Kabelbaan vanaf Chamonix, France

Nieuwe school in Valencia

Zoals je misschien al gezien hebt op onze social media posts, is onze Spaanse school in Valencia verhuisd!

En omdat het nu is gevestigd in een prachtig gebouw in Casco Antiguo in Valencia, kon de school – een van onze populairste bestemmingen voor volwassenen en junioren – de kans om een feestje te geven na al haar harde werk niet laten liggen. Het personeel nodigde agenten en leraren van over de hele wereld uit om het nieuwe gebouw te komen bekijken, foto’s te maken en anekdotes te delen terwijl ze konden genieten van heerlijk mediterraan eten.

Mehr les…

San Sebastian – Top 10

San Sebastian is schitterende stad om te wonen en om te studeren. Ik heb er voor vijf maanden gestudeerd. Ik zal jullie daarom wat vertellen over de beste dingen van de stad:

1. Food! (pintxos, pintxos, pintxos)

San Sebastian is bekend voor zijn wereldwijde bekende restaurants (probeer Mugaritz en Arzak) die allemaal een of meerder Michelin ster(ren) hebben. Ze zijn ook beroemd voor zijn baskische tapas, Pintxos.

Mehr les…

7 redenen om Spaans te leren in Ibiza

Het Spaanse eiland Ibiza is een van de mooiste eilanden van de Balearen eilandengroep in de Middellandse zee. De eerste gedachte die bij mensen opkomt is het bruisende nachtleven van Ibiza. Maar dit prachtige eiland heeft zoveel meer te bieden dan enkel haar nachtleven!

In Ibiza kun je alles vinden! Van historische gebouwen en prachtige stranden tot pure natuur, vriendelijke locale bevolking en de heerlijke plaatselijke de delicatessen. Dit alles maakt Ibiza de perfect plaats om de Spaanse taal te leren!

Mehr les…

San Sebastián – Live

Ik spring de keuken in en roep naar mijn huisgenoten “San Sebastian, waar denk je aan?!”, en het eerste antwoord is “surfistas!”…en ze hebben gelijk…de surfers zijn waar deze prachtige stad om bekend staat.

Mehr les…

Talen leren met Yoga

Aan alle yogi’s die van reizen houden en hun ziel willen voeden door zich tot iets nieuws toe te geven, dit zou iets voor jullie kunnen zijn! De eeuwenoude yogi’s hebben ons geleerd om niet alleen ons lichaam te voeden, maar ook onze hersenen door constant te leren.

Als een yogi (iemand die aan yoga doet) ben ik dol op nieuwe dingen ontdekken, mijn kennis uit te breiden en iets nieuws te leren, en niet alleen door middel van yoga! Het pad van leren is een pad dat veel yogi’s die ik ken afleggen tijdens hun leven en yoga oefeningen. Ik bedoel, wie wil telkens 26 asana’s doen in dezelfde volgorde in een hele hete kamer? Sorry Bikram Yoga, maar ik houd nog steeds van je!

Mehr les…

Mijn toevluchtsoord, Madrid

Ik kan met een gerust hart zeggen dat Spaans studeren in Madrid een van de beste beslissingen in mijn leven was! Er is zo veel te beleven in deze bijzondere stad dat ik het erg moeilijk vond om te beslissen welke activiteiten ik elke middag na de les zou gaan doen!  Gelukkig was alles, inclusief de school, makkelijk bereikbaar met het super efficiënte metrosysteem van Madrid.

Op een van mijn eerste dagen in Madrid besloot ik om van het heerlijke weer te gaan genieten en het park (dat slechts enkele minuten van de school ligt) ‘El Parque del Buen Retiro‘ te bezoeken

Mehr les…

Het fantastische Bilbao!

Als je in Bilbao bent, zal je de volgende woorden zeker eens horen: “el Gran Bilbao”, zoals de inwoners hun stad noemen. De bevolking denkt vaak dat hun stad de beste van de wereld is, en je zult ze dan ook altijd met trots horen praten over hun stad! In het begin dacht ik dat mijn gastgezin en de school altijd overdreven, maar toen realiseerde ik mij dat ze serieus waren! Na een maand doorgebracht te hebben in het fantastische Bilbao begreep ik pas echt waarom op deze manier over Bilbao spreken.

Mehr les…

Spaans in Costa Adeje – mijn eerste dag

Vandaag was de eerste dag van mijn cursus Spaans in Costa Adeje. Het was een geweldig begin van mijn vakantie! De lessen beginnen meestal om 9u, maar vandaag werden we gevraagd om een kwartiertje eerder te komen zodat we ons konden registreren en onze boeken konden ophalen voordat de les begon. Vorige week heb ik een online niveautest gemaakt van de school. Het was niet echt verrassend dat ik een A1-niveau (beginner) in het Spaans had.

Mehr les…

Net aangekomen in Barcelona!

bcn-mel-2Ondanks dat ik vanochtend best zenuwachtig was om het Verenigd Koninkrijk te verlaten, ben ik nu in Barcelona en ik kan gelukkig zeggen dat de reis zeer soepel is verlopen. Na een kort en comfortabel ritje van ongeveer 30 minuten met de “Aerobus” vanaf het vliegveld, kwam ik aan in het centrum van de stad, en het kostte slechts €4,75!

Mehr les…

El Caganer – Kerst in Catalonië!

caganer1Een van de bekendste symbolen van Kerstmis is de traditionele kerststal: Maria en Jozef; het pasgeboren kindje Jezus; en de drie koningen en andere sympathisanten die cadeautjes komen brengen voor de baby.

In Catalonië zit er echter nog een andere figuur verborgen op de achtergrond. El Caganer is een uniek Catalaans karakter, dat wordt afgebeeld alsof hij aan het poepen is.

El Caganer is bedoeld als een humoristisch karakter, en is niet bedoeld om aanstoot te geven.

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024