Apple Language Courses

Spaans leren in Benalmádena - Spanje

Intensief
Cursus

van
€254

Leer Spaans aan het warme, glinsterende water van de Middellandse Zee in het zonovergoten Benalmádena! Benalmádena is een kleurrijke, levendige stad die toch rustig genoeg is voor de traditionele, Spaanse manier van leven. Tijdens je cursus Spaans kun je door de middeleeuwse straten van Benalmádena-Pueblo (het oude stadscentrum) lopen en plaatsen als het Castillo de Colomares, een prachtig monument voor Christopher Columbus, bezoeken. Neem de kabelbaan naar de top van de berg Calamarro voor een schitterend uitzicht over het Spaanse platteland, Gibraltar en op heldere dagen zelfs Afrika! Hierna kun je terugkeren naar de kust om ontspannen te dineren of om de hele nacht te feesten!


Onze scholen in Benalmádena

Verleidelijke, gouden stranden liggen op slechts vijftien minuten loopafstand van onze school! Vlakbij vind je het themapark Tivoli World en vele cafes, restaurants en winkels. De school heeft dertien ruime klaslokalen met airconditioning, een schaduwrijke kantine, een kleine bioscoop, een bibliotheek, een studentenlounge en een multimediaruimte met gratis toegang tot het internet. Het beste van alles is dat in onze school in Benalmádena een hechte, huiselijke sfeer hangt, waardoor je je er onmiddelijk thuis zult voelen!

Cursussen

Onze school in Benalmádena biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week en gecombineerde cursussen van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 20 of 30 privélessen per week.

Je kunt de bovenstaande cursussen combineren met de extra cursussen Flamenco en Golf.

Als je van plan bent het internationaal erkende DELE-examen te gaan afleggen, volg dan onze DELE-examenvoorbereidingscursus van 25 groepslessen per week. Onze school biedt verder de cursussen Spaans voor Toerisme, Spaans voor Docenten en Spaans Koken.

Voor studenten van 50 jaar en ouder biedt onze school een cursus Spaans Club 50+. Deze bestaat uit 15 groepslessen per week en allerlei culturele activiteiten.

Als je graag werkervaring wilt opdoen in de sector toerisme in Spanje, dan kan onze school dat voor je organiseren. Je volgt eerst een cursus Spaans van twee weken en kunt daarna voor minimaal vijf weken aan het werk.

Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Onze school in Benalmádena organiseert accommodatie bij gastgezinnen op basis van bed&breakfast of halfpension. Verblijf bij een gastgezin is behalve leerzaam ook erg gezellig! Als je liever met medestudenten wilt samenwonen, kun je kiezen voor verblijf in een gedeeld appartement, een residentie of een appartementenhotel op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Haal het meeste uit je Spaanse cursus in Benalmádena met het gevarieerde activiteitenprogramma van onze school! Neem bijvoorbeeld deel aan tapas tours, flamenco lessen, paardrijden, Spaanse filmavonden, windsurfen, musea bezoeken, beach volleybal en sangria feesten!
Je kunt ook deelnemen aan de excursies naar plaatsen als Granada, Cordoba, Sevilla en Ronda. Sommige activiteiten zitten bij de cursusprijs inbegrepen en voor sommige zal een extra bijdrage gevraagd worden.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Málaga en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Benalmádena

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.75 / 5
Accommodatie

4.33 / 5
Staf van de school

5 / 5
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3305 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30