Apple Language Courses

Spaans leren in Málaga (Premium) - Spanje

Intensief
Cursus

van
€278

Wist je dat Málaga een van de populairste bestemmingen is voor mensen die Spaans willen leren? Onze studenten kiezen voor Málaga om het heerlijke weer, de prachtige stranden en de traditionele, Spaanse cultuur. Vergeet niet dat Pablo Picasso in Málaga is geboren en dat de flamenco hier is ontstaan! Je zult het hier zeker naar je zin hebben!

We hebben drie scholen in Málaga die cursussen Spaans van hoge kwaliteit bieden. Onze Málaga school staat op slechts 200 meter afstand van het strand. Onze Málaga (Premium) school staat in hetzelfde deel van Málaga, ook op loopafstand van het strand, en heeft bovendien een eigen zwembad en een studentenresidentie op het schoolterrein. Onze school Málaga aan het Strand staat aan het strand en heeft privétuinen.


Onze scholen in Málaga (Premium)

Onze Málaga (Premium) school staat op een minicampus met een zwembad, tuinen, een kantine, een dansstudio, een mediatheek, een bioscoop, 25 klaslokalen met airconditioning en zelfs een studentenresidentie. Met de uitstekende faciliteiten op het schoolterrein en eerste klas studentenresidentie, is dit ongetwijfeld een van de best uitgeruste taalscholen in Málaga. De school en de residentie liggen allebei op loopafstand van het strand.

Cursussen

Onze Malaga Premium biedt een breed aanbod van cursussen aan, geschikt voor studenten van alle niveaus! De meest populaire cursus is de Intensieve cursus met 20 Spaans lessen per week, gegeven in kleine groepjes van maximaal 10 studenten. Deze cursus dekt veel taalvaardigheden, zoals spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica, en is een goede keuze als je je algehele begrip van en zekerheid in Spaans wilt verbeteren. Als je zoveel mogelijk wilt leren biedt de school ook een Intensieve cursus met 24 lessen per week, en Super Intensieve cursussen met 24, 26 of 30 lessen per week.

We hebben ook een groot aantal startdata elk jaar voor studenten die graag Spaans lessen willen combineren met kooklessen of salsa en flamenco danslessen, en ook onze populaire Club 50+ cursus, met een programma van taallessen en activiteiten die speciaal gericht zijn op vijftigplussers.

Voor studenten die graag een kwalificatie in Spaans als vreemde taal willen halen is DELE examentraining ook beschikbaar.

Een andere mogelijkheid zijn Zakelijk Spaans lessen die focussen op taalvaardigheden die nodig zijn in het professionele leven. Deze lessen overbruggen ook veel onderwerpen op de werkvloer, zoals persoonlijke introducties, presentaties en participatie in vergaderingen, en ook Spaanse zakencultuur en werk in bijvoorbeeld human resources, market research en product analyse.

Voor Spaans docenten is onze Docententraining cursus misschien interessant. Deze cursus combineert Spaans en cultuurlessen met lessen die gefocust zijn op leermethodes, technologie in klaslokalen, materiaal en interactie in de klas. Wij bieden ook Erasmus+ programma’s aan voor docenten in Europa, en kunnen helpen bij het aanvragen van financiering. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Privélessen kunnen ook worden geregeld, met startdata voor studenten met alle taalniveaus, op elke maandag in het jaar.

Accommodatie

Alle 114 kamers in de residentie hebben een privébadkamer met douche en toilet. Met uitmuntende faciliteiten op de campus en eersteklas studentenhuizing is dit zeker de best uitgeruste Spaans school in Malaga. De school en residentie bevinden zich allebei op loopafstand van het strand.

Mocht je meer contact willen met Spaanssprekende mensen, dan kunnen we ook voor accommodatie bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Dit soort accommodatie is beschikbaar in de vorm van halfpension, dus je gastouders zullen je met twee maaltijden per dag voorzien.

We bieden ook gedeelde appartementen aan, waar je samenwoont met maximaal zes andere studenten die aan dezelfde school studeren. Dit is de beste optie voor studenten die graag zelf koken aangezien je toegang hebt tot een volledig uitgeruste, gedeelde keuken.

Activiteiten

Naast cursussen Spaans organiseert onze Málaga (Premium) school een uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten! Vijf activiteiten per week zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn salsa- of flamencolessen, lezingen over cultuur, filmvertoningen, een welkomstdrankje, fitness-/aerobicslessen op maandag t/m vrijdag, muzikale evenementen op school, een rondleiding door Málaga en dagexcursies naar Granada, Córdoba en Sevilla. Er worden ook weekendexcursies naar Marokko georganiseerd.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Málaga en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Málaga (Premium)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.52 / 5
Accommodatie

4.09 / 5
Staf van de school

4.7 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Málaga (Premium), gebaseerd op 83 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3483 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30