Italiaans leren in Elba voor 50-plussers
Vind een school
Waardering  4.5/5

Italiaans leren in Elba voor 50-plussers

De herfstmaanden zijn een goede tijd om het prachtige eiland Elba te bezoeken. Er zijn dan niet zo veel toeristen en je kunt echt genieten van de rust op het strand en van de overheerlijke lokale delicatessen en wijn. De taalcursus Italiaans vindt plaats in een 3-sterrenhotel.

Cursussen in Elba

Tijdens de cursus Italiaans op Elba voor 50-plussers worden er 15 lessen Italiaans gehouden, 3 iedere dag van maandag t/m vrijdag. De groepen zijn met maximaal 15 studenten klein. Op deze manier krijgen alle studenten die Italiaans leren op Elba voldoende persoonlijke begeleiding. Alle docenten zijn volledig gekwalificeerd en hebben ervaring met het doceren van Italiaans als vreemde taal.

Het programma bevat

  • 15 lessen Italiaans per week
  • 5 activiteiten per week
  • Excursie van een halve dag
  • Alle boeken en cursusmaterialen

Accommodatie

Studenten van onze cursus Italiaans op Elba voor ouderen kunnen verblijven in een prachtig 3-sterrenhotel dat op slechts 300 meter van het strand ligt. Het hotel heeft veel faciliteiten zoals een zwembad, tennisbanen en een restaurant. Verder hebben alle kamers een eigen badkamer en telefoon.

Activiteiten

De cursus Italiaans leren op Elba wordt extra leuk door de gezellige activiteiten die door de school georganiseerd worden. Iedere week zijn er 5 activiteiten zoals een rondleiding door de villa’s van Napoleon in Portoferraio en San Martino, een bezoek aan de Italiaanse markt in Porto Azzuro, wijnproeven en wandeltochten met gids.

Geschiktheid

De cursus Italiaans op Elba voor 50-plussers is ideaal voor ouderen die Italiaans willen leren en willen genieten van een prachtige omgeving.

Hoe er te komen

De makkelijkste manier voor onze studenten om te reizen is om een vlucht naar Elba te boeken. Van de luchthaven kunt u dan de taxi naar het hotel nemen. Het is een korte taxirit die u ongeveer 20 euro zal kosten. U kunt echter ook een vlucht naar Pisa boeken en in Pisa de trein naar Piombino Marittima nemen (kosten ongeveer 7 euro) en daar de veerboot naar Portoferraio pakken (kosten ongeveer 8 euro).


Locatie van onze school in Elba

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5