TestDaF examen training cursussen
Vind een school
Waardering  4.7/5

TestDaF examen training cursussen

TestDaF of Test Deutsch als Fremdsprache, is een formeel examen voor non-Duitse sprekers. De toets komt overeen met een C1 (gevorderd) level van het Duits. Deze cursus is vooral gericht op toekomstige universitaire studenten die willen gaan studeren in een Duits sprekend land.

De toets zelf bestaat uit vier delen, deze delen komen overeen met de vier belangrijkste taal vaardigheden (spreken, luisteren, lezen en schrijven). Hoewel, je voor de TestDaF niet kunt zakken of slagen, wordt het cijfer dat behaald is wel vaak gebruikt bij het toelatingsproces voor de Duitse universiteiten. De TestDaF examens vinden 6 keer per jaar plaats, maar het wordt geadviseerd om het examen af te leggen in februari of in april als je van plan bent om aan de universiteit te beginnen in September. Omdat er maar een aantal toets mogelijkheden zijn per jaar, is het verstandig om je tijdig aan te melden!

Ben je van plan om een TestDaF examen af te leggen zodat je naar een hoger onderwijs niveau kunt? Dan kunnen wij je zeker helpen om met een van onze TestDaF examen training cursussen. Dit bieden wij aan bij een van onze vele scholen in Duitsland! Deze cursussen bestaan meestal uit intensieve groep lessen en mini groep lessen of privélessen. De intensieve lessen richten zich op het ontwikkeling van je algemene duitse vaardigheden en het verbeteren van de algehele taal level. De mini groep lessen focussen zich speciaal op de voorbereiding voor jou TestDaF examen. Dit zul je samen doen in een (kleine) groep van gelijkgestemde, waardoor je elkaar kunt helpen doormiddel handige hints en tips. Verder, krijg je les van ervaren professionals, die erg bekend zijn met het examen en zijn ten aller tijden bereid om je te helpen als dit nodig is.

Veel van onze scholen bieden examen training cursussen voor het TELC en GOETHE instituut examens aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duitse examen training cursussen.

TestDaF Examenvoorbereidingscursussen