Uitzicht vanaf het balkon, Spaanse school in Malaga
Vind een school
Waardering  4.5/5

Spaans leren in Málaga (Premium) - Spanje

Wist je dat Malaga een van de meest populaire locaties is om Spaans te leren? Onze studenten kiezen Malaga voor het mediterrane klimaat, de prachtige zandstranden en de traditionele Spaanse cultuur. Vergeet niet dat Malaga ook de geboorteplaats van Picasso is en de thuisbasis van flamenco! Je zult hoe dan ook kunnen genieten van de mediterrane levensstijl tijdens je cursus Spaans in Malaga - van ontspannen op het strand tot het genieten van lange lunches in de cafés aan het water, je zal niet meer uit deze stad willen vertrekken!

We hebben twee scholen in Malaga. Onze Malaga (Premium) school ligt op slechts 10 minuten lopen van het strand en heeft een eigen campus, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Onze school in Málaga (Premium)

Onze Málaga (Premium) school staat op een minicampus met een zwembad, tuinen, een kantine, een dansstudio, een mediatheek, een bioscoop, 25 klaslokalen met airconditioning en zelfs een studentenresidentie. Met de uitstekende faciliteiten op het schoolterrein en eerste klas studentenresidentie, is dit ongetwijfeld een van de best uitgeruste taalscholen in Málaga. De school en de residentie liggen allebei op loopafstand van het strand.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Málaga (Premium)

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive (24)
 • Intensive + Cookery (24)
 • Private Lessons (20)
 • Academic Year (20)
 • Business Course (30)
 • Business Course (30)
 • Club 50 (15)
 • DELE Exam Prep (20)
 • Teachers Course (30)

Onze Malaga Premium biedt een breed aanbod van cursussen aan, geschikt voor studenten van alle niveaus! De meest populaire cursus is de Intensieve cursus met 20 Spaans lessen per week, gegeven in kleine groepjes van maximaal 10 studenten. Deze cursus dekt veel taalvaardigheden, zoals spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica, en is een goede keuze als je je algehele begrip van en zekerheid in Spaans wilt verbeteren. Als je zoveel mogelijk wilt leren biedt de school ook een Intensieve cursus met 24 lessen per week, en Super Intensieve cursussen met 24, 26 of 30 lessen per week.

We hebben ook een groot aantal startdata elk jaar voor studenten die graag Spaans lessen willen combineren met kooklessen of salsa en flamenco danslessen, en ook onze populaire Club 50+ cursus, met een programma van taallessen en activiteiten die speciaal gericht zijn op vijftigplussers.

Voor studenten die graag een kwalificatie in Spaans als vreemde taal willen halen is DELE examentraining ook beschikbaar.

Een andere mogelijkheid zijn Zakelijk Spaans lessen die focussen op taalvaardigheden die nodig zijn in het professionele leven. Deze lessen overbruggen ook veel onderwerpen op de werkvloer, zoals persoonlijke introducties, presentaties en participatie in vergaderingen, en ook Spaanse zakencultuur en werk in bijvoorbeeld human resources, market research en product analyse.

Voor Spaans docenten is onze Docententraining cursus misschien interessant. Deze cursus combineert Spaans en cultuurlessen met lessen die gefocust zijn op leermethodes, technologie in klaslokalen, materiaal en interactie in de klas. Wij bieden ook Erasmus+ programma’s aan voor docenten in Europa, en kunnen helpen bij het aanvragen van financiering. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Privélessen kunnen ook worden geregeld, met startdata voor studenten met alle taalniveaus, op elke maandag in het jaar.

Speciale cursussen in Málaga (Premium)

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • On Site Residence
 • Shared Apartment
 • Shared Apartment Plus

Alle 114 kamers in de residentie hebben een privébadkamer met douche en toilet. Met uitmuntende faciliteiten op de campus en eersteklas studentenhuizing is dit zeker de best uitgeruste Spaans school in Malaga. De school en residentie bevinden zich allebei op loopafstand van het strand.

Mocht je meer contact willen met Spaanssprekende mensen, dan kunnen we ook voor accommodatie bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Dit soort accommodatie is beschikbaar in de vorm van halfpension, dus je gastouders zullen je met twee maaltijden per dag voorzien.

We bieden ook gedeelde appartementen aan, waar je samenwoont met maximaal zes andere studenten die aan dezelfde school studeren. Dit is de beste optie voor studenten die graag zelf koken aangezien je toegang hebt tot een volledig uitgeruste, gedeelde keuken.

Activiteiten

Naast een uitstekende Spaanse cursus, biedt de school een rondleiding door Malaga en Flamenco of Salsa lessen, feesten, filmavonden en excursies van ½ dag en een hele dag naar Granada, Cordoba en Sevilla. Er zijn ook weekendexcursies naar Marokko.

Hoe er te komen

Vlieg direct naar Malaga. Taxi's zijn beschikbaar vanaf het vliegveld. Als je wilt, biedt de school ook, tegen een kleine vergoeding, een transferservice vanaf de luchthaven van Malaga aan.


Locatie van onze school in Málaga (Premium)

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5
Gemiddelde score voor onze school Málaga (Premium) gebaseerd op 85 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Uitstekende docenten zorgen voor een vermakelijke educatie. Zeer goed gevoel voor humor en altijd behulpzaam. De accommodatie heeft mij positief verrast, ik verwachtte een meer sobere inrichting. Mijn kamer was gezellig, het bed was comfortabel, er was een verwarming aanwezig en het was er schoon en rustig. Ook ben ik erg tevreden over geleverde service en zou ik graag terugkeren naar Malaga voor een vervolgcursus.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitstekend. Ik houd niet zo van tests, dus ik had de schooltest niet zo goed afgelegd als ik zou kunnen hebben gedaan, maar ik werd toch in de juiste groep geplaatst. Er waren weinig Engelse studenten, en ik zat in een kleine klas met een Engelse, Nederlandse, Duitse en Zweedse student. Ik vond het prettig dat alles in het Spaans werd onderwezen en ik was verrast dat ik 90% ervan begreep. De docenten waren ontzettend goed, en over twee weken hadden we drie verschillende docenten, een keer zelfs alle drie tegelijk. Een erg goede cursus, en het personeel van de school en de Club Hispanico waren vriendelijk en behulpzaam. De bar/restaurant maaltijden waren goed en aardig geprijst. Goede keuze in het menu. In de omgeving van de school lagen ook genoeg supermarkten, restaurants, tapasbars, enz.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een uitmuntende school. Het personeel was erg professioneel en de cursus was goed gerund. Ik zal zeker nog een keer gaan. De accommodatie was privé, rustig en schoon, in een standaard kamer uitgerust met alles wat ik nodig had. Het was een geweldige kans om studenten van over heel Europa en de VS te leren kennen. Goede faciliteiten, restaurant, bar, zwembad en terras. Lekker eten ook. Het was als een vriendelijk hotel met klaslokalen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus en alle drie de docenten waren geweldig. Mijn gastgezin was ontzettend vriendelijk en op slechts 10 minuten van de school. Ik kan deze locatie zeker aan iedereen aanraden. Heel erg bedankt voor jullie hulp met mijn vragen, en ik ben zeker niet teleurgesteld. De kooklessen waren ook fantastisch!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van mijn cursus genoten. Vooral de docenten waren erg goed, de klassen gevarieerd en productief. Ik was tevreden met mijn accommodatie. De kamer was fijn en de familie gastvrij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was erg tevreden met de cursus, ik vond het allemaal erg gestructureerd en het personeel en de docenten waren vriendelijk en behulpzaam. Ik heb al in al heel erg genoten van de cursus.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik heb nooit heel erg van school gehouden, maar de docenten waren allemaal erg goed en vriendelijk. De cursus was gestructureerd en de sessies werden opgebroken door korte pauzes, waardoor 4 uur op een ochtend niet vermoeiend was. Ik gebruikte mijn kamer enkel om te slapen en om te kleden, dus ik was tevreden voor wat ik er voor betaalde. De kamer was simpel maar adequaat. De residentie is heel praktisch naast de school gelegen. Het eten in het café was redelijk geprijst en lekker. De studenten waren ook erg vriendelijk en ik kan niet wachten om terug te gaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Dit was de beste vakantie van mijn leven. De school plaatste me in een klas van precies het juiste niveau en ik begreep verbazingwekkend genoeg het meerendeel van de grammaticalessen, ook al werden ze helemaal in het Spaans gegeven. Ik begrijp de grammatica nu misschien wel beter dan in het Engels! Mijn kamer was simpel maar prima voor wat ik nodig had. Het is handig om een bureau, lamp en plek voor boeken te hebben. De kluis in de kamer is praktisch en zorgt ervoor dat je niet de hele tijd naar receptie hoeft.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren energiek en behulpzaam. Het contact tussen de studenten was geweldig en iedereen werkte samen. De cursus was ontzettend goed, ik heb veel geleerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van de lessen, en ik voel dat ik veel geleerd heb. Het was een fantastische ervaring en ik heb veel mensen van over de hele wereld leren kennen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg goed georganiseerd, en de docenten en het personeel waren erg vriendelijk, behulpzaam en enthousiast. Ik had een geweldige twee weken, en heb mensen ontmoet die ik nooit zal vergeten. Heel erg bedankt!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ontzettend goede ervaring uiteindelijk - de eerste paar dagen waren moeilijk, aangezien ik me in een hele nieuwe omgeving wijdde en de lessen enkel in het Spaans waren. Na enige tijd lukte het wel, en tegen het einde was het toch geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Lessen van hoog niveau, geweldige inhoud - intensief maar productief. Lessen van 50 minuten met 10 minuten pauze erna werkten erg goed. Ik vond het nodig om ongeveer 2 uur per dag door te brengen met huiswerk, en dit bleek de norm. De luxe kamer was beter dan ik had verwacht en de kwaliteit was hoog. Ik had het erg naar mijn zin.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Voor mij, als complete beginner, was de cursus in eerste instantie erg intensief en veeleisend. Ik besloot om door te zetten en ik kan nu terugkijken en waarderen hoeveel ik heb geleerd in 4 weken tijd. Voor iemand die slechts enkele Spaanse woorden wist, herken ik nu ongeveer 400 woorden. De docenten waren erg goed en gepassioneerd voor hun eigen taal. Ik genoot van mijn verblijf en zal geen moment twijfelen om terug te gaan naar Malaga. Een ervaring om voor altijd te koesteren. Muchos gracias.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg leuk, en kan me nu goed verwoorden in het Spaans. De docenten waren erg professioneel, de lessen waren uitdagend, en we werden aangemoedigd om te spreken en huiswerk te maken. De activiteiten waren interessant en we hadden het geluk om tijdens de Ferias in Sevilla te zijn. Ik zou dit zeker aanraden aan iedereen die een taal wilt leren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van mijn tijd in Málaga, de docenten waren geweldig, de faciliteiten goed, en ik zou het zeker aanraden aan anderen. De accommodatie was een beetje verouderd, maar helemaal geschikt en ik had een prettig verblijf.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Na een week op deze school werd ik als bovengemiddeld gewaardeerd. Het heeft me 2 jaar studie gekost om dit niveau te bereiken, maar na slechts 1 week op deze school ging mijn zelfvertrouwen in het Spaans enorm vooruit. Als je echt een vreemde taal wilt leren moet je een van deze scholen bezoeken. Ze kunnen je de taal en de cultuur van het land waar je je bevindt als geen ander aanleren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was een fijne reis, de school is prachtig gelegen, je kunt je huiswerk op het strand maken en rond het zwembad studeren. Hele goede docenten, elke dag een ander onderwerp. Veel conversaties, wat erg hielp met het leren. De accommodatie was erg schoon, we kregen elke twee dagen schone handdoeken, en de bedden werden elke dag opgemaakt! Heel erg goed, het was als een hotel met een eigen kluis en een eigen badkamer.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitmuntend; de docenten professioneel en gezellig, en gedreven om de cursus voor iedereen relevant te maken. Mijn luxueuze kamer overtrof mijn verwachtingen, en er waren zelfs cava en fruit bij aankomst. Wat een geweldige set-up.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het niveau van de lessen was top. Alle docenten waren makkelijk te benaderen en erg ervaren. Ze legden de grammatica duidelijk uit en gingen niet door naar het volgende onderwerp voordat iedereen het begreep. De sfeer in de klas was ontspannen en ik genoot van elke les. De salsalessen waren ook super. Herman lijkt elke soort dans te kennen en wist iedereen de passen aan te leren met veel geduld. Ik keek elke dag uit naar zijn les. Voordat ik aan de cursus begon was ik enigszins zenuwachtig om alleen te gaan, maar ik voelde me overal erg welkom.