Het Huis van de Zwartkoppen, Riga, Letland

San Sebastian – Top 10

San Sebastian is schitterende stad om te wonen en om te studeren. Ik heb er voor vijf maanden gestudeerd. Ik zal jullie daarom wat vertellen over de beste dingen van de stad:

1. Food! (pintxos, pintxos, pintxos)

San Sebastian is bekend voor zijn wereldwijde bekende restaurants (probeer Mugaritz en Arzak) die allemaal een of meerder Michelin ster(ren) hebben. Ze zijn ook beroemd voor zijn baskische tapas, Pintxos.

Mehr les…

San Sebastián – Live

Ik spring de keuken in en roep naar mijn huisgenoten “San Sebastian, waar denk je aan?!”, en het eerste antwoord is “surfistas!”…en ze hebben gelijk…de surfers zijn waar deze prachtige stad om bekend staat.

Mehr les…

Talen leren met Yoga

Aan alle yogi’s die van reizen houden en hun ziel willen voeden door zich tot iets nieuws toe te geven, dit zou iets voor jullie kunnen zijn! De eeuwenoude yogi’s hebben ons geleerd om niet alleen ons lichaam te voeden, maar ook onze hersenen door constant te leren.

Als een yogi (iemand die aan yoga doet) ben ik dol op nieuwe dingen ontdekken, mijn kennis uit te breiden en iets nieuws te leren, en niet alleen door middel van yoga! Het pad van leren is een pad dat veel yogi’s die ik ken afleggen tijdens hun leven en yoga oefeningen. Ik bedoel, wie wil telkens 26 asana’s doen in dezelfde volgorde in een hele hete kamer? Sorry Bikram Yoga, maar ik houd nog steeds van je!

Mehr les…

Goed eten en goed surfen in San Sebastián!

Wat zal ik zeggen – San Sebastián is fantastisch! Ik vond de verscheidenheid geweldig, het strand en de oude stad, met schoonheid en traditionele Spaanse cultuur door elkaar gemixt. Het strand is omgeven door groene heuvels om het een pittoreske achtergrond te geven. Dit alles samen met goed weer – perfect voor mijn surflessen! Ik had nog nooit eerder gesurft, maar na San Sebastián kan ik het iedereen aanraden. Het was dolle pret!

Ik had het goed in San Sebastián. Er waren heerlijke plaatselijke gerechten en drankjes om uit te proberen, en markten vol met lokale specialiteiten en Baskische waren. Ik kon naar het strand of het oude stadscentrum wandelen vanaf de school, het was perfect!

Mehr les…

Ga naar San Sebastian!

Wat ik geweldig vond in San Sebastian was hoe divers de stad is – historisch centrum, moderne wijken, parken overal tussenin, stranden, prachtige architectuur, een rijke historie, prachtige omgeving, de lijst gaat maar door… Ik heb een zwak voor de oude stad. Ik heb veel tijd doorgebracht met het bezoeken van winkeltjes en bewonderen van architectuur in de smalle straatjes. Ik houd van de manier waarop je de hoek om kunt gaan en plotseling een magnifieke kerk in een straatje verstopt kunt vinden.

Je moet zeker de pintxos (tapas) proberen in een van de vele restaurants – je bent werkelijk verwend qua keuze, en zodra je langs de restaurants loopt en de pintxos op de bar uitgestald ziet wordt de beslissing waar te eten alleen maar moeilijker. De school organiseert ook een erg leuke pintxos kookles, en dat is maar een van de vele activiteiten die ze organiseren.

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024