Nieuwe Kathedraal van Salamanca en Enrique Estevan Brug
Vind een school
Waardering  4.4/5

Leer Spaans in Salamanca, Spanje!

De goud gekleurde stad Salamanca is gelegen in het noordwesten van Spanje, in de autonome regio Castilië en León (Castile y León). Prachtige architectuur, waaronder twee beeldschone kathedralen en het beroemde Casa de las Conchas (Huis met de Schelpen), omrandt een doolhof van kleine straatjes, dat in 1988 door UNESCO tot werelderfgoed werd uitgeroepen.

Salamanca staat bekend als één van de beste plaatsen om te studeren, en dat maakt deze stad een perfecte keus om Spaans te leren. In Salamanca wonen er, ondanks dat het een relatief kleine stad is, veel studenten. Dit komt doordat de oudste universiteit van Spanje (en één van de oudste in Europa) hier is gevestigd. Salamanca heeft dus naast het historisch centrum ook een zeer jeugdige atmosfeer. Dit heeft er voor gezorgd dat Salamanca de thuishaven is geworden voor veel belangrijke Spaanse filosofen, schrijvers en dichters.

Salamanca is een populaire plak om Spaans te leren omdat de inwoners hier Spaans praten met een ‘puur’ accent. Het is dan ook de regio waar het ‘Castiliaans’ is ontstaan en de meeste buitenlanders vinden het een goed verstaanbaar accent.

Door de populariteit onder de studenten hebben wij twee scholen in Salamanca. Ze zijn qua kwaliteit van lesgeven en professionaliteit hetzelfde, alhoewel hun aanbad van cursussen en accommodaties wel verschillen. Voor meer informatie over onze Salamanca school kunt u hieronder verder lezen. Voor informatie over andere school, kijk dan op onze ‘Salamanca (Premium)’ pagina.

Onze school in Salamanca

Onze school in Salamanca heeft een ideale ligging in het centrum van de stad op nog geen 5 minuten lopen naar het oude centrum en naar het middelpunt van de stad, Plaza Mayor. De school ligt in een voetgangerszone en is gevestigd in een gebouw met 4 verdiepingen met uitstekende faciliteiten, waaronder: 32 klaslokalen (waarvan er 20 een smartboard hebben), taallaboratoriums, computerruimtes, WiFi-toegang door het hele gebouw, vergaderruimtes, aula, gemeenschappelijke ruimtes, bibliotheek en zelfs een sportcentrum! De school heeft centrale verwarming en een airco, waardoor het tijdens ieder seizoen aangenaam zal zijn.

Foto's

1
4
5
8

Cursussen in Salamanca

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Private Lessons (25)
 • Private Lessons (20)
 • A-Level Revision (25)
 • Academic Year (20)
 • Business Course (10)
 • DELE Exam Prep (20)
 • Mini-Group (20)
 • Teachers Course (15)

Onze school biedt een groot aantal verschillende cursussen aan. De meest populaire optie is de Intensieve cursus van 20 groepslessen per week. Tijdens deze cursus verbeter je je algemene niveau van het Spaans en daarnaast heb je nog genoeg tijd om Salamanca en de omgeving te ontdekken. Dit is een goede manier om buiten de lessen om Spaans te oefenen met de inwoners. Je hebt hierbij van maandag tot en met vrijdag 4 lessen per dag. Als je in een week wat meer vooruitgang wilt boeken kun je kiezen voor de Super-Intensieve cursus van 25 lessen per week of de Mini-Groep cursus van 20 groepslessen in groepen van maximaal 6 studenten (normaal gesproken is de maximale groepsgrootte 12 studenten).

Onze school biedt ook een Examen Voorbereidingscursus aan voor het DELE-examen en een cursus A-level Revisie, het laatste is voor studenten die zich willen voorbereiden op het A-level, ‘International Baccalaureate’ of het Ierse ‘Leaving Certificate’ examen. Je kunt ook een cursus Zakelijk Spaans combineren met groepslessen om jezelf voor te bereiden op het Spaanse Kamer van Koophandel examen (CAMA).

Wij bieden ook cursussen aan voor Spaans docenten waarvan Spaans niet de moedertaal is. Tijdens de cursus voor Docenten wordt niet alleen je spreekvaardigheid maar ook de methodes en praktische aspecten van het lesgeven in een vreemde taal behandeld.

Tot slot bieden we ook een ‘Academisch Jaar’ cursus aan van 40 weken voor studenten die een hoog niveau van het Spaans willen leren zodat je in het dagelijks leven gemakkelijk kunt communiceren. De meeste studenten beginnen deze cursus op de eerste maandag van september en zijn halverwege juni klaar, met tussendoor twee weken kerstvakantie. Tijdens de eerste 23 weken krijgen studenten 25 lessen per week en tijdens de daaropvolgende 12 weken krijg je 20 lessen per week en ga je je focussen op het voorbereiden van het DELE-examen (het nemen van dit examen is optioneel en de prijs van het examen is niet bij de cursusprijs inbegrepen). Tijdens de laatste twee weken ga je voorbereiden op het Kamer van Koophandel examen (CAMA), hiervoor geldt ook dat het nemen van het examen optioneel is en is niet bij de cursusprijs is inbegrepen.

Speciale cursussen in Salamanca

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Student Residence
 • Studio Apartment

Alle accommodaties liggen erg centraal op niet meer dan 15 minuten lopen naar de school. Over het algemeen zijn de accommodaties beschikbaar vanaf 14:00 uur op de zondag voordat de cursus begint tot 22:00 uur op de zaterdag na je laatste cursusdag. Er is de mogelijkheid om op aanvraag extra nachten bij te boeken.

Om volledig ondergedompeld te worden in de Spaanse taal en cultuur, raden wij je aan om bij een gastgezin te verblijven. Op deze manier kun je met moedertaalsprekers over alledaagse dingen praten en je zult verbaasd zijn hoeveel je woordenschat verbeterd. Daarnaast groeit jouw zelfvertrouwen en zul je makkelijker Spaans durven spreken! Bij deze accommodatie kun je kiezen tussen een verblijf op basis van half- of volpension.

We zijn ons ervan bewust dat niet iedereen bij een gastgezin wil verblijven. Voor die reden beiden wij ook andere opties aan.

Als je liever een accommodatie wilt delen met andere studenten op basis van half- of volpension, is verblijf in een studentenresidentie een goede optie. De studentenflats van de universiteit in Salamanca zijn comfortabel maar ook vrij eenvoudig ingericht en daarom raden wij deze accommodatie alleen aan voor studenten tussen de 20 en 30 jaar oud. Tijdens het academisch jaar zullen er veel Spaanse studenten in de flats verblijven, en tijdens de zomermaanden zullen het grotendeels internationale studenten zijn. Je hebt je eigen slaapkamer, en de badkamer en woonkamer zul je met andere studenten delen.

Wil je liever een accommodatie delen met andere internationale studenten op basis van logies, dan is een gedeeld appartement een goede optie. Hiervoor geldt ook dat het comfortabele en vrij eenvoudige appartementen zijn en daardoor dus populair voor twintigers. Je kunt kiezen voor een eenpersoonskamer of gedeelde tweepersoonskamer waarbij je de keuken, badkamer en gemeenschappelijke ruimte met de andere studenten deelt.

Tot slot kunnen wij ook een studio voor je regelen als je wat meer vrijheid wilt.

Activiteiten

Onze school in Salamanca organiseert regelmatig activiteiten om je te helpen het meeste uit je tijd in de stad te halen! De school biedt veel verschillende activiteiten aan, zoals begeleide wandelingen in de stad en dans-, kook- en gitaarlessen. Alle activiteiten zijn optioneel en de school zal een kleine vergoeding vragen voor vervoer en entree kosten. Zoals bij al onze scholen geldt er een minimaal aantal aanmeldingen om een activiteit te laten doorgaan.

Hoe er te komen

De meeste studenten vliegen op Madrid Airport, maar je kunt ook op Valladolid vliegen. Je kunt vanaf beide vliegvelden een trein of bus naar Salamanca nemen.


Locatie van onze school in Salamanca

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

4.2 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Salamanca gebaseerd op 72 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus zat goed in elkaar en ik werd - gelukkig - in de laagste groep geplaatst, aangezien ik een beginner was. De grammaticales vond ik wat zwak, aangezien het voelde alsof de onregelmatige werkwoorden het meest aan bod kwamen, maar de conversatieles was fantastisch.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school in Salamanca was fantastisch. Het gebouw was zeer modern en goed uitgerust. Erg goed georganiseerd op het vlak van lessen en activiteiten. De directeur gaf zich helemaal voor zijn werk, hij zorgde ervoor dat elke student tevreden was. Er was een zeker gevoel van samenhang in de school. Ik heb scholen in Frankrijk en Duitsland bezocht, en niks was zo fantastisch als Salamanca. Mijn gastmoeder, Julia, was ontzettend vriendelijk. Ze zat graag aan tafel met ons om een praatje te maken tijdens de maaltijd. Haar eten was niet geweldig, maar het kan niet allemaal perfect zijn. Appartement was schoon, en de locatie was super, op slechts 5 minuten lopen van de school.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Briljante cursus, heeft erg geholpen met het Spaans leren spreken. Goede docenten, alhoewel het fijn zou zijn geweest om meer docenten te hebben. Ik zal volgend jaar zeker terugkeren. Super accommodatie, erg schoon, aardige mevrouw, erg gastvrij en vriendelijk gedurende mijn verblijf. De ligging ten opzichte van de school en het centrum was goed. Ik zou graag weer bij dezelfde gastvrouw verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg nuttig en goed voor mijn Spaans. Helaas waren mijn vriend en ik slechts een week in Salamanca, maar we zijn van plan om volgende zomer voor een langere tijd terug te gaan. De docenten waren goed (vooral Maria, die grammaticalessen gaf) en altijd vriendelijk. We verbleven bij Genoveva Martin Garcia en ze was ontzettend lief. Ze was erg behulpzaam en gastvrij. Als we terugkeren zouden we graag weer bij haar verblijven. Ik zou haar zeker aanraden! Ik vond dat de school goed was georganiseerd en ik was verrast dat er zoveel extra activiteiten waren, zoals films, tapas tours, bezoeken aan andere steden. We hadden het er erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De grammatica was zeer nuttig, conversatielessen waren interessant en leuk, aangezien ze vrij informeel waren. Lessen duurden vrij lang, misschien zouden ze wat korter kunnen zijn aangezien het moeilijk is om te focussen voor anderhalf uur. Erg goede manier om vrienden te ontmoeten, veel plezier gehad en het was een ervaring die ik nooit zal vergeten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Briljant, ik was nooit heel erg goed in talen, en alhoewel ik niet kan zeggen dat ik erg goed ben in het Spaans, heb ik toch het zelfvertrouwen opgebouwd om wat Spaans te kunnen spreken. De docenten waren geweldig en vol enthousiasme. Het is een goed idee om een paar maanden naar een taalschool te gaan in een tussenjaar, je maakt veel internationale vrienden en het nachtleven in Salamanca was geweldig, wat erg hielp.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Over het algemeen erg goed, de docenten waren allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik verbleef bij een ouder koppel dat erg goed voor me zorgde, van het verzorgen van eten als ik de hele dag in een andere stad (ze maakten lunchpakketjes voor me) - en ook nog eens vegetarisch - tot het beantwoorden van vragen over lokale plekjes en het schoonmaken van mijn kamer. De vrijgevigheid was overduidelijk en ze zorgden ervoor dat ik me als een familielid voelde, ook al was ik er maar 2 weken. Het was fantastisch!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van de cursus in Salamanca, iedereen was extreem vriendelijk en gastvrij. De studentenresidentie in Salamanca was ook top. Volpension was populairder dan halfpension.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten zijn erg enthousiast, gemotiveerd en weten precies wat elke individuele student nodig heeft.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed, de docenten hadden veel geduld en waren vriendelijk en behulpzaam. Salamanca is een makkelijk stad om te verkennen en de inwoners zijn aardig. De familie was erg goed, het eten was lekker en de Spaanse gastmoeder was erg zorgzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg veel geleerd, maar ik had ook de tijd om de stad te ontdekken en andere mensen te leren kennen. De school bood ook heel erg veel verschillende activiteiten - je raakt niet snel verveeld. Ik woonde in een gedeeld appartement en het was leuk om samen te wonen met studenten uit andere landen, ik heb veel geleerd over andere culturen. Ik ben er van overtuigd dat de beste manier om een taal te leren het in het betreffende land te doen. Het is een geweldige ervaring, je groeit ervan, en je verbreedt je horizon!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg nuttig en ik heb veel geleerd. De school bood uitermate goede faciliteiten en materialen, en was altijd beschikbaar voor hulp. De docenten waren goed en de extra activiteiten waren gevarieerd en interessant. Geen enkel probleem te melden. De accommodatie was briljant - erg schoon en opgeruimd. De familie was heel aardig en deed erg veel voor me. De andere studenten waren vriendelijk en het eten was fantastisch. Ik was heel erg tevreden om twee weken bij de familie te wonen en ik vond het jammer om terug naar huis te gaan. Ik heb echt genoten van mijn reis naar Salamanca, het heeft me veel zelfvertrouwen gegeven en ik kan niet wachten om iets vergelijkbaars te doen in de toekomst.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond het ontzettend nuttig en de lessen waren goed gestructureerd. Ik heb veel van de lessen genoten en zou graag in de toekomst iets dergelijks doen. De accommodatie was briljant. Het was een schone, vriendelijke omgeving met heerlijk eten! Ik zou dit zeker aanraden aan iedereen, en ik zou dolgraag terugkeren. De buitenschoolse activiteiten die de school aanbood waren erg goed, zoals verschillende films die niks extra kostten. Het was geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik stond versteld van hoe anders de lessen waren van die in Engeland - het was absoluut geweldig! De docenten waren extreem vriendelijk en zeer geduldig, ze maakten elke les zo amusant mogelijk met een informele aanpak. Ik heb veel leuke mensen leren kennen in Salamanca, ik mis het ontzettend! De school bood veel activiteiten waar je aan kon deelnemen zoals een tapastour, salsalessen en zelfs kunstlezingen. De stad zelf was prachtig en vol met mensen, maar niet overvol. Over het algemeen was het een fantastische ervaring die ik iedereen zou aanraden en ik hoop het in de toekomst nogmaals te doen. De accommodatie was prettig en er woonden ook andere studenten in hetzelfde gebouw. Het was leuk, aangezien ik al vrienden kon maken voordat de cursus begon en ik verbeterde mijn Spaans op deze manier ook. Ik zou zeker aanraden om bij een familie te verblijven, aangezien ze je erg vrij laten en je makkeijk mensen kunt leren kennen. Je kunt hier ook veel sneller Spaans leren dan in een studentenflat.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg goed, en ik heb er erg van genoten. De docenten was super en ik vond het fijn dat de lessen in twee werden gedeeld - conversatie en grammatica.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was een fantastisch om mijn Spaans weer op te halen en de taal in meer diepgang te leren. De docenten waren vriendelijk en deden hun best om onze wensen te vervullen. Onze accommodatie was goed, het gastgezin was geweldig en het eten was overheerlijk. Het was een perfecte ligging, en de reis had niet beter kunnen zijn.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus was briljant en ik had een geweldige kans om mijn Spaans te verbeteren. De lessen waren erg goed en nuttig, en werden gegeven door mensen die vrijwel alleen Spaans spraken. Het personeel was zeer vriendelijk en de locatie van de school was perfect. Mijn accommodatie was top! De familie waar ik bij verbleef was zeer gastvrij, vriendelijk, ontspannen en ervaren in het hebben van gasten. Het eten was fantastisch, net zoals de locatie en ik vond het leuk dat andere studenten van de cursus bij families in de buurt woonden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van mijn cursus genoten. Het was intensief, maar elke dag werd de klas door drie verschillende docenten onderwezen met een nadruk op verschillende aspecten van de taal, waardoor het nooit saai was. De docenten waren makkelijk te benaderen, vriendelijk, en gingen snel door de stof heen, alhoewel ze continu nagingen of iedereen het wel begreep. Mijn accommodatie was geweldig, en ik zou de studentenresidentie zeker aanraden aan iemand die in Salamanca wil studeren. De residentie lag zeer centraal, en werd elke dag schoongemaakt. De eigenaren waren vriendelijk en geduldig. De kamers waren goed uitgerust, met een enorme klerenkast, 2 planken, en een bureau. Het had ook een mooi uitzicht over de stad. De badkamer was gedeeld over slechts 2 personen, wat erg fijn was.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg tevreden met de school. Ik was vooral onder de indruk van de extra activiteiten die werden aangeboden, zoals Geschiedenis en Kunstgeschiedenis lezingen en films - gratis. Lesstandaard was extreem hoog. Ik verbleef bij een zeer prettige en interessante familie, die schijnbaar veel ervaring hadden en genoten van het hebben van buitenlandse studenten in hun huis. Er waren andere studenten van verschillende nationaliteiten, waardoor het een echte "Albergue Español" werd! Mijn kamer was in een flat gescheiden van de flat van de familie, waardoor ik het beste van twee werelden had - de hulp en veiligheid van een familie, plus de maaltijden met hen, maar ook persoonlijke ruimte en een eigen ingang zodat ik het huis uit kon wanneer ik maar wilde.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg genoten van de cursus. Geweldige docenten, veel plezier. Ik verbleef bij een zeer vriendelijke dame, met heerlijk eten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de taalcursus genoten, het helpt echt om je taalvaardigheden aanzienlijk te verbeteren. Onze accommodatie was geweldig, de kamers waren comfortabel en het eten was heerlijk. De familie was zeer vriendelijk en ik zou er graag weer verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik genoot erg van de lessen en gemixt worden met mensen die ik nooit eerder had ontmoet was erg leuk. De docenten waren erg vriendelijk en de extra activiteiten hielpen met het vullen van de tijd. Ik vond het leuk om bij Maria Jose en Juan te verblijven. Ze waren zeer vriendelijk en gastvrij en ik vond het leuk dat ze veel mensen over de vloer hadden. Ze moedigden ons aan om zoveel mogelijk te praten en ik voelde me er erg thuis. De maaltijden waren heerlijk en de slaapkamer en badkamer waren helemaal top. Ik vond het te gek dat Maria Jose geen Engels sprak, dus ik kon niet anders dan Spaans met haar spreken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de lessen erg goed en mijn niveau werd zeer goed vastgelegd. Ik vond het fijn om een zeer gestructureerde grammaticales te hebben, gevolgd door conversatie. Ik deed een cursus met 20 uur per week, en ik zou de volgende keer waarschijnlijk 25 doen, aangezien andere studenten me vertelden dat de derde les verder in ging op Spaanse cultuur en taal. Ik vond het ook leuk de kans te hebben om Spaanse films te kijken en lezingen bij te wonen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was top. Dit vooral vanwege de capabele docenten die Spaans op elk niveau kunnen doceren. Ik zou graag mijn studies met hen voortzetten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was schoon, goed gerund en zeer gastvrij - de docenten waren allemaal fantastisch en de lessen waren effectief en amusant! Ik zou Salamanca zeker aanraden als stad, en de school voor zowel beginners als meer ervaren sprekers. De familie waar ik bij verbleef was heel aardig, de accommodatie was schoon, het eten was overheerlijk, en ik hoop contact met ze te houden. De algemene ervaring was erg positief en ik zou het zeker aanraden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus bestond uit twee uur Spaanse grammatica, gevolgd door twee uur conversatie. Binnen die tijd waren er twee pauzes van 15 minuten. De lessen waren van hoog niveau. Mijn twee docenten hadden niet beter kunnen zijn, ze waren zeer behulpzaam, geschoold, professioneel en amusant. Ik woonde bij een familie die zeer vriendelijk en behulpzaam was. De huisvrouw had het geduld om naar me te luisteren en mijn Spaans te corrigeren. Ik vond dat ik een beetje een cultuurshock doormaakte. Mijn kamer was oke, enigszins klein en het bed was meer geschikt voor jongere studenten. De flat zelf was praktisch tegenover de school gelegen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed. De docenten waren goed voorbereid en het personeel was enthousiast en behulpzaam. Alle klaslokalen hadden interactieve whiteboards en internettoegang. Lessen waren boeiend en moedigden studenten aan om te discussiëren en grammatica te gebruiken. Ik voel me veel zelfverzekerder in het spreken en ik heb erg veel geleerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de cursus genoten en ik stond versteld hoe veel ik kon leren in slechts 3 maanden. De lessen waren van hoog niveau en al het personeel was ontzettend vriendelijk. Het hielp me erg om elke 4 weken een toets te hebben, en ik zou het zelfs prima hebben gevonden om elke 2 weken een toets te hebben. Mijn gastgezin was zeer vriendelijk en gastvrij en ze lieten niets te wensen over wat hun karakter betrof. De enige minpuntjes waren dat ze geen WiFi hadden en de ligging minder centraal was dan ik had gehoopt. De pluspunten overtroffen echter de minpunten met gemak. Ik denk dat mijn Spaans ook een stuk sneller vooruit ging vanwege de gastfamilie. Ik kan zeker een lange-termijn cursus in Salamanca aanraden, aangezien het een goede manier is om vrienden te maken en een nieuwe taal te leren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Uitmuntende lessen en materialen. Levendige, stimulerende lessen met interessante onderwerpen en discussies. Accommodatie was comfortabel, modern, schoon, en van hoge kwaliteit. De gastvrouw was vriendelijk en gastvrij.

De cursus was erg goed, ik vond de formele grammaticalessen erg duidelijk en nuttig. De gestructureerde conversatielessen waren uitdagend en handig. Mijn studioappartement was erg comfortabel en als een oudere student was ik blij om op mezelf te kunnen zijn. Ik vond het fijn om zelf te kunnen koken en tv te kunnen kijken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus was briljant, ik heb zoveel geleerd en mijn niveau Spaans is zeker verbeterd. Ik had niet om betere accommodatie kunnen vragen, het was schoon en opgeruimd, met lekker Spaans eten, en op slechts twee minuten loopafstand tot de school.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Finney

De cursus was geweldig - precies wat ik wilde - intensief. De lesboeken waren heel erg nuttig met veel oefeningen. Het personeel op de school was erg behulpzaam en toegankelijk. De faciliteiten waren goed, het gebruik van de computers was gratis. Een speciaal woord van dank naar alle docenten, vooral de docent die ons Spaanse grammatica gaf. Zij was geduldig en haar manier van lesgeven was fantastisch. De lessen gingen in een snel tempo, wat goed was, omdat ik zo veel leerde in de drie weken die ik daar was. Ik heb erg van de cursus en mijn verblijf genoten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Jackson

De cursus werd op een goede manier gebracht, leuk en educatief. Er was een goede mix van nationaliteiten en verschillende culturen in de klas, wat heeft bijgedragen aan de 6 geweldige weken in Spanje. Ik had het geluk om een echt mooie accommodatie te hebben met een aantal fantastische huisgenoten. Het lag erg centraal, op een paar minuten loopafstand van de school en ideaal voor eigenlijk alles. Ik wil graag Apple Languages bedanken voor een fantastische tijd en een goede keuze van de school en accommodatie. Ik ga in de toekomst zeker nog een keer.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. O'Brien

Ik vond de klasgrootte fijn en de docenten geweldig. De accommodatie en het gastgezin waren fantastisch, ik denk niet dat ik me een betere ervaring had kunnen wensen. Het was geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
L. Willoughby

De cursus was erg goed georganiseerd en de docenten waren geweldig. Ze gaven de lessen op een leuke manier, maar ik heb ook heel veel geleerd in maar twee weken. Ik had niet op iets beters kunnen hopen. Mijn accommodatie was schoon en het eten waar voor gezorgd werd, was fantastisch. Het gezin was ook erg gastvrij en ze hielpen me als ik problemen had.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Owens

Ik vond de school fantastisch. Alle docenten waren erg behulpzaam. Ik vond de grammaticalessen leuk die werden gegeven door een levendige docent. Onze spreekvaardigheidslessen gaven ons de mogelijkheid om mensen van over de hele wereld te ontmoeten. We verbleven bij een Spaanse familie. Er waren nog anere studenten die in het huis woonden. Twee daarvan kwamen uit Nederland en een uit Duitsland. Ik werd goede vrienden met de andere studenten. Het gezin was heel aardig en het heeft me echt geholpen om vloeiender Spaans te spreken. Ik raakte eraan gewend om ze snel te horen praten en aan het eind van het verblijf kon ik veel Spaans begrijpen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Dean

Ik vond mijn lessen leuk, vooral de conversatiesessies. Erg schoon, kamer werd regelmatig opgeruimd, centrale locatie. Echt onder de indruk! Dankjewel voor een geweldige tijd: ik heb zoveel nieuwe vrienden gemaakt en raad Salamanca aan bij iedereen die Spaans wil leren of je nou een beginner of een gevorderde bent. De balans tussen het sociale en het leren had niet beter gekund en ik zal deze twee weken die ik in deze prachtige stad heb doorgebracht nooit vergeten…tot de volgende zomer!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
G. Evans Jones

Ik koos de individuele studie optie, omdat ik me op een aantal specifieke gebieden wilde focussen. De docenten hebben goed hun best gedaan om de onderwerpten te behandelen waar ik om had gevraagd, maar daarnaast ook nog andere onderwerpen te behandelen. De onderwijskwaliteit was erg hoog. De accommodatie was ook van hoge kwaliteit en de maaltijden waren heerlijk, alles was zelfgemaakt en de familie was heel aardig voor me - Ik weet zeker dat wat ik heb gekregen, dat dat meer is dan wordt verwacht van een gastgezin. Er waren veel gelegenheden om ook in het appartement de taal te oefenen. Op school gebruikte ik de 'tu/vosotros' vormen om met de docenten en andere studenten te praten, maar in het huis gebruikte ik de 'usted/ustedes' vorm, omdat het gastgezin uit een bejaard stel bestond. Dit was een goede ervaring, omdat het me de mogelijkheid gaf om beide types te oefenen. Ik vond dat de school een uitstekend programma had van activiteiten naast de taallessen, zoals culturele conferenties, avondactiviteiten zoals het eten van tapas en taaluitwisselingen (intercambios). Elke activiteit die iets kostte, waren tegen een redelijke prijs. Ik vond dat het personeel op de school oprecht voor de studenten zorgden en zich om hun zorgen en welzijn bekommerden. Het was ook fijn om in het gezelschap van de andere studenten te zijn en ik voelde me, als individuele reiziger, deel van een groep.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Verborgen schatten in Salamanca!

Er is geen betere plek op Aarde om Spaans te studeren dan Salamanca! De majestueuze architectuur, culturele geschiedenis, en taalkundige zuiverheid zijn unieke aspecten die Salamanca een stad met verborgen schatten maken. Met de rijkelijk gedecoreerde zandstenen kathedralen en universiteitsgebouwen wordt Salamanca ook wel "La Dorada" (De Gouden Stad) genoemd. Niet alleen doet de zon de bekende plekken van Salamanca glanzen bij zonsondergang, de stad is ook nog eens rijk op het gebied van plaatselijke legendes en verhalen. Read more...

Prijzen Salamanca

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners