De Concha Baai in San Sebastián, Spanje

Mijn talencursus: leer de taal in Antibes!

1Ik deed een talencursus in Antibes, Frankrijk een aantal jaar geleden. Het was een fantastische ervaring! Lees verder om erachter te komen hoe mijn tijd was op school.

Om meer over Antibes te weten te komen, klik dan hier 🙂

Mehr les…

Mijn gids voor Antibes: Picasso, pissaladière en alles daartussenin

antibesblogtopDit oude en idyllische Franse stadje met uitzicht over de Middellandse zee heeft zowel Monet als Picasso geïnspireerd. Je kunt wel zien waarom! Het landschap rond Antibes is adembenemend mooi, aan de ene kant van de stad zie je de glinsterende blauwe zee en aan de andere kant een prachtig bergachtig landschap. De zon schijnt hier vrijwel iedere dag en het oude stadje zit vol met ouderwetse straatjes met kinderkopjes, gevuld met bloemen.

 

Mehr les…

Dolfijnen in Antibes!

antibes_222Een half jaar geleden ben ik begonnen met het studeren van de Franse taal in mijn eigen land, Slowakije en ik vond het echt heel erg lastig! De moeilijkste taal die ik ooit geleerd heb!

Gelukkig werd alles anders in Antibes. Ik had niet verwacht dat ik op zo’n interessante manier les zou krijgen. Binnen 2 maanden heb ik meer geleerd dan in een heel jaar in mijn eigen land.

Mehr les…

Let’s go to the circus!

antibes_9aHola! Ik ben Carmen en ik kom uit Spanje. Ik heb zojuist 6 weken in Antibes doorgebracht waar ik een Franse taalcursus heb gedaan. Kortgezegd: alles was geweldig!

Ik was vooral onder de indruk, verrast en geraakt door een speciale avond die ik met mijn vrienden van de cursus in Nice heb doorgebracht. We hadden het geluk om het Arlette Gruss Circus mee te mogen maken, dit was super!

Mehr les…

Mijn geweldige tijd in Antibes!

Ik heb enorm genoten van mijn cursus. Ondanks dat ik de Intensieve cursus deed en daarom van dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 4 uur en op maandag van 9 tot 12 uur op school was, had ik niet het gevoel dat ik zoveel tijd in de klas doorbracht!

De vlogen gewoon voorbij! In de ochtend werd er op grammatica gefocust en in de middag op gesprekken. De zon ging pas om 9 uur onder dus na de lessen was er nog genoeg tijd om op het strand van de zon te genieten of om mee te doen met activiteiten of excursies die door de school werden georganiseerd, zelfs als de lessen tot 4 uur duurden.

Mehr les…

Warme en zonnige dagen in Antibes!

Ik kreeg dit jaar de kans om mijn paasvakantie in Frankrijk te spenderen. Ik wilde even delen hoe blij ik was met mijn school in Antibes. Het was een geweldige ervaring! Ik heb nog nooit zo’n leuke paasvakantie gehad! Het was heerlijk om na een koude grijze winter in Rusland van een warm klimaat in de Côte d’Azur te genieten!

Mehr les…

Antibes en nog veel meer!

Als je graag het echte leven in de Côte d’Azur wilt meemaken, dan MOET je naar Antibes gaan! Je vindt hier zandstranden, pittoreske Franse markten langs de haven die is gevuld met chique jachten, stralende blauwe lucht en zonneschijn, heerlijke visrestaurants… Ik ben gek op Antibes!

Mehr les…

Waarom ik van Antibes hou!

Antibes is een charmante stad in de Côte d’Azur. Er is alles te vinden om een leuk leven te hebben. Er is bijvoorbeeld een klein café waar je een espresso kunt drinken, en met je gezicht in de zon Frans kunt oefenen. Mijn god, alles was perfect!

Als je me niet gelooft, lees dan het volgende… ik zal een dag uit mijn leven in Antibes beschrijven!

Mehr les…

Il est arrivé!!

Zoals de rest van Frankrijk roept onze lieve Stephanie de kreet: “Beaujolais Nouveau has finally arrived!”. Ieder jaar op de derde donderdag van november, en geen minuut eerder, wordt de nieuwe wijn uitgegeven. Dit is een oude traditie van Frankrijk en ook wereldwijd beroemd. Het ritueel is overal hetzelfde, of je nu in Lyon, Parijs, New York, Rio de Janeiro, Tokio, Londen, Oslo of op onze school in Antibes bent.

Mehr les…

Antibes

De markt in Antibes was de mooiste en meest interessante markt die ik ook heb gezien! Er zijn kraampjes met kruiden en specerijen, traditionele manden, vlees, kaas, en alles wat je verwacht hier te vinden. De groenten en fruit zijn zo vers en kleurrijk, niets in vergelijking met wat je in de supermarkt in Engeland koopt. Je ruikt zelfs de tomaten als je er langs loopt.

De kruiden van de Provence zijn zo goed dat mijn vader meerdere pakketjes had gekocht nadat hij ze had geproeft! De mensen zijn aardig en gepassioneerd over hun producten, en het was erg interessant om mijn gebrekkig Frans met deze lokale inwoners te oefenen.

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024