Montevideo stad en strand
Vind een school
Waardering  4.7/5

Spaans leren in Montevideo - Uruguay

De opwindende hoofdstad van Uruguay is een stad met indrukwekkende architectuur, overweldigend mooie stranden en een rijke culturele geschiedenis. Je zult altijd genoeg te doen hebben tijdens je cursus Spaans in Montevideo! Je kunt heerlijk ontspannen op perfecte zandstranden of allerlei watersporten beoefenen, van zeilen tot kitesurfen. Geniet van een kopje koffie terwijl je uitkijkt over de jachthaven van Montevideo en boten langs ziet varen. Daarna kun een wandeling maken om de rijke koloniale geschiedenis van de stad te ontdekken. Het Teatro Solis en de Casa Rivera bieden een fascinerende kijk in de geschiedenis van Uruguay en zijn dan ook zeker het bezoeken waard!

‘s Avonds kun je het gebied rondom de straat Bartolomé Mitre met de vele bars, cafés en restaurants bezoeken. Leer de tango dansen of proef een lokaal drankje, zoals clericó (sangría met rode wijn of cider) of grappa con miel (grappa met honing).

Onze school in Montevideo

Onze school in Montevideo is gevestigd in een ruim, modern gebouw in een welvarende wijk van de stad. Adembenemende stranden en mooie parken liggen vlakbij. De school is goed uitgerust met 17 klaslokalen, een multimediaruimte, een bibliotheek en een computerruimte met internettoegang.

Foto's

Montevideo beach
Binnen in onze school
Straatmarkt in Montevideo
Studenten aan het relaxen op het strand

Cursussen in Montevideo

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Super Intensive (25)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)
  • Business Course (20)
  • Semi-Intensive (15)

Je kunt op onze school kiezen voor allerlei groepscursussen of voor cursussen met privélessen. Als je naast je lessen veel vrije tijd wilt overhouden, kies dan voor onze intensieve cursus van 15 groepslessen per week of voor de intensief pluscursus van 20 groepslessen per week. Verder biedt onze school een superintensieve cursus van 25 groepslessen per week en een superintensief pluscursus van 30 groepslessen per week. Als je liever privélessen wilt volgen, kies dan voor een cursus van 20, 25 of 30 privélessen per week.

Als je Spaans wilt leren voor zakelijke doeleinden, volg dan onze cursus Zakelijk Spaans. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • 3* Hotel
  • Guest House
  • Host Family
  • Studio Apartment

Verblijf tijdens je cursus Spaans op onze school in Montevideo bij een van onze gastgezinnen! Alle gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door de school en zullen je met open armen ontvangen. Je kunt kiezen voor verblijf op basis van bed&breakfast, halfpension of volpension. Tijdens de maaltijden kun je je Spaans oefenen met de gezinsleden en natuurlijk kun je ook gedurende de dag met ze praten. Al onze gastgezinnen wonen in dezelfde buurt als waar de school staat. Je kunt dus elke dag makkelijk naar school en naar het strand!

Activiteiten

Onze school in Montevideo organiseert allerlei activiteiten voor studenten. Door deel te nemen aan deze activiteiten kun je je Spaans buiten de lessen oefenen en meer te weten komen over de Uruguayaanse cultuur en bevolking.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Montevideo en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Montevideo

Cursus

4.7 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5

Studentenbeoordelingen

Het was werkelijk de beste ervaring die ik ooit heb gehad. Het personeel was zo warm, zo zorgzaam en zeer competent. Ik neem Spaans lessen in Brazilië, en volgens mijn docent heb ik met 15 dagen les een voorsprong op de rest van de klas van een half jaar opgebouwd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Prijzen Montevideo

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners