Uitzicht vanaf het balkon, Spaanse school in Malaga

Leer Spaans in Malaga (Premium)

Minimumleeftijd: 15
25 volledig uitgeruste klaslokalen
Woonblok met 95 kamers
Eigen restaurant en bar
Studiecentrum met computers
Videokamer voor Spaanse filmvertoningen
Dansstudio voor flamenco/salsalessen
Oefenkeuken voor kooklessen
Studentenlounge met speelruimte
Wi-Fi op de hele campus
Mini-gym
Buitenzwembad
Terrassen en tuinen
Niveautest voor aankomst
Diverse activiteiten aangeboden
Cursusmateriaal inbegrepen (eigen school)
CSN en Bildungsurlaub goedgekeurd (verschillende staten)
Bekroonde school geaccrediteerd door het Cervantes Instituut

Onze school in Málaga (Premium)

Als je Spaans leert in Malaga, profiteer je van de uitgebreide faciliteiten die deze school biedt en kun je je taalvaardigheden oefenen met echte Spaanssprekenden. Gelegen in een populaire buitenwijk op ongeveer 10 minuten rijden van het stadscentrum, is deze school gebaseerd op een op zichzelf staande campus ingericht in traditionele Andalusische stijl.

Het gebied van Cerrado de Calderón bestaat voornamelijk uit woonwijken, hoewel er dichtbij de school een knooppunt van winkels en restaurants is, waaronder een bank, twee mercados en een bar. Op ongeveer 10 minuten lopen van de campus ligt het Parque Canino, een prachtig openbaar park met uitzicht op de kust en een favoriete hondenuitlaatplek voor de lokale bevolking. Op slechts 20 minuten afstand vindt u Playa del Palo, een klein maar bruisend gebied vol cafés, bars en restaurants, waarvan vele met zitplaatsen buiten.

Naast de 25 klaslokalen en 95 studentenkamers ter plaatse, beschikt de campus over een breed scala aan voorzieningen. Het restaurant/bar biedt een ruime keuze aan dagelijkse maaltijden en drankjes tegen geweldige prijzen. Er is een groot studiecentrum met computers en een videokamer waar je Spaanse films kunt kijken. De camping heeft ook een keuken die wordt gebruikt voor kooklessen, een dansstudio die wordt gebruikt voor flamenco- en salsalessen, een minigym, een buitenzwembad en uitgestrekte tuinen met verschillende terrassen. Iedere student heeft gedurende zijn verblijf toegang tot deze faciliteiten.

Dit talencentrum biedt naast uitstekende faciliteiten ook kwalitatief hoogstaand cursusmateriaal dat het zelf maakt met inbreng van de docenten. Deze materialen worden gratis verstrekt, dus u hoeft niet extra te betalen om ervan te profiteren. De school is zeer gecertificeerd, met Instituto Cervantes-accreditatie en goedkeuring voor CSN- en Bildungsurlaub-programma's (verschillende staten). Het kan ook voor Lånekassen in aanmerking komende voorbereidende cursussen aanbieden aan Noorse studenten en programma's die kunnen worden gebruikt om studiepunten te behalen aan Amerikaanse hogescholen.

De school is vijf keer winnaar van de Super Star School-prijs van Study Travel Magazine en in 2018 won ze de PIEoneer Language Educator of the Year-prijs. Alles bij elkaar betekent dit dat het onderwijs op deze school van het best mogelijke niveau is! Bovendien plaatst de goed uitgeruste campus studenten dicht bij de bezienswaardigheden van Malaga, terwijl ze toch inzicht bieden in het authentieke Spaanse leven in de voorsteden. De campus ligt aan de belangrijkste busroute naar de stad, waardoor studenten gemakkelijk van en naar het centrum kunnen reizen.

Let op: deze school ligt op de top van een steile heuvel en de campus heeft verschillende trappen (hoewel er een lift is in het hoofdgebouw). Het is mogelijk niet geschikt voor studenten met beperkte mobiliteit.

Foto's

1
2
3
4

Málaga

Ga met ons mee naar de hoofdstad van de Costa del Sol en leer Spaans in Malaga, een stad die favoriet was bij verschillende historische vorsten. Malaga is sinds het begin van de 20e eeuw populair bij internationale bezoekers, deels vanwege het gematigde klimaat en de 16 stranden, en deels omdat het een gemakkelijk bereikbare locatie is vanuit veel Europese bestemmingen.

Malaga is echter nog steeds erg Spaans. Restaurants serveren Spaanse gerechten, met name de ‘klassieke’ mediterrane keuken die typisch is voor de regio. Op de radio klinkt Spaanse muziek en op straat wordt Castiliaans gesproken. Malaga is eigenlijk een van de belangrijkste bestemmingen op het vasteland voor het leren van talen; in 2017 bezochten bijna 17.000 internationale studenten de stad om Spaans te studeren! Waarom sluit u zich niet bij hen aan en boekt u vandaag nog een cursus op onze Premium-school?

Deze toeristische hoofdstad heeft een veel geschiedenis; het bewijs van nederzettingen in het gebied gaat zelfs zo'n 40.000 jaar terug! Er is weinig overgebleven van deze oude volkeren, behalve een paar grotschilderingen in het nabijgelegen Benaoján en enkele hunebedden bij Antequera. Er zijn nog meer artefacten overgebleven uit de Fenicische nederzetting Malaka, een zeevarende kolonie die van het gebied een levendig handelscentrum maakte. Geschiedenisliefhebbers kunnen deze bekijken in het Malaga Museum, dat slechts een paar minuten verwijderd is van het beroemde winkelgebied Muelle Uno.

De Romeinen hebben ook hun stempel op de stad gedrukt, niet alleen door bouwwerken zoals het amfitheater uit de eerste eeuw voor Christus vlakbij de kust (dat grotendeels intact is gebleven en gratis te bezoeken is), maar ook door hun taal en cultuur. Wijn, olijfolie en gefermenteerde vissaus gemaakt in Malaga werden in het hele Romeinse rijk verkocht, waardoor het belang van de stad in Europa en daarbuiten toenam. Een ander groots monument is het Alcazaba. Dit paleis, een overblijfsel van de eeuwenlange Arabische bezetting van Spanje, strekt zich uit over de heuveltop en beschikt over weelderige tuinen en een prachtig panoramisch uitzicht op de baai beneden.

Het is echter niet alleen geschiedenis waarvoor mensen naar Malaga komen. Deze stad is misschien het best bekend als de geboorteplaats van Pablo Picasso en is grotendeels een artistiek centrum. Het heeft vijf scholen die zich toeleggen op het onderwijzen van muziek, dans en beeldende kunst, terwijl het Cervantes Theater het beste op het gebied van drama, opera en orkestconcerten tentoonstelt. Verschillende sculpturen en kunstwerken zijn verspreid over de stad, wat zorgt voor een zeer interessante paseo!

