Benalmadena's kustlijn aan de Alboran Zee

Spaans leren in Benalmádena

20 klaslokalen
Bibliotheek en multimediaruimte
Conferentieruimte voor het bekijken van Spaanse films
Ruim zonneterras
Cafetaria ter plaatse
Gemeenschappelijke ruimtes voor studenten
Airconditioning en verwarming
Cursusmateriaal inbegrepen
Rolstoel toegankelijk
Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut
Lid van de FEDELE-organisatie
Wi-Fi in het hele gebouw
Geautoriseerd voor Bildungsurlaub (verschillende staten) en CSN-cursussen

Onze school in Benalmádena

Verleidelijke, gouden stranden liggen op slechts vijftien minuten loopafstand van onze school! Vlakbij vind je het themapark Tivoli World en vele cafes, restaurants en winkels. De school heeft dertien ruime klaslokalen met airconditioning, een schaduwrijke kantine, een kleine bioscoop, een bibliotheek, een studentenlounge en een multimediaruimte met gratis toegang tot het internet. Het beste van alles is dat in onze school in Benalmádena een hechte, huiselijke sfeer hangt, waardoor je je er onmiddelijk thuis zult voelen!

Foto's

1
2
3
4

Benalmádena

Leer Spaans aan het warme, glinsterende water van de Middellandse Zee in het zonovergoten Benalmádena! Benalmádena is een kleurrijke, levendige stad die toch rustig genoeg is voor de traditionele, Spaanse manier van leven. Tijdens je cursus Spaans kun je door de middeleeuwse straten van Benalmádena-Pueblo (het oude stadscentrum) lopen en plaatsen als het Castillo de Colomares, een prachtig monument voor Christopher Columbus, bezoeken. Neem de kabelbaan naar de top van de berg Calamarro voor een schitterend uitzicht over het Spaanse platteland, Gibraltar en op heldere dagen zelfs Afrika! Hierna kun je terugkeren naar de kust om ontspannen te dineren of om de hele nacht te feesten!

Cursussen in Benalmádena

Beschikbare cursussen

  Als jij het algemeen Spaans wilt leren, dan kun je het beste een intensieve cursus volgen van 20 lessen per week. Hierbij wordt je ingedeeld in een groep van maximaal 10 studenten, die van overal op de wereld komen.

  De gecombineerde cursus bevat ook 20 lessen per week, met een extra 10 privélessen hierbij toegevoegd. Deze individuele lessen zorgen er voor dat jouw docent zich samen met jou kan focussen op de aspecten die jij het lastigste vindt.

  Daarnaast biedt onze partnerschool een ruim aanbod aan gespecialiseerde cursussen aan, die je kan toevoegen aan je reguliere cursuspakket, zoals cursussen Flamenco, Spaans koken of golf!

  Voor de toekomstige docent heeft onze school een speciale docentencursus samengesteld voor niet Spaanssprekenden die deze prachtige taal zich eigen willen maken, om deze later zelf te doceren.

  Dit packet omvat onder andere de methodologie van het doceren, zoals het plannen van de lessen, voorbereiden, uitkiezen en klaarmaken van het lesmateriaal en het gebruik van de computer en audiovisuele hulpmiddelen in het klaslokaal.

  Studenten kunnen e rook voor kiezen om een internationaal erkend certificaat (DELE), na het volgen van de DELE examencursus, dewelke je zal voorbereiden op het staatsexamen.

  Tijdens Pasen en de zomermaanden biedt de school een populaire jongerencursus aan gericht op studenten van 13-17 jaar. Dit pakket bestaat uit een cursus Spaans, verblijf bij een gastgezin en een selectie van dagelijkse activiteiten buiten de lessen om.

  Voor meer informatie omtrent onze cursussen, neem contact met ons op.

  Speciale cursussen in Benalmádena

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school helpt je graag met het vinden van de juiste accommodatie in Benalmádena. De beste manier om jezelf volledig onder te dompelen in de Spaanse taal en cultuur is door te kiezen om te verblijven bij een Spaans gastgezin, zodat jij je woordenschat kan oefenen met de locals!

   Elke familie wordt uitgekozen op basis van gastvrijheid, geschiktheid en de aangeboden accommodatie zelf. Kies er voor om op basis van logies en ontbijt (bed & breakfast) of halfpension (2 maaltijden per dag) te verblijven. De meeste families wonen op loopafstand van de school.

   Je kan er ook voor kiezen om samen met je medestudenten te verblijven in een gedeeld appartement. Elke zelfverzorgende locatie heeft een gemeenschappelijke ruimte, keuken en badkamer.

   Als je liever op jezelf blijft, kies er dan voor om te verblijven in een studioappertement. Deze appartementen hebben een eigen buitenzwembad en zijn op 10 minuten wandelen van de school, stad en strand.

   Activiteiten

   Haal het meeste uit je Spaanse cursus in Benalmádena met het gevarieerde activiteitenprogramma van onze school! Neem bijvoorbeeld deel aan tapas tours, flamenco lessen, paardrijden, Spaanse filmavonden, windsurfen, musea bezoeken, beach volleybal en sangria feesten!

   Je kunt ook deelnemen aan de excursies naar plaatsen als Granada, Cordoba, Sevilla en Ronda. Sommige activiteiten zitten bij de cursusprijs inbegrepen en voor sommige zal een extra bijdrage gevraagd worden.

   Hoe er te komen

   Van Malaga Airport is er een directe treinverbinding naar Benalmádena. Deze treinreis duurt ongeveer 30 minuten. Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van de transferservice, dewelke jou van de luchthaven direct naar jouw accommodatie brengt, ook kan deze service je op je terugreis brengen naar Malaga Airport, houdt er rekening mee dat deze service niet inbegrepen is in het reguliere pakket en er extra kosten worden gerekend.

   Indien je vragen of opmerkingen hebt, twijfel niet en neem contact met ons op.


   Locatie van onze school in Benalmádena

   Cursus

   4.7 / 5
   Accommodatie

   4.5 / 5
   Medewerkers van de school

   4.9 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Benalmádena gebaseerd op 14 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Deze cursus overtrof mijn verwachtingen. Ik voelde me zeer welkom. De docenten legden het op een duidelijke en rustige manier uit en waren zeer behulpzaam. Bij mijn cursus waren excursies en activiteiten inbegrepen, die waren ook geweldig!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Interactieve en interessante lessen, accommodatie was eenvoudig maar schoon.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Onberispelijke leraren, kon niet vriendelijker, behulpzamer en leuker zijn geweest. Ik ben op verschillende taalscholen in Europa en Latijns-Amerika geweest waar ik Frans en Spaans heb gestudeerd, en deze school was de beste van allemaal. Monica, onze lerares voor het gespreksgedeelte, is behoorlijk begaafd in haar vermogen om de leerlingen te betrekken en de school heeft het geluk haar te hebben. Ik schrijf niet vaak recensies, maar ik was gemotiveerd om dit nu te doen omdat ik zo onder de indruk was van de school. En niemand betaalt mij om dit te zeggen!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Dominic had een heerlijke ervaring, veel activiteiten georganiseerd die we geweldig vonden dat Dominic bezig was met dingen doen en niet rondhing met veel vrije tijd aan zijn handen. Zijn huismoeder was ook erg aardig, over het algemeen was het een geweldige ervaring en ik vond Apple Languages geweldig om mee om te gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was fantastisch, professoren en administratief personeel. Het was leuk om andere studenten van over de hele wereld te ontmoeten. Niet echt een klaslokaal opgezet meer discussie geleid, wat op mijn leeftijd weer naar school gaan geweldig was. Het appartement lag op een superlocatie, schoon en de vrouw des huizes Josefa was geweldig. Zeer vriendelijk en spraakzaam (alleen in het Spaans) en ze maakte ons elke ochtend ontbijt. Ik kom zeker nog een keer terug naar Benalmadena. Het meer dan 50 programma was fantastisch, veel te zien en te doen de meeste dagen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Wauw, wat een geweldige leraren hebben ze daar. Ik heb nog nooit zo'n geweldige service gehad. Ik wil Juliana bedanken voor het feit dat ze een echte professional is en zoveel tijd heeft gegeven om mijn vriend en mezelf te helpen. Bedankt. x Accommodatie was geweldig, erg schoon. De vrouw des huizes sprak de hele tijd Spaans tegen ons, hoewel ik het grootste deel van de tijd niet kon antwoorden. Wat een geweldige ervaring, zou opnieuw gaan?

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed en leuk. Ik wou dat ik nog een paar weken bleef. De tutor Elena Beltrain was uitstekend en ik hoop dat ik haar weer heb als ik de volgende keer voor een week kom. De lessen worden in het Spaans gegeven, wat ik in het begin moeilijk te begrijpen vond en misschien wat vaart verloor (maar ik denk dat je zou zeggen dat het helpt bij het leren)?

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Het personeel was geweldig en ik kwam thuis met meer vertrouwen in het begrijpen van Spaans en het spreken van mezelf.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik bezocht met mijn twee buren en had een geweldige tijd. Ik kan niets aanmerken op het lesgeld - onze leraren waren zeer professioneel en vaak erg vermakelijk. Ik had zeker het gevoel dat mijn Spaans was verbeterd en ik ben gemotiveerd om door te gaan met leren. Ik hoop dat je mijn dank wilt overbrengen aan het College voor zo'n plezierige en vruchtbare cursus. Ik zou het zeker aanbevelen. Onze cursus omvatte meestal 's middags activiteiten en deze waren zeer plezierig en hielpen allemaal bij onze waardering van de taal en het gebied.

   De docenten waren zonder uitzondering uitstekend, zowel in de klas als bij de extra activiteiten. Ik heb me aangemeld voor de cursus voor senioren en was beoordeeld op niveau B1.2. Ik werd toegewezen aan de B2-cursus, 6 studenten, waaronder 4 jonge studenten die al 8 maanden op de school waren. Dus ik vond de 2 weken erg uitdagend maar leuk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De eerste week had ik individuele lessen, de tweede week had ik groepslessen. Beide weken waren de lessen erg goed. De extra Flamenco klassen waren geweldig!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een geweldige week. De school was erg goed uitgerust en iedereen was aardig. Er was veel gelegenheid om de taal te spreken en te oefenen buiten de lessen. Het studenten appartement lag op een goede locatie voor de school. Het was schoon en de service was goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was precies wat ik wilde, met veel oefeningen van de verleden tijd. De docenten waren erg goed; hun lessen waren informatief en toch leuk. Ik vond het jammer dat ik er maar een week was. Ik weet zeker dat ik terug zal keren naar Benalmadena voor meer cursussen. De accommodatie was erg goed, met uitmuntende faciliteiten, ik hoop dat ik daar volgende keer weer kan verblijven.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docenten waren gedreven en vriendelijk. De cursus was goed en ik voelde me erg voldaan dat ik na 4 weken aardig Spaans kon spreken.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Czech republic (4.5)
   Denmark (6.5)
   France (7.3)
   German (10.2)
   Great britain (8)
   Holland (8)
   Italy (5)
   Japan (10.5)
   Norway (5)
   Sweden (13)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Benalmádena

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024