Plaza de España in Sevilla

Spaans leren in Sevilla

35 klaslokalen
Een studentenlounge
Een patio en cafetaria op de begane grond
Een zelfstudiekamer
Een dakterras met klein zwembad
Gratis te gebruiken leerboeken en videotheek
Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut
Overal wifi

Onze school in Sevilla

Onze Spaanse school in Sevilla ligt op slechts een korte loopafstand van het belangrijkste historische centrum van de stad, met zijn kronkelende steegjes en smalle ‘kussende straatjes’. Het Museum voor Schone Kunsten, waar enkele van de beste voorbeelden van Europese schilderijen en Sevilliaanse sculpturen te zien zijn in een prachtig 17e-eeuws paleis, ligt op minder dan 10 minuten lopen. Geschiedenisliefhebbers zullen ook genieten van de Romeinse mozaïeken in het prachtige Lebrija-paleis en de uitgebreide ruïnes in het Antiquarium, gelegen onder de contrasterend futuristische 'Setas'-parasol. Aan de overkant van de rivier in Triana vind je het Keramiekmuseum, dat bezoekers meeneemt op een rondleiding door de lange geschiedenis van aardewerk en tegels die in de stad zijn gemaakt. Triana is ook de beste wijk voor lokale markten; hier vind je de meeste dagen van de week, vooral op zondag, heerlijke gerechten en handgemaakte ambachten.

Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut, lid van de International Association of Language Centres (IALC), en goedgekeurd voor DELE-, Bildungsurlaub-, CSN- en Erasmus-programma's, biedt deze faciliteit hoogwaardig, persoonlijk onderwijs aan alle studenten die aanwezig zijn. De school verwelkomt al meer dan 30 jaar internationale leerlingen, dus de hooggekwalificeerde leraren zijn gewend om dynamisch, meeslepend onderwijs te bieden aan studenten van alle leeftijden, capaciteiten en achtergronden. Met 35 klaslokalen en maximaal 10 studenten per groep kan deze school haar studenten op maat gemaakte aandacht en taalonderwijs bieden dat is afgestemd op hun individuele behoeften. Het is een zeer populaire faciliteit, vooral tijdens de zomermaanden, dus je zult gegarandeerd vrienden maken tijdens je verblijf hier!

Gedurende je hele programma kun je gebruik maken van de studentenlounge om te ontspannen, een praatje te maken of je schoolwerk in te halen. Er is een patio op de begane grond met een eigen café, zodat u tussen de lessen door snacks en versnaperingen kunt krijgen zonder dat u het gebouw hoeft te verlaten. Als je na de les even van de zon wilt genieten, hoef je niet verder te zoeken: de school heeft een eigen dakterras, compleet met een klein zwembad! Voor degenen die op zoek zijn naar een rustige studie, heeft de school ook een bibliotheek met gratis schoolboeken en videomateriaal voor alle studenten, en een zelfstudieruimte.

In de omgeving van de school vind je veel cafés, bars en restaurants die lokale gerechten serveren, maar ook genoeg winkels om je bezig te houden! De dichtstbijzijnde bushalte ligt net om de hoek, wat betekent dat u tijdens uw verblijf in ons talencentrum gemakkelijk andere delen van de stad kunt verkennen.

Foto's

1
2
3
4

Sevilla

Sevilla staat door de geschiedenis heen bekend als ‘zeer nobel’, ‘zeer loyaal’, ‘zeer heldhaftig’ en ‘de onoverwinnelijke’ en is een ideale plek om Spaans te leren. Het is een stad met pleinen, fonteinen en festivals en staat bekend om zijn opvallend sierlijke architectuur en zijn rijke en heerlijke keuken. De stad heeft zeer religieuze wortels, waarbij veel van haar moderne tradities voortkomen uit christelijke praktijken, hoewel de stad ook lange tijd een toonaangevend centrum voor wetenschap en onderzoek is geweest. Het was hier dat Columbus zijn reizen naar Amerika plande, en van hieruit vertrokken Magellan en Elcano voor hun omvaartpogingen.

Sevilla werd voor het eerst bewoond door de mysterieuze Tartessiërs en was de thuisbasis van Kelten, Feniciërs, Romeinen, Moren, Germaanse stammen, Afrikaanse Berbers en christelijke Castilianen. Elk van deze culturen heeft zijn stempel gedrukt op de stad en heeft bijgedragen aan de gevarieerde gewoonten en tradities van dit deel van Spanje. Sevilla is echter niet alleen een stad van geschiedenis. Het beschikt ook over moderne attracties zoals de monumentale Metropol Parasol, een enorme luifel die beschutting biedt tegen de zomerzon en een spectaculair uitzicht vanaf de 30 meter hoge loopbruggen (de lokale bevolking noemt het ‘Las Setas’: ‘de Paddestoelen’!). Wetenschapsliefhebbers zullen genieten van het Casa de Ciencias, waar de eerste en grootste DNA-bank van Spanje is gevestigd en het enige planetarium van de stad is gevestigd.

Sevilla was al meer dan duizend jaar een belangrijke havenstad en dankzij de relatie met de zee was het tot in de 18e eeuw een machtige Europese macht. De rijkdommen die het land verwierf door de handel met de Nieuwe Wereld droegen voor een groot deel bij aan de ‘Gouden Eeuw’ van Spanje, en het was gedurende deze tijd dat kunst en architectuur in de stad floreerden. De Sevilliaanse beeldhouwschool werd over de hele wereld bekend vanwege zijn ingewikkelde houten figuren, en inheemse kunstenaars als Murillo, Velázquez en Zurbarán sloten zich aan bij enkele van de beroemdste en meest bekwame schilders uit de geschiedenis. De fabrieken in het district Triana stonden – en zijn in sommige gevallen nog steeds – bekend om hun zeep, zijde en keramiek; deze wijk wordt ook beschouwd als de geboorteplaats van de flamenco en beschikt over meer praktiserende bailaores dan welke andere Spaanse stad dan ook.

Tegenwoordig is Sevilla misschien wel het meest bekend om zijn festivals. Belangrijke evenementen op de kalender zijn onder meer: Feria de Abril, een viering van alles wat Spaans is en dat, enigszins contra-intuïtief, meestal in mei plaatsvindt; Easter’s Semana Santa, die dateert uit de Middeleeuwen (sommige van de houten sculpturen die door de stad worden gedragen zijn meer dan 500 jaar oud!); en La Bienial, een levendig flamencofestival dat bijna een maand duurt en waarvan wordt gedacht dat het de grootste viering van deze kunstvorm ter wereld is.

Sevilla is een mensvriendelijke stad en heeft meer kilometers aan fietslijnen dan welke andere stad in Spanje dan ook, en het belangrijkste historische centrum is bijna volledig autovrij. Hij houdt van hete zomers en milde winters, dus perfect voor elk moment van het jaar!

Cursussen in Sevilla

Beschikbare cursussen

  De meest populaire cursus op deze school is het standaard Intensieve programma van 20 groepslessen per week. De lessen vinden doorgaans plaats in de ochtend tussen 9.15 en 13.00 uur, hoewel de school in het hoogseizoen mogelijk extra sessies in de middag moet openen. Je groepsplaatsing zal afhangen van je startniveau en het aantal andere studenten op de school; uw exacte rooster kan daarom alleen op uw eerste dag worden bevestigd door het schoolpersoneel. Als je de voordelen van je programma wilt vergroten, kun je een superintensieve cursus van 25 of 30 wekelijkse groepslessen selecteren. De extra lessen volgen hetzelfde format als de intensieve lessen en behandelen dezelfde materialen; ze vinden over het algemeen na de lunch plaats, maar het kan ook in de ochtend zijn als je een kernschema voor de middag hebt.

  Als je regelmatig Spaanstaligen tegenkomt in een commerciële of medische omgeving of je voorbereidt om in een van deze sectoren in een Spaanssprekend land aan de slag te gaan, moet je je lessen combineren met medisch of zakelijk Spaans . Wanneer u een van deze programma's selecteert, volgt u de standaard intensieve cursus plus 10 extra lessen gericht op het door u gekozen onderwerp. Deze cursussen zijn niet toegankelijk voor beginners en duren maximaal 4 weken.

  Als je specifieke onderwerpen hebt die je wilt behandelen, of als je het gevoel hebt dat je tijdens je studie extra aandacht nodig hebt, raden we je aan privélessen te selecteren en deskundige één-op-één lessen te ontvangen die kunnen worden aangepast volgens uw exacte vereisten. Met het standaardpakket heb je 20 lessen per week, maar je kunt er meer boeken als je dat wilt. Als je denkt dat privélessen nuttig voor je zijn, maar toch het sociale aspect van groepslessen wilt ervaren, kun je een gecombineerd pakket boeken van 20 groepslessen plus en nog eens 5 of 10 individuele lessen. één les per week. Het gecombineerde pakket is ideaal voor studenten die tijdens hun verblijf op de taalschool aanzienlijke vooruitgang willen boeken.

  Voor degenen die een internationaal erkende Spaanse taalkwalificatie willen behalen, kunnen we helpen met het herzieningsproces door onze DELE-examenvoorbereidingscursussen aan te bieden. Je krijgt 20 lessen per week om je taalvaardigheden te ontwikkelen, evenals 10 wekelijkse lessen gericht op oefenvragen en eerdere papers. Door deze gecombineerde aanpak heb je de beste kans om te slagen voor het examen van jouw keuze – en goed te slagen! Je docenten helpen je ook graag bij het regelen van je toets nadat je cursus is afgelopen. Deze cursussen zijn alleen op bepaalde tijden van het jaar beschikbaar; Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst.

  Als je ouder bent dan 50 en liever studeert met gelijkgestemde volwassen studenten van over de hele wereld, dan zijn onze Club 50+ lessen perfect voor jou! Gedetailleerde informatie over dit gespecialiseerde programma kunt u hier vinden.