De regio Malaga is ondertussen een van de bakermatten van de flamenco, misschien wel het belangrijkste culturele erfgoed van Spanje. De lokale variant, verdiales, vindt zijn oorsprong in de nabijgelegen stad Almogía en bestaat uit snelle muziek gespeeld op gitaren, drums, tamboerijnen en bandurria's door muzikanten gekleed in kleurrijke linten en bloemenhoeden. Deze traditionele volksmuziek begeleidt een energieke groepsdans die op vrijwel elk groot feest in de omgeving opduikt.

Met zijn gevarieerde attracties en prachtige landschappen is er echt voor ieder wat wils in deze stad. Wat je hier ook doet tijdens je vrije tijd, je zult zeker een spannende en waardevolle culturele ervaring beleven!

Cursussen in Málaga (Premium)

Beschikbare cursussen

  De standaardcursus is het Intensieve programma van 20 groepslessen per week, die plaatsvinden in de ochtend van 8.30 tot 12.30 uur van maandag tot en met vrijdag. Je wordt vóór aankomst getest en in een klas geplaatst op basis van je startniveau. Er zijn maximaal 10 personen per groep, waardoor u zeer persoonlijke aandacht van de docent(en) kunt garanderen.

  Voor een uitgebreider programma kunt u 4, 6 of 10 extra minigroepsessies toevoegen aan uw intensieve cursus. Deze minigroepsessies zijn gericht op mondelinge communicatie en hebben een maximum van slechts 6 studenten, waardoor uw kansen op verbetering nog groter worden.

  Let op: als je geen kennis van het Spaans hebt, moet je op een specifieke datum met je cursus beginnen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare startdata voor beginners.

  Als je bepaalde onderwerpen in gedachten hebt die je wilt studeren, of als je het gevoel hebt dat je extra ondersteuning nodig hebt bij je studie, kun je het beste privélessen boeken. Je krijgt 20 of 30 één-op-één lessen per week met het standaardpakket, hoewel er ook pakketten op maat beschikbaar zijn. Met de onverdeelde aandacht van de leraar en de maximale mogelijkheid om de taal te oefenen, zul je zeker snel vooruitgang boeken!

  Studenten die geïnteresseerd zijn om in een Spaans bedrijf te werken, kunnen de cursus Zakelijk Spaans van de school selecteren. Dit programma bestaat uit het intensieve kernprogramma plus 2 minigroepsessies per dag (max. 4 studenten per klas). Deze extra lessen richten zich op algemene commerciële woordenschat met betrekking tot alledaagse praktijken zoals presentaties, vergaderingen, inkoop en verkoop. Kandidaten moeten al het B1-niveau hebben bereikt om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

  Als je het internationaal erkende DELE-examen wilt afleggen om je taalvaardigheidsniveau aan te tonen, kan onze school je helpen om op niveau te komen met een gespecialiseerde DELE-examenvoorbereidingscursus. Je kunt direct voor je examen 2 of 4 weken studeren als je gewoon een opfriscursus nodig hebt, of 10 tot 20 weken les volgen als je je vaardigheden aanzienlijk wilt verbeteren en een bepaald niveau wilt bereiken. De cursus staat open voor studenten van alle niveaus; Hoe lang je studeert, hangt af van je startniveau en het niveau dat je wilt bereiken op je examen. Let op: examenkosten zijn niet inbegrepen, hoewel onze collega's op de school je graag helpen met het regelen van je toets als je hulp nodig hebt. Er zijn vaste startdata voor dit programma op basis van de examendata van het jaar.

  Voor een cultureel diepgaande ervaring raden wij het Spaans & Koken pakket ten zeerste aan. Deze bestaat uit de intensieve kerncursus plus twee kookworkshops van 3 uur per week in de keuken van de school. Je leert over lokale ingrediënten en hoe je deze kunt samenstellen in populaire gerechten zoals ajoblanco, pescaito frito of espetos. Je kunt dan genieten van het eten dat je hebt gekookt als onderdeel van een groepsmaaltijd! Elke week ontvang je ook één gastronomische culturele lezing, bekijk je één gastronomiegerelateerde film en bezoek je een lokale gastronomische bezienswaardigheid. Deze cursus is het hele jaar door beschikbaar; een basisniveau (A1+) van de Spaanse kennis is vereist.

  Actieve studenten kunnen hun taallessen combineren met salsa- of flamencolessen tijdens de cursus Spaans & Dans en zo de stijlen leren die zo belangrijk zijn voor de Spaanse cultuur. Als je deze cursus selecteert, krijg je Intensieve Spaanse les plus vijf groepsdanssessies van 1 uur in de studio van de school op het terrein. De danslessen zijn ook beschikbaar als één-op-één sessies, waarbij je, als je dat liever hebt, tango- en/of ballroomstijlen kunt behandelen. Danslessen zijn geschikt voor Spaanse studenten van elk niveau; ze bieden een introductie tot de verschillende stijlen en zijn dus niet geschikt voor gevorderde dansers.

  Als je ouder bent dan 50 en wilt studeren met gelijkgestemde leeftijdsgenoten, moet je het uitstekende Club 50+ pakket van deze school boeken. Dit programma is geschikt voor studenten van elke taalvaardigheid en is het hele jaar door beschikbaar voor 2 of 4 weken op verschillende tijdstippen. Het omvat een selectie culturele activiteiten die zijn ontworpen met oudere studenten in gedachten. Meer gedetailleerde informatie over dit gespecialiseerde cursuspakket kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken.

  Er zijn twee typen lerarencursussen beschikbaar. Deze combineren intensieve lessen met extra minigroeps- of privélessen waarbij de nadruk ligt op belangrijke pedagogische vaardigheden zoals ijsbrekers, taalspelletjes en grammaticastrategieën. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het volgen van een lerarencursus en wij helpen u bij het selecteren van het juiste programma voor uw behoeften.

  Deze school biedt ook een werkervaring-programma aan dat bestaat uit minimaal 4 weken Spaanse les en minimaal 3 maanden werken in een Spaans bedrijf in de stad. Stages zijn beschikbaar in sectoren zoals klantenservice, toerisme, marketing en kleuteronderwijs. Andere zijn mogelijk op aanvraag beschikbaar. Wilt u meer informatie over de mogelijke opties, neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat stages onbetaald zijn.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Speciale cursussen in Málaga (Premium)

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Het juweel aan de kroon van deze campus is ongetwijfeld de residentie ter plaatse, die in totaal over 95 kamers beschikt. De meesten kiezen ervoor om hier te blijven, zodat ze uit bed kunnen springen en meteen de klas in kunnen! De kamers worden standaard zonder maaltijden aangeboden; U kunt desgewenst 1, 2 of alle 3 de maaltijden per weekdag toevoegen in het restaurant van het hotel.

   Alle kamers hebben een telefoon met directe buitenlijn, een eigen douche en toilet, een kluisje en WiFi; velen hebben ook een balkon. Andere faciliteiten zijn beschikbaar, afhankelijk van het kamertype dat u selecteert.
   - Standaard: Eenpersoons- of gedeelde* slaapkamer met alle basisvoorzieningen. Gedeelde kamers hebben ook een koelkast. Buiten het hoogseizoen kunnen tweepersoonskamers voor eenpersoonsgebruik geboekt worden, en er zijn enkele driepersoonskamers beschikbaar die ideaal zijn voor jonge studenten die de tienercursus volgen. Je kunt een gedeelde standaardkamer selecteren en bij een huisgenoot van hetzelfde geslacht en dezelfde leeftijd worden geplaatst.
   - Executive: slaapkamers voor een- of dubbelgebruik*, die meestal groter zijn dan een standaardkamer en een hogere kwaliteit van decoratie hebben. U kunt een executive kamer kiezen en de 2 eenpersoonsbedden voor uzelf hebben, of u kunt de kamer delen met een vriend of partner. Executive kamers hebben tevens een koelkast, een televisie en thee- en koffiefaciliteiten.
   - Studio: Eenpersoons- of gedeelde* studio-appartementen, elk met een volledig ingerichte kitchenette (koelkast, spoelbak, magnetron en kookplaat; geen oven), een televisie, drankfaciliteiten, een gegarandeerd balkon en airconditioning overal conditionering.

   Er zijn ook executive studio's beschikbaar, met interieurs ontworpen door lokale kunstenaars. Deze zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar ultieme luxe en artistieke flair tijdens zijn verblijf op de campus. Deze studio's zijn op aanvraag beschikbaar. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen.

   De beste manier om uw taalonderdompeling te maximaliseren is door bij een lokale gastheer te verblijven. De gastheren wonen op maximaal 30 minuten afstand van de school met het openbaar vervoer en bieden allemaal een veilige en comfortabele omgeving voor je tijdens je taalcursus. Je logeert bij een Spaanstalige persoon en kunt met hem Spaans oefenen, zodat je ook buiten het klaslokaal door kunt gaan met leren.

   Gastheren bieden eenpersoons- of tweepersoonskamers met 2 aparte bedden en 2 maaltijden per dag als onderdeel van uw accommodatiepakket. Je kunt een gedeelde kamer selecteren, zelfs als je alleen reist; Als u dit doet, wordt u toegewezen aan een huisgenoot van dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht. De school probeert studenten van verschillende nationaliteiten aan elkaar te koppelen, zodat Spaans de gemeenschappelijke taal is, waardoor je de educatieve voordelen van dit soort ervaringen kunt behouden. Standaard deel je de woon- en badkamerfaciliteiten met je gastheer(s) en eventuele andere studenten die in het huis wonen, hoewel sommige gastheren toegang tot de privébadkamer kunnen aanbieden (alleen op verzoek). Beddengoed en handdoeken zijn standaard inbegrepen (huislakens; strand-/zwembadlakens dient u zelf mee te nemen). Alle hosts hebben Wi-Fi-toegang in huis.

   Als je je tijd liever met andere studenten in Malaga doorbrengt, kun je een gedeeld appartement selecteren. Deze zijn beschikbaar voor studenten van 18 tot 35 jaar en bevinden zich op minder dan 10 minuten lopen van de school. U kunt kiezen voor een eenpersoons- of tweepersoonsslaapkamer, of u nu alleen reist of met een vriend, partner of familielid. Alle bewoners delen de toegang tot de woon-, keuken- en badkamerfaciliteiten van het appartement. Je hebt ook toegang tot het zwembad van het appartementencomplex (deze kan in de winter gesloten zijn). Airconditioning is beschikbaar tegen een extra toeslag. Beddengoed is inbegrepen en wordt wekelijks verschoond; U dient uw eigen handdoeken mee te nemen. Voor alle appartementen geldt een wekelijkse schoonmaaktoeslag van € 10 en een borg van € 100 bij aankomst.

   Alle accommodatie is beschikbaar tussen de zondag vóór uw cursus begint tot de zaterdag nadat uw cursus eindigt (in- en uitchecktijden variëren afhankelijk van het geselecteerde type accommodatie) . Indien nodig kunnen wij mogelijk extra nachten in uw accommodatie voor u regelen. Neem hierover contact met ons op voordat u boekt.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen het hele jaar door beschikbaar voor alleenreizende studenten die accommodatie bij een gastgezin of een gedeeld appartement boeken. Bij deze mogelijkheden worden alleenstaande studenten bij een huisgenoot geplaatst. Buiten het hoogseizoen kunnen tweepersoonskamers voor exclusief gebruik geboekt worden in een gedeeld appartement of in een standaard residentiekamer.

   Als u een executive tweepersoonskamer of studio met 2 aparte bedden selecteert, maar alleen reist, of als u een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden selecteert voor exclusief gebruik tijdens het hoogseizoen, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Om het meeste uit je ervaring in Malaga te halen, raden we je aan deel te nemen aan het sociale en culturele activiteitenprogramma van de school. De activiteiten helpen je niet alleen om je medestudenten te leren kennen, maar zijn ook leerzaam en onderhoudend. Elke sessie wordt in het Spaans gehouden, waardoor u uw taalonderdompeling kunt behouden en u kunt blijven leren door ervaring op te doen in praktijkscenario's.

   Sommige activiteiten worden gratis aangeboden, terwijl voor andere mogelijk een extra vergoeding wordt gevraagd om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:
   - Een welkomstbijeenkomst op de dag van aankomst
   - Begeleide wandelingen door de stad
   - Feestavonden in het restaurant/bar
   - Culturele gesprekken
   - Bezoeken aan plaatselijke musea en/of kunstgalerijen
   - Tapas caminos
   - Spaanse filmvertoningen in de bioscoop van het hotel
   - Wandelen in de Montes de Málaga
   - Kookworkshops in de eigen keuken
   - Dagexcursies naar nabijgelegen locaties zoals Granada, Sevilla of Marokko
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de omgeving

   Hoe er te komen

   Malaga Costa del Sol Airport ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de stad en is gemakkelijk bereikbaar vanaf veel Europese locaties.

   Vanaf hier kunt u met het openbaar vervoer naar uw accommodatie gaan of tegen een toeslag kunnen wij een luchthaventransferservice voor u regelen. Als u deze service boekt, staat er bij aankomst een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u deze service ook bij vertrek selecteert, wordt u op de laatste dag bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de door u gekozen luchthaven.

   Je moet ervoor zorgen dat je in Malaga arriveert op de zondag voordat je cursus begint en vertrekt op de zaterdag nadat je programma is afgelopen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Málaga (Premium)

   Cursus

   4.6 / 5
   Accommodatie

   4.1 / 5
   Medewerkers van de school

   4.7 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Málaga (Premium) gebaseerd op 125 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De door Maite gegeven cursus was leuk en testte mijn vaardigheden zonder al te moeilijk te zijn. Ik had tot nu toe Spaans geleerd met Duolingo en dacht dat ik beter bedreven was dan ik in werkelijkheid was. De cursus gaf me een veel beter inzicht in de basisbeginselen (bijvoorbeeld het gebruik van hooi/tenir/estar/ser/ir in de tegenwoordige tijd) dan bij Duolingo en verbeterde mijn vermogen om te luisteren en te spreken.

   Mijn kamer was klein en heel basic, een eenpersoonsbed, een kleine fauteuil en een bureau, geen tv. De douche was echter erg goed, warm en had een sterke stroom. Het cantina-eten was erg goed en goed geprijsd; ook het zwembad was welkom voor ontspanning.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   We had excellent teachers especially Ana. It was intense but I feel I learned a lot. I felt included in the lessons and not out of place (my big worry) as a very mature student. I enjoyed the optional activities. The accommodation was clean and comfortable. The whole campus was clean, well maintained and relaxing. I loved the setting. The food was good value in the restaurant. The restaurant staff were very friendly and helpful.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik kwam op een hoger niveau dan de andere 50+ leden, dus kreeg eigenlijk elke dag een extra uur les voor dezelfde prijs. Het niveau van het lesgeven was werkelijk uitstekend. De residentiehal was prachtig met zeer mooie kamers. Ik had een privékamer met badkamer en een kleine veranda. De dagelijkse activiteiten en excursies waren allemaal geweldig. Over het algemeen vond ik mijn ervaring op de school echt spectaculair en ik was aangenaam verrast door Malaga, dat prachtig is, met vriendelijke mensen en veel leuke dingen om te doen. Ik zal deze school van harte aanbevelen aan mijn vrienden en familie. Apple Languages heeft ook uitstekend gecoördineerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus heeft in zijn eentje een verschil gemaakt in mijn Spaanse vaardigheden. Accommodatie was voldoende.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Genoten van elke minuut, de leraren waren leuk en erg behulpzaam. En de activiteiten daarna waren goed doordacht en erg leuk en de gids was uitstekend. De mensen die ik ontmoette waren leuk om mee te maken en mijn vriend en ik vonden het zo jammer dat we maar voor een week kwamen. Ik zou de 50plus cursus graag nog een keer willen doen.

   Onze gastheer, Manuela, was bij de charmante dame en haar huis was prachtig. Onze kamer was schoon en helder en ze zorgde heel goed voor ons. De enige keerzijde was dat het een zeer steile heuvel was voor twee oudere dames om te beklimmen, vooral als we naar het strand waren geweest en na onze maaltijd 's avonds wilden we niet uitgaan omdat het zo'n zware wandeling terug was . Ik vond het allemaal geweldig en wil u graag hartelijk bedanken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn twee dochters en ik volgden een taal- en danscursus in Malaga en vonden beide geweldig. Onze verschillende niveaus waren goed ondergebracht en we genoten allemaal van onze lessen. De leraren waren absoluut briljant, ik kon het meeste van wat ze zeiden begrijpen, dankzij hun vaardigheid in communiceren en als ik iets niet begreep, konden ze het op een andere manier uitleggen. Ik hield van de variatie in leeftijd en nationaliteit in de klas. Onze Flamencoles was erg leuk en opnieuw was onze leraar fantastisch. Ik was heel blij dat ze de hele tijd Spaans sprak en we hebben veel geleerd en veel gelachen. Ik wil zeker meer leren. De accommodatie was goed waar voor je geld en voldeed aan onze behoeften. Ik was blij dat ik zo dicht bij de klaslokalen was en het personeel hielp me graag toen ik erom vroeg.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend, met briljante leraren die echt begrepen welk niveau Spaans ik had. De lessen waren interessant en boeiend.

   De accommodatie was ook uitstekend. De perfecte locatie naast de school en de loungeruimte was geweldig om te socialiseren. Uitstekend zwembad.

   Het was een geweldige ervaring en ik hoop het volgend jaar weer te doen. Enige negatieve was dat ik er niet langer was.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De sfeer in de klas was heel ontspannen. De leraren waren ook bemoedigend, zelfs als we fouten maakten. Ik hield van de gebruikte materialen en de uitleg van de docenten was erg behulpzaam.

   Mijn kamer was groot en ruim, maar een beetje aan de oude kant. De ervaring was fantastisch.

   De voorgestelde activiteiten completeerden de taalcursus heel goed, hoewel sommige een beetje prijzig zijn voor volwassenen die niet in het jeugdprogramma zitten. Het andere is het zwembad, dat op de warme dagen het meest welkom is.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb enorm genoten van mijn ervaring in Malaga. Ik ontmoette veel nieuwe studenten tijdens de cursus en voelde dat mijn Spaans verbeterde, zelfs in de ene week dat ik weg was. Ik vond het geweldig dat de cursus flexibel was en ons ook vrije tijd bood.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Alle leraren waren erg vriendelijk en begripvol. De klassen waren klein, wat goed was omdat er meer aandacht voor elke student was. De leraren waren erg enthousiast, wat enorm hielp. Het gastgezin was heerlijk. De omgeving van het huis was prachtig en het huis was schattig en huiselijk.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb deze school nu 5 keer bezocht, maar slechts 1 week per keer. Het onderwijs was uitstekend. De school heeft een mooie patio en een zwembad. Het eten in de kantine is prima. Er zijn verschillende goede buitenschoolse evenementen en een breed scala aan leeftijden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goed geconstrueerd met behulp van het eigen boek van de school om veelvoorkomende grammaticale problemen te behandelen, gecombineerd met nieuwe woordenschat, waardoor het zowel een uitdaging als een revisiecursus is. Mijn leraar was uitstekend - waarschijnlijk de beste die ik ooit heb gehad. Wasfaciliteiten gewaardeerd. Accommodatie was zeer ruim, licht, uitzicht vanaf balkon.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Niveautest was goed en ik werd op het juiste niveau geplaatst. Alle docenten waren behulpzaam. Heel goede accommodatie, maar ik wist niet dat ik extra had kunnen betalen voor airconditioning die ik zou hebben. Over het algemeen zeer aangenaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De leraren waren uitstekend en leuk, en het personeel ook. De andere leden van mijn klas hadden een goed niveau Spaans en de klas was klein, dus we hadden allemaal de kans om mee te doen. Mijn accommodatie was fantastisch, grote kamer, prachtig huis met tuin, zwembad in het complex. Mijn gastheer senora bracht veel tijd met me door, wat een geweldige oefening was, en ze was erg behulpzaam en vriendelijk. Ik zou er zo weer heen gaan!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitstekende docenten zorgen voor een vermakelijke educatie. Zeer goed gevoel voor humor en altijd behulpzaam. De accommodatie heeft mij positief verrast, ik verwachtte een meer sobere inrichting. Mijn kamer was gezellig, het bed was comfortabel, er was een verwarming aanwezig en het was er schoon en rustig. Ook ben ik erg tevreden over geleverde service en zou ik graag terugkeren naar Malaga voor een vervolgcursus.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Was een goede balans tussen lessen en vrije tijd. Zeer moderne en schone accommodatie, de meiden kwamen elke ochtend, wat een mooie service was. Alle docenten waren zeer behulpzaam en ik voelde me erg welkom

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Echt genoten van de lessen, het onderwijs was erg goed. Mijn accommodatie was gemakkelijk te vinden, mooi en schoon en gastvrij. Echt genoten van mijn tijd in Malaga, niets slechts te zeggen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb 4 jaar lang een week achter elkaar deelgenomen. De school ligt in een rijke buitenwijk en is modern en goed uitgerust. De docenten zijn vriendelijk en enthousiast. Ik heb genoten van de gratis flamencoshow. Ik neem accommodatie in het stadscentrum in een goedkoop hotel, omdat ik graag dicht bij toeristische attracties ben.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het onderwijzend personeel was zeer bekwaam. Ik heb veel geleerd. De excursies waren een leuke manier om andere delen van Spanje te zien. Ik verbleef bij een gezin, de gastvrouw was zeer behulpzaam en vond regelmatig tijd om met mij te kletsen. Het was een geweldige ervaring en ik zou het anderen aanraden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Club 50+ Ik voelde dat ik goed vooruitging, ook al heb ik er maar een week doorgebracht. Net als een eenvoudige universiteitsaccommodatie, was onze kamer fris en van goede kwaliteit.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goed georganiseerd, uitstekende docenten, kleine klasgrootte van de juiste standaard, gunstige locatie. Dagelijks extra culturele activiteiten/bezoeken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een geweldige cursus! Ik zou zeker teruggaan naar Malaga. De docenten waren vriendelijk en behulpzaam. Ik begon als een complete beginner en na 4 weken had ik een sterke basis voor mijn Spaans. Het appartement van de school was uitstekend. Hoewel de wandeling veel trappen met zich meebracht, was het appartement de moeite waard.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Dit was mijn tweede keer daar en het was in ieder geval beter dan de eerste. De hoofdlerares Maria José was misschien wel de beste die ik ooit ben tegengekomen, maar de hele ervaring was eersteklas. De accommodatie was Spartaans, maar had alles wat ik nodig had. Ik geloof dat het Instituut comfortabelere kamers heeft en ik zal er de volgende keer naar vragen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Alle medewerkers waren aanspreekbaar, professioneel en bereid om te helpen met eventuele problemen (had er geen). Accommodatie was eenvoudig, en hoewel basic alle essentiële vereisten douche, bureau etc waren er en het was brandschoon. Onze "leraar" was Yolande. Ze was een aas - hoewel, zoals ik al zei, al het personeel, mijn kleine groep en ik waarmee ik bezig was uitstekend waren.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Het onderwijs is uitstekend, leuk en informatief, in een mooie faciliteit en ik ontmoette interessante studenten van alle leeftijden uit andere landen. De school is rustig in deze tijd van het jaar. De buitenschoolse activiteiten zijn beperkt door te weinig studenten. Het weer was behoorlijk koud, maar het was januari/februari.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Slechts een week bijgewoond, uitstekend lesgevend, had graag wat meer uitgerekt. Accommodatie schoon, voldoende en comfortabel. Ik hield van het feit dat al het personeel langzaam en duidelijk Spaans sprak. Het restaurantpersoneel was uitstekend, efficiënt en behulpzaam. De culturele uitstapjes waren interessant. Ik vond de week leuk na de test. Ik vond de week een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de school ligt op een mooie locatie. De leraar was briljant en ging goed om met de verschillende vaardigheden in de klas.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer goed geregeld en afgeleverd. Mijn halfgevorderden/gevorderden cursus was precies wat ik wilde. Ik hield van de frequente wisseling van leraren. Ze communiceerden goed met elkaar en ze waren allemaal erg goed, sommige uitzonderlijk. De campus is mooi met een zwembad en een redelijk geprijsd café/bar. Het is een korte busrit of een lange wandeling naar het centrum.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend. Moderne gebouwen, kleine klassen, enthousiaste docenten. Ook uitstekende faciliteiten voor zelfstudie. Een bar en restaurant en een vriendelijke sfeer. De buitenschoolse activiteiten waren frequent, gevarieerd, geïnteresseerd en goed georganiseerd. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer positieve ervaring. Docenten hebben veel sympathie voor hun leerlingen. Een ontspannen sfeer in de klas was bevorderlijk voor het leren. Kamer in accommodatie zeer goed onderhouden en schoon. Uitstekende douche enz. Zeer onder de indruk van de verscheidenheid en kwaliteit van de activiteiten na de les.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Club 50 Cursus Het enige dat ik moeilijk vond, was de start van 8.30 uur! Niet gewend aan continentale manieren! Je onderschat jezelf. Ik kende de school niet en de cursus zou zo goed zijn. Je moet potentiële studenten meer laten weten over wat er in het programma zit en wat de prijs die ze betalen omvat, want het is een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik werd geplaatst in de cursus Spaans voor beginners boven de 50, wat perfect werkte. De docenten en andere studenten waren allemaal erg vriendelijk. Ik was in een van de studentenkamers op het terrein die klein was maar een douche en toilet had. Het kan 's nachts luidruchtig worden, maar dat was te verwachten, want er waren zoveel jonge energieke studenten op het terrein. De hele ervaring was erg leuk en ik ben van plan om in de toekomst nog een keer te gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een geweldige ervaring! Lessen die volledig in het Spaans werden gegeven, waren in het begin een beetje zenuwslopend, maar het werkt. Het gaf me het vertrouwen om Spaans te spreken als nooit tevoren. Docenten waren geweldige acteurs in het uitleggen van zichzelf en maakten de lessen leuk. Ik heb hier maar een week doorgebracht - maak mijn fout niet. Besteed zo lang als je kunt. Ik zal de volgende keer :) Ik had een eenpersoonskamer in de residentie op het terrein, die klein maar comfortabel en functioneel was. Ik was op de 5e verdieping die onlangs is ingericht, de anderen lijken behoorlijk gedateerd. Allemaal prachtig schoon met dagelijks schone handdoeken. Het restaurant ter plaatse is erg goed en redelijk geprijsd. Tal van lokale tapas / restaurants in de buurt. Zwembad een bonus!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer enthousiaste docenten, al met al een plezierige cursus. Accommodatie had twee eenpersoonsbedden, ruime en schone kamer

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Onze groep was maar één week op school, dit was het maximum dat we samen aankonden. Onze leraar stemde het onderwijs van onze week af op een specifiek gebied dat volgens mij op de eerste test werd benadrukt. Ik vond delen van het onderwerp achteraf zoveel duidelijker en ik ben Ana, onze leraar, dankbaar voor haar harde werk en geduld. Mijn kamer was eenvoudig maar voldoende voor het vereiste doel. Ik ben nu 73 jaar en ben gewend geraakt aan meer comfort. De kamer was altijd schoon en geschikt voor het doel. Een week was veel te kort. Ik zou graag volgend jaar terugkomen en langer blijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend. Ik houd niet zo van tests, dus ik had de schooltest niet zo goed afgelegd als ik zou kunnen hebben gedaan, maar ik werd toch in de juiste groep geplaatst. Er waren weinig Engelse studenten, en ik zat in een kleine klas met een Engelse, Nederlandse, Duitse en Zweedse student. Ik vond het prettig dat alles in het Spaans werd onderwezen en ik was verrast dat ik 90% ervan begreep. De docenten waren ontzettend goed, en over twee weken hadden we drie verschillende docenten, een keer zelfs alle drie tegelijk. Een erg goede cursus, en het personeel van de school en de Club Hispanico waren vriendelijk en behulpzaam. De bar/restaurant maaltijden waren goed en aardig geprijst. Goede keuze in het menu. In de omgeving van de school lagen ook genoeg supermarkten, restaurants, tapasbars, enz.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een uitmuntende school. Het personeel was erg professioneel en de cursus was goed gerund. Ik zal zeker nog een keer gaan. De accommodatie was privé, rustig en schoon, in een standaard kamer uitgerust met alles wat ik nodig had. Het was een geweldige kans om studenten van over heel Europa en de VS te leren kennen. Goede faciliteiten, restaurant, bar, zwembad en terras. Lekker eten ook. Het was als een vriendelijk hotel met klaslokalen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus en alle drie de docenten waren geweldig. Mijn gastgezin was ontzettend vriendelijk en op slechts 10 minuten van de school. Ik kan deze locatie zeker aan iedereen aanraden. Heel erg bedankt voor jullie hulp met mijn vragen, en ik ben zeker niet teleurgesteld. De kooklessen waren ook fantastisch!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van mijn cursus genoten. Vooral de docenten waren erg goed, de klassen gevarieerd en productief. Ik was tevreden met mijn accommodatie. De kamer was fijn en de familie gastvrij.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik was erg tevreden met de cursus, ik vond het allemaal erg gestructureerd en het personeel en de docenten waren vriendelijk en behulpzaam. Ik heb al in al heel erg genoten van de cursus.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb nooit heel erg van school gehouden, maar de docenten waren allemaal erg goed en vriendelijk. De cursus was gestructureerd en de sessies werden opgebroken door korte pauzes, waardoor 4 uur op een ochtend niet vermoeiend was. Ik gebruikte mijn kamer enkel om te slapen en om te kleden, dus ik was tevreden voor wat ik er voor betaalde. De kamer was simpel maar adequaat. De residentie is heel praktisch naast de school gelegen. Het eten in het café was redelijk geprijst en lekker. De studenten waren ook erg vriendelijk en ik kan niet wachten om terug te gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Dit was de beste vakantie van mijn leven. De school plaatste me in een klas van precies het juiste niveau en ik begreep verbazingwekkend genoeg het meerendeel van de grammaticalessen, ook al werden ze helemaal in het Spaans gegeven. Ik begrijp de grammatica nu misschien wel beter dan in het Engels! Mijn kamer was simpel maar prima voor wat ik nodig had. Het is handig om een bureau, lamp en plek voor boeken te hebben. De kluis in de kamer is praktisch en zorgt ervoor dat je niet de hele tijd naar receptie hoeft.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren energiek en behulpzaam. Het contact tussen de studenten was geweldig en iedereen werkte samen. De cursus was ontzettend goed, ik heb veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg genoten van de lessen, en ik voel dat ik veel geleerd heb. Het was een fantastische ervaring en ik heb veel mensen van over de hele wereld leren kennen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg goed georganiseerd, en de docenten en het personeel waren erg vriendelijk, behulpzaam en enthousiast. Ik had een geweldige twee weken, en heb mensen ontmoet die ik nooit zal vergeten. Heel erg bedankt!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ontzettend goede ervaring uiteindelijk - de eerste paar dagen waren moeilijk, aangezien ik me in een hele nieuwe omgeving wijdde en de lessen enkel in het Spaans waren. Na enige tijd lukte het wel, en tegen het einde was het toch geweldig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Lessen van hoog niveau, geweldige inhoud - intensief maar productief. Lessen van 50 minuten met 10 minuten pauze erna werkten erg goed. Ik vond het nodig om ongeveer 2 uur per dag door te brengen met huiswerk, en dit bleek de norm. De luxe kamer was beter dan ik had verwacht en de kwaliteit was hoog. Ik had het erg naar mijn zin.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Voor mij, als complete beginner, was de cursus in eerste instantie erg intensief en veeleisend. Ik besloot om door te zetten en ik kan nu terugkijken en waarderen hoeveel ik heb geleerd in 4 weken tijd. Voor iemand die slechts enkele Spaanse woorden wist, herken ik nu ongeveer 400 woorden. De docenten waren erg goed en gepassioneerd voor hun eigen taal. Ik genoot van mijn verblijf en zal geen moment twijfelen om terug te gaan naar Malaga. Een ervaring om voor altijd te koesteren. Muchos gracias.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg leuk, en kan me nu goed verwoorden in het Spaans. De docenten waren erg professioneel, de lessen waren uitdagend, en we werden aangemoedigd om te spreken en huiswerk te maken. De activiteiten waren interessant en we hadden het geluk om tijdens de Ferias in Sevilla te zijn. Ik zou dit zeker aanraden aan iedereen die een taal wilt leren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg genoten van mijn tijd in Málaga, de docenten waren geweldig, de faciliteiten goed, en ik zou het zeker aanraden aan anderen. De accommodatie was een beetje verouderd, maar helemaal geschikt en ik had een prettig verblijf.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Na een week op deze school werd ik als bovengemiddeld gewaardeerd. Het heeft me 2 jaar studie gekost om dit niveau te bereiken, maar na slechts 1 week op deze school ging mijn zelfvertrouwen in het Spaans enorm vooruit. Als je echt een vreemde taal wilt leren moet je een van deze scholen bezoeken. Ze kunnen je de taal en de cultuur van het land waar je je bevindt als geen ander aanleren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een fijne reis, de school is prachtig gelegen, je kunt je huiswerk op het strand maken en rond het zwembad studeren. Hele goede docenten, elke dag een ander onderwerp. Veel conversaties, wat erg hielp met het leren. De accommodatie was erg schoon, we kregen elke twee dagen schone handdoeken, en de bedden werden elke dag opgemaakt! Heel erg goed, het was als een hotel met een eigen kluis en een eigen badkamer.