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitermate goed: de introductie verwelkomend en de Spaans test wist mijn niveau goed te bepalen. Het was een zeer boeiende manier van je in het Spaans verdiepen met verschillende docenten en leermethodes. De accommodatie was vrij karig en voldoende als je gewend bent aan studentenaccommodatie, maar niet zo geschikt voor oudere studenten. Na dit overlegd te hebben met de manager werd ik in een comfortabelere kamer geplaatst.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Lessen waren van hoge kwaliteit. De school zorgde voor een perfecte leeromgeving voor Spaanse gesprekken en het ontwikkelen van taalvaardigheden in het algemeen. Het allerbeste was de culturele programma's, waar ik erg van heb genoten. De school wist mijn niveau goed in te schatten. Ik zou zeker een langere cursus in de toekomst willen doen!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren fantastisch, de accommodatie was wat simpel, maar direct aan de school gelegen en dagelijks schoongemaakt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een geweldige cursus, ik zou het zeker aanraden. De accommodatie was goed, met een fantastisch uitzicht. Ik zou deze cursus zeker aanraden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb ontzettend genoten van de tijd op school. Prachtige locatie, goede taalcursus en heerlijk weer met leuke mensen. De accommodatie was goed, we hadden het geluk dat we in de enige kamer met airco verbleven en het was ook nog een van de grootste kamers. Het was heerlijk. Ik vond het ook erg prettig dat mijn kamer regelmatig werd schoongemaakt. Muchas gracias para todo.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig! Ik vond de reis naar Granada top. De klassen waren erg goed, aangezien er slechts 9 studenten in mijn klas waren, in tegenstelling tot de laatste Spaans cursus die ik aflegde, waar we met 15 man waren. Ik heb veel meer geleerd in Malaga. De accommodatie was simpel, maar prima en het werd elke dag schoongemaakt. Ik kan niet wachten om terug te gaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus lag op precies het juiste niveau. Docenten waren altijd op tijd en ik vond het prettig om een aantal verschillende docenten te hebben. Het voelt alsof ik veel heb geleerd. De accommodatie was schoon en comfortabel, maar misschien wat klein. Het zou misschien leuk zijn geweest om iets te hebben georganiseerd in de bar 's avonds, zoals een quiz of lokale muziek om studenten te helpen elkaar te leren kennen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed georganiseerd met eigen lesmateriaal, een nieuw werkboek voor elke week met duidelijke richtlijnen. De docenten waren gemotiveerd en enthousiast en zorgden ervoor dat we ons thuis voelden. Ik verbleef in de Club Hispanico en het was als de universiteitsaccommodatie aan de school, erg praktisch met goede faciliteiten. Ik heb erg van de hele ervaring genoten, en de locatie stond me heel erg aan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was begrijpelijk en werd goed gebracht. Ik zou nog wat meer conversatie kunnen hebben gebruikt, ook al kregen we al veel hiervan. Ik kan Spaans aardig schrijven en lezen, maar ik vind het spreken nog steeds een beetje lastig. De accommodatie was als een slaapzaal: zeer simpel, maar comfortabel. Het enige wat ik miste was een haardroger. Het gebouw zelf was heel aardig. Ik was verbaasd door het aantal activiteiten dat werd georganiseerd, niet alleen was er een trip naar Marokko, maar ook excursies naar plekken dichtbij en elke week een film.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was intensiever dan bij vorige scholen. Alles leek goed georganiseerd. De rotatie van docenten was goed. Er was een Einde van Niveau B1 examen van 2 uur wat duidelijk aangaf hoeveel je nou eigenlijk had geleerd. De studiefaciliteiten waren goed. Ik heb mijn eigen accommodatie geboekt in een hotel in het stadscentrum. Alhoewel ik in de winter de cursus deed, waren er genoeg medestudenten om aan activiteiten deel te nemen en vrienden te maken.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

We kregen veel kansen om spelletjes te spelen in het Spaans zoals Galgje, waarbij de Spaans leert zonder dat je het doorhebt. We hadden veel conversatieoefeningen met interessante onderwerpen die van pas zouden komen als we met de lokale bevolking spraken. Ik vond de lessen goed uitgewerkt en iedereen had de kans om de taal te oefenen en alles uit te proberen. De kamer waar ik in verbleef was erg netjes en ik had een eigen balkon waar ik kon zitten. De wifi was erg goed, alhoewel dit niet blijkbaar niet in alle kamers zo was. Ik had graag airco gewild, aangezien het erg warm werd, en de schoonmakers kwamen vaak net nadat de lessen waren afgelopen, wat niet zo praktisch was. De ligging was erg goed, net buiten Malaga, waardoor we niet direct in de stad waren, maar gemakkelijk de stad in konden om te winkelen of uit te gaan, en we waren op slechts enkele minuten lopen van het strand! Doordat de lessen om 12:30 waren afgelopen hadden we de hele dag om te ontspannen en van het land te genieten. Betreffende het eten in de cafetaria was het ontbijt erg goed, maar ik had graag meer keuze gehad voor de lunch en het avondeten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik werd in een groep van exact het juiste niveau geplaatst, dus ik kon het volgen maar werd wel uitgedaagd. Er was een goed assortiment aan activiteiten, uitmuntende docenten en veel conversatie. De accommodatie was schoon, comfortabel en had goede faciliteiten. Veel activiteiten voor de 50+ groep. Het restaurant op de schoollocatie was ook erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was fantastisch. De lessen waren bijzonder goed! Een erg professionele taalschool. Na de aanvankelijke test werd ik op het juiste niveau geplaatst. Lesmateriaal was goed. Het tempo en de hoeveelheid van de lessen waren intensief, maar niet overweldigend. De mix van grammatica, lees-, luister-, schrijf- en spreekvaardigheden, en praktische opdrachten was goed uitgebalanceerd. Een zeer belonende ervaring. De accommodatie was erg goed, en op een goede locatie. Goede faciliteiten en de bar/restaurant was erg goed, ik had halfpension en het eten was prima. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De cursus in zijn geheel was beter dan ik had verwacht. De school is een erg professionele faciliteit met zeer capabele medewerkers op alle vlakken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten maakten de cursus erg leuk. Ze waren gedreven en maakten grammaticalessen een stuk interessanter. Mijn klas was een bijzonder goede mix, met een goede sfeer in het lokaal en boeiende discussies. De accommodatie was goed en praktisch. De eenpersoonskamers waren wel wat klein. Aan de positieve kant was je niet vaak in je kamer, en was deze wel uitgerust met alles wat ik nodig had. Als een vijftigplusser genoot ik erg van de het sociale aspect. Iedereen is open voor gesprekken en vriendschappen. Het was een geweldige manier van het leren kennen van mensen van verschillende nationaliteiten en van de wijdere wereld ontdekken. De combinatie van de school, het zwembad, de accommodatie en het nabijgelegen strand en de stad maakten het de perfecte reisbestemming.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De taalcursus was erg goed. Het werd efficiënt gerund en de kwaliteit van de lessen was goed. De docenten waren behulpzaam en makkelijk te benaderen. De kamer waar ik in verbleef was waar voor je geld en degelijk. Het gebouw is erg goed gelegen, vlakbij winkels en café's en op korte afstand van het strand en het centrum van Malaga. Het complex was erg goed met een mooi zwembad en een fijn restaurant, net zoals hele goede leerfaciliteiten. De extra activiteiten op school waren erg goed. De dansleraar was erg gedreven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus is me bevallen. De onderwijsmethode was goed georganiseerd, docenten waren ervaren, er waren leuke activiteiten na de les, en het personeel was vriendelijk. Ik voelde me altijd prettig op school. Ik verbleef in een gedeeld appartement, groot genoeg, veilig, alle faciliteiten die ik nodig had. De school ligt op een helling in een prachtige omgeving, en het appartement ligt naast het strand, wat erg fijn was. Heel erg bedankt Apple Languages voor de hulp.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Morrissey

De docenten waren 'muy simpatico' en bereid om te helpen. Als een beginner van 60 jaar voelde ik me nooit 'dom'. Als vegetariër was ik een beetje bezorgd hoe mijn gastvrouw ermee om zou gaan, maar ze had niet behulpzamer kunnen zijn. Ik heb meer en beter gegeten dan ik normaal thuis doe!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Campbell

Ik vond het absoluut geweldig! Vanaf het moment dat ik aankwam, was het personeel vriendelijk en was alles erg goed georganiseerd. De cursus was precies wat ik nodig had. Ik was er voor 4 weken, dus ik had de kans om vooruit te gaan naar de hogere klas. De docenten waren vriendelijk en gemakkelijk om mee te praten. Wat betreft de accommodatie, Ik was verbaasd dat er een schoonmaakservice was. Wow. Ik zag in een gedeelde kamer en mijn kamergenoot was erg vriendelijk en Zweeds. De kamer was groot genoeg voor ons beide en er was een badkamer, waar zowel een bad ALS een douche was! Er was zelfs een koelkast! Ik wil jullie graag bedanken voor deze 4 fantastische weken weg van huis. Er was zoveel te doen en zoveel mensen om te ontmoeten dat ik thuis niet één keer heb gemist. Ik zal deze cursus zeker aanbevelen bij een vriend en ik ga dit in de toekomst zeker nog een keer doen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
H. Biggs

Ik heb echt van alles genoten. De lessen waren echt leuk maar ook heel uitdagend - ik was precies in het goede niveau geplaatst. Ik vond de activiteiten ook leuk en interessant, vooral het uitstapje naar Granada en de fietstocht door Malaga vond ik echt geweldig. De vrouw waar ik verbleef was erg aardig en vriendelijk en alles aan de accommodatie was goed. Ik heb heel erg van mijn tijd in Malaga genoten, iedereen was erg vriendelijk en bij aankomst had ik al een aantal erg goede vrienden gemaakt. Ik vond de opzet van de zomercursus erg goed, je hoefde niet vroeg op te staan na een late avond uit. Het onderwijs was erg goed en al het personeel was heel vriendelijk en de docenten maakten het ook leuk, zelfs alle variaties van de conjunctief! Ik raad deze cursus iedereen aan!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Dit was de achtste keer dat ik een cursus heb gevolgd op deze school in Malaga. Dat zegt wel genoeg!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
C. Gilman

Het onderwijs was uitstekend en in de toekomst zou ik graag nog een Club 50+ cursus willen volgen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Interessante ervaring, extreem goede docenten. Hard, maar leuk werken tijdens de cursus. De accommodatie was erg goed, comfortabel en het huishoud personeel was goed. Bijzonder goede culturele excursies.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
K. White

De docenten en de cursusinhoud waren geweldig. Onderwezen in een fjin tempo terwijl er evengoed veel behandeld werd. De sfeer in de lessen was ontspannen en leuk. De docenten waren erg aanmoedigend, maar legden geen hoge druk op je. Erg ruim en comfortabel. Rustig met een eigen ingang en een kleine, eigen tuin. Naast de school wat ook heel handig was. Er was een standaard schoonmaak service. Het bed werd elke dag opgemaakt, het appartement schoongemaakt en nieuwe handdoeken werden er neergelegd. Over het algemeen was de cursus, de docenten, accommodatie, excursies en personeel uitstekend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Toms

Mijn reis naar Malaga was gewoon fatastisch. De docent op de school samen met het personeel was geweldig en zo behulpzaam. Ik heb meer geleerd dan ik had had gedacht. Ik heb zoveel geweldige mensen ontmoet op de cursus en de hele ervaring was gewoon echt fantastisch. Mijn accommodatie was het geld zeker waard. De kamers waren groot, ruim en erg schoon. De mensen met wie ik het appartement deelde waren ook geweldig. De hele reis was zo goed dat mijn vrienden en ik daar volgend jaar een reünie houden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed georganiseerd en we waren beide in het goede niveau geplaatst. De accommodatie was uitstekend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Canada (2.9)
Chinese (5.6)
French (4.9)
German (22.30)
Holland (4.7)
Korean (6.7)
Norwegian (6.7)
Swiss (9.60)
Uk (4.9)
Usa (7.5)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Het ongelooflijke Malaga

malaga viewHet is alweer een tijdje geleden dat we iets over Malaga geschreven hebben en om eerlijk te zijn dacht ik dat ik alles over Malaga al wist zonder de stad ooit bezocht te hebben, het is namelijk een van onze populairste locaties en de thuisbasis van een van de beste taalscholen in Spanje! Wat ik zeker niet wist is hoe facinerend de stad eigenlijk is en hoe perfect het is voor een veeleisende toerist, je hebt er namelijk van alles: heerlijk eten, historische bezienswaardigheden, een bruisend nachtleven en uitgestrekte stranden. Read more...

Prijzen Málaga (Premium)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners