Zonsondergang in Havana, Cuba

Spaans leren in Cuba

Als het grootste land in het Caribisch gebied is Cuba een prachtige unieke locatie om Spaans te leren! Cuba staat bekend om zijn cultuur, die tot uiting komt in zijn bijdragen aan literatuur, kunst, muziek en dans, waardoor de hele Caribische regio wordt verrijkt. Dit fascinerende eiland, met ruim 11 miljoen Spaanssprekende inwoners, biedt een boeiende mix van culturele rijkdom, natuurlijke pracht, adembenemende stranden en hartelijke lokale bewoners. Als je ervoor kiest om Spaans te leren in Cuba, zul je al snel merken dat je danst op de ritmes van Cubaanse muziek, geniet van de overheerlijke keuken, nipt van heerlijke Cubaanse cocktails en Spaans spreekt met vriendelijke lokale bewoners, die graag hun unieke manier van leven willen delen.

Cubanen worden geroemd om hun gastvrijheid, waardoor ze overvloedige mogelijkheden creëren om te oefenen en je Spaanse taalvaardigheid te verbeteren terwijl je jezelf onderdompelt in hun levendige land. Of je nu nieuwe vriendschappen opbouwt met de lokale bevolking of medestudenten op onze school, neem de tijd om zowel de hoofdstad van Cuba als het hele eiland zelf te verkennen. Dwaal door de betoverende straten van Oud Havana, verken een van de nationale parken van Cuba, duik in het unieke politieke landschap of geniet gewoon van de schoonheid van de stranden van Varadero. Een cursus Spaans in Cuba belooft een authentieke en onvergetelijke ervaring die een onuitwisbare stempel op je ziel zal drukken.

Onze Spaanse school in Cuba ligt in een woonwijk van Havana, de hoofdstad van Cuba en de grootste stad van het Caribisch gebied. Een bezoek aan Havana is alsof je een tijdcapsule uit de jaren vijftig binnenstapt, compleet met klassieke auto's, kleurrijke koloniale gebouwen en een vintage charme die uiterst boeiend is. Als je je inschrijft voor een cursus Spaans in Cuba, krijg je de kans om een duik te nemen in een van de meest betoverende steden ter wereld, waar je de authentieke Cubaanse manier van leven volledig kunt omarmen, ondergedompeld in de klanken van het Spaans om je heen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze cursussen Spaans in Cuba.

Onze scholen in Cuba

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024