Uruguayaanse kustlijn en vlag
Vind een school

Spaans leren in Uruguay

Volg een cursus Spaans in Uruguay en ontdek een onbedorven paradijs! Uruguay is klein en veilig en heeft een prachtig landschap, een unieke cultuur en een rijke koloniale geschiedenis. Er zijn warmwaterbronnen en geisers, uitgestrekte grasvlaktes en een aantal van de beste stranden in Zuid-Amerika! Bezoek prachtige 'estancias' (boerderijen/plantages) waar nog steeds echte gauchos (cowboys) te vinden zijn, of ga naar dorpjes en steden in Uruguay om van de verbluffende architectuur, de overheerlijke gerechten en de vriendelijkheid van de bevolking te genieten! In Uruguay vind je een schitterende fusie van culturen en invloeden vanuit Europa, buurlanden Argentinië en Brazilië en de inheemse bevolking.

Onze school staat de grootste stad van Uruguay, de hoofdstad Montevideo. Na je lessen Spaans kun je inkopen doen bij de traditionele markten, ontspannen op prachtige stranden of genieten van het bruisende nachtleven van Montevideo! Vanuit de stad kun je makkelijk naar het historische Colonia del Sacramento, Punta del Este en zelfs Buenos Aires reizen.

Je kunt een cursus Spaans volgen op één school, maar je kunt je cursus ook verdelen over meerdere scholen in Peru en andere Spaanstalige landen.

Als je nog niet zeker weet op welke school je Spaans wilt gaan leren of als je meer informatie wilt over onze cursussen Spaans in Uruguay, vraag dan onze gratis brochure aan of neem contact met ons op. Wij kennen onze scholen goed en beantwoorden graag al je vragen!

Onze scholen in Uruguay