Apple Language Courses

Spaans leren in San Sebastian - Spanje

Intensief
Cursus

van
€263

San Sebastian (officiële, Spaanse naam: Donostia-San Sebastián) is een geweldige stad om Spaans in te leren. De stad ligt aan de Baai van Biskaje aan de noordkust van Spanje met prachige, goudkleurige zandstranden. In de smalle straatjes bevinden zich veel restaurants en bars en het historische stadscentrum is prachtig. San Sebastian is een uitstekende locatie om te leren surfen! Onze school organiseert surflessen voor studenten. Verder kun je vanuit San Sebastian de prachtige omgeving verkennen, van de Noord-Spaanse kust tot de Pyrenneeën.


Onze scholen in San Sebastian

Onze school in San Sebastian heeft vijftien klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte, een internetcafé, een kantine en een groot terras waar je tijdens de pauzes en na je lessen gezellig iets kunt drinken met je medestudenten. De school staat naast een park en op loopafstand van het strand en de oude binnenstad.

Cursussen

Onze school in San Sebastian biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week, een intensieve minigroepscursus van 20 groepslessen en 8 minigroepslessen per week, gecombineerde cursussen van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week en een cursus van 20 privélessen per week. Klassen bestaan uit maximaal twaalf studenten en minigroepen bestaan uit maximaal zes studenten. Als je zoveel mogelijk Spaans wilt leren in een korte tijd, volg dan onze snelcursus Spaans van 40 privélessen per week.

Als je van plan bent het internationaal erkende DELE-examen te gaan afleggen, volg dan onze DELE-examenvoorbereidingscursus van 30 groepslessen per week. Als je Spaans wilt leren voor zakelijke doeleinden, kies dan voor onze cursus Zakelijk Spaans van 25 groepslessen per week. Voor docenten Spaans die hun kennis van de Spaanse taal wat willen opfrissen, biedt onze school een cursus Spaans voor Docenten van 30 groepslessen per week.

Voor studenten die graag Spaanse gerechten willen leren bereiden, biedt onze school een cursus Spaans Koken. Deze cursus bestaat uit acht uren kookles en een bezoek aan een supermarkt per week. Als je graag wilt leren surfen, dan kun je een van onze algemene taalcursussen combineren met 5 surflessen per week.

Wil je graag werkervaring opdoen in Spanje? Dan kan onze school dat voor je organiseren! Je moet eerst een intensieve cursus van dertien weken volgen op onze school en kunt daarna dertien of zesentwintig weken aan het werk bij een Spaans bedrijf.

Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Je kunt ervoor kiezen om tijdens je cursus Spaans in San Sebastian met medestudenten in een gedeeld appartement te verblijven op basis van zelfcatering. Als je graag zoveel mogelijk Spaans wilt leren, kies dan voor verblijf bij een gastgezin. Onze gastgezinnen zijn zorgvuldig door onze school geselecteerd en zullen je graag helpen je Spaans te verbeteren. Je kunt kiezen voor verblijf bij een gastgezin op basis van bed&breakfast of halfpension.

Activiteiten

Naast cursussen Spaans organiseert onze school allerlei activiteiten voor studenten. Spaanse filmvertoningen op school, feestjes, internationale avonden en bezoekjes aan interessante plaatsen in San Sebastian zijn voorbeelden van activiteiten die worden georganiseerd. Je kunt ook meegaan op excursies naar Pamplona, Vitoria, de bergen, vissersdorpjes langs de kust of Hendaye.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van San Sebastian en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Je kunt ook naar de luchthavens van Biarritz (Frankrijk) of Bilbao vliegen en vanaf daar naar San Sebastian reizen. Onze school kan vervoer van deze luchthavens of van de treinstations van Irún of Hendaye (Frankrijk) naar je accommodatie in San Sebastian voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in San Sebastian

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.29 / 5
Accommodatie

3.91 / 5
Staf van de school

4.5 / 5
Gemiddelde score voor onze school in San Sebastian, gebaseerd op 24 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3483 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30