Bordeaux aan de oevers van de Garonne

Ik mis je, Florence…

florence_1000Ik heb echt genoten van de cursus. De eerste twee weken zaten we met z’n zessen in de klas, de twee weken daarna nog maar met drie of vier mensen. Vanwege de kleine klassen hadden we genoeg mogelijkheden om ons Italiaans te oefenen.
De lerares, Enrica, wist ons goed te motiveren en ze was erg aardig. Dat vonden we allemaal. De cursus was een mix van discussie, spreken, grammatica gebruiken, werkwoorden etc. We kregen ook wat huiswerk, wat ook goed helpt.

Mehr les…

Het fantastische Florence

florence100Florence is een speciale stad – mooi en stijlvol, romantisch en kunstzinnig. Om hier Italiaans te studeren had geen grotere droom kunnen zijn! Er was zo veel te doen en te zien als ik door de stad liep, de kunst bewonderde, de Toscaanse specialiteiten leerde te maken of gewoon ontspande langs de pittoreske rivier de Arno – ik had het echt naar mijn zin!

De school is fantastisch; het is eigenlijk een 17e-eeuws paleis! Het ligt in het historische centrum van Florence, met de Ponte Vecchio op de achtergrond. Als je in de klas zat, kon je de brug goed zien. Ik heb dan ook een paar prachtige foto’s gemaakt. De ene Italiaanse les was nog leuker dan de andere.

Mehr les…

Italiaans en cultuur in Florence!

florenceFlorence is gewoon… fantastisch! Wow. Het is dé renaissance stad. Dat zegt je waarschijnlijk niet zo veel, tenzij je echt van geschiedenis houdt, maar als je dan aankomt. Wow!!

Zoals je wel gemerkt hebt, was ik sprakeloos toen ik in Florence aankwam. Je kunt het beste je bezoek beginnen met een wandeling over de beroemde Ponte Vecchio. Zodra je over deze eeuwenoude brug loopt, met aan beide zijde allerlei eeuwenoude winkeltjes, voelt het net als een straat behalve als je de prachtige uitzichten ziet van de rivier de Arno aan beide zijde van je.

Mehr les…

Een feestdag in Florence!

untitledAdembenemend. Het is het enige woord dat de Duomo beschrijft. Dat is eigenlijk niet helemaal waar, je kunt het ook omschrijven als geweldig, sierlijk en gigantisch!

Ik kwam op een avond met de trein in Florence aan, omdat de stad vrij compact lijkt (op mijn kaart tenminste!), besloot ik om naar mijn accommodatie te lopen, langs alle beroemde attracties.

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024