  Als je docent Spaans wilt worden, of als je al docent bent en je pedagogische aanpak wilt ontwikkelen, waarom volg je dan niet onze gespecialiseerde lerarencursus? Dit superintensieve programma van 2 tot 4 weken bestaat uit lessen tussen 09.30 en 17.30 uur op elke weekdag, waarin onderwerpen aan bod komen zoals lesplanning, het maken en gebruiken van lesmateriaal, en technieken om de vaardigheidsniveaus van studenten te bepalen. Je voert ook dynamische projecten uit om je te helpen spannende groepsactiviteiten te creëren en studenten te betrekken door gevarieerd gebruik van technologie. Aan het einde van het programma dient u schriftelijke en mondelinge rapporten in en ontvangt u na beoordeling een certificaat van voltooiing. Houd er rekening mee dat deze cursus alleen beschikbaar is voor studenten ouder dan 18 jaar met een minimale Spaanse taalvaardigheid C1. Deze cursussen worden alleen op bepaalde tijden van het jaar gegeven; Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst.

  Onze school biedt ook werkervaring bij een lokaal Spaans bedrijf. Dit programma biedt de mogelijkheid om snel je Spaanse vaardigheden te verbeteren en je CV uit te breiden door 8 tot 16 weken te werken in een lokaal Spaans bedrijf. Je moet 2 tot 4 weken op onze school studeren en na deze 4 weken minimaal A2-vaardigheid aantonen om in aanmerking te komen voor dit programma (sommige bedrijven vereisen een hoger vaardigheidsniveau). Onze docenten kunnen u begeleiden bij het opstellen van uw CV, het vinden van een stageplaats voor u bij een bedrijf in de door u gewenste branche, en geven u tips en technieken voor uw plaatsingsgesprek. Je krijgt ook regelmatig voortgangsbeoordelingen om ervoor te zorgen dat je plaatsing soepel verloopt. Houd er rekening mee dat het aangeboden werk een onbetaalde stage is. Aanvragen moeten minimaal 8 weken van tevoren worden ingediend (niet-EU-aanvragers moeten langer toestaan).

  Welke cursus je ook kiest, je ontvangt bij aankomst een welkomstpakket met een plattegrond en informatie over de stad. Op je eerste dag heb je een welkomstbijeenkomst waarin je kennis maakt met de staf en je medestudenten. U kunt ook uw cursusmateriaal (studieboeken, werkbladen en andere bronnen) aanschaffen. Je hebt je Spaanse niveautest al vóór aankomst ingediend, dus je wordt in een groep geplaatst die geschikt is voor je startvaardigheid.

  Speciale cursussen in Sevilla

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Als je het maximale taalkundige voordeel uit je programma wilt halen, dan is accommodatie bij een gastgezin de keuze voor jou! Zorgvuldig geselecteerde hosts bieden privé een- of tweepersoonskamers* aan en bieden 1, 2 of 3 maaltijden per dag als onderdeel van uw accommodatiepakket. Houd er rekening mee dat we tegen een kleine meerprijs rekening kunnen houden met speciale diëten (bijvoorbeeld veganistisch, lactose-/glutenvrij, etc.) (voor vegetarische diëten geldt geen toeslag). De hosts wonen allemaal op minder dan 25 minuten lopen van de school en bieden allemaal een comfortabele en veilige omgeving om in te verblijven tijdens je taalcursus. Beddengoed en handdoeken worden standaard verstrekt, en sommige verhuurders kunnen toegang bieden tot een eigen badkamer (afhankelijk van beschikbaarheid; hiervoor geldt een toeslag). Je hebt je eigen sleutels om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren.

   Voor meer onafhankelijkheid kun je in een van de gedeelde appartementen van de school verblijven. Dit type accommodatie is vergelijkbaar met de homestay-ervaring, in die zin dat je verblijft bij autochtone Sevillianen (of, in sommige gevallen, andere studenten). Omdat kamers op basis van zelfcatering worden aangeboden, biedt dit type accommodatie minder mogelijkheden voor onderdompeling, omdat je minder gegarandeerde sociale tijd hebt met je ‘gastheer’. Je beschikt over een eigen een- of tweepersoonskamer*, een volledig uitgeruste keuken met wasmachine en een lounge met televisie en comfortabele stoelen. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en in sommige appartementen is WiFi beschikbaar. Houd er rekening mee dat we tijdens het reserveren moeten weten of dit voor u een vereiste is. Elk appartement ligt op maximaal 30 minuten lopen van de school. Studenten zijn verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van hun ruimtes in het appartement.

   Gelegen in het centrum van Sevilla en op niet meer dan 20 minuten lopen van het schoolgebouw, zijn de studentenresidenties ideaal voor jongere studenten (tussen 18 en 25 jaar) die met een beperkt budget reizen en op zoek zijn naar een zeer sociale ervaring. Hier kunt u een eenpersoonskamer of, als u dat liever heeft, een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden selecteren; Als je voor het laatste kiest, werk je samen met een andere internationale student van dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht, waardoor je voldoende gelegenheid hebt om samen je Spaanse vaardigheden te oefenen. Gemeenschappelijke ruimtes zijn onder meer de keuken, badkamer(s) en woonvoorzieningen. Als u liever geen badkamer deelt, kunt u een eenpersoonskamer met een eigen badkamer kiezen (afhankelijk van beschikbaarheid; hiervoor geldt een extra toeslag). Beddengoed en WiFi zijn inbegrepen, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Studenten zijn verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de woning.

   Als u de voorkeur geeft aan volledige privacy, dan is een appartement de beste optie voor u. Je hebt een eigen, zelfstandige studio op loopafstand van de school, compleet met een eigen badkamer en een volledig uitgeruste kitchenette. Er zijn twee typen appartementen waaruit u kunt kiezen: een standaard studio of een executive studio. Standaard studio’s zijn beschikbaar voor enkel- of dubbelgebruik* en zijn circa 30 m²; ze zijn voorzien van airconditioning, WiFi en verwarming. Executive studio's zijn iets groter, ongeveer 60 m², en beschikken naast de hierboven genoemde voorzieningen standaard over een tweepersoonskamer en een aparte loungeruimte. De appartementen bevinden zich in het Santa Ana-complex, op slechts 10 minuten lopen van de school. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig in beide typen studio's.

   Alle accommodatie is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de zondag vóór aanvang van uw cursus tot 12.00 uur op de zaterdag nadat uw cursus eindigt. Indien nodig kunnen wij mogelijk extra nachten in uw accommodatie voor u regelen. Neem hierover contact met ons op voordat u boekt.

   *Houd er rekening mee dat tweepersoonskamers alleen beschikbaar zijn voor studenten die samen reizen. Als u een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden boekt maar alleen reist, wordt u omgeruild naar een eenpersoonskamer. De enige uitzonderingen hierop zijn de studentenresidenties en de executive studio, die je kunt boeken, zelfs als je alleen reist.

   Activiteiten

   Naast het lesgeld organiseert onze school ook een uitgebreid sociaal en cultureel activiteitenprogramma, speciaal ontworpen om je te helpen het leven in Sevilla te ervaren. Elke activiteit wordt in het Spaans gegeven en helpt zo het leren in de klas aan te vullen met ervaring in praktijkscenario's. De activiteiten zijn bedoeld om onderhoudend en leerzaam te zijn en om je te helpen je medestudenten te leren kennen.

   Veel activiteiten worden gratis aangeboden, terwijl voor andere een extra vergoeding wordt gevraagd ter dekking van de entree- en/of transportkosten. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Rondleidingen door verschillende delen van de stad
   - Gratis seminars over Spaanse uitspraak, literatuur en culturele gebruiken
   - Bezoeken aan lokale musea en attracties
   - Kookworkshops
   - Spaanse filmvertoningen
   - Tapas ‘caminas’
   - Dansklassen
   - Keramiekworkshops in Triana
   - Proeverij van lokale producten zoals jamón ibérico en regionale kazen
   - Excursies van een halve of hele dag naar locaties zoals de Romeinse nederzetting in Italica, Vejer de la Frontera en Córdoba

   Hoe er te komen

   De luchthaven Sevilla San Pablo ligt iets meer dan 12 km buiten de stad en is gemakkelijk bereikbaar vanaf veel Europese locaties. Vanaf hier kunt u met het openbaar vervoer naar uw accommodatie gaan of tegen een toeslag kunnen wij een luchthaventransferservice voor u regelen. Als u deze service boekt, staat er bij aankomst een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt; Als u deze service ook bij vertrek selecteert, wordt u op de laatste dag bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de door u gekozen luchthaven.

   De stad beschikt over uitgebreide metroverbindingen naar andere Europese steden, als u liever niet vliegt.

   Studenten moeten ervoor zorgen dat ze aankomen op de zondag voordat hun cursus begint en vertrekken op de zaterdag nadat hun cursus is afgelopen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Sevilla

   Cursus

   4.6 / 5
   Accommodatie

   4.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.8 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Sevilla gebaseerd op 81 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Onze leraar was een goede en aardige leraar. Haar naam is Ana. De accommodatie was mooi en schoon en ongeveer. 25 minuten lopen naar de school

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Docenten uitstekend. Zeer plezierige cursus. Ik boekte mijn eigen accommodatie en verbleef niet in schoolaccommodatie

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Nou ja, gegooid. Ontspannen sfeer maar veel geleerd en enorm genoten. Leuke familie die goed voor me zorgde en flexibel was met de maaltijdtijden. Geweldig om geen massa's marketing-e-mails van Apple Languages te ontvangen, maar alleen nuttige, praktische e-mails.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik wil jou en de school bedanken voor een zeer goed georganiseerde en zeer plezierige zes dagen in Sevilla. Dit was perfect. Mijn vertrouwen in mijn Spaans is enorm verbeterd, evenals mijn vermogen om in het Spaans te denken. De organisatie en instructies waren perfect en het was een waar genoegen. Bedankt. Ik zal het opnieuw doen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Geweldige cursus, super vriendelijke mensen. Mijn leraar Piedad was geweldig, ik wou dat ik haar mee naar huis kon nemen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb enorm genoten van mijn cursus, maar ik had meer waardering gehad voor het samenstellen van zinnen en het begrijpen van de juiste vorming van zinnen en zinsdelen.

   Mijn familie was erg gastvrij en geduldig met mijn taalfouten. Ze zorgden ervoor dat ik me altijd welkom voelde en vergrootten mijn zelfvertrouwen in het proberen Spaans te spreken. Ik zou ze ten zeerste aanbevelen als gastgezin. Onze lerares, Inma, was grappig en maakte het voor ons gemakkelijker om te leren door een luchtige benadering te gebruiken en ons het gevoel te geven dat we haar altijd konden benaderen als we problemen hadden.

   De excursies waren allemaal interessant en onze gids, Violeta, was heerlijk om mee te maken. Al het personeel op de school was vriendelijk en aanspreekbaar. Ik zou Apple-cursussen ten zeerste aanbevelen aan mijn vrienden.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Over het algemeen uitstekend. Docenten waren behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Club 50 Ik vond het geweldig! CLIC was vanaf dag één goed georganiseerd. Genoten van alle culturele evenementen. Medewerkers zijn allemaal enthousiast over hun stad en zijn geschiedenis. Hoewel comfortabel, accommodatie erg gedateerd. Maria was zeer aangenaam. Misschien ben ik gewoon te oud om in het huis van iemand anders te verblijven!! Ik zou deze cursus en universiteit zeker aanbevelen aan anderen en erover denken volgende winter terug te keren.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Excellente school met lessen van uitstekende kwaliteit. Volledig voorzien van airconditioning, wat erg prettig is in Sevilla!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De lessen waren erg goed. Het was een uitdaging, maar ik heb het volbracht! Het was bijzonder goed georganiseerd, ik raad de school zeker aan en hoop ook zelf terug te keren. Accommodatie in een studio was meer dan prima. Het was heel schoon en al het nodige was aanwezig. De straat was een beetje lawaaierig, maar gezien de centrale ligging was dat te verwachten. Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus heb geboekt. Het was een fantastische cursus, waarbij ik uitstekende hulp heb gekregen. Het is vaak nogal spannend om een ervaring als deze voor het eerst aan te gaan, maar ik ben ontzettend blij dat ik het gedaan heb en ook erg tevreden over alle hulp en informatie van Apple, heel fijn.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Uitstekende leraar. Kleine groep. Echt goede interactieve leermethoden. Zeer aangenaam. Het in het VK gevestigde kantoor was ongelooflijk efficiënt en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mercedes was een uitstekende leraar en er was veel interactiviteit en plezier in het programma en serieuze studie. B1.2 cursus verduidelijkt & grammatica duidelijk uitgelegd. Ik wou dat ik langer had kunnen blijven en zal teruggaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb enorm genoten van mijn intensieve cursus van een week. Reyes Ortega was een uitstekende leraar. Ze was uiterst professioneel en geduldig!. Haar lessen waren niet alleen informatief, maar ze had ook het vermogen om ze leuk te maken. Mijn enige spijt is dat ik wou dat mijn verblijf langer was. Mijn accommodatie was perfect. Het was schoon en ik voelde me heel veilig. Ik had graag wat meer kussens gehad en misschien nog een laken, maar verder zeer bevredigend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was nuttig en ik genoot van het gezelschap van mijn medestudenten en onze leraar, maar naar mijn mening is de klasgrootte van 10 studenten te groot. We hebben vooral genoten van de flamenco-avond die een must is tijdens een verblijf in Sevilla. We logeerden bij een mooie Spaanse dame genaamd Pilar, die tijdens ons verblijf van twee weken heel goed voor ons zorgde met veel lekker eten en gesprekken, zodat we echt 'de taal konden leven' terwijl we bij haar logeerden. Ik kan alleen maar aanraden om bij een gastgezin te verblijven en Pilar zorgde ervoor dat we ons zeer welkom voelden en deel uitmaakten van haar huishouden. We hadden geen betere gastvrouw kunnen hebben.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was heel goed georganiseerd. Mijn leraar was goed, maar sprak vaak te snel om het te begrijpen, dus ik leerde niet zoveel als ik had gehoopt. Ik heb genoten van de interactie met de andere studenten; de activiteiten en excursies waren geweldig; en ik maakte vrienden van over de hele wereld. De dame bij wie ik verbleef was zeer aangenaam. Ze kookte elke avond voor me en er was genoeg eten. Ik zou Apple Languages zeker weer gebruiken, ik heb een plezierige tijd gehad en zou nog een Club 50-taalcursus volgen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitstekende leraar en activiteiten ontworpen voor single- en groepswerk. Schone en mooie slaapkamer bij gastgezin. Lawaaierig 's nachts vanwege de locatie naast bars en de basiliek. Ontbijt was erg basic.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitstekende cursus, fantastische professoren. Accommodatie: was erg goed

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed gestructureerd en leuk om 2 verschillende leraren te hebben die aan verschillende dingen werkten, maar met een thema gedurende de week. Kleine groepsgrootte en ik heb mijn spreken veel verbeterd met al het oefenen. Regelmatig huiswerk was nuttig. Er waren enkele grammaticale punten die ik alleen had genegeerd en die ik uiteindelijk volledig moest begrijpen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond het geweldig. Ik werd niet op een geschikt niveau voor mijn niveau geplaatst en ik denk niet dat de plaatsing van studenten echt aan hun capaciteiten tegemoetkwam, maar desalniettemin had ik zoveel plezier om mensen uit andere landen te ontmoeten en Sevilla te verkennen met deze nieuwe vrienden voor 2 weken. Mijn gastgezin was geweldig. Ze had 7 jaar lang studenten ontvangen en was zo flexibel en begripvol voor onze verschillende behoeften. Zeer schoon en goed onderhouden - er was ook AC!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Club 50 cursus. Uitstekend personeel, geweldige leraren, goede faciliteiten, voorbeeldige netheid. Ik verbleef in een accommodatie op de tweede verdieping met trappen die slecht waren voor mijn knieën. Ik heb echt genoten van de gastvrouw. Attent, vriendelijk en aardig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Fantastische cursus. Het was precies wat ik wilde. De reden waarom ik een "4" voor accommodatie heb gezet, is dat ik een 'mier'-probleem had, maar het werd meteen verholpen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Echt een goede mix van studenten. Geweldige leraren die een verscheidenheid aan lesmethoden gebruikten om ons geïnteresseerd te houden. Veel geleerd en mijn enthousiasme gewekt! Vriendelijke sfeer op de school - heb internationale vrienden gemaakt met wie ik contact houd. Ik had niet gedacht dat ik zoveel plezier kon hebben tijdens het studeren of me zo ontspannen zou voelen als ik alleen op reis zou gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De onderwijsstandaard was hoog en de lessen waren erg interessant. De dynamiek van de klas was inspirerend. Het echtpaar bij wie ik verbleef was heerlijk - ontspannen en goedaardig. Ze zorgden ervoor dat ik me erg welkom voelde en hielpen bij het leren van Spaans. De flat was klein maar voldoende en comfortabel.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De leraren waren erg vriendelijk en professioneel, ze waren goed opgeleid en gewetensvol. De lessen waren leuk, ontspannen en toch kwam er veel werk bij kijken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb met volle teugen genoten van de cursus. Mijn doel was om meer zelfvertrouwen te krijgen in het spreken van Spaans en ik geloof dat ik dit aan het einde van de cursus heb bereikt!!! De leraar was enthousiast en motiverend - dit hielp omdat de cursus intens was! De accommodatie was schoon, modern en comfortabel. Het was op een goede locatie, dichtbij de school en de toeristische attracties in Sevilla. Ik ben erg blij dat ik deze cursus in Sevilla heb geboekt. Apple Language was erg behulpzaam met mijn vragen en dit gaf me het vertrouwen dat ik de juiste keuze had gemaakt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb een uitstekende tijd gehad. De mensen, de koers, de stad en natuurlijk de taal. De school zorgt ervoor dat je je zeer welkom voelt, en het culturele programma naast de studie is een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten buiten de klas om. Ik heb een aantal geweldige mensen ontmoet die de twee weken erg plezierig hebben gemaakt. Espero que te vea el año proximo.

   Ik heb zojuist een Club 50 cursus Spaans van twee weken in Sevilla afgerond. Ik heb zo'n geweldige tijd gehad en kan niets aanmerken op de school en het onderwijs, mijn Spaanse gastheer of het culturele programma dat mij werd aangeboden. Ik heb een aantal geweldige vrienden gemaakt van over de hele wereld met wie ik in contact hoop te blijven. Op dit punt moet ik ook jullie allemaal bij Apple bedanken voor de steun die jullie me hebben gegeven bij het voorbereiden van deze reis. Het was vanaf het begin duidelijk dat u een zeer professionele organisatie bent en dit nam alle angsten of zorgen weg die ik aan het begin van mijn onderneming had kunnen hebben. Deze efficiëntie, competentie en ondersteuning werd weerspiegeld in Sevilla op de school.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus is fantastisch. leerzaam, uitdagend en behulpzaam. Ik geniet er zo van dat ik van plan ben om in november of volgende februari voor de zesde keer terug te keren. Ik blijf altijd bij Rosa en Carlo. de accommodatie is super en de babbel in de avond la sobremesa is net zoveel waard als de cursus.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had een charmante leraar met een mooie persoonlijkheid, een mooie school met een uitstekend sociaal programma. Het was erg leuk en leerzaam. De accommodatie was in een mooie positie en zeer comfortabel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend, het deed precies wat ik wilde, eerste helft van de ochtend grammatica, tweede helft gesprek. Mijn accommodatie was erg goed, het was gelegen aan de rand van de stad maar op loopafstand.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school
   G. Raggett

   Ik vond het studeren op de optie 1 school in Sevilla echt leuk, ook al was het maar voor 5 dagen. Alles was erg efficiënt geregeld en al het personeel was heel vriendelijk. Het gebouw zelf in Sevilla is mooi, fris en licht. Ik raad deze cursus aan voor iedereen die Spaans wil studeren in een mooie stad. Ik verbleef in een residentie en het was geweldig. Het was maar 20 minuten naar de school, het gebouw zelf was schoon en had alles wat je voor je verblijf nodig had. Ik was erg onder de indruk.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school
   G. Burghardt

   We vonden de lessen echt geweldig. Onze docent was super goed - erg gefocust, vrolijk, georganiseerd en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren uitstekend en de cursuscontext was goed.

   G. Brenière

   Het algemene niveau van lesgeven was uitstekend. Ik verbleef in een goed uitgeruste en smaakvol ingerichte flat.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg vriendelijk en bereidden meestal een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor. Ik heb veel geleerd over de Spaanse cultuur en manier van leven, evenals nieuwe grammatica en woordenschat, inclusief meer alledaagse uitdrukkingen en idiomen. Het culturele programma was een fantastische manier om meer van Spanje te zien en vrienden te maken met andere mensen op de baan. Ik verbleef bij een vriendelijke Spaanse familie in een comfortabel huis en had de bovenste verdieping voor mezelf met mijn eigen keuken, slaapkamer en badkamer.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een erg leuke en goed verzorgde cursus. Zelfs als beginner kon ik aan het einde van twee weken enkele basisgesprekken in het Spaans voeren. Wat een mooi resultaat was. Ik moet nog meer oefenen en de volgende keer blijf ik liever bij een gezin zodat ik meer Spaans kan oefenen. Ik verbleef in een appartement. Ik had toegang tot alle diensten, de eigenaar was aardig en het was goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond het geweldig, het was geweldig, de mensen, Sevilla, mijn accommodatie. Ik zou zeker nog een keer teruggaan. De dame bij wie ik verbleef was erg aardig en vriendelijk. Ik was midden in het centrum van Sevilla, wat zo handig was. Ze maakte ook heerlijke maaltijden voor mij. Ik zou haar aan iedereen aanraden. Bedankt dat je me een onvergetelijke ervaring hebt gegeven in Sevilla, leren, leven en houden van het leven in Spanje!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De schoolorganisatie was over het algemeen heel goed. We hadden prettig onderdak bij een Spaanse dame in haar flat.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was fantastisch, ik had niet meer kunnen vragen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Al het personeel op de school waren erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam, het was echt een geweldige ervaring! Fantastische accommodatie en mijn host was ook echt geweldig!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik hield absoluut van mijn cursus! Geweldige leraren, geweldige lesmethode, geweldige omgeving! Eerlijk gezegd was alles geweldig! Het is zo de moeite waard! De accommodatie voldeed ook aan al mijn behoeften!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school
   M. Prowse

   Erg sterke school en erg onder de indruk van de docenten. Ik beveel deze school zeker aan voor iedereen die overweegt om Spanje te bezoeken. De accommodatie was goed met geweldig eten. Ik was ook zeer onder de indruk van het culturele programma van de school. Erg goede rondleidingen van lokale hoogtepunten - ik heb veel geleerd over de Spaanse geschiedenis en architecture in de afgelopen drie weken!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursussen waren echt interessant en beide docenten waren erg goed. De accommodatie was goed, schoon, nieuw en op een goede locatie. Volgend jaar blijf ik langer!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school
   E. Acheson

   De cursus was geweldig, we waren met 9 of 10 en we begonnen allemaal op dezelfde tijd wat fijn was. Een grote diversiteit aan mensen, van alle plaatsen en van alle leeftijden. Erg aardige docent, relaxed, maar ook zorfvuldig. Ik heb in 3 weken veel geleerd en nu ben ik in de goede positie om vanuit mezelf verder te Spaans te leren.

   De benaderingswijze van de docent was erg gestructureerd, wat voor mij goed werkte. De helft bestond uit spreekvaardigheidslessen die erg nuttig waren.

   Mijn accommodatie was erg goed, goede ruime kamer, schoon, aardige familie. De moeder was heel hartelijk en goed met zoveel mogelijk Spaans tegen ons praten als ze er was. We hadden de vrijheid om uit te gaan wanneer we wilden, etc. en wij hadden allebei onze eigen badkamer. Kortom, een heel goede ervaring.

   Het programma na schooltijd en in de weekenden was fantastisch! De meest geweldige gidsen van de school, super goed om het Spaans te leren begrijpen, sprak erg begrijpelijk Spaans en wist heel veel interessante dingen. Erg professioneel. Kudos!

   Op een dagexcursie naar twee nabijgelegen dorpen, hebben we veel gezien en gedaan en voor een kleine prijs. Ik raad echt aan om zoveel mogelijk dingen zoals deze te doen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was zeer goed georganiseerd. De leraren die we hadden waren allemaal uitstekend. De cursus voor 50-plussers was zeer goed gepland met zeer goede excursies in de middag. We waren erg blij met de hele ervaring in Sevilla. Ons gastgezin was erg gastvrij. De accommodatie was brandschoon met een goede eigen badkamer met douche. Het eten was goed en niets was teveel moeite voor onze gastvrouw en haar familie. Haar dochters kwamen elke lunchtijd en spraken met ons om ons Spaans te verbeteren en om ons te helpen met plaatsen om te bezoeken in Sevilla.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt genoten van de cursus, ik was zoooo nerveus de eerste dag, maar de leraar was zo aardig en ik was meteen op mijn gemak. Ik heb erg genoten van de lessen, vooral van de gespreksoefeningen. Mijn accommodatie was perfect voor mijn behoeften en de verhuurder was zeer behulpzaam. De hele ervaring was buitengewoon goed, en ik zou het zeker opnieuw doen!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school
   P. Willars

   De cursus was aangepast naar mijn vaardigheid, de docenten waren erg aardig en leerden me niet alleen Spaans, maar ook het leven, de cultuur en de politiek van het land. Ze hebben me geholpen om te integreren in de gemeenschap en naast de cursus waren er veel mogelijkheden om met de school en de docenten culturele activiteiten te ondernemen. Het was geweldig en het geld zeker waard. De familie was erg gastvrij, aardig, geduldig met mijn matige Spaans, de kamer was goed, het eten was goed, de locatie was uitstekend en de prijs was goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Personeel was vriendelijk en behulpzaam en de kwaliteit van het onderwijs was zeer goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed/interessant/dynamisch/interactief en nog veel meer. De minigroep werkte heel goed: de leraar kon de capaciteiten van elk lid van de groep opmerken om iedereen op zijn eigen ritme te laten leren! De privécursus was erg goed voor de vragen van het type cultuur/traditie/hoe-werkt-het-in-spanje. Ik woonde met twee Spanjaarden in Triana (wat een zeer geanimeerde/populaire buurt is). Het was een goede ervaring: ze waren erg aardig en vertelden me veel "insider-tips"! De accommodatie was vrij "eenvoudig" maar erg leuk.

   De cursus was redelijk goed onderwezen. De aanvullende onderzoeken die ik deed voor de intensieve cursus waren uitzonderlijk goed onderwezen. De accommodatie was eenvoudig maar schoon en bevredigend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De intensieve kleine groep was erg goed en de docenten waren allemaal erg enthousiast. De school was heel goed georganiseerd en had goede faciliteiten, met goede extra gratis lessen en georganiseerde excursies. De niveautest aan het begin is een uitstekende manier om in de juiste klas te komen. Ik verbleef bij een zeer vriendelijke gastheer die de moeite deed om bij elke maaltijd een korte tijd met ons te zitten en te kletsen, ze waren erg gastvrij en stelden je snel op je gemak.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een uitstekende ervaring. Ik zou zoiets zeker nog een keer doen! De beste vakantie-ervaring die ik heb gehad. Mijn gastgezin was fantastisch, alles was geweldig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik volgde de privécursus Spaanse taal en geschiedenis. De privélessen waren geweldig, mijn leraar stimuleerde mijn vaardigheden en we hebben veel gelachen. De school bood ook veel mogelijkheden om de culturele en historische bezienswaardigheden van Sevilla te zien. Ik zou deze school zeker aanbevelen! Mijn gastvrouw was zo geduldig, haar keuken / koken was geweldig en zeer authentiek Andalusisch. Carmen was heel gastvrij, schoon, en netjes. Ik geloof dat door jezelf helemaal onder te dompelen in de cultuur, de beste manier is om een taal te leren. Je komt met zoveel meer begrip en de cultuur en de taal terug.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De manier waarop de cursus de grammatica en de gespreksvaardigheden behandelde beviel mij zeer. De accommodatie was erg goed en het eten was uitstekend. Een uitstekende ervaring waar alles goed geregeld was.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was erg goed. Ik vond het onderwijzend personeel leuk en alles liep als een trein. De cursus was uitstekend en alles liep goed in Spanje. Onze accommodatie was zeer goed, goed gelegen, groot en alles wat wij nodig hadden.

   School statistieken

   Nationaliteit


   British (8)
   Dutch (13)
   French (10)
   German (5)
   Italian (7)
   Japanese (11)
   Korean & chinese (9)
   Scandinavian (3)
   Swiss (12)
   Us-american and canadian (7)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Sevilla

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2023