DELF/DALF training cursussen
Vind een school
Waardering  4.7/5

DELF/DALF training cursussen

De DELF (Diplôme d’Etudes en Langue Française) en de DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) zijn de Franse taal kwalificaties voor non-Frans sprekers. Deze twee kwalificiaties worden uitgegeven door het Franse ministerie van onderwijs. Blijvend geldig en erkend door alle Franstalige universiteiten and bedrijven, de DELF en DALF kwalificaties zijn ideaal in de wereld van het onderwijs en werk in Frans sprekende landen.

Tussen de DELF en de DALF zitten 6 levels in. Al deze 6 levels zijn gebasseerd op de CEFRL (Common European Framework of Reference for Languages? De examens zelf zijn ontworpen om de vier belangrijkste taal vaardigheden te kunnen beoordelen (spreken, luisteren, lezen en schrijven) en de resultaten bewijzen dat de kandidaat in staat is om zich verstaanbaar te maken in het Frans.

Als je, je een DELF/DALF examen wil halen voor bepaald kwalificaties voor werk, studie of woon redenen in een Frans sprekend land. Dan is het goed om je, je hierop goed voor te bereiden. Waarom zou je dat niet doen door een DElF of DALF examen training cursus te volgen? Deze cursussen niet alleen ontworpen om de vier belangrijkste taal vaardigheden te ontwikkelen. Maar deze cursussen zijn er ook op gericht om de woordenschat en de grammaticale kennis uit te breiden, om zo het examen te kunnen halen. Gedurende de cursus, zul je veel leren over de Franse geschiedenis en cultuur. Beide zijn belangrijke elementen als de Franse taal geleerd wil worden.

Je zult les krijgen van volleerde proffesionals (Frans als moedertaal) die bekent zijn met de structuur van het examen en ten aller tijden klaar staan op de vragen van de studenten te kunnen beantwoorden. Je zult ook oude examens tot je beschikking krijgen. Hierdoor kun je, jezelf bekent maken met het examen en de vragen die gesteld zullen gaan worden. Een aantal van onze examen training cursussen zullen bestaan uit oefen examens, die gemaakt zullen worden in dezelfde omstandigheden als het echte examen. Daardoor zul je niet voor een verrassing staan als je het echte examen moet gaan maken

Wij bieden DELF/DALF training cursussen aan op veel van onze Franse scholen. Neem contact met ons op als je meer informatie wil over de beschikbare locaties

DELF/DALF Examenvoorbereidingscursussen