Apple Languages
Geschreven door:taalreizen
Datum geplaatst:September 7, 2016
Geplaatst in:Home / Locaties / Mexico / Playa del Carmen / Fun in the Sun!

Fun in the Sun!

playa1_18_08_08Beeld je eens een typische dag in je Spaans klas in. Bedenk nu eens dat je Spaans kunt leren op vijf minuten afstand van prachtige witte zandstranden en de turquoise Caribische zee. Het klinkt misschien als het paradijs, en dat is het ook! Playa del Carmen in Mexico is de mooiste plek die je kunt voorstellen om een taalcursus Spaans te volgen.

Ik kom net terug van mijn tripje, ik had een fantastische tijd en was echt onder de indruk van hoe vriendelijk, gastvrij en ontspannen de mensen, en hoeveel plezier ze kunnen maken. Wie wilt er nou niet op een Caribische locatie studeren, waar je de Maya ruïnes kunt ontdekken, waterparken kunt bezoeken en allerlei watersporten uit kunt proberen.

Op mijn eerste avond in Playa del Carmen, maakte ik een wandelingetje over “La Quinta”, de belangrijkste boulevard van de stad. Hier vind je genoeg cafeetjes, Mexicaanse handwerkwinkeltjes, levendige barretjes, nachtclubs en restaurants, voor ieder wat wils. Als je uiteindelijk La Quinta hebt ontdekt, probeer dan ook eens 30th Avenue tussen Constituyentes en 34th Avenue, waar je een fantastisch aanbod hebt in restaurants met de authentieke Mexicaanse keuken.

playa2_18_08_08Playa del Carmen is hét vakantieland voor studenten en experts van watersporten, inclusief, maar zeker niet alleen voor, kitesurfen, windsurfen, zeilen, snorkelen, parasailen, vissen en jetskiën. Ik kon geen genoeg krijgen van het kijken naar enkele kitesurfexperts – racend langs de kust op hoge snelheid, terwijl ze springen over de witte golven. Wat een adrenaline! Ook moet je eens gaan snorkelen en/of scubaduiken, het geeft je de mogelijkheid om de kleurrijke gevarieerde onderwaterwereld van ’s werelds op een na grootste barrièrerif, het Grote Mayan Barrièrerif te ontdekken. Ik heb fantastische vissen, zeesterren, krabben en allerlei anemonen gezien. Maar je kunt natuurlijk ook met dit fantastische weer gewoon lekker ontspannen op het strand en een boek lezen, het is tenslotte ook leuk om naar de avontuurzoekers op het water te kijken.

Ik vond het heel fijn dat de school in Playa del Carmen zoveel activiteiten en excursies organiseerde voor ons. Hierdoor heb ik het schiereiland Yucatán, en de Mexicaanse cultuur echt goed kunnen ontdekken. Ik heb allerlei fantastische bezienswaardigheden gezien (zoals Chichen Itza) en allerlei fantastische avonturen beleefd (kajakken door mangroves).  Maak gebruik van het activiteitenprogramma, de locatie van de school, en je Spaans lessen. Je wilt uiteindelijk niet meer naar huis, ik niet althans!

– Beth (USA)

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024