Rode daken in Münster

Münster verkennen

Hallo iedereen! Ik wil jullie graag een kleine introductie geven van Münster, een van de meest levendige steden in de wereld. De stad heeft zelfs een prijs hiervoor gewonnen in 2004, op de dag van vandaag staat Münster nog steeds hierom bekend. Een reden hiervoor kan zijn dat de mensen erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Een andere belangrijke reden kan zijn dat de stad milieu vriendelijke transport mogelijkheden heeft.

Münster Duitsland zijn fiets hoofdstad is. Bij geen enkele andere stad heeft zo’n goed ontwikkeld fietspaden netwerk dan Münster. Het is daarom ook geen wonder dat de fiets het meest gebruikten vervoersmiddelen is in de stad!

Read more…

Münster ontdekken

munsterVergeleken met steden als Berlijn en München, is Münster zeker een insidertip voor toeristen. Wij Duitsers weten echter wel dat “Westphalia’s hoofdstad” zeker een bezoekje waard is.

Deze universiteitsstad combineert het oude en het nieuwe, en er is voor iedereen wat te vinden, van ontspannen en veilig tot cultureel en stylistisch.

Münster is altijd een van de populairste Duitse steden geweest voor studenten, het is dan ook niet raar dat de stad een van de jongste populaties heeft.

Read more…