Apple Language Courses

Spaans leren in San Sebastian - Spanje

Intensief
Cursus

van
€260

Kom met ons mee op een cursus Spaans in San Sebastian, waar je een prachtige combinatie van de Spaanse en Baskische cultuur kunt ervaren. Gelegen aan een idyllische hoefijzerbaai aan de noordkust van Spanje, heeft San Sebastian prachtige gouden stranden en, dankzij de uitstekende surfomstandigheden, is het een paradijs voor elke surfer!

San Sebastian heeft niet alleen bruisend water en gouden zand - het is ook een prachtige stad met smalle straatjes, restaurants, bars en een charmant historisch centrum. De stad is ook een ideale uitvalsbasis om het landschap, de noordkust van Spanje en de Pyreneeën te verkennen terwijl je Spaans leert op onze school.


Onze scholen in San Sebastian

Onze Spaanse talenschool bevindt zich op slechts 10 minuten van zowel het stadscentrum als het strand van Zurriola. Het heeft 17 klaslokalen met airconditioning, gemeenschappelijke studentenruimten, een multimediaruimte met computers en gratis draadloos internet, een studentencafetaria en een groot terras, waar studenten elkaar kunnen ontmoeten tussen de lessen en na hun cursus Spaans.

Cursussen

Onze school in San Sebastian biedt een breed scala aan Spaanse cursussen, waaronder een Intensieve cursus Spaans van 20 lessen per week en een gecombineerde cursus van Intensieve + privélessen, waarbij 20 groepslessen en 5 wekelijkse privélessen worden gecombineerd. Als je meer flexibiliteit wilt, waarom zou je dan niet een cursus van alleen privélessen overwegen? Dit is een geweldige manier om snel te verbeteren en je te richten op zwakke punten of moeilijkheden die je ondervindt.

We bieden ook een intensieve + mini-groepscursus, waarbij 20 wekelijkse groepslessen worden gecombineerd met 10 extra lessen in kleinere groepen.

Wij bieden niet alleen taalcursussen Spaans aan in San Sebastian, maar u kunt ook leren surfen! Onze Intensieve Spaans + Surf combineert 20 uren per week Spaanse les met 5 surflessen per week. Of, als de Spaanse keuken meer jouw ding is, kun je zelfs een Intensief Spaans + Kookcursus volgen.

Accommodatie

Tijdens een cursus Spaans op onze school in San Sebastian, kun je bij een lokaal gastgezin verblijven, waar je zeker weet dat je een meeslepende ervaring hebt!

Als alternatief, als u meer onafhankelijkheid wilt tijdens uw verblijf in San Sebastian, bieden wij ook accommodatie voor studentenresidentie en gedeeld appartement.

Activiteiten

Neem deel aan het activiteitenprogramma van de school, waar je je Spaans kunt oefenen, de lokale cultuur kunt leren kennen en vrienden van over de hele wereld kunt maken! De aangeboden activiteiten variëren, voorbeelden zijn internationale avonden, rondleidingen door de stad, wijnproeverijen, filmavonden, feesten en excursies in en rond San Sebastian.

Reizen

Het dichtstbijzijnde vliegveld van onze Spaanse talenschool is Biarritz. Transfers naar San Sebastian kunnen worden geregeld vanaf de luchthavens Bilbao, Biarritz of San Sebastian of vanaf het station Irun / Hendaye. Deze transfers zijn niet standaard inbegrepen en kunnen kosten met zich meebrengen.

De locatie van onze school in San Sebastian

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.32 / 5
Accommodatie

3.91 / 5
Staf van de school

4.52 / 5
Gemiddelde score voor onze school in San Sebastian, gebaseerd op 25 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30