Cambridge oefen cursussen
Vind een school
Waardering  4.7/5

Cambridge oefen cursussen

Wil jij studeren, werken of leven in een Engels sprekend land? Volg dan een van onze Cambridge examen training cursussen op een van onze Engelse scholen en verkrijg de vaardigheden die nodig zijn om het Cambridge Engels examen te halen!

De Cambridge Engels kwalificaties worden erkend door duizenden universiteiten en werknemers wereldwijd. Deze kwalificaties bewijzen dat je de nodige taal vaardigheden hebt om in het buitenland te kunnen werken of studeren. Een Cambride Engels certificaat kan de deur openen naar eindeloze mogelijkheden, die de kans vergroten naar success op het gebied van werk of educatie en het betekent dat je kunt communiceren met mensen van verschillende achtergronden.

We kunnen een Cambridge examen voorbereiding cursus aanbieden op een aantal Engelse scholen, waar jij je kan voorbereiden om het international erkend examen te kunnen halen. De cursussen worden aangeboden voor verschillende levels, van intermediate tot gevorderd spreker van de Engelse taal en worden aangeboden op verschillende (start) datums in het jaar. Deze cursussen zijn niet alleen ingericht voor jou om je Cambridge Engels examen te halen, maar ook om jou de kennis te geven om je geleerde vaardigheden te kunnen toepassen in alledaagse situaties. De lessen zijn gericht op het ontwikkelen van de algemene Engelse vaardigheden, met name de vier belangrijkste taal vaardigheden (spreken, luisteren, schrijve en lezen). Maar het ontwikkelen van de grammaticale kennis en het uitbreiden van de woordenschat. Studenten zullen ook technieken leren en zullen zullen advies krijgen over hoe examen vragen op de beste manier te kunnen aanpakken. Dit gebeurd doormiddel van authentiek lesmateriaal en oude Cambridge examens.

Neem contact met ons op om een Cambridge examen te vinden die bij jou past.

Cambridge oefen cursussen Examenvoorbereidingscursussen