DELE examen training cursussen

DELE examen training cursussen

DELE of Diplomas de Español como Lengua Extranjera, zijn wereldwijde erkende examens die worden gebruikt door duizenden onderwijsinstellingen, bedrijven en overheden wereldwijd als bewijs dat je de vaardigheid van de Spaanse taal beheerst. DELE examens worden aangeboden op 6 verschillende levels, van beginner to volleerd spreker aan de hand van de standaar van de CEFRL (Common European Framework of Reference for Languages. Het DELE examen is verdeeld in vier verschillende delen, gebasseerd op de vier belangrijkste taal vaardigheden. Deze vier delen zijn spreken, luisteren, lezen en schijven. De hoeveelheid tijd die je krijgt voor dit examen hangt af van het level waarin je, je examen doet. Als je, je Spaanse vaardigheden moet bewijzen voor je school, werk of voor migratie redenen dan is een DELE examen een ideale optie! Terwijl onze intensieve en super intensieve cursussen Spaans zich richten op het verbeteren van je algemene kennis van de Spaanse taal en je voorbereiden op het DELE examen. Veel van onze scholen bieden ook specifieke DELE examen training cursussen aan!

Wij bieden deze cursus aan op verschillende locaties in Spanje en Latijns-Amerika. Alle verschillende levels zullen op deze locaties worden gegeven en hebben vaste start datums door het gehele jaar heen. Deze cursussen richten zich op de stijl van het examen zodat de student hieraan gewend raakt voor dat het DELE examen wordt gemaakt, het ontwikkelen van de nodige vaardigheden en techniek die nodig zijn om de vragen op het examen succesvol te kunnen beantwoorden. Ook is er de mogelijk om oude examens te oefenen.

Een aantal van onze scholen zijn officiële locaties om het DELE examen af te leggen. Instituto Cervantes is het instituut die hiervoor de toestemming voor hebben gegeven. Dit betekent dat je het examen mag maken op dezelfde locatie als je, je cursus hebt gevolgd. Bijna alle cursussen sluiten perfect aan op de datum dat je DELE examen zal gaan vallen, dus beter kan je niet zijn voorbereid!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de cursussen en de locaties hiervan.

DELE Examenvoorbereidingscursussen

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024