Bocas del Toro in Panama
Vind een school

Leer Spaans in Panama!

Panama wordt vaak over het hoofd gezien in het voordeel van de buurman, Costa Rica, door studenten die Spaans willen leren in een Caribisch paradijs of tropisch regenwoud. Dit komt waarschijnlijk omdat toerisme nog niet goed ontwikkeld is in Panama. Dit betekent echter dat de studenten die dit land als bestemming voor hun cursus Spaans kiezen terecht zullen komen in een ongerept, spectaculair land dat hoewel het toerist-vriendelijk is niet haar unieke karakter en charme heeft verloren!

Panama staat waarschijnlijk vooral bekend voor het gelijknamige kanaal. Dit land is al lange tijd het kruispunt van de Atlantische Oceaan naar de Stille Oceaan. Door de historische afhankelijkheid van handel en commercie, is Panama een etnisch divers land, met een ongelooflijk levendige cultuur waar Europese, Afrikaanse en Indiaanse invloeden te vinden zijn! Spaans is, uiteraard, de officiële taal die wordt gesproken als eerste taal door meer dan 90% van de bevolking en de Panamezen staan bekend als warme, vriendelijke mensen die u zeker zullen aanmoedigen om de taal met hen te oefenen!

Panama is de thuisbasis van het grootste regenwoud in het westelijk halfrond (behalve uiteraard de Amazone) en beschikt over de meest uiteenlopende diersoorten in Midden-Amerika. De natuurlijke schoonheid van dit land is zeker iets dat het behouden waard is en dit is waarom ongeveer een derde van het land speciaal beschermd wordt in de nationale parken en andere beschermde gebieden.

Onze twee Spaanse scholen in Panama pronken werkelijk met het allerbeste dat dit prachtige land te bieden heeft. Natuurliefhebbers en eco-adventure toeristen zullen genieten van Boquete. Als een charmant bergstadje in de westelijke hooglanden is Boquete de perfecte keuze voor diegenen die hun cursus Spaans graag combineren met activiteiten zoals wandelen of bergbeklimmen!

Bocas del Toro, de locatie van onze andere school in Panama, is ideaal voor studenten die Spaanse lessen willen combineren met zon, zee en hagelwit zand! Of je nu wilt surfen, duiken of gewoon lekker wilt relaxen, Bocas del Toro is hier perfect voor! De stad staat ook bekend om het geweldige, bruisende nachtleven!

Onze scholen in Panama