De Concha Baai in San Sebastián, Spanje
Vind een school
Waardering  4.3/5

Spaans leren in San Sebastian - Spanje

Kom met ons mee op een cursus Spaans in San Sebastian, waar je een prachtige combinatie van de Spaanse en Baskische cultuur kunt ervaren. Gelegen aan een idyllische hoefijzerbaai aan de noordkust van Spanje, heeft San Sebastian prachtige gouden stranden en, dankzij de uitstekende surfomstandigheden, is het een paradijs voor elke surfer!

San Sebastian heeft niet alleen bruisend water en gouden zand - het is ook een prachtige stad met smalle straatjes, restaurants, bars en een charmant historisch centrum. De stad is ook een ideale uitvalsbasis om het landschap, de noordkust van Spanje en de Pyreneeën te verkennen terwijl je Spaans leert op onze school.

Onze school in San Sebastian

Onze Spaanse talenschool bevindt zich op slechts 10 minuten van zowel het stadscentrum als het strand van Zurriola. Het heeft 17 klaslokalen met airconditioning, gemeenschappelijke studentenruimten, een multimediaruimte met computers en gratis draadloos internet, een studentencafetaria en een groot terras, waar studenten elkaar kunnen ontmoeten tussen de lessen en na hun cursus Spaans.

Foto's

Spaans leren
Vriendelijke docenten
Buiten de school
Kamer in de studentenresidentie

Cursussen in San Sebastian

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Cookery (21)
 • Intensive + Kayaking (22)
 • Intensive + Mini-Group (30)
 • Intensive + Paddleboarding (22)
 • Intensive + Private Lessons (25)
 • Intensive + Surfing (25)
 • Intensive + Yoga (22)
 • Private Lessons (20)
 • DELE Exam Prep (25)
 • Teachers Course "Methodology & Culture" (30)
 • Teachers Course "Teacher Training" (30)

Onze school in San Sebastian biedt een breed scala aan Spaanse cursussen, waaronder een Intensieve cursus Spaans van 20 lessen per week en een gecombineerde cursus van Intensieve + privélessen, waarbij 20 groepslessen en 5 wekelijkse privélessen worden gecombineerd. Als je meer flexibiliteit wilt, waarom zou je dan niet een cursus van alleen privélessen overwegen? Dit is een geweldige manier om snel te verbeteren en je te richten op zwakke punten of moeilijkheden die je ondervindt.

We bieden ook een intensieve + mini-groepscursus, waarbij 20 wekelijkse groepslessen worden gecombineerd met 10 extra lessen in kleinere groepen.

Wij bieden niet alleen taalcursussen Spaans aan in San Sebastian, maar u kunt ook leren surfen! Onze Intensieve Spaans + Surf combineert 20 uren per week Spaanse les met 5 surflessen per week. Of, als de Spaanse keuken meer jouw ding is, kun je zelfs een Intensief Spaans + Kookcursus volgen.

Speciale cursussen in San Sebastian

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Student Residence

Tijdens een cursus Spaans op onze school in San Sebastian, kun je bij een lokaal gastgezin verblijven, waar je zeker weet dat je een meeslepende ervaring hebt!

Als alternatief, als u meer onafhankelijkheid wilt tijdens uw verblijf in San Sebastian, bieden wij ook accommodatie voor studentenresidentie en gedeeld appartement.

Activiteiten

Neem deel aan het activiteitenprogramma van de school, waar je je Spaans kunt oefenen, de lokale cultuur kunt leren kennen en vrienden van over de hele wereld kunt maken! De aangeboden activiteiten variëren, voorbeelden zijn internationale avonden, rondleidingen door de stad, wijnproeverijen, filmavonden, feesten en excursies in en rond San Sebastian.

Hoe er te komen

Het dichtstbijzijnde vliegveld van onze Spaanse talenschool is Biarritz. Transfers naar San Sebastian kunnen worden geregeld vanaf de luchthavens Bilbao, Biarritz of San Sebastian of vanaf het station Irun / Hendaye. Deze transfers zijn niet standaard inbegrepen en kunnen kosten met zich meebrengen.


Locatie van onze school in San Sebastian

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

3.9 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school San Sebastian gebaseerd op 29 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De lerarencursus is echt goed - zeer inspirerend en gaf me veel ideeën. Het was heel voor mijn Spaans (mijn 4e taal!) Goed / mooi appartement. Flat-partners waren echt leuk, maar vonden het verschil in leeftijd moeilijker omdat ze elke avond naar de club wilden gaan! Ik kon echter ook heel veel Frans spreken met 2 van hen, wat goed was, maar misschien beter voor mijn Spaans als ik bij een moedertaalspreker was gebleven. Dsesalniettemin San Sebastian is een geweldige plek!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Quinn

Een geweldige levenservaring! De lessen waren leuk en nuttig. De docenten waren vriendelijk en erg bekwaam. Mijn gastgezin was perfect en de locatie ook.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond alle lessen leuk, de docenten hadden veel kennis en waren erg toegewijd en het personeel was vriendelijk en altijd behulpzaam. Ik verbleef bij een gastgezin en ze waren fantastisch. Ik voelde me er veilig en op mijn gemak. We konden erg goed met elkaar overweg.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
L. Medbury

De cursus in San Sebastian was een geweldige ervaring. Mijn Spaans is heel erg verbeterd en ik heb de dingen geleerd die ik nodig had. Daarnaast heb ik zoveel vrienden gemaakt van over de hele wereld! Mijn gastgezin was ook het beste gastgezin in de wereld! Ze waren erg aardig en we hebben veel van hen geleerd door thuis met ze te praten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Cummins

Ik heb in de afgelopen maand in Spanje meer geleerd dan in de afgelopen twee jaar op school in Ierland. De lessen waren geweldig en de docenten waren echt aardig. Ik was erg onder de indruk van mijn accommodatie; het huis was perfect, het gezin was erg hartelijk en gastvrij, ik heb veel van hen geleerd en het eten was geweldig. Ik had niet om meer kunnen vragen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb slechts één week op de school gestudeerd, maar ik heb precies gevonden wat ik zocht. Veel interessante lessen op het goede niveau en een aantal vriendelijke, levendige docenten. Dit is een geweldige manier om Spanje te bezoeken en ik zal het zeker nog een keer doen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus is echt professioneel en vooral de privélessen zijn erg nuttig. De accommodatie was goed en het was ook fijn om het echte Spaanse diner te proeven. San Sebastian is helemaal geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Mccurdy

Erg leuk - heb veel geleerd en de lessen waren goed voorbereid en gestructureerd. Er werd veel in het Spaans gepraat wat ook heeft geholpen om mijn vaardigheden hierin te verbeteren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed, met een zorgvuldig eerste assessment waarna ik in het goede niveau werd geplaatst. Alle docenten waren goed en communiceerden goed met elkaar tussen de lessen. Mijn gastgezin was gastvrij en super aardig. San Sebastian is een prachtige stad.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


France (9)
Germany (11)
Ireland (5)
Italy (4)
Netherlands (11)
Russia (3)
Sweden (3)
Switzerland (7)
Uk (8)
Usa (27)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

San Sebastian – Top 10

San Sebastian is schitterende stad om te wonen en om te studeren. Ik heb er voor vijf maanden gestudeerd. Ik zal jullie daarom wat vertellen over de beste dingen van de stad:

1. Food! (pintxos, pintxos, pintxos)

San Sebastian is bekend voor zijn wereldwijde bekende restaurants (probeer Mugaritz en Arzak) die allemaal een of meerder Michelin ster(ren) hebben. Ze zijn ook beroemd voor zijn baskische tapas, Pintxos. Read more...

Prijzen San Sebastian

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners