Cursus Duits in Kitzbühel voor 50-plussers
Vind een school
Waardering  4.5/5

Cursus Duits in Kitzbühel voor 50-plussers

Kitzbühel ligt in Tirol, Oostenrijk. Het is een aangenaam klein stadje in de Alpen dat bekend staat om de diverse internationale ski- en tenniswedstrijden die er gehouden worden. De school waar onze taalcursus Duits voor 50-plussers en ouderen gehouden wordt, heeft een centrale ligging, dichtbij Kitzbühel en met goede busverbindingen naar de diverse skipistes.

Cursussen in Kitzbuhel

Tijdens deze cursus Duits in Kitzbühel voor 50-plussers krijgt u iedere week 25 lessen Duits; elke dag van negen uur ‘s ochtends tot kwart over twaalf en twee lessen worden in de avonduren gegeven. De groepen worden klein gehouden (maximaal zes studenten), zodat alle studenten veel persoonlijke begeleiding krijgen van de docent. De docenten die deze cursus Duits voor 50-plussers en ouderen geven, zijn volledig gekwalificeerd en hebben Duits als moedertaal, verder hebben ze veel ervaring met het lesgeven van Duits aan buitenlandse studenten die de taal nog niet machtig zijn.

Het programma bevat

  • 25 lessen Duits per week
  • Verblijf en ontbijt in een pension dat gerund wordt door een familie
  • Georganiseerde activiteiten (ski

Foto's

Het stadscentrum van Kitzb?hel
Onze school in Kitzb?hel
Pension in Kitzb?hel
Kamer in het pension

Accommodatie

Onze studenten die Duits leren in Kitzbühel verblijven in een pension. Ontbijt en logies (eenpersoonskamer met eigen douche) zijn bij de prijs inbegrepen. Het pension wordt gerund door een familie, dus een gezellig verblijf in Kitzbühel is gegarandeerd!

Activiteiten

Naast de taalcursus Duits voor ouderen wordt er ook een uitgebreid activiteitenprogramma aangeboden, inclusief een dagexcursie, rondleidingen en twee excursies van een halve dag. Als het weer meewerkt, zijn er ook nog eens twee begeleide skitripjes van elk een halve dag.

Geschiktheid

De cursus Duits in Kitzbühel voor 50-plussers is ideaal voor oudere studenten die Duits willen leren met mensen van ongeveer dezelfde leeftijd en tegelijkertijd willen genieten van wat een skistadje als Kitzbühel te bieden heeft.

Hoe er te komen

Indien gewenst is het mogelijk om vervoer van en naar de luchthaven van München naar het pension in Kitzbühel te boeken. Studenten die Duits leren in Kitzbübhel kunnen echter ook een vlucht naar Salzburg of Innsbruck boeken en vervolgens de bus naar Kitzbühel nemen.


Locatie van onze school in Kitzbuhel

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.2 / 5
Medewerkers van de school

4.9 / 5