Plaza de España, Parque de María Luisa in Sevilla, Spanje
Vind een school
Waardering  4.3/5

Spaans leren in Sevilla - Spanje

Om Sevilla volledig te kunnen waarderen, moet je deze geweldige stad ervaren. Sevilla is simpelweg een van de mooiste, sfeervolste steden ter wereld en een geweldige plaats om Spaans te leren. Sevilla is typisch Spaans: het is de bakermat van de flamenco en het stierenvechten.

Wij hebben twee scholen in Sevilla die beide cursussen Spaans van hoge kwaliteit bieden. Onze school in Sevilla staat in het centrum van de stad vlakbij de Kathedraal van Sevilla en de Giralda.

Onze school in Sevilla

Onze school in Sevilla heeft 18 klaslokalen, een ruime studieruimte met computers en gratis draadloos internet, en een dakterras met uitzicht op het Alcázar waar je kunt zitten en genieten van de Andalusische zon! De school ligt in het centrum van Sevilla, op loopafstand van alle beroemde monumenten van de stad.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Sevilla

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Business Course (26)
 • Intensive + Mini-Group (24)
 • Intensive + Mini-Group (28)
 • Intensive + Private Lessons (28)
 • Private Lessons (20)
 • DELE Exam Prep (28)

In Sevilla kun je een intensieve groepscursus van 20 lessen per week volgen of deze 20 lessen combineren met 4 of 8 wekelijkse mini-groepsworkshops tijdens een intensieve + minigroepcursus.

Kies voor een meer gepersonaliseerd programma voor een cursus privélessen of combineer jouw groepscursus met individuele lessen op een cursus Intensief + Privélessen.

Onze school biedt studenten ook de mogelijkheid om zakelijk Spaans te studeren of om zich voor te bereiden op hun DELE-examen tijdens de DELE examenvoorbereidingscursus.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Host Family Plus
 • Shared Apartment
 • Shared Apartment Plus

Tijdens je cursus in Sevilla kan je verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Studenten die in een Spaans gastgezin verblijven, leren sneller Spaans, omdat ze de meer Spaans spreken, aangezien gastgezinnen alleen Spaanssprekend zijn. Kies voor een gastgezin plus accommodatie als jij je eigen faciliteiten wilt zoals een eigen badkamer, airconditioning en Wi-Fi-toegang. Je zult dan ook de enige student zijn die in het huis woont.

Als alternatief kunnen we accommodatie in een gedeeld appartement regelen, waar je kunt wonen met lokale Spanjaarden of internationale studenten die ook op de school studeren. Elke student verblijft in zijn eigen slaapkamer, hoewel gedeelde kamers ook kunnen worden gearrangeerd voor vrienden of familieleden die samen reizen.

Activiteiten

Onze school in Sevilla biedt cursussen Spaans van hoge kwaliteit met een uitgebreid programma van excursies en activiteiten. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van Spaans, omdat je het Spaans dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk. Voorbeelden van activiteiten die door onze school in Sevilla georganiseerd worden zijn rondleidingen door Sevilla, Spaanse filmavonden op de school, grammatica workshops en lees- en schrijfworkshops. De school organiseert weekendexcursies naar Cádiz, Cordoba, Granada en Itálica.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Sevilla en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Sevilla

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Lessen waren leuk en nuttig Privélessen waren effectief en intens.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Sevilla tiene un color especial!

seville-fairAls je het leuk vindt om naar ruiters te kijken, naar de geweldige (maar ook controversiële) stierenvechters en flamenco dansers en het ook heerlijk vindt om te feesten, dan is de Feria echt iets voor jou! De Feria de Abril vindt in april plaats in Sevilla, Andalusië. Dit jaar vonden de festiviteiten plaats van 16 t/m 21 april, twee weken na de Paas week (Semana Santa de Sevilla). Read more...

Prijzen Sevilla

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners