IELTS/TOEFL training cursussen
Vind een school
Waardering  4.7/5

IELTS/TOEFL training cursussen

IELTS en TOEFL zijn twee van de meest populairste Engelse toetsen die door duizenden instituten worden erkent over de hele wereld. De kwalificaties van deze twee toetsen worden vaak gezien als bewijs van de bekwaamheid van het level Engels van een student. Dit zou een goede stap zijn voor je ontwikkeling van de Engelse taal, zelf als je niet wel gaan studeren of werken in een Engels sprekend land!

Wat is er nu een betere manier om jezelf voor te bereiden op je IELTS of TOEFL dan met een examen training cursus.

De cursussen zijn ontworpen om de algemene taal vaardigheden te ontwikkelen en je te helpen om het level Engels te bereiken dat je nodig hebt om het examen te halen. De IELTS en TOEFL examens zijn verdeeld in vier delen, gebasseerd op de vier belangrijkste taal vaardigheden zijn spreken, luisteren, lezen en schrijven. Onze training cursussen zijn er daarom op gericht dat je al deze vaardigheden beheerst, doormiddel van authentiek lesmateriaal (kranten, magazines, geluidsfragmenten, etc.), maar ook oude examens tot beschikking zijn. Hier bovenop, kun je vaardigheden ontwikkelen die erg waardevol zijn voor studenten in academische of professionele context. Voorbeelden hiervan zijn, het schrijven van een essay, presentaties en het analyseren van academische teksten.

Onze IELTS/TOEFL training cursussen zijn geschikt voor studenten van verschillende levels, van bovengemiddeld tot volleerd. Deze cursussen worden op veel Engelse scholen in de wereld aangeboden. Aarzel vooral niet om ons te contacteren om uit te vinden waar je een IELTS of een TOEFL training cursus kunt volgen om jou aanvraag overzee te kunnen ondersteunen.

IELTS/TOEFL Examenvoorbereidingscursussen