Zonsondergang boven de skyline van Boston
Vind een school

Engels leren in Boston - USA

Ga terug in de tijd en volg een cursus Engels in Boston! Boston barst van de geschiedenis aangezien het één van Amerika's oudste steden is en de stad heeft een belangrijke rol gespeeld in de Amerikaanse Revolutie. De Freedom Trail, die door heel Downton Boston loopt, passeert de belangrijkste historische bezienswaardigheden in de stad. Pauzeer onderweg en proef één van Bostons heerlijke, traditionele gerechten zoals een zeevruchtensoep (ook wel ‘clam chowder’ genoemd) en fish and chips.

'Het Athena van Amerika' staat bekend om zijn educatieve mogelijkheden. De stad heeft meer dan 100 hogere scholen en universiteiten en zowel Harvard als MIT liggen net over de Charles Rivier in Cambridge. Je zult studenten van over de hele wereld ontmoeten terwijl je Engels leert in Boston!

De stad is erg compact waardoor hij gemakkelijk te verkennen is na je lessen Engels. Één van de beroemdste bezienswaardigheden is Fenway Park; dit is één van Amerika's oudste professionele sportvelden en de thuisbasis van het beroemde Boston Red Sox honkbal team. Net buiten Boston kun je het overweldigende landschap van New England bewonderen. Dit landschap is zelfs nog adembenemender in de herfst wanneer de blaadjes aan de bomen van kleur veranderen. Boston heeft echter zoveel culturele activiteiten te bieden dat het niet uitmaakt in welk seizoen je er naartoe reist!

Onze school in Boston

Onze Engelse taalschool staat midden in het centrum van Boston, in de chique wijk Back Bay en vlakbij het historische Boston common. De school heeft lichte en comfortabele klaslokalen, een bibliotheek, een computerruimte met gratis toegang tot het internet en gemeenschappelijke ruimtes waar je je kunt onspannen en je medestudenten beter kunt leren kennen.

Foto's

Engelse les op onze school
Engels leren
Studenten van onze school
Studenten in de gemeenschappelijke ruimte

Cursussen in Boston

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive (24)
 • Intensive + Private Lessons (30)
 • Super Intensive (30)
 • Academic Year (24)
 • Academic Year (30)
 • IELTS (30)
 • TOEFL Prep (30)

Alle docenten op onze school zijn hoog gekwalificeerd en ervaren, dus welke cursus je ook kiest in Boston, de lessen zijn van uitstekende kwaliteit! De cursus omvat spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica waardoor je je algemene niveau van het Engels snel zal verbeteren.

De standaard- en Intensieve cursussen bieden groepslessen waarbij je veel andere studenten ontmoet. De standaardcursus bestaat uit 20 lessen Engels per week waardoor je veel vrije tijd hebt om Boston en New England te ontdekken! Als je nog sneller vooruitgang wilt boeken, kun je kiezen voor de Intensieve cursus van 30 groepslessen per week.

Het volgen van privélessen is de snelste manier om Engels te leren. Met één-op-één onderwijs krijg je de onverdeelde aandacht van je docent en zul je zeer snel vooruitgang boeken! Voor een combinatie van groeps- en privélessen kun je de Gecombineerde cursus volgen.

Als je jezelf helemaal wilt onderdompelen in de taal en de cultuuur, kun je het Academisch Jaarprogramma volgen waarbij je 24 of 30 lessen per week hebt. Deze cursussen bieden een volledig en gevarieerd programma tegen een gereduceerde prijs!

Een andere manier om vloeiend Engels te leren sprekenen en het leven in Boston te ervaren, is door een cursus Werkervaring te doen. Onze school kan een stage voor je regelen, waardoor je het Engels dagelijks kunt oefenen met Engelse collega’s. Hiervoor moet je eerst een intensieve cursus van tenminste vier weken volgen voordat je een stage kunt lopen in verschillende gebieden zoals rechten, marketing, journalisme, toerisme, administratie en ICT.

Onze school biedt ook een verscheidenheid aan andere cursussen, waaronder Cambridge- en TOEFL-examenvoorbereidingscursussen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze cursussen Engels in Boston.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Student Residence

Logeer bij een van de vriendelijke gastgezinnen zodat je zoveel mogelijk de taal kunt oefenen! De gemeenschappelijke maaltijden zijn een goed moment om de dag met je Engels sprekende gastfamilie door te nemen. Elke dag zullen ze voor je ontbijt en je avondeten zorgen of alleen het ontbijt als je dat liever hebt. Onze school is zorgvuldig in het selecteren van de gastgezinnen en bezoekt ze regelmatig.

Als alternatief kun je ook met medestudenten in onze schoolresidentie of in gedeelde appartementen verblijven. De residentie bevindt zich op loopafstand van de school in downtown Boston. Elke gedeelde kamer heeft airconditioning, een televisie, telefoon, magnetron, koelkast en een gemeenschappelijke badkamer.

De gedeelde appartementen liggen in de Fenway buurt, op 20 minuten reisafstand van de school en dichtbij musea en restaurants. Elk appartement heeft een keuken, een badkamer en gratis internet. Verblijf in een een- of tweepersoonskamer als je van het gezelschap van andere studenten wilt genieten!

Onze school biedt ook accommodatie in privé studio appartementen in de wijk Back Bay die op loopafstand van de school ligt. Deze appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer, een kleine keuken, airconditioning, draadloos internet en kabeltelevisie.

Activiteiten

Om zoveel mogelijk van je reis en je cursus Engels in Boston te genieten, organiseert onze school een uitgebreid activiteitenprogramma, waarbij sommige activiteiten in de cursusprijs zijn inbegrepen. Tijdens de middagen en de avonden zul je de beste plekken van Boston zien, zoals bijvoorbeeld Harvard University, de historische Faneuil Hall en Quincy Market, het New England Aquarium en de naburige stad Cambridge.

In de weekenden kun je meer van Amerika ontdekken op onze excursies die een of twee dagen duren. Er worden excursies georganiseert naar onder andere New York, Cape Cod, Lexington, Toronto, Montréal, Washington D.C., Philadelphia en zelfs de Niagara Falls!

Hoe er te komen

Vlieg naar Boston Logan International Airport en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van Logan International Airport naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Boston

School statistieken

Nationaliteit


Brazil (9)
China (6)
France (8)
Italy (9)
Japan (19)
Other (24)
Saudi arabia (9)
Switzerland (6)
Turkey (5)
Venezuela (5)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Boston, Amerika zijn lopende stad

Boston staat bekend als Amerika zijn lopende stad. Het is Massachusetts zijn hoofdstad en grootste stad. Het is een plaats waar mensen bijna alles te voet doen. Dit komt deels doordat het aantal studenten in Boston erg hoog ligt, bijna een vijfde van de totale bevolking! Boston is misschien niet de populairste of de meest schitterende amerikaanse stad zoals New York, Washington of LA. Maar, zoals veel hoofdsteden in Amerika. Maar Boston is een symbolische plaats! Dit is in het speciaal te zien als je maar een korte tijd hebt om de stad te kunnen verkennen. Het is bijna onmogelijk om iedere centimeter van Boston te zien, zelfs niet als je alle tijd van de wereld hebt. Daarom heb ik een aantal plaatsen in Boston opgenoemd waar je zeker naar toe moet als je ooit in Boston bent. Laten we beginnen! Read more...

Prijzen Boston

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners