Uitzicht vanaf onze Italiaanse school in Florence
Vind een school
Waardering  4.5/5

Italiaans leren in Florence, Italië

Als je graag de Italiaanse taal wilt leren, volg dan een cursus Italiaans in Florence! Onze Italiaanse taalschool in Florence is een van onze populairste scholen in Italië. Onze school staat in het centrum van de stad en wordt omringd door allerlei culturele en historische gebouwen. In Florence is zo veel te doen en te zien dat je elke dag wel iets nieuws kunt ontdekken tijdens je cursus Italiaans! Onze school staat op een ideale locatie in de stad, op slechts vijf minuten afstand van de Ponte Vecchio, de beroemdste brug van Italië!

Onze school in Florence

Onze school in Florence is gevestigd in een gerenoveerd zeventiende-eeuws paleis aan de oever van de rivier de Arno, midden in het centrum van de stad, op vijf minuten loopafstand van de wereldberoemde brug Ponte Vecchio. Er zijn tien klaslokalen met airconditioning en vanuit sommige klaslokalen heb je een prachtig uitzicht over de stad!

Foto's

Italiaanse les op onze school in Florence
De vriendelijke leraren op onze school
De receptie van onze school
Welkoms cocktail op onze school

Cursussen in Florence

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive (24)
 • Intensive + Cookery (21)
 • Intensive + Cultural lessons (24)
 • Intensive + Private Lessons (25)
 • Super Intensive (30)
 • Private Lessons (10)
 • Private Lessons (20)
 • Business Course (24)
 • Club 50 (15)

Onze school in Florence biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week en superintensieve cursussen van 24 of 30 groepslessen per week aan. Klassen bestaan uit maximaal slechts twaalf studenten. Als je je groepscursus wilt aanvullen met privélessen, kies van voor onze gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 privélessen per week. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een cursus van alleen 15, 20 of 30 privélessen per week.

Naast deze algemene cursussen Italiaans biedt onze school in Florence ook een cursus zakelijk Italiaans van 10 groepslessen per week aan. Als je van plan bent het CILS- of CELI-examen te gaan afleggen, volg dan eerst onze examenvoorbereidingscursus. Als je tijdens je cursus niet alleen de Italiaanse taal wilt leren, maar ook meer te weten wilt komen over de Italiaanse cultuur, kies dan voor de cursus Italiaans + cultuur van 20 lessen Italiaans en 4 cultuurlessen per week. Als je graag heerlijke, Italiaanse maaltijden wilt leren bereiden, kies dan voor de cursus Italiaans + koken van 20 lessen Italiaans en een lange kooksessie per week. Tijdens elke kooksessie bereid je een volledige maaltijd!

Speciaal voor studenten van vijftig jaar en ouder die graag een cursus willen volgen met leeftijdgenoten, biedt onze school club 50+-cursussen Italiaans aan. Je kunt hierbij kiezen tussen de thema's kunst en koken. Deze cursussen duren twee weken en bestaan uit 15 lessen Italiaans per week en allerlei activiteiten en excursies. Bij de club 50+-cursus (kunst) zijn museumbezoeken en lezingen over kunst inbegrepen. Bij de club 50+-cursus (koken) zijn een kooksessie, een wijnproeverij, bezoeken aan voedselmarkten, een bezoek aan de regio Chianti en een afscheidsdiner inbegrepen.

Als je graag werkervaring wilt opdoen bij een Italiaans bedrijf, dan kan onze school dat voor je organiseren. Je moet eerst een cursus van minimaal vier weken volgen op onze school en kunt dan aan het werk bij een Italiaans bedrijf. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Speciale cursussen in Florence

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Studio Apartment

Tijdens je cursus Italiaans in Florence kun je verblijven bij een van onze vriendelijke gastgezinnen! Je kunt kiezen voor verblijf op basis van bed & breakfast of halfpension. Tijdens de maaltijden die je met je gastgezin deelt, kun je je Italiaans oefenen en meer te weten komen over de Italiaanse cultuur en keuken! Als je liever voor je eigen maaltijden wilt zorgen, kun je met medestudenten in een gedeeld appartement verblijven of kiezen voor verblijf in een studioappartement op basis van zelf-catering.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Italië biedt onze school in Florence een zeer uitgebreid activiteitenprogramma aan voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van de Italiaanse taal, omdat je het Italiaans dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Florence en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Je kunt ook naar de luchthaven van Pisa vliegen en vanaf daar verder reizen. Onze school kan vervoer van deze luchthavens of van het treinstation van Florence naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Florence

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5
Gemiddelde score voor onze school Florence gebaseerd op 113 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik werd snel beoordeeld en in een klas geplaatst die in het begin wel bij me paste, maar toen ik merkte dat de grammatica te moeilijk werd en ik dacht dat het niet nodig was voor mijn behoeften, was het personeel er snel bij om me over te plaatsen naar een andere klas. Het feit dat ik 72 ben en de rest van de studenten meestal in de twintig was, was geen probleem. De docenten waren geweldig! Een gezinswoning op 30 minuten lopen van de school - erg handig. Carla is een zeer vriendelijke dame en ik vond het leuk om met haar te praten in een mix van Italiaans en Engels.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik hield van de leraar, Domenica. Het huis en het gastgezin waren super.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb echt genoten van de sfeer op de school. Vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan. Ik heb geen 5 gegeven omdat de klas alleen met het boek werkte. De volgende keer zou ik graag een verandering in de stijl van lesgeven hebben. Toch voelde het helemaal niet als naar een normale/saaie school gaan! Ik had het genoegen om bij een zeer vriendelijke, geduldige, open en geïnteresseerde familie te verblijven. De 15 minuten lopen naar de school was perfect.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, en het was net zo goed als de vorige keer! Mijn gastheer was weer aardig en kookte heerlijke diners voor me!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Zeer professioneel en vriendelijk - zou deze school ten zeerste aanbevelen. Uitstekend-interessante gastvrouw

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb veel geleerd en vond het heerlijk om een halve dag in Florence rond te kijken. De cursus was van een goede snelheid en we hebben veel onderwerpen in zo'n korte tijd behandeld. Mijn accommodatie was prachtig en mijn gastheer was een geweldige kok! Mijn kamer had een geweldig uitzicht over Florence. De extra privélessen waren ook geweldig en het onderwijs was uitstekend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

In een cursus van twee weken was de manier waarop de taal werd onderwezen zeer efficiënt.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was interessant en leuk. De docenten waren geweldig en zeer behulpzaam. Ze hadden niet vriendelijker kunnen zijn. Het was een fantastische ervaring. Ik woonde alleen in een appartement. Het lag in het stadscentrum en was de perfecte plek om te verblijven. Het had alles wat ik nodig had. Als ik ooit terug zou gaan zou ik hier graag weer wonen. Al in al was het een onvergetelijke ervaring.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren enthousiast en erg behulpzaam, waardoor zelfs een intensieve cursus zoals die van mij licht en interessant was, ook al had ik zes uur les per dag. Het appartement was erg centraal gelegen en dichtbij de school. De huisbazin en haar man waren zeer vriendelijk en nodigden ons zelfs uit voor diner!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig. De docent was vrolijk en behulpzaam en de lessen waren leuk. Ik stelde het op prijs dat er extra moeite werd gedaan om ochtendlessen te geven (wat de meeste mensen liever hadden) in plaats van middaglessen. Er waren verschillende extra activiteiten en de sfeer was relaxt en vriendelijk. Ik vond het appartement in de Mannaioni residentie erg fijn. De zelfcatering was ideaal voor een verblijf van twee weken. Het appartement was veilig en erg goed gelegen - voor toeristenuitjes én om naar school te gaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond het tempo van studeren en verschillende onderwerpen erg prettig, en mijn docent was fantastisch! De accommodatie was erg mooi en niet ver van het centrum, dus het was makkelijk om de school te bereiken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

We hadden een geweldige docent die het gesproken woord begrijpen bijna makkelijk maakte. Hij was extreem geduldig en had veel kennis van zijn vak. Op de laatste dag had ik twee privélessen van Valentina Venella. Ze is ontzettend goed in het aanleren van Italiaans als tweede taal. Ik was zeer onder de indruk. Ze hielp me om alle puzzelstukjes in elkaar te leggen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Uitmuntende docent, goed tempo, ontspannen sfeer. De accommodatie was perfect - midden in de stad, vriendelijke huisbazin, en alle faciliteiten die ik nodig had.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Uitmuntende cursus en geweldig personeel. Mijn docent Domenica was erg goed met beginners. Accommodatie was top, aangezien het dichtbij de school lag.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De lessen waren ontzettend goed gepland voor alle niveaus. De school was erg goed geregeld, en organiseerde extra uitstapjes voor studenten, wat ik niet verwacht had. Erg goed gedaan. Accommodatie was top, erg centraal, schoon, en mijn Italiaans huisbazin was erg vriendelijk en behulpzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitdagend maar ook erg leuk. Mijn klassen waren in de namiddag en ik had ze liever in de ochtend gehad, maar zo was het nou eenmaal. De docent was erg goed en ook vriendelijk. Alle medewerkers waren erg behulpzaam. Ze deden hun best om je tevreden te stellen en organiseerden extra activiteiten voor niks. Mijn vertrouwen in het spreken van de taal verbeterde al snel. Ik koos voor een gastgezin, en had een mooie kamer (en suite) in een appartement in de oude stad, op slechts 5 minuten van de school. Ik vond het prettig om met de eigenaar te praten tijdens het eten - extra oefening!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was er slechts een week, maar ik heb veel geleerd en zou de school zeker aanraden.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik heb ontzettend genoten van de cursus en zou wensen dat ik nog een week had kunnen blijven. Ik zou graag weer teruggaan om verder te studeren. Ik was erg tevreden. Alles wat in de week was inbegrepen was uitmuntend. De medewerkers op school waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben nu alleen nog maar meer vastberaden om mijn Italiaans te verbeteren.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Mijn cursus was erg goed, net zoals mijn docenten. De school en haar medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Hele aardige accommodatie in het centrum van Florence, alles was in orde en de gastvrouw was zeer gastvrij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was erg onder de indruk van het enthousiasme van de medewerkers, vooral in de eerste klas die ik bijwoonde. Het gastgezin was erg vriendelijk en deed haar best om me bij gesprekken te betrekken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De sfeer was geweldig in de lessen. Het was positief, met een goed werktempo, maar ontspannen en goed georganiseerd. Mijn individuele lessen waren uitmuntend, ik ben er erg op vooruit gegaan met deze cursus; mijn docent Italiaans keek zelfs terug naar mijn eerste les! Ik voel me veel zekerder met mijn Italiaans. Het gastgezin deed ook hun best met het avondeten (drie gangen van degelijk, huisgemaakt, Italiaans eten) en at ook met ons. De accommodatie was perfect gelegen, dichtbij de school en het culturele centrum van Florence. Het was gastvrij en goed verzorgd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Uitmuntende leraar (Laura). Goede variatie van activiteiten. Lessen waren erg toegankelijk, ook al werden ze in het Italiaans gegeven. Erg vriendelijke gastvrouw. Fijn om thuis Italiaans te horen, ook al verstond ik maar een klein deel. Het gaf me zeker een reden om extra moeite te doen om te communiceren. Het eten en de accommodatie zelf waren ontzettend goed. Erg prettig om zo centraal te wonen, dichtbij de school en de stad. De hele ervaring was erg positief, en ik hoop nog een andere cursus in de toekomst te doen. Ik vond de gemixte leeftijd en nationaliteit van de leerlingen erg interessant.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had eigenlijk meer dan een week moeten blijven, aangezien de cursus erg interessant was - ook wat betreft cultuur. Ik heb heel erg van mijn verblijf genoten! Mijn gastvrouw was ontzettend leuk, we spraken veel met elkaar, ik had echt een geweldig verblijf!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Cursus was erg goed, ik leerde de taal fenomenaal snel, en ik genoot er ontzettend van. Prachtig appartement, jammer dat het enigszins ver van het centrum van Florence was. Volgende keer zou ik liever iets hebben wat wat dichter bij het centrum ligt, maar buiten dat was het perfect!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van de cursus, de conversatielessen waren erg goed en hielpen me heel erg met het verbeteren van mijn Italiaans. Ik kreeg ook veel meer vertrouwen in het spreken. Het was een prettige school in een fantastische locatie, met vriendelijke docenten.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg handig, en de instructeur, Donata Caccavale was een geweldige docent. Ze had niet beter kunnen zijn.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van mijn cursus en ook vooral van mijn docent, Laura, genoten. Ze legde de basis ontzettend goed uit en deed er alles aan om ons te helpen. Haar geduld en vermogen om alles uit te leggen heeft me erg geholpen bij het leren van Italiaans. Mijn accommodatie was top. Het appartement was ruim, modern en schoon.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Als een docent in het hoger onderwijs in Ierland wil ik alle medewerkers van de school in Florence loven voor hun toewijding tot hun vak en hun studenten. Ik heb erg genoten van de cursus, en het enthousiasme van Laura en Rita (docenten) was aanstekelijk. Ik verbleef bij een Italiaans koppel in Florence dat ontzettend vriendelijk, behulpzaam en gastvrij was.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was erg indrukwekkend. Allereerst ligt de school op een prachtige en centrale locatie - mijn klaslokaal had uitzicht op de Ponte Vecchio. De medewerkers waren erg vriendelijk en alles was professioneel en goed georganiseerd. Bovenalles waren de leraren erg speciaal - ontzettend charismatisch en amusant - ze maakten de leerervaring erg prettig. Ik deed een cursus van een week, net voor Kerstmis, en op de laatste vrijdag kwamen alle docenten, medewerkers en studenten samen voor prosecco en panettone - het was een erg mooi moment.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg goede cursus. Tekstboek had ik weinig aan, maar de docent was een absolute winnaar.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de schooln/a

Ik wist niet wat ik kon verwachten, en de cursus bleek geweldig te zijn. De balans tussen taallessen en uitjes (vooral kunstuitjes) maakte het erg speciaal. Ik heb het idee dat ik veel heb geleerd in een week, en ik zou het zo nog een keer doen! Het hielp ook dat we allemaal ongeveer dezelfde standaard hadden. De accommodatie was lekker dichtbij de school, maar het servies leek een bijzondere collectie en we moesten zelf wasmiddel kopen. De schoonmaker was veel te enthousiast (ik had er geen nodig) en gooide dingen weg, wat een probleem was. Het was echter comfortabel en makkelijk. De sfeer was fantastisch, genoeg vrije tijd en Florence is een prachtige stad.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was leuk. De groepslessen waren in een kleine klas (4 of 5 studenten) en de kwaliteit van lesgeven was behoorlijk. Mijn gastfamilie was vriendelijk en gastvrij. We brachten veel tijd door met Italiaans spreken over allerlei onderwerpen. Na afloop voelde ik dat ik veel had geleerd. De gastvrouw was ooit een Engels lerares en ook een goede kokkin, dus het was een zeer aangename ervaring.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Beide docenten (Marco en Rita) waren erg goed en ook erg vriendelijk. Ik had het idee dat mijn Italiaans er erg op vooruit ging. Het was ook erg leuk om mijn medestudenten te ontmoeten. Bij de familie waar ik verbleef kreeg ik een warm welkom. Mvr Beatrice Brizzi is ook een ongelofelijk goede kokkin! Ze hielp me erg veel met het verbeteren van mijn Italiaans. Haar prachtige huis en tuin waren een mooie bonus.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Trinita was een uitmuntende leraar en gaf ons informatie over Italië, Italiaanse cultuur en natuurlijk ook de grammatica. Ik zou willen dat ik 2 weken was gebleven in plaats van 1. Lorenzo liet ons ons appartement zien en legde alles uit. Het appartement in Via Trebbio was goed gelegen en er waren geen problemen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Goede cursus, docent, team en uitstapjes. Volledig bezet elke dag. Kookcursus was erg leuk en we genoten van onze maaltijd. Lorenzo, onze huisbaas, was behulpzaam, efficiënt en makkelijk bereikbaar. Goed appartement, erg centraal gelegen en comfortabel. Ik zou het zeker aanraden. Zo'n prachtige stad om te leren en bezienswaardigheden te bekijken. Onze busreis naar Fiesole, de dag voor de cursus begon was erg leuk en slechts 1 of 2 euro per rit.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Lees

Het onderwijs op mijn cursus was erg goed en ik had het geluk om in een kleine klas geplaatst te zijn (6 in week 1 en 4 in week 2). De optionele lessen die op donderdagavond werden aangeboden, waren vooral goed onderwezen. Florence is een prachtige stad - heel sfeervol.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Bailey

Over het geheel was de cursus geweldig. Het personeel was vriendelijk.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
R. Emery

Precies wat ik nodig had - veel gesprekken met de rare grammatica. De lessen Zakelijk Italiaans waren fantastisch - helemaal aangepast naar mijn niveau. Geweldige familie, lekker eten, mooi huis!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Clark

De school in Florence staat op een sprookjesachtige locatie in het gebied Santo Spirito van de Oltrarno - meteen aan de oever van de Arno met uitzicht over de Ponte Vecchio. Het volgen van lessen op deze school was een perfecte manier of alle leuke dingen van deze unieke stad te zien zonder je als een toerist te voelen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Richardson

Mijn cursus was geweldig! Ik heb 2 weken in Florence gestudeerd en ik heb genoten van de school en de stad. Ik had een fantastische accommodatie. Vlakbij en op loopafstand van de school.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Lancaster

Over het geheel was ik erg onder de indruk en ik ben van plan om deze ervaring volgend jaar te herhalen!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
N. Huisenga

Ik kende geen Italiaans toen ik hier kwam en na slechts 4 weken spreek en begrijp ik het basis Italiaans! Het personeel was behulpzaam en had veel kennis. Florence is geweldig. Ik heb uitstapjes gemaakt naar Venetië, Rome en Reggio Calabria, elk voor 2 tot 3 dagen, tijdens mijn verblijf en ik heb een dagexcursie gemaakt naar Chianti voor een wijnproeverij toer. Ik vond Florence de leukste plaats die ik ooit heb gezien en ik raad het echt aan om hier naartoe te gaan. De kunst, geschiedenis, architectuur, de drukte, het eten, de schoonheid - wow! Wat een combinatie! Je moet er zeker heen gaan! Ik raad deze school iedereen aan met elk niveau van Italiaans.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
T. Roberts

De cursus was uitstekend voor beginners, het concentreerde zich om met vertrouwen de taal te begijpen, goed gehumeurd, met een geduldige en sympathieke docent. De school regelde ook erg handige extra delen over grammatica, gratis beschikbaar voor studenten van alle niveaus.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Roberts

Een erg bemoedigende en behulpzame docent die het erg leuk en motiverend maakte. Ik heb veel vooruitgang geboekt, zelfs in de eerste week, en ik heb veel meer vertrouwen gekregen om de taal te gebruiken. Ik zou het zo weer doen. Onze groep bestond uit mensen in de leeftijd van 19 tot 65 jaar en we konden erg goed met elkaar overweg.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Van Lierop

Ik heb een geweldige tijd hier in Florence gehad en ik vond de school en mijn appartement echt fantastisch!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Rinnhofer

Ik was zo erg tevreden met het vriendelijke en behulpzame personeel op uw school in Florence. Ik had een erg goede host, ik had het genoegen dat ik elke dag een andere Toscaanse maaltijd kreeg en heb veel tips gekregen wat je in Florence moet bezoeken!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Alston

Iedereen was fantastisch en behulpzaam. Mijn gasheer was vriendelijk en hielp me met alles en de kamer was erg goed. Bedankt voor een geweldige ervaring! Ik ben zeker van plan nog eens te gaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Dee

Ik heb van deze cursus genoten, het bedrijf was goed en de docent was uitstekend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Uitstekende cursus, goed gegeven en de docent was ook erg goed, professioneel, vriendelijk en grappig. Over het geheel was het een echt positieve week. Perfect voor alle niveaus van Italiaans, of je nou een beginner bent of gewoon je Italiaans wilt opfrissen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Barratt

Ik heb van de cursus genoten. Ik ga Italiaans studeren vanaf beginnersniveau op de universiteit en doe niveau 1 en wat extra dingen…verleden tijd etc heeft me enorm geholpen. Ik kan nu eenvoudige zinnen maken, kan best veel begrijpen en vond het leuk om films te kijken in mijn extra super intensieve lessen. Mijn host was erg aardig en het was geweldig dat onze accommodatie zo dichtbij de taalschool lag. Ik voelde me veilig en comfortabel in haar huis. Echt een fantastische ervaring. Ik zou graag mer cursussen willen volgen op deze school. Alle docenten waren geweldig. Ik was erg onder de indruk van de onderwijskwaliteit. Heel erg bedankt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Lanyon

Het was erg interessant, ik heb veel geleerd. Ik zou graag mijn docent willen bedanken voor al haar help en vriendelijkheid. Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in een Italiaanse les! De familie waar we verbleven waren erg aardig, heel gastvrij, makkelijk om mee te praten en er werd heel goed voor ons gezorgd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Long

Ik heb van elke minuut genoten. Het personeel van het kantoor was erg vriendelijk en behulpzaam; de docenten waren uitstekend en het uitzicht was geweldig. De villa waar ik verbleef was fantastisch en de huismoeder kon geweldig goed koken. Ik heb echt genoten van mijn tijd hier en het was een fijne wandeling naar school. Personeel van Apple Languages bedankt. Alles was goed georganiseerd! Ik heb de cursus al bij een vriend aangeraden, hij komt volgend jaar!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb echt van de cursus genoten. We hadden een kleine klas van 6 studenten voor twee weken en daarna 3/4 voor de volgende twee weken. Er was genoeg gelegenheid om individueel Italiaans te spreken. De laatste 2 weken waren best intensief omdat er minder studenten waren. De docent was erg vaardig, wist waar ze het over had en ze was erg vriendelijk, we vonden haar allemaal aardig. De cursus was een mix van dicussie en leren van situaties waar we als studenten over praatten en het formele gedeelte over de grammatica, werkwoorden etc. We hadden ook best veel huiswerk wat goed was om de taal te begrijpen, dit vormde ook een deel van het lesplan van de volgende dag. Ik vond vooral de presentaties die we moesten doen leuk, omdat we allemaal verschillende nationaliteiten hadden en we over ons eigen land moesten vertellen. Het bord gebruikten we voor plattegronden en informatie etc. en we beantwoordden de vragen van de andere studenten en de docent. Het was erg interessant om dit in het Italiaans te doen. Zoals je wel kunt merken, vond ik de hele ervaring geweldig. Het was super om in Florence te wonen en niet slechts als een toerist. We hadden een favoriet trattoria waarbij ik als familie werd behandeld als ik er alleen heen ging. Omdat ik er voor een maand was, begonnen de inwoners mij te kennen. We hadden een geweldig sociaal leven, vooral in de eerste en tweede week. De straat waarin de school stond, was erg mooi met een aantal leuke winkeltjes etc. Ik mis het horen van de Italiaanse taal en de manier van leven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Hansen

Uitstekende docent, erg vriendelijk personeel. Heel vriendelijk gastgezin.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
L. Maclean

De docenten waren erg aardig en lieten Italiaans er makkelijk uitzien! Ik heb veel meer geleerd dan ik had gedacht.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was echt leuk. Ik wist eerst niet wat ik kon verwachten, maar al met de eerste les voelde ik me erg comfortabel en op mijn gemak. Ik had niet voor een aardiger gastgezin kunnen vragen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Australia (3)
Austria (16)
Germany (11)
Japan (6)
Other (4)
Sweden (10)
Switzerland (10)
The netherlands (10)
Uk (7)
Usa (23)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Prijzen Florence

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners