Baai en vuurtoren van Lindau, Bodenmeer

3e reisverslag: De tijd vliegt voorbij in Costa Roca!

Hola mis amigos!

Sinds mijn laatst blogbericht van een week geleden is er een hoop gebeurd. Mijn Spaans is weer flink wat verbeterd en mijn docenten op de school in Monteverde zijn erg goed.

Als je graag Spaans wil leren, is deze school echt een aanrader. Volgende week reis ik verder naar de school in Playa Flamingo. Ik heb er echt veel zin in om mijn huiswerk op het heerlijke strand te maken! šŸ™‚

Read more…

2e reisverslag: Aankomst in Costa Rica…school is begonnen!

Hola!

Afgelopen zaterdagavond ben ik zonder enige problemen in Costa Rica aangekomen en heb ik meer dan 10 uur geslapen in de B&B in San Joaqiun de Flores. Op zondag konden ik en andere studenten die ook in de B&B verbleven genieten van de hobbelige busreis naar Monteverde.

Ik had er erg veel zin in om mijn gastgezin te ontmoeten en was erg blij dat het hele aardige mensen bleken te zijn. Ze spraken geen woord Engels, dus ik kon gelijk mijn Spaans oefenen! šŸ™‚

Read more…

1e reisverslag: Op weg naar Costa Rica: wachten op het vliegveld!

Hallo iedereen!

Ik dacht dat ik alvast mijn eerste blogbericht kon schrijven (het is zelfs mijn eerste blogbericht ooit) tijdens het wachten op mijn vlucht naar San Jose. Ik moet toegeven dat ik er echt veel zin in heb en niet kan wachten om naar Costa Rica te gaan. Ik ben erg nieuwsgiering naar het gastgezin bij wie ik kom te wonen en wie mij medestudenten zullen zijn!

Read more…