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitmuntend; de docenten professioneel en gezellig, en gedreven om de cursus voor iedereen relevant te maken. Mijn luxueuze kamer overtrof mijn verwachtingen, en er waren zelfs cava en fruit bij aankomst. Wat een geweldige set-up.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het niveau van de lessen was top. Alle docenten waren makkelijk te benaderen en erg ervaren. Ze legden de grammatica duidelijk uit en gingen niet door naar het volgende onderwerp voordat iedereen het begreep. De sfeer in de klas was ontspannen en ik genoot van elke les. De salsalessen waren ook super. Herman lijkt elke soort dans te kennen en wist iedereen de passen aan te leren met veel geduld. Ik keek elke dag uit naar zijn les. Voordat ik aan de cursus begon was ik enigszins zenuwachtig om alleen te gaan, maar ik voelde me overal erg welkom.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitermate goed: de introductie verwelkomend en de Spaans test wist mijn niveau goed te bepalen. Het was een zeer boeiende manier van je in het Spaans verdiepen met verschillende docenten en leermethodes. De accommodatie was vrij karig en voldoende als je gewend bent aan studentenaccommodatie, maar niet zo geschikt voor oudere studenten. Na dit overlegd te hebben met de manager werd ik in een comfortabelere kamer geplaatst.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Lessen waren van hoge kwaliteit. De school zorgde voor een perfecte leeromgeving voor Spaanse gesprekken en het ontwikkelen van taalvaardigheden in het algemeen. Het allerbeste was de culturele programma's, waar ik erg van heb genoten. De school wist mijn niveau goed in te schatten. Ik zou zeker een langere cursus in de toekomst willen doen!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren fantastisch, de accommodatie was wat simpel, maar direct aan de school gelegen en dagelijks schoongemaakt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een geweldige cursus, ik zou het zeker aanraden. De accommodatie was goed, met een fantastisch uitzicht. Ik zou deze cursus zeker aanraden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb ontzettend genoten van de tijd op school. Prachtige locatie, goede taalcursus en heerlijk weer met leuke mensen. De accommodatie was goed, we hadden het geluk dat we in de enige kamer met airco verbleven en het was ook nog een van de grootste kamers. Het was heerlijk. Ik vond het ook erg prettig dat mijn kamer regelmatig werd schoongemaakt. Muchas gracias para todo.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig! Ik vond de reis naar Granada top. De klassen waren erg goed, aangezien er slechts 9 studenten in mijn klas waren, in tegenstelling tot de laatste Spaans cursus die ik aflegde, waar we met 15 man waren. Ik heb veel meer geleerd in Malaga. De accommodatie was simpel, maar prima en het werd elke dag schoongemaakt. Ik kan niet wachten om terug te gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus lag op precies het juiste niveau. Docenten waren altijd op tijd en ik vond het prettig om een aantal verschillende docenten te hebben. Het voelt alsof ik veel heb geleerd. De accommodatie was schoon en comfortabel, maar misschien wat klein. Het zou misschien leuk zijn geweest om iets te hebben georganiseerd in de bar 's avonds, zoals een quiz of lokale muziek om studenten te helpen elkaar te leren kennen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed georganiseerd met eigen lesmateriaal, een nieuw werkboek voor elke week met duidelijke richtlijnen. De docenten waren gemotiveerd en enthousiast en zorgden ervoor dat we ons thuis voelden. Ik verbleef in de Club Hispanico en het was als de universiteitsaccommodatie aan de school, erg praktisch met goede faciliteiten. Ik heb erg van de hele ervaring genoten, en de locatie stond me heel erg aan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was begrijpelijk en werd goed gebracht. Ik zou nog wat meer conversatie kunnen hebben gebruikt, ook al kregen we al veel hiervan. Ik kan Spaans aardig schrijven en lezen, maar ik vind het spreken nog steeds een beetje lastig. De accommodatie was als een slaapzaal: zeer simpel, maar comfortabel. Het enige wat ik miste was een haardroger. Het gebouw zelf was heel aardig. Ik was verbaasd door het aantal activiteiten dat werd georganiseerd, niet alleen was er een trip naar Marokko, maar ook excursies naar plekken dichtbij en elke week een film.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was intensiever dan bij vorige scholen. Alles leek goed georganiseerd. De rotatie van docenten was goed. Er was een Einde van Niveau B1 examen van 2 uur wat duidelijk aangaf hoeveel je nou eigenlijk had geleerd. De studiefaciliteiten waren goed. Ik heb mijn eigen accommodatie geboekt in een hotel in het stadscentrum. Alhoewel ik in de winter de cursus deed, waren er genoeg medestudenten om aan activiteiten deel te nemen en vrienden te maken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   We kregen veel kansen om spelletjes te spelen in het Spaans zoals Galgje, waarbij de Spaans leert zonder dat je het doorhebt. We hadden veel conversatieoefeningen met interessante onderwerpen die van pas zouden komen als we met de lokale bevolking spraken. Ik vond de lessen goed uitgewerkt en iedereen had de kans om de taal te oefenen en alles uit te proberen. De kamer waar ik in verbleef was erg netjes en ik had een eigen balkon waar ik kon zitten. De wifi was erg goed, alhoewel dit niet blijkbaar niet in alle kamers zo was. Ik had graag airco gewild, aangezien het erg warm werd, en de schoonmakers kwamen vaak net nadat de lessen waren afgelopen, wat niet zo praktisch was. De ligging was erg goed, net buiten Malaga, waardoor we niet direct in de stad waren, maar gemakkelijk de stad in konden om te winkelen of uit te gaan, en we waren op slechts enkele minuten lopen van het strand! Doordat de lessen om 12:30 waren afgelopen hadden we de hele dag om te ontspannen en van het land te genieten. Betreffende het eten in de cafetaria was het ontbijt erg goed, maar ik had graag meer keuze gehad voor de lunch en het avondeten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik werd in een groep van exact het juiste niveau geplaatst, dus ik kon het volgen maar werd wel uitgedaagd. Er was een goed assortiment aan activiteiten, uitmuntende docenten en veel conversatie. De accommodatie was schoon, comfortabel en had goede faciliteiten. Veel activiteiten voor de 50+ groep. Het restaurant op de schoollocatie was ook erg goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was fantastisch. De lessen waren bijzonder goed! Een erg professionele taalschool. Na de aanvankelijke test werd ik op het juiste niveau geplaatst. Lesmateriaal was goed. Het tempo en de hoeveelheid van de lessen waren intensief, maar niet overweldigend. De mix van grammatica, lees-, luister-, schrijf- en spreekvaardigheden, en praktische opdrachten was goed uitgebalanceerd. Een zeer belonende ervaring. De accommodatie was erg goed, en op een goede locatie. Goede faciliteiten en de bar/restaurant was erg goed, ik had halfpension en het eten was prima. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De cursus in zijn geheel was beter dan ik had verwacht. De school is een erg professionele faciliteit met zeer capabele medewerkers op alle vlakken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten maakten de cursus erg leuk. Ze waren gedreven en maakten grammaticalessen een stuk interessanter. Mijn klas was een bijzonder goede mix, met een goede sfeer in het lokaal en boeiende discussies. De accommodatie was goed en praktisch. De eenpersoonskamers waren wel wat klein. Aan de positieve kant was je niet vaak in je kamer, en was deze wel uitgerust met alles wat ik nodig had. Als een vijftigplusser genoot ik erg van de het sociale aspect. Iedereen is open voor gesprekken en vriendschappen. Het was een geweldige manier van het leren kennen van mensen van verschillende nationaliteiten en van de wijdere wereld ontdekken. De combinatie van de school, het zwembad, de accommodatie en het nabijgelegen strand en de stad maakten het de perfecte reisbestemming.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De taalcursus was erg goed. Het werd efficiënt gerund en de kwaliteit van de lessen was goed. De docenten waren behulpzaam en makkelijk te benaderen. De kamer waar ik in verbleef was waar voor je geld en degelijk. Het gebouw is erg goed gelegen, vlakbij winkels en café's en op korte afstand van het strand en het centrum van Malaga. Het complex was erg goed met een mooi zwembad en een fijn restaurant, net zoals hele goede leerfaciliteiten. De extra activiteiten op school waren erg goed. De dansleraar was erg gedreven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus is me bevallen. De onderwijsmethode was goed georganiseerd, docenten waren ervaren, er waren leuke activiteiten na de les, en het personeel was vriendelijk. Ik voelde me altijd prettig op school. Ik verbleef in een gedeeld appartement, groot genoeg, veilig, alle faciliteiten die ik nodig had. De school ligt op een helling in een prachtige omgeving, en het appartement ligt naast het strand, wat erg fijn was. Heel erg bedankt Apple Languages voor de hulp.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren 'muy simpatico' en bereid om te helpen. Als een beginner van 60 jaar voelde ik me nooit 'dom'. Als vegetariër was ik een beetje bezorgd hoe mijn gastvrouw ermee om zou gaan, maar ze had niet behulpzamer kunnen zijn. Ik heb meer en beter gegeten dan ik normaal thuis doe!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond het absoluut geweldig! Vanaf het moment dat ik aankwam, was het personeel vriendelijk en was alles erg goed georganiseerd. De cursus was precies wat ik nodig had. Ik was er voor 4 weken, dus ik had de kans om vooruit te gaan naar de hogere klas. De docenten waren vriendelijk en gemakkelijk om mee te praten. Wat betreft de accommodatie, Ik was verbaasd dat er een schoonmaakservice was. Wow. Ik zag in een gedeelde kamer en mijn kamergenoot was erg vriendelijk en Zweeds. De kamer was groot genoeg voor ons beide en er was een badkamer, waar zowel een bad ALS een douche was! Er was zelfs een koelkast! Ik wil jullie graag bedanken voor deze 4 fantastische weken weg van huis. Er was zoveel te doen en zoveel mensen om te ontmoeten dat ik thuis niet één keer heb gemist. Ik zal deze cursus zeker aanbevelen bij een vriend en ik ga dit in de toekomst zeker nog een keer doen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt van alles genoten. De lessen waren echt leuk maar ook heel uitdagend - ik was precies in het goede niveau geplaatst. Ik vond de activiteiten ook leuk en interessant, vooral het uitstapje naar Granada en de fietstocht door Malaga vond ik echt geweldig. De vrouw waar ik verbleef was erg aardig en vriendelijk en alles aan de accommodatie was goed. Ik heb heel erg van mijn tijd in Malaga genoten, iedereen was erg vriendelijk en bij aankomst had ik al een aantal erg goede vrienden gemaakt. Ik vond de opzet van de zomercursus erg goed, je hoefde niet vroeg op te staan na een late avond uit. Het onderwijs was erg goed en al het personeel was heel vriendelijk en de docenten maakten het ook leuk, zelfs alle variaties van de conjunctief! Ik raad deze cursus iedereen aan!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Dit was de achtste keer dat ik een cursus heb gevolgd op deze school in Malaga. Dat zegt wel genoeg!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het onderwijs was uitstekend en in de toekomst zou ik graag nog een Club 50+ cursus willen volgen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Interessante ervaring, extreem goede docenten. Hard, maar leuk werken tijdens de cursus. De accommodatie was erg goed, comfortabel en het huishoud personeel was goed. Bijzonder goede culturele excursies.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten en de cursusinhoud waren geweldig. Onderwezen in een fjin tempo terwijl er evengoed veel behandeld werd. De sfeer in de lessen was ontspannen en leuk. De docenten waren erg aanmoedigend, maar legden geen hoge druk op je. Erg ruim en comfortabel. Rustig met een eigen ingang en een kleine, eigen tuin. Naast de school wat ook heel handig was. Er was een standaard schoonmaak service. Het bed werd elke dag opgemaakt, het appartement schoongemaakt en nieuwe handdoeken werden er neergelegd. Over het algemeen was de cursus, de docenten, accommodatie, excursies en personeel uitstekend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn reis naar Malaga was gewoon fatastisch. De docent op de school samen met het personeel was geweldig en zo behulpzaam. Ik heb meer geleerd dan ik had had gedacht. Ik heb zoveel geweldige mensen ontmoet op de cursus en de hele ervaring was gewoon echt fantastisch. Mijn accommodatie was het geld zeker waard. De kamers waren groot, ruim en erg schoon. De mensen met wie ik het appartement deelde waren ook geweldig. De hele reis was zo goed dat mijn vrienden en ik daar volgend jaar een reünie houden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed georganiseerd en we waren beide in het goede niveau geplaatst. De accommodatie was uitstekend.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Canada (2.9)
   Chinese (5.6)
   French (4.9)
   German (22.30)
   Holland (4.7)
   Korean (6.7)
   Norwegian (6.7)
   Swiss (9.60)
   Uk (4.9)
   Usa (7.5)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Málaga (Premium)

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024