Witte gebouwen in Nerja, Costa del Sol
Vind een school
Waardering  4.7/5

Spaans leren in Nerja - Spanje

Nerja ligt aan de zuidkust van Andalusië en is een ideale plaats voor een cursus Spaans in Spanje. Nerja is een klein stadje met heerlijk zonnig weer en schitterende, onaangetaste stranden. De lokale bevolking is bijzonder vriendelijk en gastvrij, dus je zult hier snel nieuwe vrienden maken!

Je zult zeker veel dingen zien en doen op deze prachtige locatie, of je nu geïnteresseerd bent in het ontdekken van de Prehistorische Grotten van Nerja, het proeven van traditionele tapas in een van de vele restaurants van de stad of het leren van een nieuwe vaardigheid, zoals flamenco dansen of watersporten. Er is genoeg te zien en te doen in Nerja, maar als je meer van Spanje wilt zien tijdens je cursus, dan kun je ook nabijgelegen steden als Málaga, Granada en Sevilla bezoeken.

Onze school in Nerja

Onze school in Nerja staat in het centrum van de oude binnenstad en is gevestigd in een typisch Andalusisch huis met privétuinen. De school heeft twaalf klaslokalen met airconditioning, een boekenwinkel, een bibliotheek, een comfortabele studentenlounge en een kantine.

Foto's

1
4
6
14

Cursussen in Nerja

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Dance Lessons (25)
 • Intensive + Diving (24)
 • Intensive + Tennis lessons (24)
 • Super Intensive (30)
 • Private Lessons (20)
 • Club 50 (15)
 • Teachers Course (25)

Onze school in Nerja biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week en een intensieve minigroepscursus van 30 minigroepslessen per week. Normale klassen bestaan uit maximaal tien studenten, minigroepen bestaan uit maximaal zes studenten. Je kunt ook kiezen voor een cursus van 20 of 30 privélessen per week.
Voor een persoonlijkere aanpak, volg een privécursus. Privélessen bieden meer flexibiliteit en bieden jou de mogelijkheid om jouw cursus Spaans aan te passen aan jouw behoeften.

Voor studenten van 50 jaar en ouder die Spaans willen leren met studenten van een vergelijkbare leeftijd, organiseert onze Nerja-school een Club 50+ cursus, een combinatie van Spaanse lessen met een programma van bezoeken en activiteiten.

Om jezelf verder onder te dompelen in de Andalusische cultuur, kun je er zelfs voor kiezen om een Intensieve Spaans + Dans- of een Intensieve Spaans + Fotografiecursus te volgen.

Speciale cursussen in Nerja

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Student Residence
 • Studio Apartment

Voor een volledige onderdompeling in de Spaanse taal en cultuur, kies je voor een verblijf bij een van de zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen van onze school, waar je je Spaanse vaardigheden kunt oefenen met moedertaalsprekers! Dit type accommodatie wordt aangeboden op basis van halfpension, wat betekent dat je twee heerlijke Spaanse maaltijden per dag kunt nuttigen samen met je gastgezin.

Als je een bijzonder goede accommodatie wilt, heeft de school een eigen residentie van hoge standaard op slechts enkele minuten lopen van de school en het strand. Alle kamers in de residentie hebben airco en een en-suite badkamer. De residentie heeft ook een terras op het dak met zwembad, naast een café en draadloos internet.

Activiteiten

Onze school in Nerja organiseert wekelijks een programma van 4-5 naschoolse activiteiten, inclusief feesten, dans- en kooklessen, Spaanse filmavonden, bezoeken en excursies naar Granada, Sevilla en Cordoba, dit alles om studenten te helpen genieten van hun verblijf in Nerja.

Hoe er te komen

Luchthaventransfers naar Nerja zijn op aanvraag beschikbaar vanaf de luchthaven van Malaga, even goed is er een uitstekende openbare busdienst. Houd er rekening mee dat privé-transfers naar de luchthaven niet zijn inbegrepen in de totale kosten van het programma en een extra vergoeding met zich meebrengen.


Locatie van onze school in Nerja

Cursus

4.7 / 5
Accommodatie

3.9 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Nerja gebaseerd op 38 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Erg professioneel en toch vriendelijk. De taalschool in Nerja is perfect om Spaans te studeren in een klein stadje aan het strand. Ook goed voor vakantie!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik werd in een geavanceerde klas geplaatst, wat het juiste niveau bleek te zijn. Het certificaat aan het einde van de cursus verklaarde dat ik een gemiddelde cursus had afgelegd, maar dit maakte voor mij niet veel uit. We konden een boek lenen voor 18 Euro per week, wat mij extra baggage scheelde. De lessen waren van uitmuntende kwaliteit.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Topklasse! Uitmuntende docent, mooi klaslokaal (in de tuin, onder een afdak!), goede selectie van activiteiten in de avond.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus die de school me aanraadde was B2, en alhoewel ik me eigenlijk voor een geavanceerde cursus had aangemeld, was deze cursus wat ik nodig had. Het versterkte de onderwerpen die ik wat meer moest oefenen, zoals de subjunctivo. De andere studenten waren allemaal op hetzelfde niveau als ik. Twee fantastische docenten - Paco en Felix hielpen onze gedurende de twee weken. Ik verbleef in de residentie (Star Room) en had geen klachten. De activiteiten waren allemaal goed gepland - dankjewel Paco voor je hulp!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was erg tevreden met lessen in het Spaans! De docenten waren erg gekwalificeerd en boden hulp wanneer nodig. Ze waren allemaal erg enthousiast, waardoor de lessen boeiend en leuk waren, wat natuurlijk de student helpt. Ik zou zeker de cursus zeker nogmaals willen doen. Nerja is een prachtig, vriendelijk stadje waar je makkelijk je taalvaardigheden kunt gebruiken om een praatje te maken met de lokale bevolking. Met prachtige stranden en uitzichten overal, kun je makkelijk uitrusten. De school zelf had lokalen zowel binnen als buiten met de nieuwste uitrusting. Er waren ook verschillende excursies in het weekend die optioneel waren en werkgroepen met betrekking tot verschillende onderwerpen in de avond, allemaal in het Spaans natuurlijk!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had twee docenten, Carmen en Francisco. Ze waren allebei erg prettig en makkelijk in de omgang. Het was niet alleen goed om van te leren, maar het was ook nog pret.

De cursus was werkelijk fantastisch en de docenten erg professioneel! Ik had niet gedacht dat ik zoveel zou leren, en dat ik helemaal in de Spaanse cultuur zou opgaan in slechts een paar weken. De familiesfeer op school, de leuke activiteiten en de vriendelijkheid van het personeel maakten de ervaring onvergetelijk. Accommodatie was comfortabel en prettig, alhoewel ik de keuze voor het ontbijt wat gelimiteerd vond.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Onze docent was briljant, het personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Excursies waren gevarieerd en interessant.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Fantastische docent met interessante en uitdagende lessen. Eerste klas buitenschoolse activiteiten voor niks.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik ben net terug van Nerja. De hele ervaring was fantastisch. Apple Languages reageert snel, en service is fantastisch. Alles wat ik had geboekt was goed geregeld, zelfs de salsalessen met twee bijzonder goede en geduldige dansleraren. Ik heb veel van hen geleerd. De school zelf was uitmuntend. Ik had twee docenten, een gaf mijn groepslessen, de ander mijn privélessen. Beiden waren erg professioneel. Het tempo van de lessen was uitdagend en meeslepend, waardoor mijn aandacht bij de les bleef. We hadden veel pret tijdens de groepslessen. Mijn privélessen waren ook erg goed. Heel erg bedankt Raquel en Alberto! De schoolresidentie is prachtig en de twee dames die ontbijt maakten en schoonmaakten waren ontzettend vriendelijk, en probeerden me altijd te helpen met mijn Spaans. De secretaresse van de school is een ontzettend georganiseerde vrouw die er alles aan deed om ons verblijf zo goed en stressvrij mogelijk te maken. Al in al een onvergetelijke ervaring. Geld goed besteed. Ik blijf Spaans leren in Engeland, en volgend jaar hoop ik terug te keren naar Nerja. Nogmaals, muchas gracias!

De cursus werd goed uitgelegd en focuste op het spreken van Spaans, wat Britse docenten niet echt lijken te doen. Ik vond het fijn dat de docenten enkel Spaans spraken, aangezien ik hierdoor snel vocabulaire opbouwde. Mijn accommodatie was fantastisch, alleen zou iemand die afhankelijk is van de keuken rekening moeten houden met de openingstijden van 09:00 tot 20:30 uur. Ik at meestal buiten de deur, dus dit was geen probleem voor mij. Ik had een fantastische tijd in Nerja, en zou volgend jaar graag terugkeren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik ben al een keer op deze bestemming geweest, dus ik wist wat ik kon verwachten, en ik was zeker niet teleurgesteld. Ik had mijn knie een week eerder geblesseerd, en het personeel hield rekening met mijn tijdelijke handicap tijdens excursies. De docent was duidelijk, expressief en erg leuk. Ik heb veel geleerd in een korte tijd. De avondactiviteiten/lessen en excursies werden goed georganiseerd en uitgevoerd. Dit was een goed opgebouwde cursus, geschikt voor alle leeftijden en studenten van alle capaciteiten.

T. Munoz

Mijn accommodatie was simpel en schoon - het ontbijt was fantastisch en de faciliteiten waren erg cultureel origineel. Ik vond de hele ervaring geweldig - zou zeker nog een keer terug willen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
L. Underwood

Ik heb drie weken bij een host doorgebracht, een vrouw in het familiehuis in een van de oude, karaktervolle straten op maar 2 minuten van de school. Haar familie was opgegroeid en gesetteld in het nabijgelegen platteland. Ik vond haar echt aardig, ze was hier bekend mee, het huis en de badkamer waren super schoon, mijn huisgenoten en ik kregen heel erg goed te eten en ze was heel erg bereid om ons te helpen met oefenen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed over het algemeen. De accommodatie was fantastisch.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik denk dat een week wat weinig was om echt in de cursus op te gaan. Twee zou veel beter zijn geweest. De accommodatie was goed gelegen in een prettige wijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school is erg goed, de docenten erg professioneel en vriendelijk. Ik verbleef in de residentie, de kamer is erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig, materialen, lesmethoden, allemaal top.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De taalcursus was erg goed. Ik vond de docenten erg vriendelijk en ik denk dat mijn Spaans er erg op vooruit is gegaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed georganiseerd met zeer behulpzame docenten.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik heb van elke minuut genoten en hoop volgend jaar weer terug te komen, naar Nerja of een andere bestemming. Ik heb heel erg van de naschoolse activiteiten genoten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was fantastisch - ik vond het erg uitdagend aangezien ik in een geavanceerde klas zat, maar ik kreeg veel vertrouwen in het spreken naarmate de dagen voorbij gingen. De excursies waren gevarieerd en het was een leuke extra dat we een glas sangría en een soort ceremonie kregen toen we onze certificaten ontvingen. Het personeel was fantastisch, vooral toen ik accommodatie in Nerja probeerde te vinden om wat langer te kunnen blijven. Ik zal zeker terugkeren naar deze school. In de residentie verblijven was alsof ik in een hotel verbleef! Het zwembad op het dak was ongelofelijk voor ontspanning na de les. Het personeel van de residentie was vriendelijk, en het was lekker om een koffie te bestellen en in de patio zitten werken, kletsen of lezen. Het was geweldig om zo dicht bij het strand en de school te zitten. Ik zou het zeker aanraden. Nogmaals, ik heb een geweldige ervaring gehad met Apple Languages. Heel erg bedankt aan jullie werknemers, het is fijn om te kunnen bellen met elke vraag. Ik zal dit bedrijf blijven gebruiken, aangezien het geen verkooppraatjes zijn en de mensen die de telefoon beantwoorden vaak de locatie of school persoonlijk kennen. Ik kan niet wachten om weer een cursus te volgen!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond het erg handig om me helemaal in de Spaanse taal te verdiepen. We zaten in een kleine klas met 7 studenten, Nederlands, Duits, Zweeds, Zwitsers, Iers, en ik. We konden het goed met elkaar vinden vanaf het begin. Het niveau was precies goed voor mij en ik vond mijn docent erg competent. Ik kon goed overweg met mijn gastvrouw en ik denk dat dit de beste accommodatie zover was met Apple Languages. Mijn gastvrouw nodigde me uit om samen tv te kijken en het eten was erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een geweldige ervaring, absoluut fantastisch. De docenten waren erg professioneel en super aardige mensen die ontzettend toegewijd waren. Ze werkten erg hard en de cursusinhoud en extra activiteiten waren echt goed en super leuk! Het was een geweldige manier om andere mensen uit andere landen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Ik kan niet wachten om terug te gaan en de volgende keer ga ik 2 weken, 1 week is niet genoeg. Ik raad het iedereen van mijn leeftijd en nationaliteit aan.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de cursus genoten, de docenten waren vriendelijk en gastvrij. Ik had het erg goed. We komen zeker volgend jaar terug!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Allen

Uitstekende locatie met erg goede docenten en een goed niveau in kleine groepen. Erg tevreden. Accommodatie was van hoge kwaliteit in een studenten residentie. De kamers werden elke dag schoongemaakt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Sole

Ik deed de basis A1 intensieve cursus die ik erg leuk vond en op het eind had ik goede punten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus zelf was precies het juiste niveau. De docent was erg ervaren, vriendelijk, aanmoedigend en grappig. De groep was klein, en ze wist al onze verbeteringspunten, waardoor ze heel persoonlijk advies kon geven. De twee avondlezingen over La Corrida en Flamenco waren fantastisch - duidelijk, goed gepresenteerd, en aansluitend op het niveau van de deelnemers. We verbleven bij een aardige gastvrouw. Ze was een fantastische kokkin en maakte verschillende Andalucische gerechten, met de meeste ingrediënten uit haar eigen tuin net buiten de stad. Het eten was waarschijnlijk een van de hoogtepunten van ons verblijf. Ze deed ook haar uiterste best om ons te helpen met ons Spaans, met veel geklets tijdens de maaltijd, en correcties waar nodig. Ze beantwoordde al onze vragen over de omgeving, de burgeroorlog, Spaanse tradities, werkgewoontes, lokale diensten en al haar persoonlijke interesses. Ze wist ook precies hoe ze iemand die buiten het gesprek viel de juiste vraag moest stellen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de cursus genoten, de docenten waren erg goed. De accommodatie was ok, ik wilde graag zien hoe het leven in Spanje was, dus ik verwachtte geen 5-sterren hotel. De familie was vriendelijk en spraakzaam, en ik had geen problemen. Ik had twee geweldige weken en leerde veel mensen van over de hele wereld kennen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Austria (6)
English (15)
French (5)
German (12)
Holland (8)
Irish (7)
Others (3)
Swedish (14)
Swiss (21)
Usa (9)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Op je gemak in Nerja!

Ik had het niet beter kunnen kiezen... Nerja was de perfecte plek om tot rust te komen en van de traditionele Costa del Sol te genieten! Er waren prachtige gouden inhammen, tavernes aan de zee, witgekalkte huizen, constante zonneschijn en een achtergrond van bergen van Zuid-Andalucië - het was als een ansichtkaart van alles wat ik hoopte tegen te komen in het zuiden van Spanje! Ik heb genoten van elke seconde in Nerja. Na de vele grotere en drukkere steden van Andalucië te hebben bezocht was Nerja een rustgevend genot en een frisse ervaring. Overal waar je komt zie je dat Nerja een slaperig vissersdorpje was, met lage, witgekalkte villa's, schattige, mozaïeken binnenhofjes, en palmbomen. Een echte Spaanse grote straat ontbrak niet, met alle winkels met een naam die eindigen op "-eria": panaderia, ferreteria, dulcerias, zapaterias, pescaderia... Je vindt hier geen lelijke, met neon bekladde ketens. Het is echt een gezellig plaatsje, en toch heeft het alles wat je nodig hebt! Als je toch een grote stad móet hebben, dan is Málaga (waar ik een dag heb doorgebracht en het erg leuk heb gehad) slechts 40 minuten van je vandaan! Read more...

Prijzen Nerja

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners