Puerto Vallarta Beach bij avondschemering, Mexico

Buenos Aires – De tijd van mijn leven

Buenos-Aires3 Thailand, Duitsland en Australië zijn een paar van de landen die ik heb bezocht maar ik wist dat ik mijn volgende avontuur van mijn leven ergens in Zuid-Amerika zou beleven. Ik had een aantal steden in gedachten maar binnen vijf minuten had ik besloten waar ik wilde gaan wonen. De cultuur en levensstijl van Buenos Aires was spannend en dat trok mij aan. Vooral de mix van Europese en Latijns-Amerikaanse cultuur met de veel besproken aspecten van de stad zelf trok mij aan (niet te vergeten de geruchten over hoe mooi de Argentijnse vrouwen zijn!).

Mehr les…

Een geweldige ervaring in Buenos Aires

In eerste instantie wilde ik Spaans leren in Spanje. Maar toen bedacht ik me, waarom zal ik niet verder weg gaan? Dus ik paste mijn plannen aan en ging naar Buenos Aires. Daar volgde ik een 4-weekse cursus Spaans.

Ik sprak geen woord Spaans toen ik aankwam. Ik had een beetje basiskennis, maar dat was het ook. Ik had ervoor gekozen om bij een gastgezin te verblijven; daar krijg je de kans om zoveel mogelijk de taal te spreken.

Mehr les…

Tango en meer in Buenos Aires!

Ik heb Spaans geleerd op de middelbare school, maar sindsdien niet meer. Dus ik vond het wel een goed idee om een cursus Spaans te volgen in Zuid-Amerika. Ik besloot om naar Argentinië te gaan omdat ik de Argentijnse mensen en cultuur wilde ontdekken. Ik was een beetje nerveus, erg enthousiast en nieuwsgierig om mensen en cultuur te leren kennen.

Mehr les…

Ik kan niet geloven dat ik in Argentinië ben!

Hoi!.. In het begin van januari had ik besloten om naar Zuid-Amerika te gaan om Spaans te leren. Ik wist nog niet in welk land.. Ik was op zoek naar een plek waar ik mij comfortabel zou voelen, makkelijk andere mensen kon leren kennen en van alles kon doen en zien… Dus, ik kocht een vliegticket en binnen een paar weken was ik in Argentinië!

Mehr les…

Spaans en Voetbal in Buenos Aires!

Zes weken geleden kwam ik aan in Buenos Aires. Na een lange reis was het enige waar ik aan kon denken: ik spreek geen woord Spaans!!

Gelukkig begonnen de lessen op diezelfde maandag! In het begin volgde ik alleen groepslessen maar ik vond het zo leuk dat ik besloot om daarnaast ook privélessen te volgen én vrijwilligers werk te doen (geregeld door de school). Het was gewoon verbazingwekkend hoe snel ik de taal leerde spreken!

Mehr les…

Buenos Aires, Argentinië waar ik Spaans wilde leren

Een week geleden kwam ik aan in Buenos Aires en ben ik met mijn cursus Spaans begonnen. Ik ben erg blij met het gastgezin en de school waar ik terecht ben gekomen. Alle mensen in de school zijn heel aardig. We hebben een geweldige tijd gehad, vooral toen wij gingen voetballen in het River Plate court field en de Chinese wijk bezochten. Ik heb ook veel “empanandas” en “bifes de chorizo” gegeten in verschillende restaurants!

Mehr les…

Een zondag in Recoleta – Buenos Aires, Argentië

Recoleta, waar de Spaanse talenschool is gelegen, is een van de meest populaire en welvarende wijken van Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Recoleta is een fantastische wijk en in het weekend op zijn hoogtepunt. Het is een moet voor alle toeristen om te bezoeken. Buitenlanders zijn welkom en het is een perfecte plek om de lokale inwoners ontmoeten en te genieten van de belangrijkste activiteiten in hun leven: “mate” drinken en de tango dansen.

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024