Apple Language Courses

Spaans leren in Nerja - Spanje

Intensief
Cursus

van
€296

Nerja ligt aan de zuidkust van Andalusië en is een ideale plaats voor een cursus Spaans in Spanje. Nerja is een klein stadje met heerlijk zonnig weer en schitterende, onaangetaste stranden. De lokale bevolking is bijzonder vriendelijk en gastvrij, dus je zult hier snel nieuwe vrienden maken! Er is genoeg te zien en te doen in Nerja, maar als je meer van Spanje wilt zien tijdens je cursus, dan kun je ook nabijgelegen steden als Málaga, Granada en Sevilla bezoeken.


Onze scholen in Nerja

Onze school in Nerja staat in het centrum van de oude binnenstad en is gevestigd in een typisch Andalusisch huis met privétuinen. De school heeft twaalf klaslokalen met airconditioning, een boekenwinkel, een bibliotheek, een comfortabele studentenlounge en een kantine.

Cursussen

Onze school in Nerja biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week en een intensieve minigroepscursus van 30 minigroepslessen per week. Normale klassen bestaan uit maximaal tien studenten, minigroepen bestaan uit maximaal zes studenten. Je kunt ook kiezen voor een cursus van 20 of 30 privélessen per week.

Als je van plan bent het internationaal erkende DELE-examen af te gaan leggen, volg dan onze DELE-examenvoorbereidingscursus van 20 groepslessen en 5 privélessen per week. Voor studenten die hun Spaans willen verbeteren voor zakelijke doeleinden biedt onze school een cursus Zakelijk Spaans. Andere speciale cursussen die de school biedt, zijn Spaans voor Docenten, Spaans & Civilisatie/Literatuur, Spaans & Salsa, Spaans & Flamenco en Spaans & Tennis.

Speciaal voor studenten van vijftig jaar en ouder biedt onze school een cursus Spaans Club 50+. Deze cursus bestaat uit 15 groepslessen Spaans per week en een uitgebreid activiteitenprogramma.

Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Als je een bijzonder goede accommodatie wilt, heeft de school een eigen residentie van hoge standaard op slechts enkele minuten lopen van de school en het strand. Alle kamers in de residentie hebben airco en een en-suite badkamer. De residentie heeft ook een terras op het dak met zwembad, naast een café en draadloos internet.

Een andere mogelijkheid is de scherp geprijste accommodatie bij een zorgvuldig geselecteerd gastgezin. Alle accommodatie is op loopafstand van de school en het strand.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Spanje biedt onze school in Nerja een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van Spaans, omdat je het Spaans dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Málaga en reis met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie in Nerja. Je kunt een bus nemen van de luchthaven naar het busstation van Málaga. Vanaf daar rijden elk uur bussen naar Nerja. Deze reis duurt ongeveer anderhalf uur. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Nerja

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.68 / 5
Accommodatie

3.94 / 5
Staf van de school

4.83 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Nerja, gebaseerd op 34 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3305 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30