Benalmadena's kustlijn aan de Alboran Zee
Vind een school
Waardering  4.8/5

Spaans leren in Benalmádena - Spanje

Leer Spaans aan het warme, glinsterende water van de Middellandse Zee in het zonovergoten Benalmádena! Benalmádena is een kleurrijke, levendige stad die toch rustig genoeg is voor de traditionele, Spaanse manier van leven. Tijdens je cursus Spaans kun je door de middeleeuwse straten van Benalmádena-Pueblo (het oude stadscentrum) lopen en plaatsen als het Castillo de Colomares, een prachtig monument voor Christopher Columbus, bezoeken. Neem de kabelbaan naar de top van de berg Calamarro voor een schitterend uitzicht over het Spaanse platteland, Gibraltar en op heldere dagen zelfs Afrika! Hierna kun je terugkeren naar de kust om ontspannen te dineren of om de hele nacht te feesten!

Onze school in Benalmádena

Verleidelijke, gouden stranden liggen op slechts vijftien minuten loopafstand van onze school! Vlakbij vind je het themapark Tivoli World en vele cafes, restaurants en winkels. De school heeft dertien ruime klaslokalen met airconditioning, een schaduwrijke kantine, een kleine bioscoop, een bibliotheek, een studentenlounge en een multimediaruimte met gratis toegang tot het internet. Het beste van alles is dat in onze school in Benalmádena een hechte, huiselijke sfeer hangt, waardoor je je er onmiddelijk thuis zult voelen!

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Benalmádena

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Cookery (23)
 • Intensive + Flamenco (22)
 • Intensive + Private Lessons (30)
 • Private Lessons (20)
 • Club 50 (20)
 • DELE Exam Prep (25)
 • Teachers Course (20)

Als jij het algemeen Spaans wilt leren, dan kun je het beste een intensieve cursus volgen van 20 lessen per week. Hierbij wordt je ingedeeld in een groep van maximaal 10 studenten, die van overal op de wereld komen.

De gecombineerde cursus bevat ook 20 lessen per week, met een extra 10 privélessen hierbij toegevoegd. Deze individuele lessen zorgen er voor dat jouw docent zich samen met jou kan focussen op de aspecten die jij het lastigste vindt.

Daarnaast biedt onze partnerschool een ruim aanbod aan gespecialiseerde cursussen aan, die je kan toevoegen aan je reguliere cursuspakket, zoals cursussen Flamenco, Spaans koken of golf!

Voor de toekomstige docent heeft onze school een speciale docentencursus samengesteld voor niet Spaanssprekenden die deze prachtige taal zich eigen willen maken, om deze later zelf te doceren.

Dit packet omvat onder andere de methodologie van het doceren, zoals het plannen van de lessen, voorbereiden, uitkiezen en klaarmaken van het lesmateriaal en het gebruik van de computer en audiovisuele hulpmiddelen in het klaslokaal.

Studenten kunnen e rook voor kiezen om een internationaal erkend certificaat (DELE), na het volgen van de DELE examencursus, dewelke je zal voorbereiden op het staatsexamen.

Tijdens Pasen en de zomermaanden biedt de school een populaire jongerencursus aan gericht op studenten van 13-17 jaar. Dit pakket bestaat uit een cursus Spaans, verblijf bij een gastgezin en een selectie van dagelijkse activiteiten buiten de lessen om.

Voor meer informatie omtrent onze cursussen, neem contact met ons op.

Speciale cursussen in Benalmádena

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Student Residence

Onze school helpt je graag met het vinden van de juiste accommodatie in Benalmádena. De beste manier om jezelf volledig onder te dompelen in de Spaanse taal en cultuur is door te kiezen om te verblijven bij een Spaans gastgezin, zodat jij je woordenschat kan oefenen met de locals!

Elke familie wordt uitgekozen op basis van gastvrijheid, geschiktheid en de aangeboden accommodatie zelf. Kies er voor om op basis van logies en ontbijt (bed & breakfast) of halfpension (2 maaltijden per dag) te verblijven. De meeste families wonen op loopafstand van de school.

Je kan er ook voor kiezen om samen met je medestudenten te verblijven in een gedeeld appartement. Elke zelfverzorgende locatie heeft een gemeenschappelijke ruimte, keuken en badkamer.

Als je liever op jezelf blijft, kies er dan voor om te verblijven in een studioappertement. Deze appartementen hebben een eigen buitenzwembad en zijn op 10 minuten wandelen van de school, stad en strand.

Activiteiten

Haal het meeste uit je Spaanse cursus in Benalmádena met het gevarieerde activiteitenprogramma van onze school! Neem bijvoorbeeld deel aan tapas tours, flamenco lessen, paardrijden, Spaanse filmavonden, windsurfen, musea bezoeken, beach volleybal en sangria feesten!

Je kunt ook deelnemen aan de excursies naar plaatsen als Granada, Cordoba, Sevilla en Ronda. Sommige activiteiten zitten bij de cursusprijs inbegrepen en voor sommige zal een extra bijdrage gevraagd worden.

Hoe er te komen

Van Malaga Airport is er een directe treinverbinding naar Benalmádena. Deze treinreis duurt ongeveer 30 minuten. Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van de transferservice, dewelke jou van de luchthaven direct naar jouw accommodatie brengt, ook kan deze service je op je terugreis brengen naar Malaga Airport, houdt er rekening mee dat deze service niet inbegrepen is in het reguliere pakket en er extra kosten worden gerekend.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, twijfel niet en neem contact met ons op.


Locatie van onze school in Benalmádena

Cursus

4.8 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5
Gemiddelde score voor onze school Benalmádena gebaseerd op 4 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De eerste week had ik individuele lessen, de tweede week had ik groepslessen. Beide weken waren de lessen erg goed. De extra Flamenco klassen waren geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Sullivan

Een geweldige week. De school was erg goed uitgerust en iedereen was aardig. Er was veel gelegenheid om de taal te spreken en te oefenen buiten de lessen. Het studenten appartement lag op een goede locatie voor de school. Het was schoon en de service was goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was precies wat ik wilde, met veel oefeningen van de verleden tijd. De docenten waren erg goed; hun lessen waren informatief en toch leuk. Ik vond het jammer dat ik er maar een week was. Ik weet zeker dat ik terug zal keren naar Benalmadena voor meer cursussen. De accommodatie was erg goed, met uitmuntende faciliteiten, ik hoop dat ik daar volgende keer weer kan verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren gedreven en vriendelijk. De cursus was goed en ik voelde me erg voldaan dat ik na 4 weken aardig Spaans kon spreken.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Czech republic (4.5)
Denmark (6.5)
France (7.3)
German (10.2)
Great britain (8)
Holland (8)
Italy (5)
Japan (10.5)
Norway (5)
Sweden (13)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Benalmádena

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners