Spaans leren in Havana, Cuba

6 klaslokalen
Maximaal 6 studenten per klas
Prive-patio en kleine tuin
Gemeenschappelijke ruimte, mediaruimte en bibliotheek
Kantine en eethoek op het terrein
Groot aanbod aan accommodatiemogelijkheden
Uitgebreid sociaal en activiteitenprogramma
Er is overal gratis WiFi beschikbaar

Onze school in Havana

Onze Spaanse school in Havana ligt in de woonwijk La Vibora, in het hart van de fascinerende hoofdstad van Cuba. La Vibora is de dichtstbevolkte wijk van Havana en biedt studenten de kans om in contact te komen met Spaanstalige families en de lokale bevolking, en om een authentieke en volledig meeslepende Cubaanse levensstijl te ervaren. Ons schoolgebouw bevindt zich aan de andere kant van de haven van Havana en biedt een vredig toevluchtsoord op slechts 20 minuten met de bus van Oud Havana, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot dit levendige toeristische centrum.

Onze school in Havana, opgericht in 2012, is snel uitgegroeid tot een thuis weg van huis voor buitenlandse studenten die naar Cuba komen om Spaans te studeren. De school is gehuisvest in een prachtig gebouw van drie verdiepingen en beschikt over zes klaslokalen, verschillende gemeenschappelijke ruimtes, een cafetaria, een ruime patio, een terras met een charmante tuin, een eethoek, een bibliotheek en een in-house residentie. Het biedt een gezellige, comfortabele omgeving met een gastvrije en vriendelijke sfeer, geleid door een toegewijd en professioneel team van Cubaanse medewerkers.

Onze Spaanse school in Havana maakt deel uit van een baanbrekende keten van taalscholen die in 1956 in Madrid ontstond. Sindsdien hebben deze Spaanse scholen consistent onderwijs van hoge kwaliteit geboden aan internationale studenten van over de hele wereld. Deze verbinding met Spanje zorgt ervoor dat uw lessen in Havana dezelfde lesmethoden en filosofie volgen die worden gehandhaafd door hooggekwalificeerde Spaanssprekende professionals, wat geruststelling en consistentie in uw opleiding biedt.

Foto's

1
2
3
4

Havana

Leer Spaans in Havana, de wonderbaarlijk betoverende koloniale hoofdstad van Cuba en de levendige hartslag van het Caribisch gebied. Het is een stad die je meeneemt naar een andere tijd, waarbij de charme van vervlogen tijden behouden blijft en tegelijkertijd een moderne, Spaanstalige geest wordt omarmd. Als je aan je Spaanse taalcursus begint, word je ondergedompeld in een prachtige stad waar elke hoek een verhaal vertelt, van de historische forten, kerken, paleizen en geplaveide straten van Oud Havana tot de prachtige Cubaanse stranden die zich uitstrekken tot voorbij de oostkust.

Havana is een stad vol Amerikaanse auto's uit de jaren 50 en prachtige Spaanstalige gebouwen, met een sfeer die nergens anders heerst! In Havana ontmoet de Latijnse cultuur een Caribisch klimaat en biedt een unieke Spaanstalige locatie die onmiskenbaar betoverend is. De Cubaanse bevolking is buitengewoon vriendelijk en Havana heeft ook het voordeel dat het een zeer veilige bestemming is voor studenten die daar Spaans willen studeren.

Havana, dat ook de grootste stad en belangrijkste haven van Cuba is, trekt mensen van over de hele wereld en heeft een centrale rol gespeeld in de geschiedenis van het Caribisch gebied sinds het in de 16e eeuw door de Spanjaarden werd gesticht. De koloniale grandeur van Havana is duidelijk vervaagd, maar dit draagt alleen maar bij aan de charme, waardoor deze Cubaanse kosmopolitische stad een zeer authentiek gevoel krijgt. Doordrenkt van geschiedenis is Havana zoveel meer dan een oude Caribische haven; het was een lanceerplatform voor de Spaanse verovering van Amerika en is tot op de dag van vandaag een toegangspoort tot de ziel van Cuba! Met name Oud Havana kreeg in 1982 de status van UNESCO-werelderfgoed, waardoor juridische bescherming werd geboden en de culturele en historische betekenis ervan op het wereldtoneel behouden bleef.

Tegenwoordig is Havana nog steeds een levendige stad waar de geschiedenis prachtig verweven is met het hedendaagse leven, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor nieuwsgierige reizigers die zich willen laten onderdompelen in de Spaanse taal en cultuur. Dwaal door de geplaveide straten en bewonder de blijvende charme van de koloniale architectuur die doet denken aan lang vervlogen tijden. De zorgvuldig onderhouden klassieke auto's bieden een nostalgische blik op het verleden en een streven naar behoud terwijl ze door de drukke straten van Havana navigeren.

De culturele instellingen van de stad floreren en bieden inzicht in het artistieke en intellectuele erfgoed, terwijl historische locaties de echo's uitdragen van revolutionaire momenten die het Cubaanse verhaal hebben gevormd. Havana's unieke mix van verleden en heden nodigt uit tot diegenen die op zoek zijn naar een dieper inzicht in de geschiedenis van Havana, en biedt een bevredigende reis van leren en ontdekken.

Een taalcursus Spaans in Havana is geschikt voor alle volwassenen van 18 jaar en ouder, van compleet beginners tot gevorderden. Het lesmateriaal wordt uitgeleend en is bij de cursusprijs inbegrepen. Voor onze groepscursussen Spaans maak je deel uit van een internationale omgeving met maximaal zes studenten per klas. Deze kleine klassen en de meeslepende sfeer zorgen ervoor dat u snel uw taalleerdoelen bereikt.

Buiten het klaslokaal heb je veel mogelijkheden om je Spaans te oefenen met de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking. De stad heeft 2,3 miljoen inwoners en trekt jaarlijks ruim een miljoen toeristen. Genietend van een tropisch klimaat, beleeft Havana lange, zonnige dagen met gemiddelde temperaturen variërend van 27-29°C van november tot april. De periode van mei tot oktober staat door de lokale bevolking algemeen bekend als het ‘natte’ seizoen, maar dit garandeert niet noodzakelijkerwijs regenval tijdens uw verblijf. Als er toch regen valt, is deze meestal van korte duur en verfrissend.

Cursussen in Havana

Beschikbare cursussen

  We bieden twee groepscursussen Spaans in Havana: de intensieve cursus, bestaande uit 20 lessen per week (elk 45 minuten) van maandag tot en met donderdag, of de superintensieve cursus, met 25 lessen per week, inclusief lessen op vrijdag. Elke cursus biedt je vijf lessen Spaans per dag. Met de intensieve cursus van 20 lessen heb je de vrijdag vrij en heb je de mogelijkheid om naar het strand te gaan of het eiland verder te verkennen.

  Normaal gesproken worden Spaanse lessen gegeven van 9.00 tot 13.00 uur. Afhankelijk van je niveau Spaans en de beschikbaarheid en planning van de school, kunnen je lessen echter ook in de middag plaatsvinden. Als u een voorkeursrooster heeft, zal de school er alles aan doen om hieraan tegemoet te komen.

  Als je wat tijd wilt besteden aan het concentreren op bepaalde gebieden van de taal waarvan je denkt dat ze meer aandacht nodig hebben, kun je overwegen om een 'Intensieve + Privé' cursus te volgen van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Studenten die geen groepslessen willen en de voorkeur geven aan een volledig op maat gemaakte set privélessen, kunnen in plaats daarvan vijf tot dertig privélessen per week nemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u wilt dat wij een speciale cursus privélessen in Havana voor u regelen.

