Oudenstadplein Warschau

Een taal leren met Yoga

Aan alle yogis die er van houden om te reizen en hun geest willen verrijken met iets nieuws, dan is dit misschien wel interessant voor jou om te lezen! De oude yogis hebben ons geleerd om onze lichamen niet alleen te voeden maar ook onze hersenen doormiddel van het constante leren.

Als een yogi (iemand die aan yoga doet) houd ik ervan om nieuwe dingen te ontdekken, mijn kennis uit te breiden en nieuwe dingen leren. Dit alles niet enkel doormiddel van yoga! Het pad van het leren is een pad die die meest Yogis volgen tijdens hun leven volgen en yoga beoefenen. Eerlijk, wie wel er alleen 26 asanas doen in dezelfde volgorde in een erg hete ruimte de hele tijd? Sorry Bikram yoga, je bent nog steeds geweldig hoor!

Read more…

Biarritz: waarom je Frans moet leren aan de zee!

Wil je graag Frans leren in een leuke kustplaats? Kijk dan niet verder dan Biarritz! De zee heeft een prachtige blauwe kleur en is een van de meest populair surfspots in Europa. Dus, als je een surfer bent of je graag wilt leren surfen, dan kun je bij de Franse talenschool in Biarritz een cursus volgen.

Read more…