Apple Language Courses

Spaans leren in Sevilla (Premium) - Spanje

Intensief
Cursus

van
€228

Sevilla is zeker een van de mooiste steden in Spanje – een prachtige locatie om Spaans te leren. Sevilla is de bakermat van de Flamenco en een typische Spaanse stad! Tijdens een cursus Spaans op onze premium school in Sevilla, zul je niet allleen Spaans leren, maar wordt je ook volledig ondergedompeld in de Spaanse cultuur. De ontspannen manier van leven draagt bij aan de charme en karakter van de stad. We hebben twee scholen in Sevilla en beide bieden cursussen Spaans van hoge kwaliteit. Onze Sevilla (Premium) school staat in het centrum van de stad op slechts 5 minuten loopafstand van de Kathedraal met de wereldberoemde Giralda. Deze school biedt uitstekende faciliteiten om de Spaanse taal te leren, zoals een multimediaruimte, draadloos internet, een boekenwinkel en moderne, volledig uitgeruste klaslokalen. Daarnaast is er een mooie centrale binnenplaats, een dakterras en een zwembad!

Lees voor meer informative over Sevilla (Premium) verder op deze pagina. Om meer te weten te komen over onze andere school in Sevilla, kijk hier.


Onze scholen in Sevilla (Premium)

Onze Sevilla (Premium) school staat in het historische centrum van Sevilla op loopafstand van beroemde monumenten als de Arabische paleizen, de Kathedraal met de Giralda, de Torre del Oro en nog veel meer. De school is gevestigd in een mooi, gerestaureerd historisch gebouw van drie verdiepingen met een prachtige binnenplaats en marmeren zuilen. Deze school is uitzonderlijk mooi ingericht en uitgerust met de beste facilitieiten. Er zijn 32 klaslokalen met airconditioning, een bibliotheek, een boekenwinkel, een internetcafé, een multimediacentrum en een dakterras met een schitterend uitzicht over Sevilla.

Cursussen

Je kunt kiezen uit veel verschillende cursussen Spaans, zoals een cursus Zakelijk Spaans en een DELE-examenvoorbereidingscursus. De maximale grootte van de meeste cursussen is 10 studenten per klas, kleiner dan op veel andere scholen.

Accommodatie

Je kunt verblijven in een van de zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen, in een studentenresidentie op basis van zelf-catering (gedeeld met andere internationale studenten van de school) of in een privé studio-appartement. Exclusieve appartementen zijn ook beschikbaar, alsook Gastgezinnen Plus, geschikt voor studenten die bij een gastgezin willen verblijven met een eigen badkamer. Als je liever niet met internationale studenten samen wilt wonen, kan onze Sevilla (Premium) school ook accommodatie voor je regelen waarbij je een appartement deelt met een Spanjaard, op basis van zelf-catering. Alle accommodaties zijn op loopafstand van de school.

Studenten die bij een Spaans gastgezin verblijven leren meestal sneller, omdat ze het Spaans dat ze op de cursus hebben geleerd kunnen oefenen met de families.

Activiteiten

Onze school in Sevilla organiseert in het weekend dagexcursies naar Ronda, Cordoba, Granada en Cádiz, maar ook naar het strand. Er is ook een uitgebreid cultureel programma van 4 middagen in de week, inclusief rondleidingen door Sevilla, flamencolessen, Spaanse filmavonden op school, Spaanse kooklessen en nog veel meer! Deze school is zeker een van de best uitgeruste Spaanse taalscholen in Spanje, met cursussen Spaans op het allerhoogste niveau.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Sevilla en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer vanaf deze luchthaven voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Sevilla (Premium)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.46 / 5
Accommodatie

4.03 / 5
Staf van de school

4.66 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Sevilla (Premium), gebaseerd op 35 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30