  Naast de groeps- en privélessen Spaans raden we de cursus ‘Intensief + Dans’ ten zeerste aan. Maak kennis met Cubaanse dans tijdens een cursus Spaans en dans in Havana, die 20 lessen Spaans combineert met drie of zes salsalessen per week. Elke dansles bestaat uit een volledig uur salsalessen en wordt gegeven door inheemse Cubanen op de Spaanse school.

  Speciale cursussen in Havana

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze unieke Spaanse school in Havana biedt een compleet programma dat alles bevat wat je nodig hebt om het meeste uit je meeslepende verblijf in Cuba te halen: Spaanse lessen, culturele activiteiten en verschillende accommodatiemogelijkheden, allemaal op loopafstand van de school. Studenten kunnen kiezen tussen een verblijf bij een Cubaans gastgezin, een verblijf bij andere studenten van de school in een gedeeld appartement, een eigen privéappartement of het nemen van een van de drie kamers in de eigen residentie van de school.

   Al onze accommodatiemogelijkheden in Cuba worden geboekt op basis van halfpension, waarbij gebruik wordt gemaakt van de schoolkantine. In tegenstelling tot de meeste van onze Spaanse scholen is het niet zo gebruikelijk dat Cubaanse gastheren met studenten eten. Maar als je voor de gastgezinoptie kiest, moedigen we je aan om zoveel mogelijk Spaans te spreken met je gastheer, je klasgenoten en de Cubaanse lokale bevolking voor de ultieme meeslepende Spaanse ervaring.

   Als u een eigen badkamer wilt, raden wij u aan om voor een privéappartement of residentie te kiezen. Sommige gedeelde appartementen en gastgezinnen kunnen op verzoek echter ook over een eigen badkamer beschikken.

   Bij alle accommodatiemogelijkheden wordt er één keer per week schoongemaakt en bij onze verblijfsoptie is er toegang tot een wasmachine en WiFi. Een wasservice en Wi-Fi zijn niet gegarandeerd bij onze andere accommodatiemogelijkheden in Havana, maar ons schoolpersoneel kan je hiermee helpen.

   Alle accommodaties in Havana zijn voorzien van airconditioning en beddengoed, dekens en handdoeken die u kunt gebruiken. Er kunnen tweepersoonskamers worden geregeld voor twee personen die samen reizen.

   Activiteiten

   Terwijl je in Havana, Cuba studeert, heb je volop de gelegenheid om meer te leren over de lokale cultuur, en om Spaans te oefenen buiten het klaslokaal, dankzij het culturele activiteitenprogramma van de school!

   Er worden wekelijks culturele activiteiten aangeboden, waaronder rondleidingen door de stad. Het vriendelijke personeel van de school kan je helpen met alles wat je nodig hebt. Meestal vinden je Spaanse lessen in de ochtend plaats, dus de middagen zijn voor culturele activiteiten en bezienswaardigheden. Naast de dans- of culturele activiteiten in de middag organiseert de school ook andere activiteiten, zoals sporten, uitstapjes naar het strand, bezoeken aan musea, rumfabrieken en meer. De meeste van deze activiteiten zijn niet inbegrepen en kosten wat extra.

   Als je eenmaal gewend bent aan de Cubaanse manier van leven, sluit je je aan bij de lokale bevolking terwijl ze samenkomen in populaire bars om te genieten van Cubaanse muziek, te nippen aan Cubaanse rumcocktails en te genieten van 's werelds beste sigaren. Een groot deel van het volgen van een cursus Spaans in Havana is de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de Cubaanse cultuur terwijl je de stad en de omgeving verkent en je nieuwe Spaanse vaardigheden gebruikt in alledaagse situaties.

   Hoe er te komen

   Vlieg naar de luchthaven José Marti in Havana of de luchthaven Juan Gualberto Gómez in Varadero. Vanaf hier kunt u een taxi nemen, of tegen een toeslag kunnen wij bij aankomst een privéluchthaventransfer voor u regelen.


   Locatie van onze school in Havana

   Prijzen Havana

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024