hierbij kiezen tussen de thema's kunst en koken. Deze cursussen duren twee weken en bestaan uit 15 lessen Italiaans per week en allerlei activiteiten en excursies. Bij de club 50+-cursus (kunst) zijn museumbezoeken en lezingen over kunst inbegrepen. Bij de club 50+-cursus (koken) zijn een kooksessie, een wijnproeverij, bezoeken aan voedselmarkten, een bezoek aan de regio Chianti en een afscheidsdiner inbegrepen.

Als je graag werkervaring wilt opdoen bij een Italiaans bedrijf, dan kan onze school dat voor je organiseren. Je moet eerst een cursus van minimaal vier weken volgen op onze school en kunt dan aan het werk bij een Italiaans bedrijf. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Tijdens je cursus Italiaans in Florence kun je verblijven bij een van onze vriendelijke gastgezinnen! Je kunt kiezen voor verblijf op basis van bed & breakfast of halfpension. Tijdens de maaltijden die je met je gastgezin deelt, kun je je Italiaans oefenen en meer te weten komen over de Italiaanse cultuur en keuken! Als je liever voor je eigen maaltijden wilt zorgen, kun je met medestudenten in een gedeeld appartement verblijven of kiezen voor verblijf in een studioappartement op basis van zelf-catering.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Italië biedt onze school in Florence een zeer uitgebreid activiteitenprogramma aan voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van de Italiaanse taal, omdat je het Italiaans dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Florence en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Je kunt ook naar de luchthaven van Pisa vliegen en vanaf daar verder reizen. Onze school kan vervoer van deze luchthavens of van het treinstation van Florence naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Florence

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.51 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Staf van de school

4.66 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Florence, gebaseerd op 103 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30