Studenten in de gemeenschappelijke ruimte, Londen
Vind een school

Leer Engels in Londen (Kings Cross)!

Londen wordt door velen de beste stad van de wereld genoemd, daarnaast is het ook de grootste concurrent voor de titel van hoofdstad van de westerse wereld, Londen heeft gewoon alles! Volg een cursus Engels bij één van onze scholen in Londen en wordt geïnspireerd door één van Europa’s geweldige steden. Ontdek de bruisende wijken met hun eigen sfeer die samen het hedendaagse Londen vormen!

Of je nu geïnteresseerd bent in musea en kunstgalerijen, de complexe en kleurrijke geschiedenis van de stad, het uitgaansleven, eigenzinnige straattaferelen, traditionele pubs, diverse architectuur, een groot aanbod aan eet- en drinkgelegenheden, de flair op Oxford street of in de eindeloos aantal markten, evenementen, concerten en winkels, er is voor iedereen wel iets te vinden en je zult hier tijdens je verblijf er alles uit willen halen!

Onze school in Londen (Kings Cross)

Onze school bij Kings Cross is één van de drie opties in die wij in deze dynamische wereldstad aanbieden. Op deze school kun je je Engels verbeteren en is maar enkele straten verwijderd van het nieuwe Kings Cross St Pancras station en dichtbij veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen!

De school is modern ingericht en beschikt over 18 klaslokalen, een grote studentenlounge, studieruimtes, snelle WiFi-verbinding, internetcafé met computers en een café.

De school is in 2000 opgericht en biedt verschillende cursussen Engels aan die geschikt zijn voor studenten van alle niveaus. De docenten helpen de studenten om zoveel mogelijk vooruitgang te maken en hen meer zelfvertrouwen te geven in het spreken in alledaagse situaties, een werkomgeving of een academische omgeving. Ons doel is om jou een productieve, leuke en inspirerende ervaring te bezorgen!

Foto's

1
2
5
6

Cursussen in Londen (Kings Cross)

Beschikbare cursussen

 • Intensive (afternoon) (15)
 • Intensive (afternoon) (20)
 • Intensive (morning) (15)
 • Intensive (morning) (20)
 • Super Intensive (morning) (25)
 • Private Lessons (20)
 • Business Course (20)
 • Business Course (25)
 • IELTS Exam Prep (20)

Als je het liefst jouw algemene niveau van Engels wilt verbeteren kun je kiezen voor één van onze groepscursussen. Je kunt op iedere maandag met een cursus beginnen. Hierbij krijg je 20, 25 of 30 lessen per week in een groep van maximaal 15 studenten. Tijdens deze lessen worden verschillende aspecten van de Engels taal behandeld, zoals grammatica, spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid, woordenschat, luistervaardigheid en uitspraak. Er is ook de mogelijkheid om privélessen te volgen.

Onze school biedt ook een cursus Zakelijk Engels aan. Dit is bedoeld voor studenten die hun Engels willen verbeteren voor hun carrière. Er wordt gebruik gemaakt van rollenspellen en andere methodes om je vaardigheden aan te leren die nodig zijn in een werkomgeving.

Voor degene die een IELTS- of een Cambridge-examen willen afleggen, bieden wij ook een Examen Voorbereidingscursus aan. Het doel hierbij is om je zelfvertrouwen te verbeteren en een zo hoog mogelijk resultaat te behalen! Dit certificaat wordt wereldwijd erkend en is in veel gevallen voldoende om aan een Engelstalige universiteit te studeren of om voor een Engelstalige posititie solliciteren! Houdt er wel rekening mee dat de kosten voor het examen niet bij de cursusprijs zijn inbegrepen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over één van deze cursussen!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family (zone 3)
 • Host Family (zone 4-5)
 • Residence Zone 1
 • Summer Residence

Het accommodatie team van onze school in Londen Kings Cross heeft veel ervaring en is ervan overtuigd dat ze jou een verblijf kunnen regelen dat comfortabel en gezellig is! De school heeft een groot aanbod aan accommodaties voor ieder budget in verschillende wijken van Londen. Houdt er wel rekening mee dat de accommodaties dichter bij het centrum niet dezelfde kwaliteit of grootte hebben als accommodaties die wat verder weg liggen, deze liggen meestal in rustige woonwijken.

Vanuit een taalkundig oogpunt, is een verblijf bij een gastgezin het beste omdat je op deze manier door het gastgezin wordt gestimuleerd om Engels te praten! De school biedt verblijven bij gastgezinnen aan in Zone 2 (25-60 minuten van de school), Zone 3 (35-65 minuten van de school, een woonwijk) of Zones 4-5 (40-70 minuten van de school, buitenwijk in een rustige en groene omgeving).

Wil je liever wat meer internationale studenten ontmoeten tijdens je verblijf, kies dan voor een studentenresidentie (Zone 2 of 3), een zomerresidentie (tijdens juli en augustus), een gedeeld appartement of een studio. Deze zijn normaal gesproken op basis van logies, sommige hebben een eigen of gedeelde keuken. Je kunt kiezen voor een gedeelde of eigen badkamer tegen een meerprijs. De school heeft verschillende opties in Willesden, Willesden Green, Camden Town, Tottenham Hale en Zuid-Londen. De meeste accommodatie hebben gratis internettoegang. Beddengoed is aanwezig. In het gebouw zit meestal een wasruimte, of anders ligt er een wasserette dicht in de buurt van de accommodatie.

Activiteiten

Tijdens je verblijf krijg je de kans om het leven in Londen optimaal te ervaren. De school organiseert iedere week een groot aantal activiteiten en evenementen dat deel uit maakt van het cultureel programma om ervoor te zorgen dat je londen goed leert kennen. De werknemers van de school helpen en adviseren je ook graag als je vragen hebt over bezienswaardigheden en evenementen in de stad. De school biedt de studenten ook entreekaartjes met studentenkorting aan voor bezienswaardigheden zoals The Tower of London, Madame Tussauds, The London Dungeon, The London Eye, Kensington Palace of Hampton Court Palace!

Iedere week worden er activiteiten georganiseerd zodat je de andere studenten leert kennen, de lokale cultuur kunt beleven, jouw Engels kunt oefenen en je plezier hebt terwijl je je onderdompelt in de taal! Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn: dans- en yogalessen, begeleide rondleidingen door musea, galerijen en monumenten, voetbalwedstrijden in Regent’s Park, feesten, filmavonden of weekendexcursies naar Brighton, Oxford of steden in Europa aan de andere kant van het kanaal!

Hoe er te komen

Als je wilt, kun je vervoer van het vliegveld naar je accommodatie erbij boeken. Kom je later dan 20:00 uur aan bij je accommodatie, is vervoer vanaf het vliegveld verplicht.


Locatie van onze school in Londen (Kings Cross)

School statistieken

Nationaliteit


Asia (27)
Eastern europe and russia (6)
Japanese (4)
Korean (10)
Latin america (32)
Western europe (19)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Een toeristisch weekend in London!

Er zijn veel grote steden in het Verenigd Koninkrijk, maar geen enkele is groter dan Londen. De hoofstad van het Verenigd Koninkrijk, Londen is meer dan gewoon een metropool. Het is echt uniek en afhankelijk met wie je praat, een van de meest belangrijkste steden ter wereld. Londen can worden omgeschreven als een land op zichzelf. Niet alleen omdat het ontzettend groot is maar ook doordat er zoveel verschillende mensen en culturen wonen. Jij kunt deze stad ook (tijdelijk) thuis noemen als je engels studeerd aan een van onze fantastische taalscholen in centraal Londen! Read more...

Prijzen Londen (Kings Cross)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners