Zürich, Zwitserlands grootste stad

Salsa lessen, paardrijden… En Spaans!

Howdy,

Ik ben Cameron uit Texas, de VS, en ik wil jullie graag wat vertellen over mijn cursus Spaans in Chili van dit jaar.

Mijn ervaring op de school in Santiago… Nou, ik studeer ondertussen al drie weken in Santiago, en het is geweldig!!! Ik kan moeilijk geloven hoe behulpzaam de medewerkers van de school zijn, en ze doen erg hun best om zoveel mogelijk rekening te houden met de studenten….als je een vraag hebt, vraag het gewoon – ze helpen je iedere keer weer!

Read more…

(Veel) langer blijven dan gepland!

Ik ben Frans maar hiervoor heb ik in Florida gewoond. Sinds mijn werkvisum was verlopen had ik twee opties, teruggaan naar Frankrijk of naar een ander land verhuizen. In de Verenigde Naties leerde ik een aantal mensen van Chili kennen. We werden goede vrienden en ze zaten vol verhalen over hun geweldige land. Ik vond het wel een goed idee om dat met mijn ogen te zien en besloot om voor maximaal 2 jaar naar Chili te verhuizen. Dat was het plan…

Read more…

Chili, hier ben ik!

Tijdens mijn studie kreeg ik de kans om een half jaar naar het buitenland te gaan. Ik studeer Spaans in Duitsland dus het was vanzelfsprekend dat ik naar Spanje of Zuid-Amerika zou gaan.

Dus, ik had besloten om naar Chili te gaan! Waarom? Dat is moeilijk uit te leggen, maar ik had er een goed gevoel bij. Een kans die ik moest nemen.

Read more…

Vandaag Chili, hierna Argentinië!

Santiago de ChiliIk ben nu al vijf weken in Santiago de Chili en ik vind het helemaal geweldig! Mijn Spaanse taalkennis is zo veel verbeterd en ik kan het de hele tijd oefenen omdat ik in een Spaanstalig land ben! Meteen na aankomst voelde ik mij welkom dankzij de leraren en het andere personeel van de school. Iedereen is hier zo aardig!

Read more…