Duits leren en wandelen in de Oostenrijkse Alpen

Van Sorrento naar Rome (en weer terug!)

sorrento1_05_02_09Ik doe een Italiaanse cursus hier in Sorrento, maar ik kom eigenlijk net terug van een tripje naar Rome! De eeuwige stad. Ik weet het niet precies waarom het de eeuwige stad wordt genoemd, maar het klopt wel. Ik denk dat het komt door de sfeer, fantastische architectuur, HET COLOSSEUM (enorm zou een understatement zijn), het Vaticaan, de musea, het eten, de mensen, etc., etc….

Mehr les…

‘Pizza-momentjes’ in Sorrento

sorrento_900We zitten op het terras een heerlijke pizza te eten en genieten van het zonnetje. Wat een fijn leven! Ik kan niet geloven dat mijn collega‘s uit alle hoeken van de wereld komen om in een van de beste plekken in de wereld te verblijven. Nou ja, als ik mijn collega’s zeg bedoel ik natuurlijk mijn medestudenten met wie ik Italiaans studeer aan misschien wel de beste school in Italië! De school ligt op een prachtige locatie, met uitzicht op zee dat je alleen maar inspireert om te leren!

Mehr les…

Sorrento heeft alles!

sorrento_700De zomer is er!… en waar anders vind je een plek als deze, met een ontspannen maar levendige sfeer en ook nog eens met allerlei fantastische dingen te doen, – zwemmen, zonnen, spa, wandelen langs een van de beste promenades in de wereld (echt waar – het uitzicht is spectaculair!), winkelen en uitstekend eten met fantastische wijnen… zucht ik denk dat ik een pauze nodig heb, er gewoon zoveel te doen hier…

Mehr les…

Verschillende culturen – gemeenschappelijke doelen!

sorrento_bbbHallo mensen, ik was het aantal verschillende nationaliteiten in mijn klas aan het tellen vandaag en ik was zo verbaasd!

Deze week zijn er mensen uit Amerika, Australië, Oostenrijk, België, Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, IJsland, Schotland en Rusland en ze willen allemaal Italiaans leren!

Mehr les…

Het goede leven in Sorrento!

sorrento_aaaDe zon schijnt en ik zit op het fantastische terras van mijn school! Er staan tafels en stoelen buiten, zodat de studenten in de zon kunnen zitten of kunnen genieten van een lunch of een praatje maken voor of na de lessen.
Mijn school is zo goed georganiseerd!! Je krijgt er niet alleen Italiaanse lessen, ze doen er echt alles aan om van uw verblijf in Sorrento een geweldige ervaring te maken!

Mehr les…

Sorrento en zijn Processies!

sorrento500Hallo allemaal, ken je dat gevoel dat je iets compleets anders aan het doen bent dan dat je normaal gesproken gewend bent? Dat is precies wat er met mij gebeurd is tijdens de Paas Processies die in Sorrento en langs de kust plaatsvinden.

Mehr les…

Lekker rustig aan in Sorrento!

sorrento-aHet weer is hier absoluut beter dan thuis!

Ik ben momenteel in Sorrento, nadat ik een tijdje door Italië heb gereisd. Ik vind het zo’n fijne plek dat ik besloten heb een tijdje te blijven. Mijn Amerikaanse vriendin deed een Italiaanse cursus aan de school in Sorrento en zij overtuigde mij ervan als we dan toch samen in dit prachtige land zijn, dan een taalcursus samen te doen.

Mehr les…

Buonasera a tutti!

sorrento110Ik maak deze blog vanuit het huis van mijn gastgezin in Sorrento! Ik ben de laatste tijd veel te veel uit gegaan, dus ik heb besloten om vandaag eens thuis te blijven en een beetje Italiaanse grammatica te leren, il presente semplice! (de tegenwoordige tijd)… het gastgezin is fantastisch, de moeder, vader en twee tieners. Het huis is zo schoon en de ouders koken geweldig!

Mehr les…

Nog steeds in Sorrento!

sorrento1000Ik ben nog steeds in Sorrento, en afgelopen week was een hele interessante week. Een aantal studenten uit het Verenigd Koninkrijk arriveerden dus we hadden een pizza party georganiseerd. Heb je ooit een echte Napolitaanse pizza gegeten? Die zijn zo veel beter dan thuis.

Mehr les…

Plezier in Sorrento!

sorrento1_1Ik ben in Sorrento, aan de prachtige Amalfikust en ik kan mijn ogen gewoon niet geloven! Ik studeer Italiaans aan een school vlakbij het belangrijkste plein en heb een fantastische tijd. Waarom zou je ergens anders in Italië de taal gaan leren, als je het ook op deze fantastische locatie kan vlakbij de Middellandse Zee, met prachtig weer en duizenden jaren aan geschiedenis en cultuur… en ontzettend veel plezier!

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024